Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva, a.k.a. Prelazni rok 2011

Статус
Затворена за писање одговора.

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
I mene brine visina i uigravanje al valjda znaju sta rade. Oni i snose odgovornost.
 

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
Za jednu stvar nikako nisam siguran da li mi je promakla ili se nije ni desila.

Kad je prodavan Nastasić, niko živi nije potvrđivao, svi demantovali, ma kakvi, nema ništa od toga.

Čovek ode, a ja još nisam video da iko iz lkluba potvrdi ili bilo kako objasni njegov odlazak.. jel bilo tako nečega?
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.254
Reaction score
3.720
Fiorentina je platila Nastasica 4.5 miliona, od toga je Partizan dobio oko 2.5. S obzirom da nije imao 18 godina, bio je nas igrac do ovog prelaznog roka. Ni ja se ne secam da je na zvanicnom sajtu bila zvanicna vest.
 

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.158
Reaction score
2.123
Локација
u srcu šesnaesterca
@medjutim

Pazi, ne jednom smo culi pricu novih fudbalera iz manjih sredina kako su obaveze i pripreme mnogo drugacije u Partizanu. Ne znam zasto bi OFK bio izuzetak i normalno je da je potreban period adaptacije. Kako god, ono sto sam ja video u prvom poluvremenu protiv Rozenborga svakako ne garantuje vise od 20-ak minuta po mecu Markovicu i to u JSL. Super bi bilo da on eksplodira odjednom, ali prelazni rok traje jos 2 meseca, a mi ne mozemo da cekamo da se Markovic sastavi. Bolje dovesti Lolu za koga svi znamo sta ume i moze i da ne brinemo brigu, nego da se nadamo i pouzdamo u tek pridosle igrace. Sve stoji osim u slucaju da rezultati stvarno nisu bitni ove godine, ali to posle ulozenih 2,5mil u prelaznom roku stvarno nema nikakve logike. I ne bi smelo da vazi u Partizanu kao klubu.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Ako dodju Lola ili Zuka,ja se vise nebrinem za nasu defanzivu,s tim sto obojica imaju kvalitet da odigraju nesto i u ofanzivi, da postignu i poneki gol ! A sve vise mi se cini da pre avgusta Savic nece otici (decko je fantastican) !:D:

Jedan će doći, a videćemo koji... trenutno je Lola u prednosti. Savić najverovatnije ide već sledeće nedelje i neće igrati ni jednu utakmicu u kvalifikacijama. Bar tako traži Siti, a ako oni to traže to će najverovatnije i dobiti.

"Mladi su igrači, direktno iz kadeta su priključeni prvom timu i zato ne bih da donosimo zaključke dok ne provedu šest meseci sa nama. Dogovorio sam se sa sportskim direktorom Mladenom Krstajićem da im pružimo priliku, jer u predstojećoj sezoni nećemo biti pod pritiskom kao u prethodnoj".

Moze neko ko je ustao trezan da mi objasni ovo???

Mislio je na ciganske pritiske na FSS, jer njihova saopštenja za javnost više niko ne shvata ozbiljno. Dovoljno je pogledati šta se desilo u FSS. Svi su ih odjebali. Sve to će znatno smanjiti pritisak na nas, a na travi ne mogu da nam pariraju.

Опет теорије завера .... Како вам не досади ...

Ne diram mi teoriju zavera. Nikad nije dosadno kad je zabavno :D
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Cinjenica je da duze vreme, ne da nismo pogresili sa stoperom nego smo uboli premije, i sa Savicem, i sa Frimpongom, i, kako stvari stoje, sa Ivanovim. Ako je Krstajic toliko odusevljen Labrinom, to znaci nesto. Pogodak bi bio da ga kupimo, ili da dodje na pozajmicu sa pravom otkupa, a da Savic odigra makar prvi mec sa Skendijom. I jedno pitanje, koliko sam ja razumeo Espanjol hoce da proda Lolu, Partizan zeli da ga kupi, problem su samo te neisplacene plate?
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Sto vas brine visina pa Pujol, Mensah, Karvaljo, Pentsil... Niko od njih nema vise od 1,80 eventualno santim gore dole pa su sjajni stoperi, moze on da nadskoci igraca koji je 20cm visi od njega ako je skocan, sta vredi da ima 1,90 ako skoci 20 santima od zemlje.
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Mi smo godinama imali Nenada Đorđevića koji je bio 1.83 visok, pa smo sa njim uspjeli da uđemo u LŠ i da prezimimo u Evropi.
Problem bi možda bio da je i Ivanov nizak, a ovako mislim da je čak i dobro što dolazi Labrin, jer su ti niži igrači uglavnom dosta pokretljiviji, a za nevolju mogu da se iskoriste na više pozicija.
 

Sajla

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
440
Reaction score
6
Pozicioniranje i tajming su najvažniji za skok igru, pa tek onda visina. Kontam da ljude najviše brine naš vezni red, iako su nam tu najiskusniji igrači.

Jedva smem da spomenem da očekujem mnogo od Vukića...
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Vise bih voleo da vidim Rajkovica nego Labrina , iz vise razloga .

Rajkovica bi mozda mogli da dobijemo za stalno,domaci igrac,bila bi bolja komunikacija u odbrani, iskusni je od Labrina, ima dosta utakmica odigrano u Holandskoj ligi , a ovaj Labrin je igrao samo u Cileu , ko zna kako ce se snaci u evropi , on je veliki rizik :(
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Не знам одакле је кренула прича за Рајковића, али мени је то тотално нереално... Колику плату отприлике он има у Витесеу?!
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
@Jegda
Da Pujol nije imao 1,78 ne bi proveo dobar dio karijere na desnom beku, isto je i za Serhija Ramosa.
I ovaj Labrin koliko mi se čini igra i desnog beka. Jeste da izgleda smiješno ovo što pričam, ali ovom logikom su se već jednom vodili u ovom prelaznom roku.
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
U Sportu pise , da nam je nudjen Rajkovic , al izgleda kasno , posto smo vec uzeli Ivanova .
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Lola ili Juca su neophodni... Vise volim Lolu, bolji je igrac. Kamara moze da igra domacu ligu, ali za evropske meceve, gde treba da budemo defanzivno konkretni Lola je neophodan, da kida...
Treba nam jos jedan stoper i jedan spic i imacemo sasvim ok ekipu...
 

Alk0

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2007
Порука
290
Reaction score
5
Локација
Dark Towerroom
Posto je jasno da cemo u Evropi i kod kuce igrati dva razlicita sistema, jako je bitno da ta dva sistema budu sto slicniji. Kod nas dva napadaca i jedan zadnji vezni, a u Evropi jedan napadac i dva zadnja vezna, na to se ekipa lako prilagodi. A ne da menjamo sto formacija i mesta igracima.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top