Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Kada ono Petric rece da ce biti vanredna skupstina? Pisle 3 ili 6 meseci?
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
Da li je clan uprave Tumbica nesto pricao o tome kako cemo uspostaviti nesto sa Kinezima.Da nije uprava mislila na takav neki sponzorski ugovor koji obuhvata slanje svih nasih igraca u Kinu?
Gde su sponzori,dva miliona koja ulaze u klub?

@WebGazda - vec mozda moze da se otvori tema ,,Sva obecanja nove uprave".
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Све је било кристално јасно оног дана када је објављен списак са платама играча. Додуше, било је јасно још након оних срамних зборова када је СНС вирус инфицирао клуб. Али добро, да се не враћамо сад на причу и истеривању СПС-а из клуба и уласка "легенди" у исти, ионако се гласноговорници новоизабране СНС управе не оглашавају нешто баш у последње време.

Штета која је направљена у ових месец дана, не може бити поправљена. Екипа је избушена изнутра од стране петоколонашког двојца тумбаковић-вучелић. Ја искрено, не верујем да можемо овако уздрмани да одбијемо циганске нападе на пролеће.

Колега Инжењер је пре пар месеци писао о сведочењима ЈСЛ судија, који су тврдили да титула иде у колектор и да се на то не може утицати. Поступци СНС тројанаца су само логичан след догађаја у циљу препуштања још једне титуле мандовчинама, а све то у циљу подизања рејтинга пицоустог вође.

Пишам се на "легенде" :puke
 

Chalmers

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
591
Reaction score
69
Zamisli da imas zadatak da od PFK napravis tim koji ce od onakve cz izgubiti 2+ u derbiju i imati 6 bodova manje u od njih u prolecnom delu...minimum...pa ja mislim da ove nase legende i svinjari ne spavaju uopste.
Jug odavno drze cigani,ofkovci,dileri...mozda nama partizanovcima i treba jedan snazan udarac u jaja...da nam na usta izadju.
 

Arsen_Wenger

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
1.866
Reaction score
60
Koje bre legende, jos jednom pokazano da fudbaleri nisu sposobni za nista sem trcanje livadom
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
A ja vam rekoh da uvek ima vecih govana i da ce doci jos gori od mutavog.....drkali smo kurac sa smenom a sada cemo ove trpeti X godina...
 

Sekula

Banned
Учлањен(а)
09.08.2007
Порука
644
Reaction score
149
Кадрови

Људи, дали сте свесни да нама Кокеза преко СНС-а кадрира по клубу?
 

Puntigamer

Grobar
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
827
Reaction score
47
Локација
Humska 1,soba broj 5
dok cekamo pojacanja koja nece ni doci snezana sa megatrenda renovira kancelariju o trosku kluba koji je inace 15 mil.€u dugu ....... boli je kurac i za klub i za navijace......jebo li te petardinjo sto te doveo

Mis smo govna najveca!!!
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
uprava.jpg



Obećanja ništa ne vrede: Uprava Partizana novcem UEFA sanira dugove! Šta je sa investicijom od 6.000.000 evra?

pre 2 sata | mozzartsport
Finansijska situacija u Humskoj 1 nije se nimalo popravila otkako je Zoran Popović postao predsednik

POPOVIĆ SA SARADNICIMA
Veličina slova A A A

Gde je stala prethodna, tu je nastavila u nova uprava Partizana. Bar kad je reč o obećanjima, pošto ih plasira bez ikakvog pokrića, zbog čega plan o finansijskom oporavku crno-belih za sada stoji na klimavim nogama. Predsednik Zoran Popović i njegovi najbliži saradnici za 35 dana, koliko je prošlo otako su nasldili vrhušku Dragana Đurića, nisu uneli nijedan evro u klub, potvrđeno je MOZZART Sportu u Humskoj 1.

Doduše, na Topčidersko brdo stigao je samo novac u vidu jedne od rata koje UEFA isplaćuje učesnicima evropskih kupova (nezvanično oko 500.000 evra), a od tih sredstava rukovodioci su sanirali deo nasleđenih dugova i isplatili nekoliko zaostalih plata igračima, trenerima i članovima Radne zajednice. Reč je o sredstvima koje su izabranici Marka Nikolića zaradili na terenu letošnjim učešćem u kvalikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope i on nema nikakvih dodirnih tačaka sa najavljenim ulaganjima novih čelnika, koji su 25. decembra na Izbornoj skupštini objavili plan saniranja duga koji prema rečima nekadašnjeg potpredsednika Ratomira Babića iznosi 13.700.000 miliona evra.
„Finansijski plan koji predstavljam podrazumeva ulazak 8.000.000 evra do kraja 2015. Obećavam investicije od 6.000.000 evra do 31. marta, a do februara ćemo izaći iz blokade u kojoj smo trenutno“, govorio je neposredno posle izbora na predsedničku funkciju Zoran Popović.

Za sada je to daleko od realizacije, jer se igračima i zaposlenima duguju još po tri plate (novembar i decebar i januar), što znači da se finansijska situacija ni izbliza ne popravlja, već se može konstatovati da je slična onoj kakva je bila kad su Popović i njegovi saborci preuzeli klub. Možda se u tome krije odgovor na pitanje zašto Partizan kasni sa dovođenjem štopera (kompletna prva faza priprema je prošla, a u klub nije stiglo odgovarajuće pojačanje) i zašto su jedine zimske novajlije one koje ne koštaju ništa (Stefan Babović i Ivan Bandalovski stigli kao slobodni igrači).

