Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - leto 2012

Статус
Затворена за писање одговора.

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Šteta što Dijara odlazi. Čitajući Vermezove izjave ja sam očekivao da će mu ponuditi novi ugovor, ali jbg. Jeste da njegova igra u zadnjoj sezoni nije bila na nivou prošlih, ali opet mi je žao što odlazi, jer teško je vjerovati da će kao rezervni napadač doći bolji igrač.
Sve u svemu Dijara srećno u novom klubu!
 

Marko*

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
527
Reaction score
38
I meni je zaista zao sto odlazi Dijara,ali opet sa druge strane nadam se da ce neko iz omladinske skole/Teleoptika pokriti njegovo mesto,kao back up napadac....Takodje mislim da Lekovic jeste dobar,ali nije igrac koji bi odmah mogao da upadne za kvalifikacije kao pravo resenje,fali mu iskustvo,posebno na velikim utakmicama,a i druga stvar alergican sam kad cujem da nam neko dolazi iz Rada(Stojicev pulen)jer u poslednje vreme svi su bili promasaji...
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.999
Reaction score
7.610
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Imam neki dobar osecaj za Pauljevica i Zabiju.Mislim da ce biti jako dobro pojacanja no vreme ce pokazati.Nadam se da cemo uz jos nekoliko pojacanja uci u LS i osvojiti neki bod.Zao mi je sto Dijara odlazi ali mozda je tako i najbolje.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Zao mi je sto odlazi Dijara ali mislim da je tako moralo da bude, sve najbolje mu zelim u nastavku karijere neka mu je sa srecom !
 

Garda 1974

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
360
Reaction score
27
Локација
Sabac
Sad sam gledao na Teleoptiku ovog crnca Diakatea ili kako već.Igrao centarfora.
Dao gol glavom,ali čovek nema veze s vezom,nit jak, nit brz ,nit tehnika, nit skočan,naša deca za njega 3 klase ispred.
Jesu li igrali Askovski i Mitrovic, ako jesu prokomentarisi njih i Jojica?
Da li ti se neko od igraca svideo?
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Ne verujem da su igrali jer su juce igrali za Teleoptik i Jojic i Askovski dali golove...Jojic 10 golova do sad, a veznjak je.

kakav je to crnja a nit jak, nit brz :D
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Ne bih voleo da volkov ode, pošto vidim da se i to pominje kao opcija. treba ga probati kao krilo a lazevskog staviti pozadi, vladimir ionako nije bog zna šta u defanzivi. u šerifu koliko sam video je kidao na toj poziciji, čini mi se da će vermez definitivno forsirati čvršću igru uz defanzivnije bekove.
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
839
Reaction score
508
Cuo sam da smo poslali ponudu za Bosmanu iz Slobode koji je slobodan igrac, ali ima ponudu i negde iz arapskih zemalja.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.657
Kako je Dijara stigao do Antalije

dijara%20aerodrom1.JPG


Antalijaspor biće sedmi klub Lamina Dijare. Bivši napadač Partizana će svoju saradnju sa turskim klubom ozvaničiti sutra.

Lamin Dijara je profesionalnu karijeru započeo u senegalskom Dakaru, za koji je igrao dve godine. Potom je 2003. usledila selidba u ASK Žene d ark, takođe iz Dakara.

Tamnoputi napadač se na Balkan preselio 2005. godine kada je potpisao za Zrinjski. Partizanu je za oko zapao upravo kada se beogradski klub sastao sa Zrinjskim 2007. godine (crno-beli su kasnije izbačeni iz tadašnjeg Kupa UEFA zbog nereda koje su na tom gostovanju izazvali navijači).

Dijara je na 27 utakmica za Zrinjski postigao 12 golova, a onda je po dolasku u Partizan "eksplodirao" u fudbalskom smislu.

Iako se 2010. godine preselio na godinu i po u Al Šabab, ljubimac "Grobara" je prošlog leta odlučio da se vrati u Humsku. Iako još uvek nije želeo da se odrekne crno-belog dresa, novi sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković nije mu ponudio novi ugovor.

