Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
999
Reaction score
489
Локација
U igri
Uz dužno poštovanje za humor, šalu, komiku, a pri tom vrlo izbegavajući polemiku oko ukusa, najdobronamernije vam sugerišem da iskulirate seks-fantazije koje se tiču spodobe koja se odazvia na ime snežana filipović.

Nemojte čak ni na taj način davati legitimitet i sugerisati ikakvu "poželjnost" te kreature, jer evo već godinama ne da ne uspevamo da je stopiramo u njenim amaterskim, nefudbalskim halucinacijama, nego ista opako pušta korenje u našem Partizanu.

Svojim idiotizimima nam pruža lepezu stvari putem kojim možemo da je diskreditujemo i stavimo joj do znanja da je tu zalutala i da ruži sve ono što može da se iskoristi kao kvalitetno promovisanje kluba.

Idite na burek.com i tamo istresite sve što ste ikada hteli, ali hajde da ovde iole zrelo i kvalitetno postavimo i složimo se oko stvari koje se tiču našeg kluba i što nam može biti od koristi da isti gradi neku reputaciju, zaradi neki novac i prestane da biva blamiran od strane nefudbalskih i antisportskih krpelja.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Ajde odjebi vise od Partizana.
Jedva sam cekao da ode olos iz kluba, sad moram svakodnevno da citam njegove izjave. Mars u zatvor gnjido jedna!
U Humsku stiže 3,4 miliona evra?

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić, kaže da će crno-beli uskoro biti bogatiji za 3,4 miliona evra, na osnovu procenta od transfera Aleksandra Mitrovića.

zoran-popovic.jpg


Pored je Dragan Đurić Operacija "Liga šampiona" polako počinje da se priprema u Humskoj ulici.
Partzizan će se osmi put uzastopno naći u kvalifikacijama za elitno UEFA takmičenje, a nova uprava, na čelu sa Zoranom Popovićem, namerava da stvori tim kadar da posle pet godina ponovo izbori plasman među 32 najbolja tima na Starom kontinentu.

Novac, prema rečima bivšeg predsednika Dragana Đurića, uskoro stiže u Humsku!

"Svi ste me napadali kada sam prodao Mitrovića, a sada se ispostavilo da je to bio odličan potez. Dali smo ga za pet miliona i sada će Partizan da dobije još 3,4 - što je ukupno 8,4 miliona evra od jednog igrača. Prema informacijama koje imam, transfer Mitrovića u Njukasl je gotova stvar, pitanje je vremena kada će da 'padne' potpis. Novac stiže u Humsku!", kaže za MONDO Dragan Đurić.

Nekadašnji čelnik "parnog valjka" ocenio je transfer Mitrovića kao jedan od najboljih za vreme njegovog mandata na mestu predsednika Partizana.
mondo
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.177
Reaction score
744
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Dragan Đurić čestitao, njemu niko!

Voleli ga ili ne, navijači Partizana ne mogu da ospore Draganu Đuriću činjenicu da su crno-beli za vreme njegovog mandata na čelu kluba, od 2008. do 2014. godine, imali rezultatski najuspešniji period u istoriji.

Partizan je osvojio šest uzastopnih titula, dva kupa Srbije, igrao Ligu šampiona...

Đuriću pripada i polovina zasluga za 26. šampionsku titulu, overenu u sredu u Kruševcu. Nekadašnji predsednik crno-belih nijednog trenutka nije sumnjao u supeh.


"Nisam sumnjao u uspeh Partizana čak ni onda kada su Danko (Lazović) i Petar (Škuletić) otišli. Znao sam da ćemo osvojiti titulu i kada je Zvezda prišla na 'minus dva'. Bio sam optimista i verovao u tim, jer razlika u kvalitetu Partizana u odnosu na druge timove nikada nije bila veća", počeo je Đurić za MONDO.

I u odnosu na glavnog konkurenta Crvenu zvezdu?

"Bio sam ubeđen da ćemo u derbiju pobediti Zvezdu sa dva gola razlike. Tako je trebalo da bude, ali nismo imali sreće. Iako smo je nadigrali, brojne prilike nismo iskoristili. Zvezda u istoriji nije bila lošija u odnosu na nas. Igrački jako tanka priča. Partizan ima daleko kavlitetniji tim od svih u ligi, ne samo 11, već svih 22 su daleko van proseka takmičenja".

