Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Liquidator

Početnik
Учлањен(а)
20.05.2007
Порука
28
Reaction score
0
Postoji mogućnost da dodje Kasim Kamenica ,strašan stručnjak. Ivić je katastrofalan trener ,ja sam srećan što je otišao. Opstaćemo sigurno ,ali potrebno je još puno ulaganja da bi se napravila ekipa koja bi za par godina postala neprikosnovena u zemlji. Mislim da se krenulo tim putem ,ali puno je problema. Nema jedinstva ,para a i sreće. Mislim da je ova sezona završena ,prvenstvo će se odraditi nekako ,u kupu uvek ima šanse ,ali one su minimalne. Treba se dobro prestrojiti i spremiti za sledeću sezonu
 

Laky

Guest
потпуно се слажем.Ова сезона је изгубљена.зато треба сву ту млађарију погурати па направити солидну екипу у неко скорије врјеме.Каменица је добар стручњак и било би сјајно кад би га довели за тренера.него видјећемо шта ће управа да уради..
 

Method Man

Guest
RUKOMET: Bošković umesto Ivića u Partizanu
Utorak, 8. januar 2008. 13:01

Rukometni klub Partizan brzo je našao zamenu na mestu trenera. Posle razlaza sa Zoranom Ivićem prvih dana 2008. godine, crno-beli su rešenje pronašli u ženskom rukometu. Zoran Bošković, dosadašnji trener rumunskog ženskog prvoligaša Remin Deve, novi je kormilar Partizana.

Bošković je prošle godine trenirao rukometnog šampiona Srbije u ženskom rukometu Knjaz Miloš.

To što je radio u ženskom rukometu Bošković ne vidi kao prepreku. "Rukomet je isti, samo, mislim, da je mnogo teže raditi sa ženama", rekao je Bošković.

Partizan je trenutno tek na 10. mestu tabele srpskog prvenstva i teško da može da "napadne" titulu.

(MONDO - foto:MN Press)
 

Method Man

Guest
RUKOMET: Radosavljević iz PKB u Partizanu
Ponedeljak, 14. januar 2008. 21:29

Najiskusniji i najbolji rukometaš PKB Nenad Radosavljević u narednih godinu i po dana braniće boje Partizana, javio je SOS Kanal.

Radosavljević je pregovarao sa Crvenom zvezdom i već je bio vidjen u crveno-belom dresu, ali je Partizan bio konkretniji.

Tako da će jedan od najboljih strelaca lige biti od velike pomoći mladoj ekipi Partizana i novom treneru Saši Boškoviću.

(MONDO)
 

hari_merdo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2007
Порука
439
Reaction score
513
Posto vidim da o kupu Srbije igranom za vikend nema nikakvih informacija, samo da napisem da smo prosli prvo kolo kupa, pobedivsi posle sedmeraca lidera na tabeli prve lige Srbije u Priboju:
Priboj - PARTIZAN 25-25 (28-29)
Inace utakmica je jedva dobijena a jedino vodjstvo koje je Partizan imao na ovoj utakmici je bilo 2-1. Posle je bilo 8-2 a negde oko 20-og min i 11-3 za Priboj a kako je tad izgledalo mislio sam da cemo se propisno obrukati. Ipak onda nesto bolja igra, poluvreme 12-10, kraj 25-25, mada je 3 minuta pre kraja Priboj imao +3 gola i loptu. Sedmerac je u drugoj seriji promasio Sudzum ali je na kraju sve dobro ispalo.
 

Vader

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2007
Порука
55
Reaction score
0
Локација
Belgrade
Nastavljamo u jesenjem stilu :banghead :banghead :banghead

PROLETER ODUVAO TIM IZ HUMSKE

Posle dva remija crno-beli doživeli poraz
Zrenjaninci su propustili priluku da dođu do bodova u Beogradu u
meču sa Crvenom zvezdom, ali su zato sve naplatili crno-belima.

