Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva, a.k.a. Prelazni rok 2011

Статус
Затворена за писање одговора.

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Газда је опасан лисац, чим види да почнемо да ''шарамо'' по форуму и пишемо све и свашта, он баци коску, па нам после полупа банане не би ли нас ''проредио'' мало :buhaha
 

Che Legenda

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
243
Reaction score
14
Локација
gdje nema ljudi
stalno se pitam, ko ce nam biti desni bek?!?!
onaj pauljevic ima brzinu, ali jel to dosta za evropu?!?

neznam, ali ako prodadnu jos i savica onda hocu da vidim rukavinu...
:confused
 

qrajber

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2009
Порука
452
Reaction score
13
Za koju platu će da igra Jovanović, a za koju bi igrao Ivanov, i računa li se i to u finansijsku konstrukciju?
Nemoj da misliš da će Marko u Visli da igra za sitniš.


Na stranu što kad bi se tako kupovali igrači, ne postoji nijedan igrač kog bi vredelo da dovedemo, jer uvek ostaje pitanje što ga neko već nije kupio za te pare..
Mešaš teze nisam ja rekao da Ivanov ne vredi 600k, čak mislim da vredi baš toliko. Ali da Mare vredi više. A da je igrao standardno vredeo bi i 2M.

Ivanov je već afirmisan igrač i vredi 600k. Igrao u jačoj ligi od naše, reprezentativac je, i ako tu nije mogao da se pokaže da vredi za više u Partizanu neće sigurno, pa taman ušli u LŠ. A da li bi ti bio zadovoljan standardnim štoperom čiji su kvaliteti takvi da ne možemo da ga prodamo za više od milion?


Mi preživljavamo od preprodaje neafirmiisanih igrača - kad klinca iz Borče ili Hajduka iz Kule platimo 600k za njega možemo da očekujemo da će za sezonu,dve da doživi punu afirmaciju kod nas, vredi nekoliko miliona i pruža partije shodno tome. Kada to isto uradimo sa igračem koji je već dva prelazna roka pod lupom svakog srednjeplatežng tima u Evropi budi siguran da vredi upravo koliko smo ga platili i ni evro više.


Na kraju ne pljujem ga - ali mislim da je Mare bolji.
 

Chiba

Početnik
Учлањен(а)
08.06.2008
Порука
69
Reaction score
0
Локација
Vrsac
Ovo si mislio da bude tim za Evropu, pretpstavljam, jer ovde ima već 4 stranca, a na upražnjenim pozicijama mora da bude minimum još jedan, jer da tu planiraju domaćeg igrača, već bi ga doveli. Mada, ja mislim da je desno Miljković "zacementiran".

Opet, nerealno je da plaćamo toliko stranaca da bi odigrali samo pola sezone (volela bih najviše na svetu da igramo evropski neki kup i na proleće, ali mislim da to nije realno u ovom trenutku).

Pa ne verujem bas da ce desni bek ili desno krilo biti stranci, nekako mi je to ipak malo previse...Mada u nasem prvenstvu moze (na primer), da otpadne medo, a da upadne jos neki stranac tj. da se forsira rotacija stranaca.
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Nz po kojoj logici spic moze da bude stranac al ok, verovatno ce srediti pasos nekom. Inace ako dodje taj stranac kao spic onda je to 5 stranaca + Kizito, koji bi trebao da ide u Vosu, kako onda onda oni kontaju da igraju sa 5 stranaca a dozvoljeno 4?
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
Ja mislim da postoji sansa(50%-50%) da zadrze Savica.
On da ima neke ozbiljne ponude ne bi ga vodili na pripreme!
Isto vazi i za Racu...

Tako da na kraju, odbrana moze da bude jaci deo ekipe(Savic,Ivanov,Labrin,Stankovic)!!!

veca je sansa da nas pojaca Mesi nego da ostane Savic ... toliko ...videces vec za par dana ...

i opet ponavljam,sramota je da prodas sve zadnje vezne iz ekipe ...to nema opravdanja nikakvog ... SRAMOTA !!! :puke

a sansa da Raca ostane je samo ukoliko NIKO ne posalje ponudu za njega :banghead
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
693
Reaction score
1.951
Ja mislim da sme da se ima 5 stranca u protokolu za utakmicu, a jedan da bude na klupi.
Znaci 4 stranca u isto vreme na terenu.

Stranci ce verovatno biti: 2 stopera, 1 zadnji vezni, 2 napadaca.

Inace Stanoje danas nije hteo da prokomentarise cileanca jer kako on kaze, cileanac je vec trebalo da stigne i da ne zna sto jos uvek nije stigao!!!
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Da li ce partizan pokusati da dovede jos jednog zadnjeg veznog...ostali su nam samo medo i markovic a to nije dovoljno za rotaciju(pogotovo u evropi)???Insajderi jel znate nesto
 

Nemanja-NUSKNVP

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
2.351
Reaction score
77
Локација
Leskovac
Ako ne dovedemo jos 4 igraca, mozemo slobodno da se pomirimo s cinjenicom da ce nas svaka ozbiljnija ekipa u Evropi oduvati kao staru kantu. Miljkovic desni bek nikad biti nece, pricali su kako za Rukavinu nema para, gospodo prodali ste Fejsu, Savica cete za neki dan, izvolite otvorite se.

Kamara je jedini koji donekle moze snagom da parira igracima van nase lige, ali uz njega moramo da imamo jos jednog, igrati sa Ilicem, Vukicem i Babovicem istovremeno na terenu je ravno potpisivanju kapitulacije, znaci jos jedan zadnji vezni uz Kamaru, krilo i jedan od pomenute trojice, i to je vec neki pristojan vezni red.

Uz Rukavinu, 2 veznjaka i novog spica, imamo cemu da se nadamo u grupnoj fazi (nadajmo se LS).
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top