Da li ste čestitali nekome u klubu titulu?

"Jesam, naravno, SMS-om onima koji su mi dragi i sa kojima sam imao dobru saradnju".

U decembru kada ste otišli iz kluba ostavili ste novoj upravi "plus šest". Da li su možda vama čestitali posle osvajanja titule?

"Mene iz kluba nisu zvali".

STOP OD DRŽAVE ZA STADION
Partizan je imao velike planove oko izgradnje novog stadiona u Humskoj ulici ili barem renoviranja postojećeg. Malo toga je napravljeno za vreme mandata Dragana Đurića.

"Država nije htela da pomogne, ni ova, ni prethodna vlast nisu imali razumevanja. Da sam bio u mogućnosti sigurno bih radio više na sređivanju stadiona".
Šta biste vi uradili u trenutku kada je Partizan počeo da posrće i "topi" prednost koju je stekao do zimske pauze? Da li biste menjali trenera?

"Ne bih. Ako je neko menjao trenere - to sam ja. Ovaj put se ne bih odlučio za taj potez, uprkos tome što Zorana (Milinkovića) izuzetno cenim. Veorvao sam u Marka Nikolića. Milinković je, međutim, kvalitetan i častan čovek. Koliko mi je drago zbog Partizana, toliko mi je i zbog njega".

Kada iz sadašnje perspektive pogledate na godine provedene na čelu Partizana, da li biste nešto menjali?

"Samo sitinice. Siguran sam da bi i oko određenih kadrovskih rešenja, za koja sam u tom trenutku mislio da su prava, povlačio drugačije poteze. U principu, ništa krupno ne bih menjao. Na rezultatskom, ekonomskom i finansijskom planu imali smo dosta uspeha".

Dragan Đurić čestitao, njemu niko!Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović "Predsedniče, dajte nam sad još jednu platu. Zaslužili smo".

To što kažete se ne slaže sa onim što tvrde sadašnji čelnici Partizana.

"Naši nalsednici nisu lepo predstavili dug. Ne znam zbog čega i kome je to u interesu? Zar svima koji volimo Partizan nije stalo da klub bude uspešan i bez problema. Nova uprava je javnosti predstavila dug od 12,2 miliona evra. To nije tačno! Kada smo napuštali klub sve smo lepo rekli i dokumentovali. Dug FK Partizan je manji od četiri miliona evra, a kada stignu sva potraživanje, za Nastasića, Pantića, Markovića, Mitrovića, od UEFA, TV prava, biće ispod dva miliona".

"Sa ove distance, dobro smo radili", podvlači temu Dragan Đurić.

Bili ste na čelu Partizana kada se 2010. plasirao u Ligu šampiona. Šta je potrebno ovom timu da bi se ponovio uspeh?

"Očigledmo je potreban iskusan špic, jedan ili dva. Priča sa malim Ivanom Šaponjićem može da prođe u našoj ligi, ali ne i u Evropi. Minimum dva-tri dobra igrača. Partizan sa trenutnim sastavom jako malo može da uradi u Evropi".

Da li ste dolazili na utakmice Partizana?

"Nisam bio od kada sam otišao iz kluba".

Planirate li uskoro u Humsku?

"Polako ima vremena..."

Ал која је ово лажовчина, мајко мила. Прво горе каже како од Митровића треба да добијемо 3.4 милиона, па онда каже да је стварни дуг око 4 милиона и кад нам стигну паре од Митровића биће мањи од 2 :buhaha

Овакво зло одавно није владало клубом...
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Сит сам се исмејао читајући овај интервју са Ђуром Величанственим, на крају сам ипак осетио потребу да се исплачем.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Kakva smijurija, sin preCednika potpisuje sponzorski ugovor sa FK :D

ALI, ovaj će barem biti na spisku sponzora. Đurićeva nijedna firma nikad nije bila sponzor. Ipak je đurati najgori predsenik svih vremena.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.573
Reaction score
3.418
Pa zato ih "neko" preko djure i proziva. Sve sto je u zadnje vreme uslo u klub, a znacilo je ozbiljan novac, doslo je preko transfera Skuletica i evo sad ove najave za Mitrovica (ukupno oko 6,6 miliona evra).

