Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PRELAZNI ROK - ZIMA 2014/2015

Статус
Затворена за писање одговора.

Икац

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
274
Reaction score
5
Знамо да од Клеовог долазка нема ништа али Клео без оба колена је бољи од Шкунтелара, ех да је Клео имао Данка поред себе.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.751
Reaction score
6.270
@Stojance

To je isto kao da tebe neko pita jel hoces BRATA ili Gaudloka u Kk.:D jebes to ko je bolji, nije sve u (ne)znanju:D
 

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Da, da... Moraju hitno prodati Skuletica za daj sta das. Mamicu im jebem, kako nisu hitno doneli stavku za kandidaturu na izborima da svaki clan UO mora godisnje da ubaci u kasu milion jurona, a predsedenik 2-3? I gde jos to ima da uprava na poslednji dan mandata ima pravo da otudjuje imovinu firme? Lopurde, svi do jednog, nabijem ih na kolac netesan.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Знамо да од Клеовог долазка нема ништа али Клео без оба колена је бољи од Шкунтелара, ех да је Клео имао Данка поред себе.

Da se ne lažemo, Kleo bez nogu i ruku, oslanjajući se na tuki i sa povezom preko očiju bi sa Dankom u tandemu imao procenat realizcaije oko 87%, za razliku od Škuletićevih mizernih 25%.

Da li se razmišlja o povratku Nikole Vujovića? Čovek je imao procenat realizacije 100%. Tri puta je šutirao na gol i postigao tri gola. Od toga jedan ciganima. Malo li je?

Treba li nam hleba preko pogače pored živog Nikole Vujovića, pitam ja vas?
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Kakva je to samo bomba Kleo, u prethodnim sezonama Kina, Japan, sada Brazil.
Uostalom kada je vec takva premija za Skuletica, nek njega dovede Lil...

Upravo tako. Cemu ovoliko pljuvanje Skuletica samo da mi je znati?
Otkad se ceo ovaj forum slozio da on nije nikakav igrac?

Ako vec hocete da uporedjujete: Cleo 27 utakmica 14 golova (JSL - njegova najbolja sezona) - placam 2 gajbe piva ako mi neko posalje iz koliko prilika je dao ove golove!
Ja obozavam Klea, da se razumemo. Ali ovo je preslo vec svaku meru koliko se blati nas najbolji strelac, kao da pricamo o nekom Mrdji jbte.
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.348
Reaction score
1.327
Nijedan naš napadač neće u prolećnom delu postiíći više golova nego što je Škuletić dao u jesenjem,ma ko bude došao.
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Nema nista od ovog posla.

Jbote, pa Djura to radi vec godinama.

Zar niste naucili?
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Iako mislim da je ovo klasicno lozenje od strane Djure, pitanje je u kakvom su stanju Kleova kolena... Da ne pricamo o tome da vec ulazi u cetvrtu deceniju zivota.
Naravno, ako su mu alternative Orlandic i Delibasic - obe ruke za Klea, ali iskreno bih vise voleo da ostane Skuletic, jer je dokazao da je tatamata za JSL.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ja ne bih Skuletu prodao ni za kakve pare... ali se ne pitam. Skuletic je trenutno nas najbolji igrac, a vi kako hocete...
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.271
Reaction score
18.337
Локација
Kej Republika
Pa pre ce onaj u Ljigu da baci bombu nego Mutava spodoba.
I daj izdržite još malo, otići ce Danko i Skuleta, pa onda razglabajte kako veze nemaju. Nama Grobarima je najteže ugoditi.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Raspodaja na kilo navali valjda će sada da zadovolje apetite
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
Koje lozenje na forumu...cccc
i vi svi verujete u ove budalastine,sto pisu pickoustovi pisani mediji.
Svaka vam cast.
Uzmite nesto radite ljudi!Gubite od zivota!
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Ne treba da se palimo kao mladi majmuni na novinarska spinovanja ko zna od koga instruisana to se slažem. Ali samo ću još nešto napisati:

Neka nas je sramota koliko se ne cijeni, pa čak i omalovažava naš najbolji igrač ove polusezone. Čovjek koji je dao 21 gol i izginuo na bukvalno svakoj utakmici. Čovjek koji je kao sline otresao štopere po našim terenima, ulazio u brdo šansi prije svega svojim sjajnim postavljanjima i kretnjama i time takođe stvorio još dosta šansi za saigrače. Treba da nas je sramota, u tu sramotu uključujem i ono sramno glasanje na sajtu FKP.