Senegalac se sa crno-belima rastao nekako simbolično, pošto je u poslednjem kolu Superlige upravo postigao 100. gol za Partizan, sa kojim je inače osvojio četiri titule i dva Kupa Srbije.

dijaraaerodrom3.JPG


( Sport 26 )
 

markela

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
127
Reaction score
12
Локација
Дервента
Drago mi je da je Diarra nasao klub. Mislim da je ovo pravo vrijeme da se rastanemo i za njega i za nas. Kako ne bi ukaljao sliku legende koja ce definitivno biti ucrtana u nasu istoriju.
Sve najbolje!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.657
Дијакате као Агомбар

Телеоптик – Земун 2:1 (1:0)

СТРЕЛЦИ: Дијакате у 30. и Вања Марковић у 60. за Телеоптик, а Мирковић у 66. минуту за Земун.

Игралиште Спортског центра „Земунело”. Гледалаца: 100. Судија: Кецман (Земун).

ТЕЛЕОПТИК: Максимовић, Ђурић, М. Савић, Миловановић, Дрпљанин, Миљковић, Шака, Џугурдић, Каћаниклић, Трујић, Дијакате. Играли су још: Томић, Трујкић, Ратковић, Д. Савић, Арсић, И. Марковић, В. Марковић, Мандић.

ЗЕМУН: Милошевић, Петровић, Хајдин, Груловић, Перишић, Караџић, Штокић, Радосављевић, Мркајић, Главачић, Домагић. Играли су још: Спасић, Петров, Стегнајић, Кубуровић, Крнета, Мирковић, Дивјак, Видић.

IMG_GaaaaOL.jpg


Како Хари Агомбар, тако и Алиун Дијакате. Попут везисте из осме енглеске лиге, сенегалски центарфор постигао је гол и уписао асистенцију у првој тест утакмици од како је стигао на пробу у Партизан. Тамнопути нападач је у резултатском смислу решио меч комшијских ривала, мада је игром у пољу испољио много више минуса него приликом реализације, па је после само 90 минута дуела Телеоптика и Земуна тешко може оценити да ли је баш он решење за место у шпицу првог тима црно-белих.

Дијакате се је у 30. минуту искористио убацивање Џугурдића с леве стране, да ударцем главом матира Милошевића, да би пола сата касније одигравањем у простор омогућио Вањи Марковићу да дуплира вођство резервног састава „оптичара”.

IMGGOL-copy.jpg


Покушао је Африканац неколико пута ударцима с дистанце да подебља учинак, али је у тој жељи претерао, испољивши себичност. Нови шеф струке Партизана, Владимир Вермезовић, није уживо посматрао меч у „Земунелу”, па ће подробне информације о квалитету Дијакатеа добити од тренера Телеоптика, Вука Рашовића, координатора за спортска питања, Алберта Нађа и шефа скаут службе, Недељка Костића.

Пораз Земуна ублажио је Мирковић у 66. минуту, а исти играч је потезом вредним аплауза у завршници меча погодио – пречку.

GOL.jpg


( Zurnal )
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Partizanova defanziva na remontu

Poslednja linija crno-belih i drugu godinu zaredom će pretrpeti značajne izmene. Rnić odlazi, Karišik i Pajović mogući naslednici, Leković zamenjuje Volkova

sp-partizan.jpg


PROŠLE sezone je rekonstrukcija odbrane Partizana odrađena „u pucanj“, praktično nekoliko dana pre izlaska na evropsku scenu, što svakako predstavlja scenario koji će Tumbaković i njegovi saradnici pokušati da izbegnu ovog leta.

Defanziva crno-belih bi i ovog leta mogla da pretrpi značajnije izmene, a prvi zvaničan korak je već učinjen dolaskom Branka Pauljevića.

U ovom trenutku jedino je izvesno da nikakvih izmena neće da bude na poziciji levog štopera, gde je siguran Bugarin Ivan Ivanov. Činjenica da su se Ilići (Radiša i Saša) dogovorili o nastavku saradnje s Partizanom i u narednih godinu dana, a da se sa Rnićem nije razgovaralo o novom ugovoru, ukazuje na to da iskusni defanzivac nije u planovima za novu sezonu.