Četa Momira Rnića oduvala je sa parketa u prvom poluvremenu osvajača Kupa. U tih 30 minuta Beograđani su bili veoma konfuzni u napadu, činili tehničke greške u serijama, ukupno 13 u tom delu igre. Onda ne čudi što su Zrenjaninci imali čak deset golova prednosti. Nepogrešiv u kontrama je bio Radišić, na crti nezaustavljiv Perović, odličan je bio organizator igre Radaković. Bili su Zrenjaninci moćniji na svim pozicijama. U tom periodu, recimo i to, golman Koljević je imao tek pet odbrana, a gosti čak devet golova razlike.
Odluka je praktično pala u periodu od 12. do 19. minuta, kada pri rezultatu 7:5 za goste Zrenjaninci prave seriju od 9:1. Na semaforu piše 16:6.
Crno-beli su u nastavku uspeli samo da priprete, 25:30, u 55. minutu, ali dalje nisu mogli.
PARTIZAN Si&Si – PROLETER NAFTAGAS 27:35 (11:20)
SC Voždovac na Banjici. Gledalaca: oko 200. Sudije: Boričić (Grocka), Stepanović (Ralja) po 3,5. Sedmerci: Partizan 2 (1), Proleter 1 (1). Isključenja: Partizan 6, Proleter 8 minuta.
PARTIZAN SI & SI: Stojković 3,5 (12 odbrana), N. Radosavljević 1,5 (1), Tutić 1, Marijanac 1,5, Lazović 1,5, Milošević 2 (1), Kladarin, Abutović 2 (2),Malenčić 3 (5), Ivanović 3,5 (8), Radanović 2,5 (3), Sudžum 3 (7-1), Pejčinović 3 (6 odbrana), M. Radosavljević.
PROLETER NAFTAGAS: Vlaisavljević, Rnić 4 (10-1), Brakočević, Veljković 2,5 (1), Knežević 1,5, Radišić 4 (8), Perović 4 (6), Radaković 4 (4), Popović 3,5 (3), Jovanović, Ivančev 2, Drenovac 1,5 (1), Koljević 4 (14 odbrana, 1 sedmerac), Nikolić.
Igrač utakmice: Milorad Radišić (Proleter).

izvor SPORT
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
[FONT=verdana,arial,sans-serif]Планинка Пролом вода - Партизан 31:31 (16:17)[/FONT]

[FONT=verdana,arial,sans-serif]Управа напоље! Уништили су клуб... [/FONT]
 
Последња измена:

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
Kada smo pre cetiri sezone igrali cetvrtfinale KPK (i ispali na onako kriminalan nacin) mislio sam da klub prepisuje iz kosarkasa,dacemo sledecih sezona biti jos bolji,da cemo igrati konstantno grupe LS,pa da posle nekih 3 godina napadnemo i cetvrtfinale...(kao stao je Zagreb danas ucinio,za razliku od nas)....
Mi se nazalost krupnim koracima vracamo u vreme kada smo bili u drugoj ligi..
Mi nismo na dnu,mi smo i pod tog dna...
Sta misli i sta radi nasa uprava?
Zasto navijaci cute?
Razocaran sam,kada vidim da smo pobedili nekog prosto se iznenadim t.e. sokiram (kao nekad kad smo gubili)..
Kada je doslo vreme da nam musavi drze lekcije,a nisu mgli da nas dobiju 7 godina....
 
Учлањен(а)
20.09.2007
Порука
363
Reaction score
0
Локација
Црна Гора
RK Partizan otpustio igrača zbog agresivnosti

Rukometni klub Partizan odlučio je da povuče drastičan potez posle tri remija i jednog poraza u drugom delu prvenstva tako što je otpustio desno krilo Mladena Ivanovića.

Ivanović se, po rečima direktora "crno-belih" Saše Blagojevića, "ponašao agresivno prema saigračima i trenerima".
«Na žalost, morali smo tako. Jednoglasno smo odlučili da Ivanovića isključimo iz kluba. Nije sporan njegov kvalitet niti učinak na terenu nego neke druge stvari. Prekršaji su se gomilali, hteli smo da budemo korektni ali je u četvrtak kap prelila čašu. Imao je i ranije ispada ali su učestali od početka polusezone», rekao je za "Sportski žurnal" Blagojević.
Sam igrač nije hteo da komentariše odluku uprave Partizana, a u klubu očekuju da dodje i preuzme papire. Ivanović je prošlog leta došao u Partizan iz švedskog Istada, a igrao je i za Metaloplastiku, Vrbas i Fidelinku.

www.blic.co.yu
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Partizan konačno do pobede

U derbiju 20. kola rukometne Superlige Srbije, Tarket je savladao Metaloplastiku rezultatom 32:29 dok su takođe pobede zabeležili Partizan Si&Si, Mladost Čelik, Jugović Unimet, Mladost i PKB. U četvrtak se sastaju Crvena zvezda-Kolubara i ORK Niš-Proleter Naftagas.

