Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Kada ce taj sponzor vise ? Ako ispune to obecanje i dovedu nekog dobrog sponzora onda mozda i mogu dobiti neki plusic...
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Овој управи немамо шта да се захваљујемо. Ни сад, ни касније. Ако неком буде изгледало како смо солидно прошли у прелазном року, то сигурно неће бити последица неких планских и смишљених активности, већ стицај околности и неке среће у несрећи.
Па чак и да су хтели све тако како на послетку евентуално испадне, то би ваљда требало да се подразумева, а не да им пишемо оде и дижемо славолуке.
У сваком случају, за мене је ова управа темпирана бомба, која можда може неком да се учини симпатичном и доброћудном стварчицом, али свакако откуцава тика-така и може да баци све у ваздух већ првом приликом и кад се најмање надамо.
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Ako im se stvarno duguju 4 plate, kako to da recimo Pantic nije trazio raskid ugovora ili recimo Skuletic. Pa prvi bi Rajo rekao u fazonu "ili ga prodajte ili ce traziti raskid ugovora"...
Mnogo proseravanja mocarta i novosti za ovih mesec dana.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Pa s obzirom da on verovatno jos uvek prima onu stipendiju koja je realno mnogo manja od ovih plata, to je mozda i isplaceno.
A Skuletic je tu tek godinu dana, moguce da je i on koliko toliko redovno isplacivan, pretpostavljam da se oko plata najvise pitaju igraci koji su tu godinama, kojima se duguje i za premije od pre nekoliko godina.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
ПЕНАЛ: Озбиљан посао Тумбаковића

04 фебруар, 2015 0
Стефан Бабовић, Иван Бандаловски и коначно – Грегор Балажиц. Партизан се озбиљно појачао ове зиме, а кад се зна да је успео да одоли финансијским изазовима продаје играча, јасно је да је одрађен одличан посао у прелазном року




ljubisa-tumbakovic%283%29.jpg
ФОТО: В. Марковић ПИШЕ: Зоран Стојадиновић
Извођач радова био је Љубиша Тумбаковић, потпредседник клуба са широким овлашћењима у спортском сектору, човек који је ове зиме заједно са директором Драганом Ћирићем и тренером Марком Николићем формирао екипу кадру да се озбиљно упусти у борбу за коначно стицање европског интегритета у групној фази једног од УЕФА такмичења.
Круцијалан део посла Тумбаковић је направио конфронтирањем са заговорницима продаје играча. Критикован и оспораван због лоше одрађеног прелазног рока из времена кад је био директор, а ни тада као ни данас Партизан није имао средства планирана за куповину, Тумбаковић је морао да се усресреди на потрагу за квалитетним, али играчима без уговорних обавеза.
Веровало се да би све било другачије да је Партизан продао Шкулетића Лилу за 2,3 милиона евра и да би део тог новца могао да се употреби за куповину доброг нападача.
Рачун у минусу, проценти за менаџера и чињеница да доброг центарфора није лако ангажовати ни са џаком пара, усмерили су даљи ток размишљања приликом прављења стратегије за појачавање тима. Тражени су, пронађени и ангажовани одлични играчи без уговорних обавеза.
Стефан Бабовић стигао је први у Хумску. Да Партизан не воли као своју кућу, вероватно не би ни помислио на повратак. Није тражио ни „десетку”, ни капитенску траку, желео је да игра и покаже колико је јака његова љубав према клубу у којем га раније нису ни разумели, а ни искористили на најбољи начин.
Озбиљан играч у везном реду – фудбалер који је недостајао да растерети Николу Дринчића у фази грађења акција, Бабовић је већ на првој утакмици у Турској показао какво је појачање. И у мечу који је обележио предимензионираном свађом са колегом из тима, Бабовићев учинак био је за поштовање: асистирао је Нинковићу за погодак и још два пута спојио Шкулетића са голом...
Иван Бандаловски је изненађење прелазног рока. Како се Љубиша Тумбаковић, човек који инсистира на суровом професионализму, одлучио да преговара са момком на лошем гласу, остало је неразјашњено, али је фудбалски гледано кристално јасно да је Партизан ангажовао бека по квалитету равног Мирославу Вулићевићу.
Јак и чврст као стена, Бандаловски офанзивним акцијама неодољиво подсећа на повређеног бека црно-белих, али је у фази напада још конкретнији. Бар се таква слика о Бандаловском могла стећи на основу гледања снимака акција у којима је учествовао у клубовима и репрезентацији Бугарске.
Грегор Балажиц је у црно-белу породицу стигао јуче. Вапио је Марко Николић за штопером, индиректно објаснио да жели бољег од оних које је имао или их још увек има и добио је Словенца високог 190, кажу, сјајног у скоку, поузданог на трави. Бранко Илић ће му сигурно помоћи да се лакше уклопи. С обзиром да је Словенцима уз бок Лазар Ћирковић, нема дилеме да је Партизан и на тој позицији озбиљнији и јачи него јесенас.
Мистерија око Данка Лазовића остала је пред разрешењем у виду чињенице да је управо Љубиша Тумбаковић пре 15 година лансирао тада голобрадог тинејџера међу звезде као и неколико година раније сада већ легендарног капитена Сашу Илића.
Лазовић верује да Тумбаковић жели озбиљан и модеран Партизан, способан да врати шампионску титулу у Хумску и пласира се у Лигу шампиона. Жели и Лазовић да пружи свој допринос свему томе и тиме је прича о прелазном року под надзором Љубише Тумбаковића уз асистенцију директора Драгана Ћирића и тренера Марка Николића али и конкретну подршку УО, завршена.


