Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Ponovo radi bioskop, Radio Mileva leto Koronovo!

Статус
Затворена за писање одговора.

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Kao što ste pisali pre. Kalkulišu. Neće da dovode jer su im ovi dobri za ligu. Vitas i dalje ne može da sredi glavu i vrati samopouzdanje koje ga je nekad krasilo u Belgiji. Greši kao kad prodjš s povezom na glavi kroz polje nagaznih mina.

Potez da vratiš Ćelavog na beka mi je skandal. Da li on uopšte gleda na Lutovca? Apsolutno se slažem da nam je odbrana kriminalna za veće domete, S druge strane, vezali smo 11:0 u 3 meča, što je sigurno popravilo atmosferu, medjutim slede ispiti za ovu odbranu. RFS i Vojvodina. Dosta piva, merač za pritisak i vozi.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262

Prema nezvaničnim informacijama, Lozana je na ime obeštećenja tražila 400.000 evra. Suočeni sa tim zahtevom, u Humskoj 1 su procenili da je bolje da na drugoj strani potraže rešenje i prođu jeftinije.

Drugi razlog koji je odvratio crno-bele od angažmana su navodna primanja Nikole Boranijaševića. Kako se može čuti, pominjalo se oko 200.000 evra na ime plate za bivšeg prvotimca čačanskog Borca i Napretka. Koliko, tek da pomenemo, ima i Rajko Brežančić na levom boku. Ako je tako, onda bi ceo posao koštao Partizan 800.000 evra: 400.000 na ime obeštećenja, još toliko zbog plata do juna 2022.
 

Shule

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
706
Reaction score
1.358
Локација
Beograd

Ne znam kakav je Boranijasevic, ali kada su toliko zagrizli za njega, i ako ga Savo zeli kao prvog pika, ne vidim zasto mu ne bi dali platu koju ima i Brezancic, koji odigra svaku 10tu utakmicu (ne racunajuci ovih poslednjih par).

Mozda je i bolje da ne dodje, ali 200k evra kao plata koja je kocila mi deluje neozbiljno kada se pogleda ko sve jos ima toliko. Naravno, ako stvarno veruju da bi bio pojacanje, a ne kupovina radi alibija.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Za ovakve mačke u džaku ja bih samo nudio pozajmicu. Pa ako se dokaže ugovor. Previše mi nesigurno platiti toliko za nekog igrača koji možda nije bolji od ovog što već imamo.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Ne postaje se bek u tim godinama. Na silu igra beka, kao i Miletic, zato niko nece sa ga kupi, jer nije bek, a stopera ne igra vec 2 godine i na toj poziciji je postao macka u dzaku. Slicna situacija je i kod komsija, od Gobeljica su "napravili" beka, kog isto niko nece da trguje. Improvizacija čista. Neplanski se radi. Ili guras klinca ili dovodis stranca ili domaćeg igraca (Arandjel Stojkovic, Sedlar, Boranijasevic itd). Evropa ce otkriti sve mane odbrane.
 

Kalejac

Grobar
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
201
Reaction score
140
Локација
Kanada
Ziheraska politika ce da nam se odbije od glave pre ili kasnije.
Vitas je katastrofa, ima puno lutanja, pogotovo sto se odbrane tice.
Odbrana treba da je najcvrsci segment tima, na koji se sve ostalo dogradjuje.
Kod nas je sve obrnuto.
Ako napad ne odradi kako treba kuku lele.
Nek nam je svevisnji u pomoci.....
 