Bačkopalančani su bili u vođstvu celo prvo poluvreme i na odmor su otšli sa šest golova razlika. Međutim, u drugom delu igre rukometaši Metaloplastike su zaigrali mnogo bolje i uspeli da preokrenu rezultat. U 52. minutu bilo je 26:26 i tada Šapčani ostaju sa dva igrača manje što domaća ekipa koristi i dolazi do dvanaeste bpobede u sezone. Najefikasniji igrač na utakmici bio je Marinko Kekezović (Tarket) sa 11 golova, a izuzetno je dobro branio Vladimir abadžić.

PKB je pobedio u gostima VrbasVital sa 27:34 i tako zadržao drugo mesto na tabeli. Najbolji pojedinac na meču bio je Dejan Pralica koji je postigao devet golova.

Partizan Si&Si je bio bolji od Radničkog sa 36:35 u izuzetno neizvesnoj utakmici. Crno-beli su imali tri gola prednosti dva minuta pred kraj. Kragujevčani su postigli dva gola, smanjili na razliku i čak bili u mogućnosti da izjednače.

Ostali rezultati:

Jugović Unimet-Vojvodina 33:27
Mladost (Čačak)-Planinka Prolom voda 33:24
Mladost Čelik-Župa 27:26
 

Vader

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2007
Порука
55
Reaction score
0
Локација
Belgrade
Kup: Župa gost Partizana

176543419047d671ecbcd17682415927_big.jpg
</B>Rukometaši Partizana, osvajači prošlogodišnjeg Kupa Srbije, dočekaće 9. aprila u četvrtfinalu najmasovnijeg domaćeg takmičenja ekipu Župe iz Aleksandrovca, odlučeno je žrebom u pančevačkom Medija centru. Ostali četvrtfinalni parovi su: Kolubara - Vojvodina Železničar, Smederevo - Planinka i Jugović - ORK Niš. Svi četvrtfinalni mečevi igraju se 9. aprila.
U ženskoj konkurenciji najzanimljiviji duel četvrtfinala nacionalnog kupa, koji se održava 5. aprila, odigraće se u Pančevu izmedju rukometašica domaćeg Dinama i Kikinde.

U ostilim mečevima sastaće se Radnički (Kragujevac) - Medicinar, Temerin - Čačak i Naisa - Vrnjačka Banja.

www.b92.net
 

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
Prethodno u 1/8 finalu smo bili bolji od Rudara sa 33-29..
Ajde da prodjemo Zupu pa da se plasiramo na zavrsni turnir..
Da bar Kup ublazi nase rane,kao prosle sezone,mada...
 

Method Man

Guest
Joш један пораз, овог пута код куће од Колубаре из Лазаревца 26:29.
 

Hiyavata

Početnik
Учлањен(а)
21.12.2007
Порука
74
Reaction score
0
Локација
nbgd
ono je ocaj sinoc bio....
gledao sam i posle pocetka drugog poluvremena sam iskljucio....
u rukometu smo jako grozni i ne znam sta bi trebalo da se desi da bi zaziveo RK Partizan
 

chicha

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
253
Reaction score
0
Локација
Beograd
Jbg ljudi ne mozete nista bolje da ocekujete od ove ekipe.Pa ko zna jel uopste igraci i trener znaju ko je tu uprava, i ko je u pravu.A s'obzirom kakve se "silne" pare vrte u rukometu, pritom uzevsi u obzir trenutnu situaciju u klubu, nije iskljuceno da nas i ovi sto igraju sad uskoro napuste:(
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Partizan u polufinalu Kupa Srbije

Rukometaši Kolubare, Planinke i Partizan Si&Si plasirali su se u polufinale Petrohemija Kupa Srbije. Meč između Jugović Unimeta i ORK Niša igra se u petak u 19 časova. Crno-beli su savladali Župu ubedljivo sa 30:20 (14:10). Svi igrači Partizana osim Dragana Marjanca postigli su golove pa čak i golman Aleksandar Pejčinović koji se poslednji upisao u listu strelaca. Najefikasniji igrač na meču bio je Radosavljević (Partizan) sa 8 golova.

Kolubara je u Lazarevcu bila bolja od Vojvodine sa 30:25 (15:12). Igrač utakmice bio je golman Kolubare, Dejan Vasić sa 20 odbrana.

Rukometaši Planinke pobedili su u gostima Smederevo u uzbudljivoj utakmici rezultatom 24:23 (15:12).

