Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Што се тиче Блеровог другара, ради се о врло сујетној и исфрустрираној индивидуи, додајте на то његову болесну мржњу према Партизану коју емитује. "Вучићу педеру" са истока и Грбићеве две леве копачке су били повод и знак да се крене у бруталну акцију, прво преузимања клуба а затим и чишћења од "неподобних".

Погледао сам пажљиво оно његово гостовање код оне "дабоме" новинарке на РТС-у кад је причао о две леве ноге.

Каква мржња њему избија из очију док прича о скандирању навијача Партизана, ти видиш да га то коље и нервира, да би најрадије искочио из своје сопствене коже кад би могао. Гарантујем ти, да му је то један од највећих проблема у животу, лик је класичан лудак и манијак.

Ово је његових руку масло.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.491
Reaction score
41.425
Локација
Žrnov
ja njega ne krivim toliko... jbg on je psihopata i znas da od njega ne mozes nista dobro da ocekujes...

Najveci krivci su ovi kvislinzi kod nas u klubu.. i na nama je da ne dozvolimo da se zaboravi i zabasuri njihova sramna uloga u rusenju sportskog drustva
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.907
Reaction score
13.793
Jbt pa ovi nemaju granice oterase i Vargu !! Nepravda je velika sto mu nije pruzena prilika da bude prvi trener...a tek kolika je nepravda sto je oteran da bi dosao kizin kafanski drugar....
unnamed-34.jpg


Pogledajte taj legeni osmeh tj. kez...jedva se iskezio...sad moze i da otvori kafanu u svlacionici boli ga kurac, potpisao ugovor i sta god da uradi dobice te pare. Uprava je jos jednom pokazala koliko dobro vodi finansije - umesto da ostane Nikolic koji je trenercina i koji ima ugovor do 2016-e, oni su doveli ovog soma da uzima pare od Partizana plus Nikolicu mora da se da debelo zasluzenih 250 hiljada evra...racunica tipa "neka crkne Partizan"...
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
O pivkoustom govnetu sa problemom u glavi je vec sve receno. Dovoljno je naci onaj clanak u novinama gde pise vucicev kabinet kao mali muzej crvene zlezde :puke

Ajde sto je on toliko zagrizen za czv ali mene iskreno boli kada bolesni romi kao protiv tezu nama kazu pa i tadic je bio grobar .. A svi znamo koliki je on "grobar" bio i koliku je on ustvari vlast imao u srbiji..

Srbija i Partizan nece progledati dok prljavo cigansko smece ne batali jahanje ove zemlje. Neka ode u nemacku pa neka jase tamo njih,bolesnik.

Ali ono sto je ubedljivo najgore u ovoj prici,npr da su nasi navijaci znali da ce pickousti ovako da se ponasa opet bi glasali za njega. Srbi su mnogo glup naivan i retardiran narod cast izuzetcima
 

Pera93bgd

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
1.485
Reaction score
80
Локација
Autokomanda, Beograd
Strasno je kakva je sabotaza na delu. To je vec postalo jasno svakome ko hoce da vidi. Cak sam virnuo i na ciganski forum oni pisu, citiram: ''Jbt ovi kao da rade za nas'',''Mislim da smo Telekomom kupili titulu'' itd.
Svima je sasno sta se desava i mene samo plasi da nas i Cukaricki ne prestigne o kraja pa da oni idu u kvalifikacije za LS, sto bi za nas bila jedina pozitivna stvar.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.907
Reaction score
13.793
Vucic je zagrizen za cigane zato sto su veca glasacka snaga od nas i to je sve. Da je lojalan ma koliko psihopata bio ne bi promenio stranku i ideologiju znaci da je kurva najobicnija i sigurno ce i cigane da pusti niz vodu kad vidi da ne mogu da mu koriste vise. Do tada sve je usmerio ka njima....dabogda propali zajedno sa njim....
Doci ce ti Partizan glave....od trenutka kad si dirnuo Partizan narod je poceo da otkriva tvoje kurvarsko lice....
 
