Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Superliga 2013

Статус
Затворена за писање одговора.

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Gospodo Grobari,

Da vidimo ko smo i šta smo, da li ćemo znati u sredu da iskoristimo prednost domaćeg terena...Za tu prednost su se naši momci borili i kroz ligu izborili...E, sad smo mi na redu...

Ne bude li u sredu bio stravičan pritisak sve vreme, pre svega na sudije (za koje smo videli i večeras na šta su spremni i kako bezočno kradu za mutanta) - bolje da nas nema, da ne postojimo.

Bude li jedno jedino cigansko govno bilo u parteru i da opušteno skače i deklariše se kao cigan - bolje da nas nema, da ne postojimo. Mi kad smo gosti govnima odavno nemamo "naš parter". Oni su ga imali uvek. Prepunog.

Bude li jedno jedino cigansko govno bilo dole na tribinama, skroz uz ogradu do partera - bolje da nas nema, da ne postojimo.

Ako govana i uđe 20-30 na tribinu - moraju da završe u golubarniku.

Pritisak, pritisak, pritisak, pritisak i samo pritisak! Celu utakmicu!
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
Ja ocekujem samo jedno - da zaboga pronadjemo sega-mega resenje za fascinantnog Raska Katica i tog igraca svedemo na njegov realni nivo. A ne da gledam mec i pomislim da nas jebe Hakim Car Olajdzuvon. Sve ostalo je na nasoj strani i sa pravim psiholoskim pristupom, verujem da mozemo do titule. Naravno, bice neizvesni mecevi, ali ako cemo od njih da strepimo onda sve na k.

P.S. Stizem u Pionir samo za meceve gde smo gosti.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Mislim da ja svakom Grobaru koji uđe u halu jasno da mora i on da da sve od sebe.
Kop nek peva pesme ali mi ostali moramo da napravimo pritisak od početka kad su govna u napadu,znači maksimalna buka,zviždanje.
Što se ulaska ciganije tiče tu bi i klub morao jednom da prekine situaciju da se B tribina ostavlja prazna,Grobari moraju da budu na svim stranama i popunjena hala.
Možda ne može da bude krcato ali puno mora,6500 ljudi,a ciganiji može 20-30 mesta ali da u tišini trpe seks.
Klub mora da se organizuje i da nedozvoli ulazak govnima.
Znači pritisak i gaženje.
I nezaboravite,prva je najvažnija.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.373
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Сад и званично, извукли смо зеца из шешира :)))

Обзиром да су нас добили обе кад смо били домаћини, први задатак стручног штаба је психолошки да спреми клинце. Домаћи терен не сме да ти буде оптерећење, већ ветар у леђа. Такође апелујем на сву партизанштину да ово не схвате као славу са сервираним крметом и јањетом на столу, већ борбу до голих краљева, притисак какав говна нису доживела и неће доживети. Тако ћемо најбоље помоћи момцима.

Мега је форсирала зону цео меч због Бобија. Вујошевић је често играо 1-3-1 али не смемо је превише форсирати, већ удри у месо. Нелсон и Ракочевић не смеју добити простора. Вечерас смо видели да Симоновић и Лазић умеуу да чукну споља кад је то њима потребно, али мислим да је то контролисани ризик. На позицији плеја и центра морамо их потиснути агресивном одбраном, ту је пола победе. Друга половина - опет брат Жофри и његови скокови у нападу, те паметна игра Леа и убитачност Берта. Шут споља нам ове сезоне увек даје комоцију, пошто у рекету не можемо да остваримо ни половину поена по мечу.

Могући Икс фактор - ДМБ и Гордић
Код њих, било који од преосталих 5 индијанаца који углавном статирају.

Ко добије прву, биће шампион.
То је то. Колико сутра једна лепа конференција како су они апсолутни фаворити.
И зауставити јебеног рашка, мислим да ту веће шансе има Мусли.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.068
Reaction score
8.369
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Ma kakvi dace nam rasko kao jedini centar protivnika ponovo 20ak poena a nasa tri centra nece ukupno toliko!
Kad god smo ocekivali da nam centri donesu prevagu mi smo pukli.
Druge stvari ovde resavaju! Mi imamo vise igraca koji mogu fino da podele minutazu, imamo domaci teren. Ako nam daju da igramo odbranu jaku i evroligasku to ce nam biti mozda i najveca prednost.
Zofri je po meni vrlo vazno figura kada je rec o tim nekim prevagama. Covek dominira, nabio je samopouzdanje, znacice mu jos i vise puna hala i sva ta energija koja ce se osecati!

Ocekujem i od Lea da proigra malo posle nekoliko utakmica spavanja. da pogodi neke suteve.