Rezultati 1/4 finala Kupa Srbije u ženskoj konkurenciji:

Radnički - Medicinar 30:25
Naisa - Vrnjaka Banja 29:20
Dinamo Petrohemija - Kikinda 32:25
Temerin - Čačak (sreda 16.04)
Evo konacno i dobre veste
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Press online

Intervju: Vuk Lazović rukometaš Partizana

TATA DANILO BI BIO PONOSAN NA MENE!

tackice.gif
Verujem da mogu da postanem dobar igrač kao što je moj pokojni otac Danilo bio glumac. Rukomet je moja šansa da postanem čovek kojim bi se moj tata ponosio


image.jpg



Prvotimac rukometnog kluba Partizan Vuk Lazović u razgovoru za Press tvrdi da će jednog dana postati veliki igrač, baš kao što je njegov pokojni otac Danilo bio veliki glumac! Talentovani pivotmen crno-belih i standardni član juniorske reprezentacije kaže da ga je prerana smrt oca naterala da se ozbiljnije posveti rukometu. Vukovim stopama krenuo je i mlađi brat Miloš, koji takođe trenira rukomet u klubu iz Humske.
- Moj otac nikada nije mislio da ću se profesionalno baviti rukometom, ali mu je bilo veoma važno što volim sport i što sam se, kako je govorio, sklonio sa ulice. Puno je radio i borio se da u životu ne bismo zavisili od drugih, već da budemo svoji na svome. To mu je bila najveća želja. Nažalost, posle njegovog iznenadnog odlaska, mnoge stvari više nisu bile iste. Malo sam razmislio i shvatio da je rukomet zapravo moja šansa da postanem čovek kakvim bi se tata ponosio. Pošto sam debitovao za prvi tim sa nepunih 17 godina, a naročito posle potpisivanja prvog profesionalnog ugovora, osetio sam da mogu da postanem podjednako dobar igrač kao što je on bio dobar glumac.


Zahvalnost Mići Pušici

n Kako si se obreo u taboru Partizana?

- Srednju školu sam završio u Priboju, gde sam uporedo trenirao rukomet. Kada je otac umro, vratio sam se u Beograd bez jasne vizije šta i kako dalje. Tada se pojavio gospodin Mića Pušica, predsednik karate kluba Partizan, koji je bio uz mene u najtežim trenucima. Prvenstveno njemu dugujem za sve što sam do sada uradio u karijeri - kaže Vuk.



n Tvoj otac je zasigurno imao dosta prijatelja. Da li se neko od njih javlja vašoj porodici?

- U trenucima tragedije koja nas je zadesila stvarno nam se veliki broj ljudi našao pri ruci i svi su tada rekli da uvek možemo da računamo na njih. Trajalo je to nekih mesec dana, a onda su sećanja počela polako da im blede i danas gotovo da više niko ne kuca na naša vrata. To je još više zbližilo moju majku Branku, sestre Jelenu (25) i Milenu (17), brata Miloša (14) i mene.


n Kada očekuješ punu igračku afirmaciju u crno-belom dresu i mladoj reprezentaciji?

- Vredno treniram i učim kako na treninzima, tako i na utakmicama, i strpljivo čekam pravu šansu, koju ću, u to sam ubeđen, dobiti u skorije vreme. Što se tiče reprezentacije, ovog leta se održava Evropsko prvenstvo u Rumuniji i predosećam da bi ovaj turnir mogao da predstavlja odskočnu dasku za moju dalju karijeru.


n Postoje li izgledi da Miloš postane bolji rukometaš od tebe?

- Sve ide u tom pravcu, jer će, po svemu sudeći, biti još korpulentniji od mene i, što je još važnije, obožava rukomet. Stalno me pecka i govori da jedva čeka da još malo poraste kako bi protiv mene odigrao „jedan na jedan".
M. PLAZINIĆ
 

file

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2007
Порука
225
Reaction score
422
Partizan i Kolubara u finalu Kupa
Subota, 17. maj 2008. 21:51
Rukometaši beogradskog Partizana i Kolubare iz Lazarevca boriće se za trofej Kupa Srbije.

U prvoj polufinalonj utakmici na završnom turniru u Pančevu Kolubara je pobedila Jugović iz Kaća sa 26:21 (12:8), dok su u drugom polufinalu crno-beli, koji su branioci trofeja, bilo su bolji od Planinke rezultatom 30:22 (16:10).

Finalna utakmica igra se u nedelju od 19 časova, takodje u pančevačkoj hali "Strelište".

(MONDO)
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Finale Kupa Srbije na RTS 2 prenos

Trenutno 7-2 za Partizan .
 
Top