Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.888
Reaction score
13.717
Не знам да ли се неко сећа овог увода....


Све у свему ипак нема поенте да се фокус ставља на било кога другог осим на управу и духа који лебди над њима али ето чисто мало подсећање.....
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.461
Reaction score
41.107
Локација
Žrnov
Cika Crni covek od zadatka kao sto je rekao kolega Zive. Od Rome kao igraca preko jebene Artmedije i Petah Tikve kao trenera.
E sad bilo je i lepih trenutka kao osvoena titula 2004/05 bez poraza (ali i bez pobede u derbijama te sezone) kao i 1/8 finale kupa UEFA, nase evropsko prolece posle ko zna koliko godina.
Nikada nisam imao simpatije prema bika i zeca ali pored svakakve govnarije koje su nam priredili za njih moze da se kaze da su imali i neke pluseve u svojoj vladavini. Najveci plus Zemunelo.
Secam se i za ovu pricu oko investicionog fonda sto je pomenuo LazarP. Ne sumljam da kolega zna vise detalje i koliko ozbiljna je prica bila vise od mene. Ja znam samo ono sto sam u to vreme citao. Ako me pamcenje dobro sluzi trebalo je investicioni fond (iz Svajcarske ili Austrije) da nam izgradi novi stadion (po proektu stadiona Yang Boys-a ako se ne varam) plus bi dobili i nekoliko sale za trening kao i administrativni prostor za FK i JSD Partizan. A za uzvrat odstupili bi deo zemljista koje je u nasem vlasnistvu da investicioni fond izgradi hotel, soping mall i apartmane ko bi bile u njihovom vlasnistvu. Ja kada sam citao to mislo sam da je ovo to good do be true i da bi bilo i te kako pozitivno za Partizan da se to realizovalo. Ali kao i mnogo druge pozitivne stvari povezani za Partizan to je propalo (citaj primer ekipa sa Osimom zbog jebenog rata i tim sa Mateusom)
Nemojte me shvatiti pogresno ne branim bika i zeca odlicno pamtim sve gluposti koje su se desavale pod njihovom palicom (posebno posle sankcija) ali isto kao i sa cika crnog pored sve govnarije imali su i pozitivne trenutke.
Taj projekat za stadion (svajcarski fons Maraci) je propao jer nam je ono govno Sutanovac stavilo stadion pod spor. jbg, nisu smeli da dozvole da dobijemo moderan komplex pre cerge + u to vreme Miskovic trebalo da pravi shopping mall na Autokomandi.
Debeli profesor je na kraju izgurao taj spor u nasu korist al jbg proalo 10 godina, sponzor odustao, zec otisao... i tako...
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
Brzo ce Stolica postati bivsi,pa ce ovaj imati poziv da se vrati ...ovako ce da nas zajebavaju doveka
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.888
Reaction score
13.717
Повлаче се један по један у фазону: "Ај сад ти Ивице, сутра ће Вазура, а прекосутра ја. Биће сумњиво ако одемо истовремено. Полако на задњи излаз па што брже и даље"
А онда ће поглавица да постави нове брже, јаче и боље вуду лутке.
 
Top