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
Ne bih da mracim, ali pocev od subote protiv Vojvodine pa dalje protiv ozbiljnijih protivnika videce se kakvi smo mi zapravo i koji je nas nivo. Ove pobede sto smo vezali sve je to lepo i svaka cast ali ruku na srce protivnici su bili ocajni. Odbrana mi nikako ne uliva poverenje, imalo je dosta propusta i protiv Javora, imalo je protiv Radnika, ozbiljniji protivnici, narocito u Evropi to nece prastati. Stvarno ne znam sta Savi to bolje izgleda kad je Radnik mogao 3 komada da nam da posle bismo djavola stigli i to bi bio novi kiks ali hvala Bogu te je ispalo sve kako treba. Nekako mi odbrana izgleda kao da je samo pitanje vremena kad ce da se raspadne, bas mi nekako postoji velika razlika izmedju ofanzivnog i defanzivnog dela ekipe. Po meni velika greska strucnog staba i uprave sto na vreme nisu regulisali odbranu, kao sto je neko napisao u nekom od prethodnih komentara odbrana je stub ekipe. Marko Nikolic je osvojio titulu jer je konsolidovao odbranu a onda odbrana ulije snagu u ofanzivnom delu ekipe. Pravimo od napadaca desnog beka, od stopera pravimo beka. Trebalo je na vreme reagovati, uzeli su od Pavlovica 10 plus 3 miliona evra, trebalo je bar mali deo uloziti da se napravi prilicno jaka odbrana, mozda jos neki zadnji vezni. Ali dobro opet kazem ne mracim samo dajem svoje misljenje, strucni stab svakako sa zna bolje sta i kako. Dace Bog da nam sve naredne utakmice budu ovako laganica a da mi pisemo ovde kako je slab protivnik. Napred partizan,

Napred Partizan! Slucajno izgresih na kraju pa jos upisah malo slovo. Izvinjavam se na duplom postu.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Partizan je bar 30% losija ekipa od odlaska Evertona. Meni apsolutno nije jasno da niko u klubu to ne vidi i da se ne radi na dovodjenju slicnog igraca. Zdjelar to nije. Ovo moguce gomilanje centarhalfova za koje nikad nisam posteno cuo ce znaciti totalno gubljenje kompasa. Meni se cini da su skontali da je Banjak cisti prosjek i sada je panika.
direktan razlog ispadanja od Plzena je nedostatak Evertona na toj utakmici.

Banjak nije prosek ako uzmemo ostatak stopera u ekipi, i ligi.
Mani se svidja ovaj nazad iz Proletera, Leandro.. gledah ga protiv nas na prijateljskoj (namucio Boga Fudbala) i protiv cigana, pozatvarao odlicno sve
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.932
Reaction score
7.302
Локација
Banja Luka
Pojacanja ne ocekujem, dok nas neko ne otrese opet kao slinu.

Boranija ne vredi te pare, sigurno. Druga je stvar sto smo jsl prosek uzimali za velike pare pa cupali kosu. Ali, iskopace nama pukovnik Rajo vec neku novu Vedetu iz CG lige, ne brinem :D
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.870
Reaction score
13.625
Jos na pocetku su se ogradili i rekli da nece dovoditi nikoga pre nego sto neko ode...a to sto mi verujemo da ce da se predomisle to je nas problem i to sto je Miletic ponovo zaigrao na desnom beku samo potvrduje da nece doci desni bek dok je Miletic tu. Pavlovica su prodali doveli Banjaka...tako da ako ne prodamo jos nekog necemo nikog ni dovesti...to su jasno porucili i to je to.
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Mi smo i tako prepunjeni na poziciji "polivalentnog škarta koga ne možemo nikome da uvaljamo do isteka ugovora", tako da ne moraju nikog ni na dovode.

Treba više da nas brine što je Savo vratio stare bekove, naučili su se fudbala za cele dve utakmice što su odsustvovali, pa će isti da nas predstavljaju u Evropi i na težim utakmicama kurtonlige
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.179
Reaction score
6.952
Локација
NbG
Izgleda da je vreme, zasitio se on nas, a i mi njega cini mi se...
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.396
Reaction score
4.603
Локација
Zemun
Nista konkretno ne pise u tekstu, klasican klik bejt...
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Vidim da je Fejsa na transfer listu.Pa ovo je šansa da ga dovedemo i da završi karijeru kod nas.Kako bi nam lego, ugovor mu ističe dogodine pa je verovatno jeftin.Da imaju gram mozga odmah bi stupili u kontakt i ponudili dobar ugovor i rešili zadnjeg veznog u naredne par sezone, još domaći igrač.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top