Учлањен(а)
03.07.2014
Порука
293
Reaction score
41
Локација
Бгд/ЈНА-Истoк
Одавно нам је јасно да се диктатор, у време док не јебе у мозак ову атрофирану и слуђену земљу и те како бави Партизаном. Тај сујетни, искомплексирани и саможиви цигански гад у свом недељном и месечном распореду има уредан план "рада", у којем је једна од незаобилазних ставки уништавање Партизана.
Увидели смо сви да је јако зајебано кад нам се један такав манијакални психопата, лажов, преварант и острашћени гурбет, који има неограничену власт и апсолутну моћ, накачи на врат. Опасан умоболник.
 

Chalmers

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
591
Reaction score
69
Potrazivanja PFK...dan 13. bez objave.... Ni Djura ih ne opominje,opasan je neki dil tu.
Klub je okupiran od strane cigana,Jug okupiran od strane cigana...mora da su citali od Lucica "Teorija zavere" i stvarno primenili to sranje u stvarnosti...infiltracija u neprijateljske redove i busenje iznutra.
Ni sportski sektor nije ostao citav...ostali su nam samo igraci na terenu.
Jedino da Kiza dozivi razvojni put al kaide pa da se okrene protiv stvaraoca.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Ми само можемо бити поносни на саме себе као навијаче и мислеће људе, можемо бити поносни на наше играче, бившег тренера Николића и његове сараднике. А ниједно зло није вечито трајало па неће ни ово, зато останимо уз клуб. Не уз окупаторско намесништво, већ уз Партизан као идеју, нашу љубав, црно-белу боју.

Тренутак у коме се сада налазимо, а који представља кулминацију свега што се пажљиво припремало, организовало и спроводило претходних месеци, никако није крај и коначно падање на дно, већ само успутна станица на сигурном путу ка тој дестинацији.
Ако се било ко после свих ових турбулентних година за наш клуб уопште и пита може ли горе и има ли још, овога пута вероватно не треба бити превише проницљив па закључити да свакако може и сигурно има куда да се даље понире и пропада, ма како се чинило да је зло толико велико и да смо толико већ огрезли у њега, да је сваки ћошак и свака шупљина већ дебело напуњена истим.
Суочавајући се са таквим стањем и таквом истином, људи различито реагују, па се тако могу чути не ретки повици да је потребно окренути главу на другу страну, дићи руке од свега или како то финије звучи бојкотовати фудбалски клуб.
То је сасвим погрешна, погубна и колаборационистичка замисао, без обзира колико иза ње стајали искрена забринутост и дубока фрустрираност овим тренутком.
Погрешна јер вероватно нико од нас не би у ситуацији када се суочава са озбиљном болешћу неког свог ближњег одлучио да му окрене леђа, само зато што је истина толико непријатна и неудобна.
Погубна јер би такво напуштање значило остављање без икакве подршке и помоћи, која ма колико мала и на први поглед неделотворна била, заправо представља једину, али ипак јасну и чврсту границу између живота и смрти, између постојања у макар каквој нади и дефинитивног краја.
Колаборационистичка јер дизање руку од свега и пристајање на фактичко стање, представља недвосмислену потврду мирења са свим што се десило и давање одрешених руку зликовцима да свој наум спроведу мирно до краја. Тиме, хтели то да признамо или не, свако од нас ко тако поступи постаје на неки начин и саучесник у том злочиначком подухвату.
Чак и да је пропаст сасвим извесна, а пут у њу бесповратан, чак и тада немирење представља својеврсну победу, која егзекутору оставља спознају да посао није обављен до краја и која подразумева да страдање није коначно, ма колико димензије разарања биле погубне.
То што „вук на овцу своје право има, ка тирјанин на слаба човјека“, не значи да нужно морамо пристајати на позицију овце, нити да смо ослобођени дужности да се супроставимо.
Каква сврха – казаће многи, када нас је мало и када ти повици на утакмицама не могу да промене ништа?
Истина, то тако изгледа на први поглед, али учинити ту малу, скоро небитну и рекло би се прилично неубојиту ствар, је просто обавеза сваког од нас, ако већ нисмо у стању да урадимо нешто више. Пре свега јер је то ствар људске природе, да се бори и не предаје, а онда и зато што нас десетине наших песама учи томе да не постоји ни време, ни место, ни околности када нећемо бити уз вољени клуб.
Доћи на стадион значи бити уз ближњег који је болестан, значи показати да нам је стало, да волимо и да се не миримо. Колико год да нас мало буде и колико год да нам је глас тих или од неког пригушен, наше ће сенке ходати под рефлекторима Храма, лутати ходницима Хумске и плашити „господу“ из велике ложе.
И колико год тога још учинили, чиниће им се да није довољно и колико год још отишли даље у својој покварености, знаће да нису до краја успели.
Многи међу нама кажу како ово више није онај стари, наш Партизан, већ неки други, унакажени и туђи, али нема овог или оног Партизана и сем нас га нико други не може имати, осим уколико ми на то пристанемо. Тек тада ће то бити неки други клуб. И колико год биле велике и страшне димензије разарања, наше присуство и глас су потврда да постоји, макар мали, али стварни део, који га чини живим.
Најзад, чуда се ипак дешавају. Да ли она неочекивана, са неким фантастичним обртом, или у виду наше истрајности и немирења, што је само по себи мало чудо, свеједно.
Уосталом и победу и живот и само постојање мораш нечим заслужити, а то је у овом случају могуће само ако смо тамо где и Партизан.
Извињавам се на дужини.
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Jeeeeebote pa dal je ovo moguće?? :eek: Pa gde je kraj bogtejebo!?

