• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Partizan i mediji

part

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
121
Локација
Beograd
Aktovi provokacija na račun navijača Partizana sa 2 grama mozga i zdravim razumom:
Od učlanjivanja sportista nam i funkcionera u stranke, ...do Kosovskih sprdnji, što prosek navijač vidi, al ima koji primete i mnogo više.
Neki priželjkuju da prozivam istaknute članove Južnog Fronta, i B92 crno-belih vijuga, za nebrigu, pa u vezi murala i crno-belih art žitija, al tu se opametiti dalo,...
Isto i telekomunikacioni sektor, magazine sa novim ruhom i fanzina kratak duh...najvažnije je reći da većma, 2. deo priče od naseobine arapa i ostalih, Grobarski pokret ne prati, al svaki info na tu temu dobrodošao, obzirom nda se nekad tako grešilo?!
 

Braindead

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
106
Локација
Beograd
Odavno sam prestao da gledam Zonu Press, međutim večeras bacim pogled...gost je bio onaj ciganski poltron sa naočarima, Dragan, ne znam kako se preziva. Uglavnom kliknem na deo kada je počela priča o nama. Znate li vi šta je izjavila budaletina? Da je povratak Željka Obradovića kod nas citiram "veliki uspeh državne zajednice, znači ljudi iz države i gospodina Mijailovića...". Šta sve neću da čujem...
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.461
Локација
CyberSpace

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.137
Локација
MKD
Postovi o knjizi Ivice Pezelja prebaceni su u temi "Uprava i marketing".
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.819
Ja sam razočaran tom aplikacijom i deinstalirao sam je nakon par meseci.

FIltri prikazani na drugoj fotografiji u Zivetovom postu jednostavno nisu funkcionisali kako treba, pa sam konstantno dobijao vesti i sa portala sa kojih to nisam želeo (Alo, Informer, Republika...). Od toga je jedino gore što su mi stizale vesti i o crnogorskom Rukometnom klubu Partizan iz Tivta, dakle o timu koji nema nikakve veze sa našim Partizanom, a u poslednje vreme stizale su mi i vesti o gancima(!?), pošto je izgleda dovoljno da u vestima o njima budemo pomenuti samo jednom rečju, pa da se i takve vesti tu nađu...

Ako možete sve to da progutate, nekome će i možda biti korisna, ali lično - ne bih je nikome preporučio...
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
2.473
Локација
okupirana Srbija
Ne znam da li je za ovu temu, nisam našao na košarkaškim temama odgovarajuću. Ko ažurira podatke u aplikaciji KK Partizan? U pregledu utakmica, poslednja je od 09.3.2020. Partizan - Mega. U sekciji sa tabelama nema uopšte nikakvih podataka, ni za jedno takmičenje. Ankete, takođe ništa. :confused-smiley-013:
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.819
I nju sam koristio, pa na kraju odustao i deinstalrao je... poslednji put sofverski je ažurirana u apilu 2019.

Prema tvom postu još neko vreme je održavana i ažururana vestima, ali to bi bilo to. Praktično je mrtva...
 

Zuull_PFC

Grobar
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
638
Локација
Kladovo, Srbija
Ja bih samo da skrenem pažnju u ovoj nedelji pre derbija na medije i urednike istih, jer su toliko glupi da je to neverovatno!

Krenule su "4 skakaonice", i smrdljivi b92 poput nekih drugih odmah to sve uredno prenese, ali ode i korak dalje, odnosno onemogući komentare na tu vest, kao što već neko vreme rade na svakoj objavi ćorave pudlice... da ne pričam sada o severnoj koreji i td... voleo bih da na ovoj temi ispratimo celu ovu nedelju ovakvih i sličnih "tiranija", tek da ostane zabeleženo za neka bolja vremena kada ovo zlo prođe!
 
Top