Dalje, pricao sam odmah posle vojvodine ponovicu opet: lepo spremiti ekipu psihicki i skinuti pritisak sto je vise moguce. Dati njima ulogu favorita, dobilu su nas vise puta tokom sezone, stariju su i iskusniji itd itd. Mnogo lakse i bolje klinci igraju kad nemaju teret favorita na svojim ledjima!

Ne nasedati na ciganske provokacije pre svega raska i ovog govnjivca lazica!

Nikako ne ulaziti u jurnjavu sa njima i nikako ne dozvoljavati glupim greskama da se nelson i rakocevic rastrce i iz kontri nas ubacuju lake poene.
takodje ce biti vazno da se obrati paznja na simonovica, ubacio je megi u ova tri meca gomilu trojki. Blize odbrana, uvek podignuta ruka cak i kada je na 8m od kosa. On nije tip sutera kao Bertans da moze da sutne van balansa, treba mu malo prostora. Zato ko god se bude menjao na njemu uvek ruka na lopti, skroz blizu odbrana a la Pera Bozic!

I svi navijaci da budu maksimalno ozbiljni i napaljeni. Da se pritiska fmp, da se nalozimo na ovo kao nikada do sada. Nikako nemoj da se zanosimo ma bice lagano, odvaljujemo ih, pisamo po njima i sl. Ovo je posebno vazno jer direktno utice na gore spomenuto skidanje pritiska jer upravo takvo razmisljanje medju navijacima stvara takvu nekvu atmosfru da smo favoriti i osvajamo lagano!
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
524
Reaction score
18
Локација
Толошка Шума
Интересантно да се сви слажу да је прва пресудна, и ја имам такво мишљење.

Врло је значајно, круцијално да се направи прави домаћи терен, као што смо некад зналачки радили, уосталом што смо чак и на фудбалском дербију успјели да урадимо, е у том случају су им шансе мизерне.

И опет се слажем, још сјутра на сва звона трубити како су они апсолутни фаворити и слична класична срања, и, који курац више, зауставити сурлу катића!

Измјена:
Нема 'љеба од допинг контроле, вјерујем да ће је наши тражити свакако, али практично је немогуће пронаћи супстанце које су на тој листи недозвољених, без ако нису тоталне дебилчине, па их лопатом уносе у организам.
 

ImaJedanTim

Grobar
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
441
Reaction score
19
Zna li neko hocemo li traziti doping kontrolu? Mislim da bi nam to dosta znacilo, odnosno netrazenje iste bi njima dosta znacilo. Sumnjivi su mi u tri pm , pogotovo onaj sto je prosle sezone pevao ''Volim ga''.
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.387
Reaction score
2.402
Локација
Novi Beograd
Nemoj da si takav Stojanče, to je od kapi za nos. E sad što njegov nos hvata 9 litara...

U usta ga nosata ...
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Da li neko zna kakva je situacija po pitanju eventualne doping kontrole?

Da li mi kao klub možemo da izborimo da se radi doping kontrola za SVE igrač?
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Biće doping kontrole, to je sve što može javno da se napiše.
 

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
849
Reaction score
642
Значи за очекивати је неку Рашкову мистериозну болест због које се пропушта финална серија, док је деда Игор одлучио да паузира још од полуфинала, јеби га не треба му да га наватају за доппп пред крај каријере!
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Наш највећи адут је Жофри сигурно. Мислим да ће ове мечеве наши центри добро одиграти, а и мораће итекако да се бију са Катићем. Морамо држати солидан шут за три, и не дозволити да се неки њихови играчи попут Савовића, Симоновића распуцају. Допинг обавезно тражити и то свих играча.
едит: Не трабамо пјевати знате које пјесме, јер нам се то може обити о глави.
 
Последња измена:

Meccalebb

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
74
Reaction score
0
Локација
Hala Pionir
Mi koji ne budemo u kopu, treba da zvizdimo i urlamo na svaki napad cerge, ali bukvalno svaki ! Odmah od starta staviti im do znanja gde su dosli, onom njihovom trenercicu ne dozvoliti da onako sakce,ulazi na teren i vrsi pritisak na sudije. Aaaaaa kako me covek nervira, pa to je strasno...
Sto se nasih igraca tice, verujem i ubedjen sam da je Dule spremio ekipu do maximuma i da nasa deca jedva cekaju da pocnu da "grizu" ! Ocekujem Bogdana da eksplodira na ovim utakmicama !
Napred INSTITUCIO :napred Partizan
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
mnogo ste me obradovali za ovaj doping test, ali kad bolje razmislim ne bi me cudilo i da tu nameste..
ako je istina ovo da surla lek za astmu koristi (pretpostavljam da je klenputerol u pitanju ili slican lek koji siri alveole), moze cak i da se vadi uz lekarsko opravdanje da ga je koristio kao lek.

