Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava napolje! Vanredni izbori!

Krstajiæ VS Ðuriæ, koga podržavate?

  • Krstajiæ je u pravu, hoæemo izbore i novog predsednika!

    Votes: 729 98,8%
  • Ðuriæ je u pravu, sportski deo je problem

    Votes: 9 1,2%

  • Total voters
    738
  • Poll closed .
Статус
Затворена за писање одговора.

Mladen

Početnik
Учлањен(а)
16.10.2007
Порука
97
Reaction score
1
Локација
Negotin
Stanoje mora da ode ! Jednostavno,legenda se tako postaje!Neka ispostuje rec,a ako ikada bude prilike,rasirenih ruuku cemo ga svi cekati! Bravo !
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
20:00 Mladen Krstajić se obratio novinarima i zatražio da stvar "prenoći", rekavši da će u narednih nekoliko dana crno-belom delu Srbije objasniti šta se iz njegovog ugla dešavalo na sednici i uopšte tokom boravka u klubu.
Немој Крле неколико дана, зар не видиш како смо јадни, бедни као навијачи, немоћни, непринципијелни, подељени и завађени? Очајнички нам треба неко да поведе ову битку. Прође ли неколико дана пашће прашина на све. Једино ти и твоји сарадници и људи из РЗ имате могућност и алат у рукама да кренете у контраофанзиву и срушите ову невиђену лоповску багру оличену у разним мутавцима, јовичићима, бабићима и осталим говнима. Гледамо у вас као у вође које ће најзад рећи олошу да је ДОСТА!

Очекивао сам овакав епилог али се само бојим изостанка реакције.

Треба да се стидимо сами себе, од нас самих којих нема више од 5 кад треба, преко багре која нам води клуб, па интересних група оличених у шатро навијачким групама, агената, забрањених, незабрањених, до наших легенди које ћуте, уз часне изузетке Крлета, Салета, Вука, Нађа...

Времена за делање има. Питање је само да ли ми овакви какви јесмо заслужујемо бољи Партизан?
 

Ziki5

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
261
Reaction score
11
Локација
Bec
Secam se kao juce da je bio 24.decembar 2009.godine i govedo pobedilo Savu.Tad sam rekao da necu do kraja mandata ove bagre uci na JNA,prekrsio sam rec.Doslo je vreme da ga srusimo tacno dve godine kasnije.NEMA PREDAJE,ko sad zacuti izdao je Partizan.IDEMO DO POBEDE.
 

Optimus

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
1.017
Reaction score
36
Локација
U kesi Miše Tumbasa
A koji je razlog zašto je Krstajić smenjen ? Jel rekao to neko od ovih govnara ?
Ćuti i trpi ili reci i budi oteran !

MRŠ đuro i UO !
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Jovičić: Krstajić želeo Vignjevića
Potpredsednik UO FK Partizan Mile Jovičić izjavio je da je Krstajić želeo da smeni trenera Stanojevića, a obrazložio je odluku o prodaji Nastasića i Savića.

3271042194ef8c16216070737161373_orig.jpg


Smenjeni sportski direktor Krstajić je prilikom kritika prema upravi pitao gde je novac od prodaje Nastasića i zašto je bez konsultovanja sa njim prodat Savić.

Jovičić je posle sednice Upravnog odbora u Zemunelu takođe otkrio da je smenjeni Krstajić u septembru tražio smenu trenera Stanojevića, a dolazak Nebojše Vignjević na njegovu poziciju.

"Gospodin Krstajić je noć pred prethodnu sednicu Upravnog odbora tražio da smenimo Aleksandra Stanojevića i da dovedemo Nebojšu Vignjevića iz Hajduka. Predsednik Đurić nije dao, to je istina", rekao je Jovičić i nastavio o Stanojeviću:

"Stanojević ima puno poverenje kluba i mi želimo da ostane. On će odlučiti da li želi ili ne. Prema nekim informacijama on će se povući sa funkcije".

Član Upravnog odbora srpskog šampiona je potom obrazložio odluke od transferima Nastasića i Savića.

