Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Dr.Hofmann

Guest
Mnogi od vas zaboravljaju jednu činjenicu iz ne tako davne prošlosti do 2003 godine musavi nas u rukometnom derbiju nisu pobedili 6 i po godina, do tada smo ih drali neviđeno a onda je kod nas natupio pad u svakom smislu .Sada nadam se oped idemo uzlaznom putanjom. Zato me čude opaske pojedinaca tipa na koji fazon smo ih dobili, pa njima je bila nemoguća misija nas dobiti kad su skoro 7 godina bili bez pobede u derbiju . Brzo zaboravljamo
 

Bokkie

Grobarčina
Учлањен(а)
10.12.2006
Порука
1.564
Reaction score
13
Партизан - Таркет 38-32
 

Biaffra

Početnik
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
20
Reaction score
0
Локација
Zemun
’Crno-beli’ su dočekali Tarket koji je doputovao sa samo 11 igrača, od čega je bilo nekoliko 16-godišnjaka i 17-godišnjaka. Mladi sastav Tarketa dugo je odolevao Partizanu i čak imao vođstvo u 33. minutu, ali su ’crno-beli’ uspeli da se odlepe petnaestak minuta pred kraj meča.

:napred Partizan

do titule...!!!
 

FedEx

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
991
Reaction score
1
a taman smo se ponadali da je ''prica'' oko tima ozbiljna...

Partizan nastavlja bez Ćorovića

1451717530496875430e49f842485679_big.jpg
Rukometaši Partizana, koji su posle prvog dela prvenstva drugoplasirani tim Superlige, krenuli su sa pripremama za nastavak sezone.

Želja je osvajanje oba domaća trofeja, a osvajač Kupa drugi deo prvenstva igraće bez pomoći reprezentativnog srednjeg beka, Milana Ćorovića, koji je potpisao ugovor sa francuskim prvoligašm Nimom.


"Zahvaljujem se svima u Partizanu na saradnji. Srećan sam što ću da igram u tako jakoj ligi, ali u isto vreme i tužan, jer odlazim iz crno-belog tabora. Potpisao sam ugovor sa Nimom na šest meseci, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana. Francuzi su ispunili sve moje zahteve, tako da smo se brzo dogovorili," rekao je Ćorović, koji je povredio primicač na pripremama reprezentacije, tako da ga čekaju još dve nedelje mirovanja.

Trener kluba iz Humske, Saša Bošković, rekao je da su ambicije jasne, osvajanje 'duple krune'.

"Prvi deo priprema obavićemo u Beogradu, a onda slede desetodnevne pripreme u Aranđelovcu, gde ćemo da odigramo tri-četiri prijateljske utakmice. Posle toga dolazi završni deo, u Rumuniji. Oslabljeni smo odlaskom Ćorovića, ali verujem da će ostali igrači da nadoknade njegov izostanak," istakao je Bošković

Direktor crno-belih, Saša Blagojević, rekao je da klub neće da dovodi nove igrače, ali je najavio povratak sa pozajmice iz Planinke perspektivnog beka, Ivana Dimitrijevića.

U organizaciji Partizana, na programu je Mini Svetsko prvenstvo, na kome će da učestvuju 24 ekipe, koje će da predstavljaju zemlje učesnike šampionata u Hrvatskoj. Očekuje se više od 360 dečaka i devojčica rođenih 1997. i mlađih. Igraće se po pravilima EHF, a supervizor turnira biće profesor Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, Branko Gardašević.


b92...
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Sto jaca liga,to jaci Partizan.Po meni,srpska rukometna liga se treba prepoloviti po broju timova.Ajde,ne mora 8,ali maksimum 10 klubova.Cetvorokruzni sistem i mirna Backa.Ovako se nepotrebno gubi vreme sa timovima koji imaju 2,5 ili 8 boda,a kvalitet ostaje isti.Zato u Evropi prolazimo(ne samo Partizan,vec i ostali srpski klubovi) onako kako prolazimo.
 

bojadin

Početnik
Учлањен(а)
05.01.2009
Порука
2
Reaction score
0
Apsolutno se slažem.:clap
 
Последња измена:

FedEx

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
991
Reaction score
1
RUKOMET: Partizan za publiku i trofeje

Rukometaši Partizana su u poziciji da se pred nastavak takmičenja na domaćim frontovima nadaju trofejima.

partizan%20v.jpg
Sportski direktor crno-belih Aleksandar Blagojević je rekao da je cilj ekipe zacrtan pre godinu i po i da je plan bio da za tri godine počne da osvaja trofeje, ali da je već ove sezone u situaciji da se domogne titule u šampionatu i da ponovo osvoji nacionalni Kup.

Partizan trenutno zauzima drugo mesto na tabeli i zaostaje jedan bod za vodećom Kolubarom.

"Očekujemo da u prvih pet kola ostvarimo maksimalan učinak, a to bi nam garantovalo prvo mesto", rekao je Blagojević na konferenciji za novinare povodom pocetka prolećnog dela sezone.

Prema njegovim rečima, ekipa nije pojačana u zimskom prelaznom roku, jer je procena stručnog štaba i uprave kluba bila da Partizan "ima najbolje igrače".