Sve u svemu, Pionir mora da gori u sredu, da ih nabijemo najstrasnije da i ne pomisle da kradu u drugoj utakmici.
Pobeda od 10+ razlike u prvoj nam obezbedjuje titulu po meni.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Svake godine kažem sebi: nikad mi titula neće biti draža kao ova poslednja što ćemo da je osvojimo.

U finalu nas očekuje nekoliko nenormalnih utakmica.
Citiraću Двоглавoг:
Bice ovo najjebenije finale drzavnog prvenstva u istoriji KK Partizan.
Imamo posla sa organizovanom kriminalnom grupom, na cijem celu sedi mega bolesnik sa drzavnim aparatom iza sebe.

Borba protiv sportskog rivala nama nije problem.
Mi godinama pobeđujemo ekipe koje igraju EL, imaju nekoliko puta veće budžete, ali to za nas nije prepreka.

Mutanti iz predgrađa imaju na papiru odličan tim.
ALI, to je ekipa bezmudih ljigavaca koja se oslanja na 3 igrača: Savović, Katić i Rakočević.
Svi ostali su epizodisti.

Premalo za ekipu koja je napravljena sa onakvim budžetom.

E, tu stupa na scenu ubica premijera i brat ciganšture koja upravlja zemljom.
Oni svoj nekvalitet nadoknađuju kriminalom van terena.

Ova finalna serija će biti najnenormalnija u istoriji naše košarke.
Posle prošlogodišnje utakmice u Železniku, možete misliti šta nas sad očekuje.


Ja se nadam da će Dule, Pera i Toša uspeti da pripreme naše klince pre svega psihički.
Na fizičkom planu smo u prednosti, igrački smo makar egal, ostaje još psihički moment.
Mi smo izgubili obe utakmice pred našim navijačima (mada nas je u Laktašima bilo više, to računam kao neutralan teren).

Prva utakmica u seriji je najbitnija.

Posle poslednjeg poraza, siguran sam da ih nećemo potceniti.
Za početak, to je dovoljno za pravi pristup utakmici.

Nadam se i verujem u pobedu!

Svim silama, moramo odbraniti svetinju!
 
Последња измена:

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.373
Reaction score
3.920
Локација
NBG
Biće doping kontrole, to je sve što može javno da se napiše.

Najbolja vest koju sam cuo u prethodnih par dana.

То морамо тражити, Рашко се пуца јебеним ефедрином и неким лековима за астму ил неки курац ко ненормалан...

To za astmu sme da koristi uz recepturu kao sto je neko napisao, ali srecom smo ih provalili za neko sranje sto su uvezli iz italije.

O taktici i glavi ste sve rekli za sada nemam sta da dodam.

P.S. Hvala svima na cestitkama i podrsci oko teksta, ako neko ima konekcije sa Partizanovim najmasovnijim grupama na fejsbuku neka progura tekst tamo jer je u interesu Partizana da sto vise ljudi procita.

Hvala jos jednom.
 
Последња измена:

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Bićemo mi dobro psihološki pripremljeni, ne sekirajte se oko toga.

I nemoj da vas brinu 2 poraza na domaćem parketu u sezoni, ovo je nešto posebno. Ovaj trenutak pre može da se poredi sa Laktašima, a videli ste kakvi smo tamo bili...i igrački, i psihološki...na visokom nivou...

Mene, onako najiskrenije, brinu samo naši navijači...znači to da li ćemo biti na nivou, da li će pritisak biti onakav kakav mora da bude...a mora da bude stravičan pritisak, sve u hali mora da liči na majstoricu 2009. godine, tad je bila jeza kakav smo pritisak stvorili...a bilo je dosta dobro i u 1. i 3. finalnoj utakmici prošle godine...

Imamo mi onu edukovanu košarkašku publiku, onu koja zna i oseća košarku, ali...ta naša prava košarkaška publika je sazdana od 1-2 hiljade ljudi u hali, možda 3 hiljade, a pravi pritisak se može napraviti samo ako to čini cela hala, bukvalno svi ljudi u hali, svih 7 hiljada...Da, očekujem svih 7 hiljada, odnosno to da će klub sada odustati od onog smanjivanja kapaciteta hale...

Moramo biti svi kao jedan, svi zajedno protiv otrovnog patuljka i zla potpomognutog državnim aparatom!

Jedan verni Grobar će nedostajati, biće nažalost u sredu daleko od Beograda...neka me neko zameni u svom mom ludilu, neka govnima iz železnika kvalitetno jebe majku mutantsku i u moje ime! A u 3. utakmici ću im se najebati majke iz blizine i za tu 1. utakmicu u kojoj sam nedostajao.
 

joca kkp pfc

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
805
Reaction score
14
Локација
Knjazevac/BG
Ma nema sanse da od toga nesto bude. Uzdajmo se u momke i njihovu sposobnost da pregaze mutirane.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
ne bi me cudilo da je ćoki sačuvao malo surlinog urina od pre početka sezone za ovu priliku :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top