Koga će sledećeg da dovedu...
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
пази га мајстор шта каже ..."као истинског Романтичара"..
па та врста је изумрла крајем прошлога века
клуб је окупиран,у Партизан могу само истински Партизановци
 

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
Ma opusteno...

Bitno je da mi imamo PRAVE i ISTINSKE GROBARE, koji geledaju unistenje kluba i CUTE !!!

Picke najobicnije....
Gori od cigana...
 

undercover

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.233
Reaction score
161
Ima tu i dobrih strana, sa Lončarem u stručnom štabu neće morati da se troši novac grđana Srbije na skauting Partizana od strane Zvezde, sve informacije o našoj igri i taktici imaće Terzić iz prve ruke.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.520
Reaction score
4.809
Локација
Na vještičinoj sisi
Ovo je situacija zrela za konzilijum dobrih psihijatara...mada bi i oni digli ruke, jer ovoga nema ni u najcrnjim kosmarima...
milinkovicu slino i loncaru gnjido mrs iz svetinje...
Namjesnicka olos mrs kod pickoustog...
Smrt fasizmu, zivio Partizan!
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Подршка господину Марку Николићу! :respect
Страшно, ставрно страшно колико смо среће имали са тренерима од свих до сад можда су 2-3 шкарт била или нису испунили очекивања остали су радили изван могућности и под притиском!

Зато дијаметрално супротна струци јесте управа(и власт, то сад иде заједно ваљда), рачунам да ће доћи време кад ће подгузне муве власти и тандем који нас јаше једно 30-40 година да одјебу једном и да поцркају у најгорим мукама.

Опрем добро Вучићу.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.023
Reaction score
3.232
Локација
GG 1978
@ Profesore
Svaka cast kao i uvek pravo u metu..
Slazem se i ne treba im dati da imaju osecaj da mogu da rade sta hoce..
Samo sto im nije trebalo biti dato da nam udju u kucu..
Opasnost se nadvila na celo Sportsko Drustvo Partizan i potreban nam je grobarski zbor za spas crno belih boja..
Najgori sljam je sa druge strane brda..
Kum Basanovic (koji je hapsen zbog kradje u Americi ) i abolirani kriminalci su dobili zadatke..
Ako stadioni i dvorane budu prazni oni ce se kao lesinari sve vise okupljati..
Popove dovesti da se sve okadi i nek nam je Bog u pomoci..
 
Top