"Radimo na tome da se publika vrati na teren. Ja sam pristalica toga da će je kvalitet vratiti. Ne želimo veštački da povećavamo gledanost, da plaćamo navijače. Ako rukometaši igraju dobro i kvalitetno, samo je pitanje dana ili nedelja kada će se publika vratiti na tribine", rekao je Blagojević.

On je dodao da će klub voditi posebno računa o bezbednosti i naglasio da će "kvantitet doći sa kvalitetom".

Blagojević je istakao da je juniorska ekipa Partizana treću godinu za redom osvojila prvenstvo Srbije i da očekuje od tih igrača da uskoro zaigraju za prvi tim.

Partizan je predstavio i novog člana sponzorskog pula - austrijsku firmu "Rohe", a njenom direktoru filijale u Srbiji Saši Nestoroviću uručen je dres.

"Crno-beli" prvi meč u prolećnom delu sezone igraju na svom terenu na Banjici sa novosadskom Vojvodinom u subotu u 18 sati.

mondo mts...
 

Otto Mann

Grobar
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
435
Reaction score
3
Pobeda rukometaša Partizana u Šapcu

107693811048d3c91404185354335850_big.jpg
Rukometaši Partizana pobedili su u gostima Metaloplastiku sa 26:22 (12:12) u derbiju 18. kola Super lige Srbije.

Utakmica je odigrana pred prepunim tribinama sportske hale u Šapcu, a "crno-beli" su pobedili posle bolje igre u drugom poluvremenu.
Ekipe su otišle na odmor sa 12:12, ali je domaći tim prvi gol u nastavku postigao tek u 42. minutu. U finišu meča nije bilo neizvesnosti, jer su gosti u 55. minutu imali sigurnu prednost od osam golova.

Igrači Partizana imali su 18 minuta isključenja, dok je Metaloplastika 12 minuta bila sa igračem manje. Gosti su od pet penala iskoristili četiri, a domaći igrači od četiri - dva sedmerca.

Na tabeli Super lige Srbije "crno-beli" su zadržali drugo mesto, dok je Metaloplastika treća.


Izvor: U92
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Sledece nedelje derbi prvenstva sa Kolubarom na Banjici.
 

Biaffra

Početnik
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
20
Reaction score
0
Локација
Zemun
Svi na Banjicu u subotu da pomognemo nasim momcima da u direktnom duelu napucaju jedinog ozbiljnog konkurenta za titulu.Daleka je ta 2003 godina i poslednja titula.Zato :napred Partizan i svi na rukomet.

VOLIM PARTIZAN !!!

 

Otto Mann

Grobar
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
435
Reaction score
3
Veoma vazna utakmica i za nas i za njih. Iako nemamo nekih teskih gostovanja do kraja moramo da kod kuce dobijemo Kolubaru, jer su nam jedino oni direktni konkurenti za titulu.
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
Korak do titule


U sredu 11. marta u 18:00 časova na Banjici, odigrava se derbi prvenstva, pobednik iz ovog susreta je i najverovatnije Šampion Države. Kolubara je u prvom delu prvenstva pobedila u Lazarevcu sa jednim golom razlike, potpuno zasluzeno. Ono sto je bacilo senku je bilo ponasanje sluzbenih lica iz Lazarevca kao i placenog obezbedjenja koji su po zavrsetku utakmice nasrnuli na igrace i strucni stab Partizana.



Situacija se toliko izmakla kontroli da je direktor Partizana morao da strčava sa tribina i od policije trazi fizicku zastitu za igrače i strucni stab od neljubaznih i agresivnih domacina i njihovog placenog obezbedjenja. Tek posle pola sata, i energicne akcije policije kojoj se i ovog puta zahvaljujemo, ekspedicija Partizana je uspela da napusti svlacionice hale u Lazarevcu. I igrači i navijači Partizana gore od želje da se Lazarevčanima revanširaju.Bez obzira što će utakmica biti direktno prenošena (TV RTS 2), interesovanje za utakmicu godine je ogromno a uprava Partizana čini sve da bi se gosti osećali što bezbednije....

http://www.rkpartizan.com
 

zugrobar

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2008
Порука
1.638
Reaction score
971
Локација
Морава
Uopste nema prenosa na 2. kanalu "javnog servisa Srbije"?:banghead
EDIT : moja greska, mislio sam da je danas!
 
Последња измена:

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Kako ide sa kartama za rukometnu tekmu, kupuju se na licu mesta, ili?!
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.270
Reaction score
34.069
Локација
vaginamandibularia
Pa kad god sam bio na rukometu, karte su se kupovale na licu mesta. A što ih ne dočekamo u areni, pred 20 000 bi im decu napravili..
 

domaciajvar

Početnik
Учлањен(а)
10.04.2008
Порука
55
Reaction score
0
kako bi lepo bilo da se prekine bojkot bar za ovu tekmu...
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
У среду треба направити изузетак, отићи на Бањицу и пружити подршку нашим играчима.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Na utakmicu se ne ide i nema uopste price o tome !!!
 
Top