- Dan posle utakmice sa Metalcem razgovarao sam sa Tumbakovićem i Vermezovićem. Partizanov sam čovek od glave do pete, normalno je da su crno-beli uvek u prednosti, ali priče o novom ugovoru nije bilo. Normalno, kao profesionalac, moram da razmišljam i o drugim opcijama - najavio je indirektno Rnić odlazak iz Humske.

U slučaju očekivanog odlaska Nemanje Rnića u inostranstvo, crno-beli bi oslonac na poziciji štopera mogli da pronađu u mladom Milošu Ostojiću, koji je u finišu sezone najavio značajan potencijal.

Jasno je da i pored dobrih partija Ostojića šampion Srbije mora da ojača konkurenciju u poslednjoj liniji. U prilog toj tezi ide podatak da su prvi razgovori o mogućem angažmanu obavljeni sa štoperom Libereca Milošem Karišikom i kapitenom Rada Tomislavom Pajovićem, nekadašnjim talentom kluba iz Humske.

Interesovanje klubova iz Turske za „levog spoljnog“ Partizana Vladimira Volkova moglo bi da otvori prostor za angažovanje igrača i na toj poziciji već ovog leta.

U slučaju odlaska novopečenog reprezentativca Crne Gore u inostranstvo, zamena bi mogla da stigne sa Banjice. Reč je o Nikoli Lekoviću, 23-godišnjem fudbaleru, koji je karijeru, kao i Tomislav Pajović, započeo upravo u Humskoj.

Novosti

Bolje nek igra Ostojić nego da kupujemo Pajovića i Karišika koji nisu ništa posebno.
 

carsa

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
210
Reaction score
5
Локација
Beograd
Jesu li igrali Askovski i Mitrovic, ako jesu prokomentarisi njih i Jojica?
Da li ti se neko od igraca svideo?

U većem delu bi se složio sa izveštajem u žurnalu.Iskreno niko tu nije nešto specijalno pokazao niti mogu da kažem da mi se posebno svideo.
Vidi se kod naših da su školovaniji i fizički spremniji.
Broj 22 Mandić i 20 Vanja(nzm.prezime,dao gol)su bili dobri,ali ne toliko da bi rekao da su odmah za 1.tim.
Zemun na terenu izgledao do 60min egal sa Teleoptikom,ali ne znam dal im je to 1.tim niti znam koliko je nama falilo iz prvog tima.
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Hvala ''Ubici cigana'' za sve sto je uradio u svetom dresu!!! :D: Hvala ti Dijara :respect
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
839
Reaction score
508
Hvala Dia i sve najbolje u karijeri i u zivotu. Nikada te necemo zaboraviti :D:
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.325
Reaction score
3.998
Локација
Kobasicarija "Venac".
ime lamina dijare zasluzuje da bude upisano velikim slovima u istorijatu partizana. 100 golova, prijatelji...hvala ti majstore za sve, a najvise za onih pet, sto ih utera komsinici.

srecno ti bilo, brate nas!
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Diara hvala ti za sve, ti si za mene bio i ostao legenda Partizana (barem ako posmatramo strance koji su za nas igrali, a bilo ih je gomila..)

A ovaj Dajkta (ili kako se vec zove)..jbmlg, nisam pristalica toga da se igrac pokazuje u jednoj trening-utakmici..sto se kaze - tek sto je zgazio na Beogradski asfalt i odmah u kopacke i pravac na utakmicu.. ja sam za to da se svaki igrac istestira barem 2-3 puta.. ko da je to tesko! Moze se on pokazati i na treninzima i na trening-utakmicama i na pripremnim utakmicama..
das mu lepo (na primer) 5-7 dana da pokaze sta zna pa onda ocenjujes.. nikad ne znas kada trema, umor ili sl. mogu da odrade svoje i da covek tu jedinu priliku koju dobije ne pokaze ni 10% onoga sto zna...
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Ma kakve dve utakmice, nisu englezi ludi sto igrace na probu dovode po 3, 6, 12 meseci...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top