Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - prelazni rok, leto 2014.

Статус
Затворена за писање одговора.

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Izgleda da je dobio poprilicno dobre pare , tesko da smo mi mogli da pariramo.
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.179
Reaction score
6.073
Локација
100 кураца
Besan sam i na Lomica i na bagrustinu iz uprave :banghead:banghead:banghead

pa sto je pricao o velikoj ljubavi prema Partizanu,a zabode za Morodoviju?:banghead

valjda je patka samo...ako je istina, serem se ja po toj ljubavi:banghead
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Verujem da je dobrim delom kriva i nasa uprava ali isto tako je kriv i Lomic, jbg brate kenjas o ljubavi, ostaje ti se u Bg-u itd , a onda prihvatis ponudu koja se "ne odbija"...
 

Vlayco

Banned
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
1.193
Reaction score
82
Локација
Zemun
Sad ce na kafu kod mutavog da svrati Tejgo.
 

Voyconic

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
603
Reaction score
47
Nista, veoma ocekivano. Kao sto rece kolega iznad, Lomic je isuvise dobar fudbaler da bi se zajebavao po nasim livadama i da bi se natezao za lopovima iz uprave o plati, koju inace po pravilu nece dobijati na vreme. Takodje, u danasnjem kapitalistickom svetu, ljubav je velika samo onoliko koliko je visoka ponuda koju imas na stolu. Mi ne mozemo da se merimo sa klubovima iz Rusije, tako da cemo da pricekamo na tu ljubav Marka Lomica ako se zaista odluci da prihvati tu ponudu. Sto bi rekli ameri, 'nothing personal, just good business'.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Да се разумемо, ако овако гледамо на ствари, не постоји толико лош играч да би преговарао са мутавим, тачније свако је исувише добар да би преговарао са мутавим.
А Ломић поготову! Ми се за Аливодића натежемо око 50 хиљада евра за куповину!!! Значи да натезање око Маркових месечних примања је ишло горе-доле пар хиљада евра... А што рече колега горе ни за то ниси сигуран да ћеш примати редовно! Управа нас срозава! И то ради из дана у дан! Па погледајте само како ми губимо величине од играча, и то тако лако, као да се они налазе ето тако , само изађеш ту испред стадиона и ето већ је неко од њих ту!

Не заборавите да смо ми пре само две-три године давали и по милион за играча, а сада смо дошли у ситуацију да се, да извинете је*емо, за 50 хиљада. И то ајде да је у питању цифра од рецимо 800К евра, па као не може 850, ајд за 800 'иљада, али сто, или сто педесет, за играча који треба тренеру, то је стварно превршило сваку меру!

И ми сад као треба да очекујемо врхунска појачања у дефанзиви, у нападу Омаруа, или опет Тејга? Црно без имало белог, као оно црно испод ноктију, што би рекле бабе!
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Ja ocekujem najdalje do pocetka iduce nedelje da se pojavi informacija u "dobro obavestenim novinama" da su se konacno stvorili uslovi za dovodzenje Shabalale i Mphele velike zelje Draganceta.

Evo skoro prodze i ova nedelja a ljubimci Draganceta Mpfela i Shabalala jos su u "magli".Bice ovo zanimljiv preodni rok.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Tipičan primer je Drinčić. ti kad pogledaš, on je najbolji igrač polusezone... naše dete koje nije imalo mesto u timu...

Klasicna greska u koracima iliti neiskustvo u toj sferi

Drincic tad i Drincic sad su nebo i zemlja igrac, kao sto ce Alivodic za ovaj tim biti korisniji nego sto je to mali Andrija, jer je kompletniji igrac i sto je poprilicno bitno mnogo fizicki jaci i agresivniji, to je trenutno stanje, da ce ga Andrija presisati kroz 2 godine, verovatno hoce, da ne pricam tek o njegovim zrelim fudbalskim godinama kroz, 5,6, ali to ne znaci da trenutno Andrija moze da pruzi vise od jednog sasvim solidnog JSL igraca kao sto je Alivodic, to i Marko zna
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Ne vidim razlog za kuknjavu.

Prvo meni je pun q Lazovica i slicnih velikih Grobara koji kad nemaju gde dodju da se oduze pa odu za prvom ponudom.Lazovic uveliko krenuo pripreme a jos ne zna da li ide ili ne ide,a ''veliki Grobar'' nije dosao kaze na polusezonu.

Slicna prica je i sa Lomicem,koji se obezbedio kao a evo ga ode za prvom ponudom.

Treca i najbitnija stvar je banditski olos iz uprave,oni mogu da dovedu samo slobodnog i jeftinog igraca,kao da ne znamo da oni samo pukom srecom mogu da dovedu igrace tipa Lomic itd.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Ko zna kakve smo mrvice ponudili Lomicu mada se jos ne zna...Volkov je definitivo izduvan balon ako je ikad bio i naduvan. Sto se tice ofanzivnog veznog izgleda da jos uvijek racunamo da ce Dzigi postati fudbaler.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Ne treba kukati ako ne dodje (mada bi zaista bilo greota) ali nije jos iskljuceno i da potpise za nas. Neki mediji su se ocigledno zaleteli. Sacekacemo pa cemo videti sta ce biti ...
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.253
Reaction score
2.855
http://www.zurnal.rs/2014/06/26/duric-protiv-vise-stranaca-imamo-mi-i-puno-nasih-bisera/index.html



Ево га господин који плени појавом, а свака му је ка у Његоша!!! Пуно наших бисера је изборило Европу јел тако? И Лигу Шампиона оба пута?

А да није то због тога што ти се не дају паре за странце, него би све што може да се ишчупа из Телепотика?