"U leto 2010. godine imali smo ponude za Klea i Nemanju Tomića. Nismo hteli da ih prodamo zbog ambicija u Ligi šampiona pa je odluka pala na Nastasića. To je fenomenalan transfer za njegove godine jer je prodat za 4 miliona evra, a taj novac nije otišao u ruke menadžerima", rekao je Jovičić koji je potom objasnio zašto je otišao i Savić.

"Nerealno je bilo da zadržimo Stefana Savića. Partizan ne može da se takmiči sa jednim Menčester Sitijem ili Arsenalom. Savić je došao iz BSK-a i njima je trebalo da pripadne 30% od transfera. A morali smo da budemo fer i prema njemu", istakao je Jovičić.

On je potvrdio da je Mladen Krstajić smenjen jer nije želeo da se izvini upravi zbog izrečenih kritika.

:pop:pop
 

Strelac

ex-alekst88
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
660
Reaction score
21
Локација
Stradija
Е сад је време. Треба да се истакне кандидат за председника Партизана. Крстајић или Мијатовић. Сазвати ванредну скупштину и отворити фронт. Са једне стране Мијат, Крле, Станоје, Вук, Томић, Бата, Нађ, Саша Илић, Тумба и други, уз подршку радне заједнице и 99% навијача, са друге стране Ђура, централни комитет и плаћеници.

Треба нам јака, угледна личност иза које ћемо стати.
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
BAGRO JEDNA,pa Stefan je i sam izjavio da zeli da ostane jos u Partizanu...i kako imas obraza da pricas da ste ispali fer prema Savicu ?!!
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Nađ me je prijatno iznenadio...Bar nešto lepo u ovoj priči
 

Drug 022

Grobarčina
Учлањен(а)
10.10.2007
Порука
1.862
Reaction score
362
Локација
Средњи Банат
Ђуро желим теби и твојим сарадницима месец дана овако "успешног пословања", али у Кини......како би висили, мамицу вам лоповску...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.950
Локација
Žrnov
Alooo, bre Jovičiću, majmune jedan... smrade ljudski...

za šta da se izvini? Je li slagao nešto ili da se izvini što je rekao istinu?!

Pih, slino ljudska....
 

P3G

Početnik
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
80
Reaction score
2
Локација
Istoèna Tribina Hrama, Ulaz H
Mijatovic, poredsednik
Tomic, sportski dir.
Krstajic, pocasni (sta god)
Stanojevic, struka...

a ostali neka se poredjaju kako im je volja...


politbiro shupickumaterinu!
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Upravo se vratio iz Zemunela.
Pozdrav za momka koga sam zatekao tamo,koji je jedini bio tu od 3 i 30.
Kaže da su sa njim bila još 2 studenta koiji su morali da odu,bilo je još par momaka koji su dolazili.Ja sam došao u 6 i bio sa njim do 7 i 10,prvi otišao Dule,zatim Vukadinović i Babić zajedno pa i ostali.Morao sam da zapalim zbog zdravlja a i onako je sve bilo gotovo,momak je ostao kaže biće do 8.

Nisam očekivao neko veliko okupljanje ali zaista sam mislio da će nas doći barem 50,čisto onako da ih malo isprozivamo.Razočaravajuće.

Borba se nastavlja,odmah sazvati skupštinu.
 

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
Ne mogu da nađem listu imena članova Skupštine, da li neko zna gdje se može naći?
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
hiperboreja
Nadj je ovo izjavio:
"Čuo sam šta je gospodin Mile Jovičić rekao na konferenciji a to je da sam ja bio protiv smenjivanja Krstajića zato što smo igrali zajedno. Moram da kažem da smo Krstajić i ja odigrali zajedno šest meseci u Partizanu. Ne verujem da gospodin Jovičić može da zna zbog čega sam ja glasao za ostanak Krstajića. Postupio sam u interesu Partizana".

Upitan da li to znači da i on napušta klub, Nađ je ovako odgovorio: "Ja sam član UO i Skupštine kluba. Sledi borba za Partizan".

mondo.rs

Tako je Alberte!!Ne daj govnima da pobede!
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Значи, нису га сменили што их је оптужио за претварање десетина милиона евра у водену пару, већ што их је увредио... :pop
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top