:respect:respect:respectŠkuleta CARE :respect:respect:respect
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
A sta ce nam pojacanja kada ce Fofana konačno moci da zaigra. Sad nema ko da mu smeta vise i da mu zauzima mesto.

Da je jedini napadač, Nikolić bi igrao u formaciji 4-6-0... opravdanje, da se ne povredi jedini napadača, pa onda nikoga nemamo!

Što se Klea tiče, bolje da ne dolazi... da ga imamo u lepom sećanju. Nije to više isti Kleo kao nekada.

Škuletić, teška kiksara, ali i, pored toga sasvim solidan JSL napadač i naš najbolji u poslednje 2 godine. Porediti Klea i Škuletića je apsurd! Uvek bi uzeo jednog zdravog Klea nego tri Škuletića. Neko je tražio "statistiku", iz koliko je prilika Kleo davao golove. Uopšte nema potrebe za tim, jer se ne sećam JEDNOG zicera koji je promašio, kamoli 15ak kao Škuletić za samo jednu polusezonu. O onim Kleovim makazicama (dva puta)... Škunteler ne bi uspeo da igra sto godina!

Za kraj, ljudi, banda opet sprema da namesti Skupštinu, a vi baljezgate o raznim pojačanjima od kojih nema ništa! Evo već prepisuju spisak članova skupštine i ko sve ima pravo da glasa! Stara oprobana Zekina škola!
 

Kejp

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2012
Порука
684
Reaction score
89
Kleo je imao odlicnog Ilieva, koji mu je napakovao brdo golova.
Plus Moreiru i mladjeg Ilica.

Upravo ovo razmisljam, kao da je Kleo pored sebe imao 10 Voji Stankovica u ekipi, a sad Skuletic masi zicere pored Jamesa Rodrigueza, Oscara i Xavija.
Skuletic i Danko su odlican tandem i ne treba prodavati ni jednog ni drugog, cak ni po cenu dovodjenja boljih od njih, vec treba nadograditi ostale rupe u ekipi koje definitvno imamo, a koje ce doprineti i da njih dvojica funkcionisu jos bolje na prolece.

Evo malo i odbrane za Klea, nije on nikakav penzioner, covek ima 29 godina, dve godine manje od "penzionera" Danka koji je ako ne najbolji igrac Partizana, jedan od vodecih svakako(Da ne racunam koliko godina ima Sasa Ilic). To da nema koleno su smesne price, covek igra u Brazilu i daje golove, a to da nije zavrsio u Arsenalu ili Juventusu vec u Kini, ne znaci da nije klasa.

Samo u Srbiji je igrac od 27+ godina penzioner, verovatno zato sto nas je uprava navikla da svako ko zna da igra fudbal ne sme docekati 21. rodjendan kao igrac Partizana i da na tim starijim igracima ne moze da se uzme neka veca kinta. Kamo srece da u Partizanu igraju 11 penzionera, a evo ja cu samo nabrojati neke i to koji su vec nastupali za nas (Mire Radovic, Zvone Vukic, Djordje Lazic, Rukavina, Lomic), ne bi se vrtela neka kinta, ali bi bili konkurentni da makar prodjemo grupu Lige Evrope sigurno.

Ne ide se sa golobradim decacima u rat, uvek bilo, ti kad vidis Dzigija, Andriju i Danila, vidis im po faci da ne mogu da prodju grupu.
 

BanePFC

Grobarčina
Учлањен(а)
05.01.2007
Порука
1.769
Reaction score
295
Локација
. I .
Da imamo normalan klub kao sto nemamo pricali bi o tome da li mogu Kleo i Skule zajedno da igraju u spicu dok bi si psovali sve po spisku jer igra Moreira a Zvone Vukic ga menja tek u 75om minutu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top