Izgleda da je slabo ko procitao ovo. Covjek koji ne zeli veci broj stranaca da bi imao JOS jedan izgovor da ih kupuje sto manje (a sve zato da bi imao JOS jedan izgovor da prodaje sve sto imalo bolje suta loptu kod nas), tesko da ce ponuditi iole normalan ugovor Lomicu.

Tako da, ako je istina, Lomicu, srecan ti put i da nam dodjes kad se rijesimo ove bagre.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Sačekajmo da za Lomića bude zvanično, pa ću ga evo ja prvi napušiti.
Sere mi se od njihove lažne ljubavi prema Beogradu i Partizanu.

Ali daj da sačekamo, možda je neistina.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
@ JNA

Aprilski derbi je nepogresivi indikator igrackog potencijala nase ekipe.
To je bila utakmica koja je pokazala sve nase vrline, ali i mane i slabosti.

Ninkovic je igrao po levoj strani i kao i Volkov. Imali su svetlih trenutaka, medjutim...
I Volkov i Ninkovic su direktno odgovorni za:
- Ninkovic nije izasao ispred lopte u akciji cigana pre 2.penala i nismo napravili ofsajd.
- Volkov je direktno kriv za njihov gol jer je reagovao kao bek iz beton lige.

Ne bih se usudio da se oslonim na njih dvojicu u bilo kom vaznom mecu.
Kvalitetnija resenja po levoj strani su imperativ.

Stoperski par je pokazao ogromnu nesigurnost, uvukli su sebe u ogroman broj problema sa ciganskim padavicarem, usudio bih se da kazem da cigani nisu nista napravili sami, sve smo im dali na poklon gomilom idiotizama u fazi odbrane.
Nama uzasno fali inteligentan stoper sa dobrom predajom lopte. Trajkovic je vrlo problematican igrac u toj fazi, nema rezervu u duelu, ima netacan pas, gubi koncentraciju. Vojislav je Vojislav. Samo se setim Thuna u gostima i odmah mi nije dobro...

Ne znam kako ce Nikolic da ugura kapitena u centralni vezni red ako Lazovic bude igrao ono sto i inace igra. Moguce je da ce se pokusati sa opcijom Lomic/ Ilic po levoj strani makar po 45 minuta i odmah da ti kazem, mislim da ce to biti paklen tandem :)
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Sinoć i Lomić i Alivodić bejahu "naši", a već večeras prvi eto u ozbiljnim pregovorima sa nekom ruskom bestragijom, a drugi putuje na pripreme sa Vojvodinom.

Ovo leto 2014. sve više dobija obrise leta 2013.

Očigledno je da "neko" ko nam UO drži na povocu ne dozvoljava da se pojačamo kako ne bismo ne daj bože svojim uspehom u Evropi izazvali novu kataklizmu.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.059
Reaction score
26.272
Локација
ante portas
Zapelo oko Oumarua jer se govna tesko odvajaju od para.Mora nesto da se plati Beverenu.Za Alivodica se cenkaju i pregovaraju kao da dovode Bejla. Centralnog veznog nemaju ni nameru da dovedu jer eto takvi igraci ‘kostaju mnogo‘. Pu picka li vam materina lopovska.Svako leto ista pesma.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
A sto ne bi spustili malo loptu? Budite realni jbte. Koji od vas ne bi odigrao jos koju godinu u inostranstvu za mnogo vece pare i u nekom zdravijem sistemu, bez djurica, ruzica, drolje koja radi marketing, bez cigana sto ti lupaju kola, bez dzajica, bez covica, bez celokupne mrznje koja se stvorila i sigurno nije normalna... a da ne spomonjem u kojim godinama je taj igrac i koliko jos moze da pruzi.. alo bre ljudi, Lomic moze bez problema da bude drugi bek repke odmah posle Kolarova. Da li ima razloga da ga napadate? Postojala je mogucnost da se vrati, tada je izjavio to i sad stigla mocna ponuda - desava se i cao! Nije lako odbiti ogroman kes i jacu ligu kad si u njegovim godinama. Kao da Ilic ne bi ostao u Galati da je mogao jos koju godinu da veze.. sve je to normalno i razumljivo.

Meni jedino nije normalno sto je ovaj olos jos uvek u nasem klubu, nije normalno da zvezda nije ugasena, nije normalno sto imamo diktatora koji odlucuje o svemu u ovoj zemlji. E to treba da budu nase mete! A ne Lomic, Lazovic, Ninkovic... Na kraju krajeva znam da nema efekta sto ovo pisem.. bice opet sve po starom..
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.179
Reaction score
6.073
Локација
100 кураца
Zive buraz,sve to stoji sto si napisao..

Ali nemoj onda da mi isti taj Lomic sere o nekoj ogromnoj ljubavi prema Partizanu,peske bi se vratio itd..a tek njegove izjave dok je trenirao sa nama..pa 99% nas je poverovalo u to da je on vec igrac Pfc-a.

Opet cu se ograditi ne krivim samo njega(jer je davao lozana izjave) vec i nesposobnu, lopovsku upravu,ako mu nije ponudila iole pristojan ugoror. Ali da sacekamo zvanicno sta ce biti oko Lomica.
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.199
E moj Lomicu , nije trebalo da pricas onda svasta i da svi pomislimo da si vec potpisao za nas , a sad odjednom ovo ....

"Partizan je moja druga kuća i ako se povratak nije poklopio sad ne znači da neće u skorije vreme"

Čuj, nije se poklopio. A kada će se poklopiti, kada budeš imao 35 godina? Neka hvala...domindženja...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top