PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Laki T.

Grobar
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
318
Локација
ispod krova zasad
Nisu bili ni tada druže, ali nas to nije sprečavalo:D
I za razliku od kolege iznad, ja nas mogu zamisliti nas kako "meljemo (nedodirljive fudbalske bogove, o, premoćne) engleze" ponovo i u nekoj bližoj budućnosti, zašto ne...Mada priznajem da to izgleda kao SF sa trenutnom ideologijom i fizionomijom struke i ekipe.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
10.421

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.842
Локација
Beograd/Niš
Vozom do Stalaća, pa lokalni bus do KŠ, sećam se karta nekih 60din za taj bus. U povratku čekamo voz @dusan.petrovic i ja do nekih 2 ujutru zbog nekog zastoja. Cirkalo se do kasno u nekoj kafani gde je pivo bilo 50-70din više se i ne sećam.

Taj osećaj, ta titula je posle tanga smrti nešto najlepše što sam od Partizana doživeo u ligi. Mada generacija preozbiljnih igrača, Juca, Mo, Diarra, stranci koji su zauvek kupili grobarska srca.
 

Čik

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
176
Локација
Beograd
Burazer, ortak iz kraja i još jedan koji je taj dan došao verovali ili ne samo iz Los Anđelesa ja, autom, od 10h ujutro iz Bg, autoputem, neverovatan osećaj kada uz put viđaš ljude u našim dresovima koji idu peške za Kš, najpre na domaći ručak u selo kod našeg vozača vodiča (nego zajebasmo skretanje za Prokuplje, pa kada smo počeli viđati table za Skuplje, malo se uspaničismo), nakon toga pravac Kš i užasna vrućina, nas trojica na Jug, jedan preko istoka za jug tik ispod zastave Mrkonjić grad.
Povratak takođe preko sela Mađere na večeru, pa stigli u Bg oko 2h. Ali vredi svake sekunde...
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
3.795
Vala baš kolega za vremenske prilike si u pravu. Ja bio na obe, u četvrtak mokri za sve pare a juče ladno moglo u šorcu, papučama i majici.
Posto nije tamo tema evo ovde cu... Jbg ljudi tako vam je to kada se aktivno prati Partizan kao ja nekad i po kisi i po suncu i po blatu i po snegu... i gde god je igrao. Ali ono nevreme kada smo igrali utakmicu protiv Koma nikada necu da zaboravim. To je bilo one sezone kada smo usli prvi put u Ligi Sampiona i trebalo je da se to proslavi pa je bila i bina ali ona je nesto kasnije vrlo brzo bukvalno "odneta" kada je poceo neki jak vetar pa onda i kisurina... To mi bas ostalo u secanju :D Ako ima neko odavde ko je bio tada na toj utakmici neka potvrdi ako me secanje dobro sluzi.
 

part

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
121
Локација
Beograd
Treba okupirati ovu temu, izneti slučaj FK Partizan prvak Evrope?!!!

Najzajebanije je kako se olako igre mački i miševa, boga i đavola prepuštaju stihiji.

Gde su najveći intelektualci i znalci, članstvo i božanstvo, saznasmo, na raspolaganju su :
1) verovatno nas doguraju do finala, pa prsnemo kao '66.
2) humanitarna Evro titula za BG crno-bele, i kompaniju koja vredi.
3) daće Bog pa za ove sekundarne lige i podignemo trofeje.
4) ma otkače nam neku tribinu koja škripa, pa porez na promet slava.
5) dočekajte kao svi 100u, pa će onda kovitlac sreće da nas pogleda.

Šta je istina, i gde je zavera, ima li 5.. još mogućnosti, rešenja?! Vaši favoriti?
 

Pera115

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2011
Порука
2.460
Na tom derbiju su nas ostetili.Ponistili regularan gol i dali crven karton Djukicu.Srecom Partizan je izdrzao do kraja.
 

Čik

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
176
Локација
Beograd
Niko nas nije toliko otvoreno do Vlade Glođovića i Maje Vujovića pokrao kao Šipka iz Banjaluke u sred njihove kampanje i pravljenja najjačeg tima. Taj derbije uz sve parametre trebalo da izgube, a dobiše ga golom Lukića u nadoknadi. Milion sitnih stvari koje su im donele taj status, poslednje kolo gde su uzeli titulu iz cirkusa sa Sutjeskom u Nikšiću, a mogli smo i trebali do treće uzastopne i normalnog učešća u KEŠ-u.
 
Top