Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
470
Reaction score
2.604
Ovi momci imaju muda do poda. Svaka im cast. U ovakvim uslovima, uz najocigledniju mogucu sudijsku kradju gdje mi posljednjih deset minuta bukvalno non stop igramo sa jednim ili dva igraca manje, remi je premija. Nama iskljucuje igrace za najmanji kontakt, njima za bokserkse udarce jedva i prekrsaj sudi. Elem, bod ko kuca. Opet su tri igraca izvukla bukvalno citavu utakmicu. Bekovska linija Pestic-Sotic-Kojadinovic odlicna, i mislim da su dali makar 27 od ovih 31 golova. Izmjena nemamo, krila staticna kao da ne postoje. Nista, vidjecemo dokle cemo moci izvuci sezonu sa tri igraca. Ne znam sta je sa Kovacevicem, zasto ne igra, a valjda ce se nekad na proljece vratiti i Zecevic, pa da dobijemo makar malo sirine. Trebali bi tad jos biti u igri za plej of.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.593
Reaction score
13.580
Локација
Yaoundé

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
470
Reaction score
2.604
Davno je rekao Zvonko Mihajlovski - statistika je kao bikini, mnogo otkriva ali nista ne pokazuje.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.514
Reaction score
29.303
Локација
Novi Sad
Revanš u evropi danas od 18h (ulaz 250din)

Takodje u utakmici protiv Radničkog oštećeni za gol koji bi nam doneo pobedu.
Што се Алимпића и Црњанског тиче, њихов пропуст се односи на ситуацију 23 секунде пре краја дуела, такође 6. кола, Раднички – Партизан у Крагујевцу (31:31) у којој нису пустили предност већ досудили слободно бацање, пошто је Партизан постигао погодак за 32:31.

Одлука да се поништи регуларан гол црно-белих је, како се каже у решењу „директно је утицала на резултат утакмице”.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.514
Reaction score
29.303
Локација
Novi Sad
Nažalost ispali smo iz Evrope...

Desetkovani rukometaši Partizana, sa samo dvojicom bekova, Urošem Kojadinovićem i Nemanjom Peštićem, sa prinudnim organizatorom igre Mladenom Šotićem, nisu mogli više. Povrede četvorice spoljnih bekova polako uzimaju danak. Crno-beli su eliminisani iz EHF kupa. Posle odličnih 34:34 za srpskog vicešampiona u Rejkjaviku, u revanšu je Hafnarfjerdur bio mnogo bolji, slavio sa 30:23 (12:10).
 

zdremon

Početnik
Учлањен(а)
23.04.2023
Порука
56
Reaction score
230
Локација
Sremska Mitrovica
U senci derbija Partizan je poražen kao domaćin protiv Dinama iz Pančeva 26-30.
U poslednje 4 utakmice rukometaši Partizana su 2 puta odigrali nerešeno u gostima i 2 puta izgubili u Beogradu.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.070
Reaction score
3.988
Локација
Beograd
Večeras igramo u Šapcu od 19:30 protiv Metaloplastike.

Veoma važna utakmica jer čini mi se da su posle slanine najkvalitetnija ekipa u ligi.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.070
Reaction score
3.988
Локација
Beograd
Nije dobro... Au, baš su nas nadigrali, ali nije da se nije očekivalo, nažalost slanina, Metaloplastika i Dinamo imaju kvalitetnije sastave od našeg + mi ove godine nemamo sreće i muku mučimo sa povredama.
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1

Partizan doveo prošlosezonskog čuvara mreže Vojvodine​

Posle odlaska Andreja Trnavaca u Vojvodinu proteklog leta, u suprotnom pravcu, u redove Partizana će Luka Arsenić. Dugo je bio bez kluba prošle polusezone čuvar mreže srpskog šampiona, ali je odlučio da pojača Beograđane, piše Sportski žurnal.

Protekle zime se Arsenić vratio u Vojvodinu, osvojio tri trofeja, mada, zbog povrede skočnog zgloba zarađene u polufinalu plej-ofa protiv pančevačkog Dinama, nije mogao da pomogne u poslednjim mečevima. U inostranstvu je bio u francuskom Kaenu i poljskom Šćećinu. Pojačaće konkurenciju na golu Partizana gde su Dimitrije Jelić i Ivan Mihajlov.

Rukometaši Partizana nisu oduševili na startu sezone. Ispali su iz Evrope od islandskog Hafnerfjerdura već u drugom kolu EHF kupa, a tek su peti u Superligi Srbije. Imaju već tri poraza, od Vojvodine, Dinama iz Pančeva i Metaloplastike, uz remi u Kragujevcu protiv Radničkog, i sa leskovačkom Dubočicom boriće se za plej-of.

Kadrovska situacija u redovima tima Đorđa Ćirkovića je bolja. U tim su se vratili bekovi Nikola Kovačević i Veljko Popović, dok se na proleće očekuje povratak na teren kapitena Nikole Zečevića,

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Super rukometna liga Srbije: Partizan bolji od Proletera na Banjici – 30:18.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.751
Reaction score
6.270
Sledece nedelje utakmica godine u Le. Jbg.od borbe za titulu dosli smo u sitaciju da se sa Dubocicom borimo za play of.
Pobeda je imperativ . Džaba smo se zahvaljivali predsedniku, nikog nismo doveli a mogli smo (igrači iz Izreala). Plus nam najboljem igraču istice ugovor, crni dani su pred nama.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.070
Reaction score
3.988
Локација
Beograd
Malo utehe, dobili smo u Leskovcu 33-27.
Kada znamo da smo prošle godine bili tik uz slaninare, a sada nas ova pobeda vraća na 4-to mesto, jasno da smo u lošijoj poziciji. Povrede, verovatno i slabiji sastav nego prošle godine, ali se iskreno nadam da ćemo obezbediti plej of, a posle šta bude.
 
Top