Zajebite njihove "sponzore" u ovih mesec dana, videcemo koga ce doneti u klub, a sto bi se kasnije naplatilo. Tamo su pare, ovo su zamajavanja.

I uz to, KAKO ce se to naplatiti, dali kao kombinacije djurinih nalogodavaca po kojima je ostajala crkavica za Partizan (nikad vise od 50%) ili misle da dobiju i prijave prave sume.
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Hahahaha, ko Grobarima može da ugodi ???!!!!

Kukali smo 7 godina ,kako nemamo sponzora, sad došlo 6 i nama opet ne valja .

Sponzor Partizana se postaje za oko 25-30000 evra godišnje .

Većina ide u robi ,al dobro ,daj šta daš !
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Pa jebem ga, ako dobijamo u robi onda treba da posaljemo rezerve da prodaju na pijaci serpe i nareske umesto treninga nedeljom...
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.253
Reaction score
2.855
Kad smo kod sponzora, najvise me porazila cinjenica da su rekli, na onom izvjestaju, da smo tad najvise dobili od Adidasa. Mislim da je to jadno za jedan ozbiljan klub da mu tehnicki sponzor bude najjace sponzorstvo, ali sta nije jadno. A ovo Djurino prozivanje, koje je postalo konstantno, mi znaci ili da zajedno nesto muljaju, ili da mu zbog nekog ne smiju nista.

Nego, ne znam jeste li primjetili, ali moram ovo da napisem. Mene je blam, sramota, ne znam koju rijec da upotrijebim, kad vidim na sta oni (opet) tjeraju Kapitena. Pa zar je toliko tesko priznati da ne znas napraviti najavu za utakmicu. Ajde sto je na sajtu, nego sam maloprije vidio i na Areni i kad se nisam slogirao. Bruka.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.189
Reaction score
2.830
Локација
Где год ОН да игра!!!
Djuriću, Popoviću, Babiću, Jovičiću, Ružiću, Grubore, Tumbakoviću, Karadžiću, Zečeviću, Bjekoviću i svim govnima koja su prodefilovala kroz našu upravu u poslednjih 10 godina jebem poreklo, sve živo i mrtvo! Jebem li vam seme lopovsko!

Pre 10 godina smo kao ekipa koja je kao favorit u dvomeču kupa UEFA izbacili Dnjepar! Gde se danas nalazi taj jebeni Dnjepar, a gde mi???? :banghead :banghead:banghead :banghead :banghead :banghead

Kada ću gledati "normalan", evropski Partizan??? Jebem li im poreklo lopovsko, svima koji su Partizan srozali na nivo klubova sa Farskih ostrva i Malte!

PS: Izvinjavam se uredništvu i svim forumašima na ovom izlivu emocija uz ovakav vokabular! Morao sam!
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
!

Pa jebem ga, ako dobijamo u robi onda treba da posaljemo rezerve da prodaju na pijaci serpe i nareske umesto treninga nedeljom...

Nemam nameru da branim novu upravu ,samo imam želju da neke stvari razjasnim,a eto,slučajno znam.

Svinjareva firma daje meso . Da ,i šta je tu sporno . Da on nije sponzor,too meso bi morali da kupimo ,a to nije mali trošak ,verujte mi .
Laptop centar daje kompjutere i ostalu tehničku robu ,potrebnu za funkcionisanje jednog kluba . Da nije njih ,morali bi da kupimo .
Ktitor daje nameštaj .
I da vam razjasnim i za Zepter . Neće on lonce davati ,već će jedini finansijski pomoći klub . Eto , čisto da ne brinete.

Telekom deo sponzorstva plaća svojim uslugama ,a veći deo kešom .

Ako se setite EPS-a i njihove reklame ,šta nam je falilo što smo 6 meseci nosili njihov logo ,a kompezovali ogromni račun za struju ?! Da su uplatili keš Djura bi sve pokrao ,a danas bi verovatno bili u nekom reprogramu za plaćanje .

Nije uvek sve tako crno .
 

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
Igore, sve je to dobro za na rukav ili pozada ispod broja ili čak iznad. Prsa su "prime real estate" i jedna ekipa koja pretenduje da igra u Evropi morala je da sebi ostavi prostora u manevrisanju da ako uleti pravi sponzor može ćušnuti mts ne, recimo leđa.
 
Top