zurnal.rs
 

BanePFC

Grobarčina
Учлањен(а)
05.01.2007
Порука
1.769
Reaction score
295
Локација
. I .
Sunce ti poljubim koji tekst...Cvarkov bi rekao "usracu se"
Ja toliko pozitivnih stvari o sebi nisam napisao u CV i molbu za posao.
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
693
Reaction score
1.951
Zna se kome idu zasluge za ove transfere... Tumbica jebac bi doveo mozda Babonju...
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.962
Reaction score
27.179
Sunce ti poljubim!!!:prekrsti

Kakav tekst...ja ni svoju decu nisam do sada ovako ishvalio...:buhaha
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Ja ovu upravu ne gotivim jer mislim da su gori od prosle ali ako bi ovako ostalo da smo dobili 3 nova igraca a maltene niko ne napusti ekipu e pa onda ne znam kada smo to bili zadnji put doziveli ...
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Ja se zasigurno ne mogu sjetit kad je proslo ovoliko vremena a da neko nije prodat.A to kaci i dio ovih proslih smetlara.
 
Последња измена:

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Mislis da dobiju zeleno svetlo od banaka za kredit?
Podneli su zahtev za 2.000.000 da bi namirili zaposlene i igrace,ali banke ne daju tako lako vise...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Bio bi baš bedak da budete u nekakvoj zabludi, makar i na sekund:

Apsolutno sve zasluge za očuvanje ekipe i za pojačanja kao što su Bugarin i Slovenac pripadaju samo i jedino našem treneru. To se tiče ne samo trenerovih javnih izjava i interno izrečenih reči u klubu u poslednjih mesec dana, nego i njegovih direktnih razgovora sa igračima (starim i novim). Pored našeg trenera su svi ostali iz kluba ličili na neme posmatrače. Toliko na tu temu.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Citat:

,,Љубиша Тумбаковић, човек који инсистира на суровом професионализму...''

Kraj citata.

Predlog mera u normalnom drustvu bio bi:

1. Ispovracati se. Kolektivno.
2. Pokrenuti postupak za oduzimanje statusa radno sposobnog ovom Zurnalovom debilu.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Ja bih prvo da sacekamo da prodje trecina njihovog mandata, pa potom da im dajemo ocene, recimo da se strpimo do septembra/oktobra 2016.:wink:
Ukoliko do tada uspemo da osvojimo 2 titule i da igramo 2 puta u grupnoj fazi Evropskih kupova i poboljsamo evro-koeficijent i smanjimo minus na racunu i imamo generalnog sponzora, ja cu reci da su odradili odlican posao.
Za sada imamo u najavi solidno odradjen prelazni rok, pokusaj pedaliranja trenera i najboljeg igraca u timu, ignorisanje zahteve trenera koji je morao putem medija da im vrsi pritisak, uzeli su kredit i povecali minus na racunu kao i ovo razvlacivanje sa prodajom mamine i tatine maze...
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Citat:

,,Љубиша Тумбаковић, човек који инсистира на суровом професионализму...''

Kraj citata.

Predlog mera u normalnom drustvu bio bi:

1. Ispovracati se. Kolektivno.
2. Pokrenuti postupak za oduzimanje statusa radno sposobnog ovom Zurnalovom debilu.

Стојадиновић - можда не родоначелник, али свакако перјаница дупеувлакачког новинарства.

Не знам само ко је аутор оних иритантних афирмативних памфлета о тајкуновом сину и Нинетовом и Микијевом другу, у истом гласилу.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Apsolutno sve zasluge za očuvanje ekipe i za pojačanja kao što su Bugarin i Slovenac pripadaju samo i jedino našem treneru. To se tiče ne samo trenerovih javnih izjava i interno izrečenih reči u klubu u poslednjih mesec dana, nego i njegovih direktnih razgovora sa igračima (starim i novim). Pored našeg trenera su svi ostali iz kluba ličili na neme posmatrače. Toliko na tu temu.

Nemojmo ici u krajnosti, kad smo mogli da ih pljujemo svo ovo vreme, mozemo sad i da ih pohvalimo, za sad je ovo dobar posao.

Da se ne lazemo nije mogao Marko dovesti njih u Partizan i dati im ugovor, neko je to morao iz vrha da naredi i aminuje.

Naravno Marku svaka cast kako se bori za klub

Ja necu praviti Djuru od blata...........ni u kom slucaju
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.491
Reaction score
41.426
Локација
Žrnov
Nemojmo ici u krajnosti, kad smo mogli da ih pljujemo svo ovo vreme, mozemo sad i da ih pohvalimo, za sad je ovo dobar posao.

Stvarno je krajnje vreme da ih pohvalimo za to sto nisu jos uvek, iako se svojski trude:

1. zalozili Teleoptik i digli kredi za koji unapred znaju da ga nece vratiti,
2. izdvojili FK iz sportskog drustva
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Zar nije Teleoptik vec pod hipotekom?(ili je to bila jos samo jedna od prica bez osnova)

Ili je Djura vratio taj kredit ipak, stoga ga i pravimo od blata
 
Top