Partizan je od učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, te zahvaljujući remijima sa Totenhemom i Asterasom zaradili ukupno 2.075.000 evra. Deo je u Humsku stigao još u septembru, deo tokom januara, a preostalih oko 1.000.000 evra trebalo bi da bude isplaćen do kraja sezone.

mocart
 
Последња измена:

Kune

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
388
Reaction score
1
Локација
Beograd SRBIJA
Na svu Markovu muku napada ga Vucelic da je on kriv za poraze na pripremama jer smo sada jos jaci nego u prethodnoj polusezoni... Treba ih obesiti stvarno. Ovi su gori od prosle bagre.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Klasika, nece mu dovesti one koje zeli. Onda ce biti kriv za neuspeh.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.250
Reaction score
3.675
Марко их погодио право у живац!

Аууу, како их боли што је указао на њихову неспособност и небригу према Партизану.

Али пази, каже матори Вучелић, Марко им рекао да не продају Шкулетића и Ћирковића и они нису продали. хахахахаха
Која лицемјере и играње са здравим разумом. Што је најцрње, има будала које се примају на ове глупости које је изговорио овај декица.

Маму ли вам јебем неспособну и покварену!
Да вам није било Марка и ових играча, не би имали ни да исплатитите ту цркавицу радној заједници, а овамо без проблема можете да слажете да ћете унијети у клуб 8 милиона у 2015год.

Која сте ви говна, још се усуђујете да било шта приговорите човјеку, који овај клуб држи на колико толико здравим ногама. Сви ви можете да се сагнете Марку, поготово ти Вучелићу, говедо отрцано!
 

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
Ovaj je i kao demagog loš, neka druga liga recimo, a retotikom je ostao u prošlom vijeku. Pa ovi i na diletantskoj skali slabo stoje.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Siguran sam da NIKO do sada nije imao masu (mislim nas navijace) iza svojih ledja kao Marko Nikolic i samim tim je tu gde jeste i ima muda da kaze sve sto misli o potezima uprave jer oni bukvalno nemaju muda i teorije da ga smene jer dobro znaju koliko su vec usrali sa nekim potezima a tek su dosli. Mislim cak da bi Marko mogao svima javno da jebe sve po spisku i oni ga ni tada nebi smeli izbaciti :D to je nesto sto mi uliva optimizam u celu ovu pricu...
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Ako se osvrnemo na delanje Vučele od početka njegovog mandata, trebamo biti iskreni pa reći, da je on pre svega na samom početku, javnim nastupom stao u zaštitu Marka Nikolića. Nakon toga je žestoko isprozivao, čak i ponizio petadricu.
Sada je pak odlučio da i Marku udeli koju packu.
Rezime je da on ipak svoj besmisleni posao potpredsednika za odnose sa javnošću :buhaha radi onako kako on misli da treba.
Lično Vučelu smatram za jednog ostarelog čoveka čija je politička opcija kao i on sam ostala žaba u mom želudcu.
Sa druge strane, Marko kao trener i sama uloga trenera u jednom FK je krucijlna pozicija. Lično se nadam da će Marko što duže biti na čelu Partizana, iako znam da su to pusti snovi. Kakogod, karijera velikog trenera je pred njim !

Ipak, ni sam nisam baš najbolje razumeo njegove javne nastupe oko nerešenih statusa igrača. Niti smatram da nedostatak igrača na poziciji štopera mora da se reflektuje sa 2 gola u prvih 5 minuta. Pa da ste igrali sa 11 napadača i bez golmana, takvi "uvodi" u utakmicu nisu proizvod nedostatka štopera, već mentalnog odsustva igrača sa terena, što je Markova zona odgovornosti .
Verujem da će u nastavku sve biti kao treba što se terena tiče.

Danko ostani !
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ovo je dno dna, ova uprava ce nas sjebati totalno. Cekao sam da vidim kako ce se odvijati stvari ali sada sam ubedjen da su ovo jos veca govna od mutavog i njegove ekipe. Od prve utakmice treba im se najebati majke i jasno pokazati sta mislimo o ovim govnarima. Nazalost, ne verujem da ce vodje sa Juga isto to ciniti ali znam da vecina normalnih Grobara koji vole Partizan su itekako svesni sta pokusavaju da nam urade od kluba. Svi moramo ustati, svi !!!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.461
Reaction score
41.117
Локација
Žrnov
Siguran sam da NIKO do sada nije imao masu (mislim nas navijace) iza svojih ledja kao Marko Nikolic i samim tim je tu gde jeste i ima muda da kaze sve sto misli o potezima uprave jer oni bukvalno nemaju muda i teorije da ga smene jer dobro znaju koliko su vec usrali sa nekim potezima a tek su dosli. Mislim cak da bi Marko mogao svima javno da jebe sve po spisku i oni ga ni tada nebi smeli izbaciti :D to je nesto sto mi uliva optimizam u celu ovu pricu...

Samo ću reći: Aleksandar Stanojević, koji je po rezultatima sa igračima koje je imao (pa jbt ostaće upisano da je Voja Stanković uveo Partizan u LŠ poslednjim penalom!!!). i imao nikad veću podršku - nas celih 1000 bilo ispred JNA..:puke:puke:puke

O kakvoj podršci pričamo?!?!?!

I uopšte ne mislim da je on sabotiraniji trener od ostalih u istoriji Partizana...
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
@Mijatovic
A sto ne bi smeli da ga izbace? Poceli bi da ih jos vise pljujemo ovde? Zabole ih kao i proslu upravu i onu pre nje.
Sta napravicemo peticiju da ih oteramo? Bas bi se potresli..
Jedino mozda neki javni skup.. ali i to bi trebalo da dodju bar 10.000 ljudi da bi imalo nekog efekta. (Mada kad se setim Zeke i Bjeke..)

Nismo ih trazili.. dosli su.. oticice kada budu hteli..

I uopšte ne mislim da je on sabotiraniji trener od ostalih u istoriji Partizana...
Zar je bitno?
 
Top