Partizan i mediji

part

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
126
Локација
Beograd
Aktovi provokacija na račun navijača Partizana sa 2 grama mozga i zdravim razumom:
Od učlanjivanja sportista nam i funkcionera u stranke, ...do Kosovskih sprdnji, što prosek navijač vidi, al ima koji primete i mnogo više.
Neki priželjkuju da prozivam istaknute članove Južnog Fronta, i B92 crno-belih vijuga, za nebrigu, pa u vezi murala i crno-belih art žitija, al tu se opametiti dalo,...
Isto i telekomunikacioni sektor, magazine sa novim ruhom i fanzina kratak duh...najvažnije je reći da većma, 2. deo priče od naseobine arapa i ostalih, Grobarski pokret ne prati, al svaki info na tu temu dobrodošao, obzirom nda se nekad tako grešilo?!
 

Braindead

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
120
Локација
Beograd
Odavno sam prestao da gledam Zonu Press, međutim večeras bacim pogled...gost je bio onaj ciganski poltron sa naočarima, Dragan, ne znam kako se preziva. Uglavnom kliknem na deo kada je počela priča o nama. Znate li vi šta je izjavila budaletina? Da je povratak Željka Obradovića kod nas citiram "veliki uspeh državne zajednice, znači ljudi iz države i gospodina Mijailovića...". Šta sve neću da čujem...
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.480
Локација
CyberSpace

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.147
Локација
MKD
Postovi o knjizi Ivice Pezelja prebaceni su u temi "Uprava i marketing".
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.887
Ja sam razočaran tom aplikacijom i deinstalirao sam je nakon par meseci.

FIltri prikazani na drugoj fotografiji u Zivetovom postu jednostavno nisu funkcionisali kako treba, pa sam konstantno dobijao vesti i sa portala sa kojih to nisam želeo (Alo, Informer, Republika...). Od toga je jedino gore što su mi stizale vesti i o crnogorskom Rukometnom klubu Partizan iz Tivta, dakle o timu koji nema nikakve veze sa našim Partizanom, a u poslednje vreme stizale su mi i vesti o gancima(!?), pošto je izgleda dovoljno da u vestima o njima budemo pomenuti samo jednom rečju, pa da se i takve vesti tu nađu...

Ako možete sve to da progutate, nekome će i možda biti korisna, ali lično - ne bih je nikome preporučio...
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
2.524
Локација
okupirana Srbija
Ne znam da li je za ovu temu, nisam našao na košarkaškim temama odgovarajuću. Ko ažurira podatke u aplikaciji KK Partizan? U pregledu utakmica, poslednja je od 09.3.2020. Partizan - Mega. U sekciji sa tabelama nema uopšte nikakvih podataka, ni za jedno takmičenje. Ankete, takođe ništa. :confused-smiley-013:
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.887
I nju sam koristio, pa na kraju odustao i deinstalrao je... poslednji put sofverski je ažurirana u apilu 2019.

Prema tvom postu još neko vreme je održavana i ažururana vestima, ali to bi bilo to. Praktično je mrtva...
 

Zuull_PFC

Grobar
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
648
Локација
Kladovo, Srbija
Ja bih samo da skrenem pažnju u ovoj nedelji pre derbija na medije i urednike istih, jer su toliko glupi da je to neverovatno!

Krenule su "4 skakaonice", i smrdljivi b92 poput nekih drugih odmah to sve uredno prenese, ali ode i korak dalje, odnosno onemogući komentare na tu vest, kao što već neko vreme rade na svakoj objavi ćorave pudlice... da ne pričam sada o severnoj koreji i td... voleo bih da na ovoj temi ispratimo celu ovu nedelju ovakvih i sličnih "tiranija", tek da ostane zabeleženo za neka bolja vremena kada ovo zlo prođe!
 

Braindead

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
120
Локација
Beograd
Na mrtvom b92, sutra ono cigansko govno anđus ima neku svoju emisiju, da skratim, pročitao sam deo gde je govorio o Obradoviću..."Željko Obradović je dobio najveći budžet u Evropi, ili jedan od najvećih, a u Evrokupu sigurno najveći uz Lokomotivu od koje je izgubio. "
Najveća gamad koja postoji na ovom svetu su cigani, nema gorih, kurca možeš da se napušiš svim Grobarima anđus, pičko rehabilitovana!
 
Top