Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

TejgoL

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
21
Reaction score
1
Локација
Bijeljina
Hvala ti hvala ti crno bela ljubavi, ako bog da i sledece godine da isto ovako slavimo.
 

Zagor

Guest
I drugi su tu. Pomoćni trener Uroš Stevanović, kodicioni trener Vladimir Pavlović.

Дакле, овај болдовани господин је урадио невероватан посао. Под хитно у ФК њега, ако буду пливали по трави овако, биће бржи од наших фудбалера.

Нама је најбоље!
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
I dalje ne mogu da verujem...Jedan od najlepsih dana u mom zivotu! Zaista je sve bilo fenomenalno...Ali sto se slavlja tice,nisam mogao da verujem da u gradu kakav je Novi Sad,nije bilo nikog na trgu da proslavi ovakav uspeh.,..To me je stvarno razocaralo
 

Sentinel

Grobarčina
Учлањен(а)
07.11.2009
Порука
1.310
Reaction score
28
Локација
Prestonica
Nedelja je svanula, u Humskoj je Evrotitula!!!

Lijte kiše 'ladne vode, Pro Reko ode, Pro reko ode!!!

Šampioni Evrope dolaze oko 10 sati na aerodrom Nikola Tesla!
Ko god može pravac Surčin!!!


AJDE AJDE DA DIVLJAMO!!!
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Hvala Tole....Bravo Šampioni!!!
DIMINIRAJ!!
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Дан после

Какав успех, каква доминација! Игор се спрдао са овим Про Реком, убацио другу поставу, играли сви играчи - да буду актери финала, потпуна доминација.

Тако се бране боје клуба, свака част свима који су заслужни за овај успех. :clap

Очекујем министарку спорта да се огласи како је и она учествовала у великом успеху српког ватерпола. :puke
 

Garda 1974

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
360
Reaction score
27
Локација
Sabac
Konacno se Evro Titula vratila tamo gde joj je mesto, u Humskoj 1! Dace Bog da je vec sledece godine odbranimo u Beogradu, ako nam daju domacinstvo.
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
@ЖИВОРАД

Ono sto mene, kao i veliku vecinu, interesuje, jeste kakva ce situacija oko sastava biti sledece godine. Evo, mi uzeli Evroligu, ja ne mogu biti srecniji, ali meni u glavi vec kako cemo sledece godine sa kintom i budzetom i kakvim timom. Kakva se to pojacanja najavljuju? Realno bi bilo da Prlain ode, mozda i Hadziteodoru i Radjen, ali mislim da se Pijetlovic moze zadrzati iako postoji interesovanje Madjara...
што се тиче буџета (ако узмемо у обзир колико се троши пара у ватерполу) имамо веома добар буџет (ако то може тако да се каже), касне плате већ дуго, али ће све бити (нмадам се) измирено. али ови момци су показали ко су и шта ус, играли су свим срцем иако има тих малих проблема, којих надам се неће бити наредне године. а за појачања, многа су имена у оптицају, али сачекајмо давидимо шта ће све да буде, ипак су још увек то само "чаршијске приче", ако остане окосница овог тима, уз талентоване клинце које имамо, очекујем да завладамо европом, и то баш на дуже стазе!

I dalje ne mogu da verujem...Jedan od najlepsih dana u mom zivotu! Zaista je sve bilo fenomenalno...Ali sto se slavlja tice,nisam mogao da verujem da u gradu kakav je Novi Sad,nije bilo nikog na trgu da proslavi ovakav uspeh.,..To me je stvarno razocaralo
брате кад нас у Бг није могло да се скупи више од 200 о чему да се прича -.-
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
zamolio bih vas cim se zavrsi docek nasih sampiona

izvinite za dva uzastopna posta; da se nastavim posto sam pritisnou pogresni taster!
da neko postavi snimak sa aerodroma ako ga bude bilo!!!
i sve u kurac Partizan je sampion!!!
 
Последња измена од уредника:
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.775
Reaction score
55.496
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ја нећу рећи ништа што већ неко није рекао, осим: "Хвала Толе!"
ја мислим да ми без њега ништа неби урадили.
шалу на страну, никад, али ниакд нисам гледао ни физички ни тактички ни ментално спремљенији Партизан. Несећам се кад смо били овако супериорни, изгледа да су сви они досадашњи покушају имали своје позитивне стране, па смо у ову утакмицу ушли зрелији него икад! Ни то што су повели, ни што су нам дахтали за вратом у првом делу утакмице, ни то што су стигли на само 1 гол минуса после +3... ништа није могло да нас поремети... сама слика њихове клупе и промашена 2-3 зицера, плус петерац, говори колико смо их изненадили, ја мислим да није свирано оних пар контра фаулова пред крај да смо могли да им мунемо бар још 3-4 комада... све у свему, нема шта да се даље полемише, шампиони смо европе по 7 пут, доста смо чекали, уз појачања која се најављују, (уз останак овог тима), очекујем да завладамо европом на мало дужи временски период! Живи били па видели!
Ово је тотални ватерполо био.
Нешто слично су играли Мађари пре скоро 10 година,али ми смо ово много боље практично применили.Удовичићев појам ватерпола је поприлично за мој укус монотон,превише форсира крила,центре,премало користи бекове,наши бекови су решили утакмицу синоћ,онолико квалитетних шутева дуго нисмо имали,а после шутева они су подигли одбрану што је дало простора центрима и решили смо утакмицу.И одлично смо решавали човека више и коначно престали да играмо ону Удовичићеву тактику од које је већина знала да се брани са кружењем на крилима на два метра и пребацивањем стативе.
Овако леп ватерполо се дуго није играо.
Што се тиче останака и одласка,ја бих волео да по мени најбољи играч свих времена,остане још једну сезону,да задржимо сјајног Алексића,невероватног повратника Королију,Пијетловића,Радовића,Митровића.Нисам сигуран колико је то реално.
Андрија скоро сигурно иде,Хаџитеодору такође,не знам шта ће бити са Рађеном и Ћуком.
Оно што је био велики проблем када сам ја као клинац тренирао,наћи квалитетног десног леворуког бека,а ако нам га украду,морамо убацити неког клинца.


И да :Аврамовићу реци сине какав је осећај :buhaha
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Mora da je tole sredio ovo bre!!

hhahahaha jebem ti finale imao sa utisak da igramo sa zvezdom ili tako nešto, kako smo ih izdominirali nisu znali de biju na 11-6 :buhaha

Čestitke igoru i celom timu, dočekao sam i tu titulu konačno:napred Partizan
 

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
Momci cestitke od sveg srca i HVALA VAM do neba !!!
Zasluzili ste ovo i ranije..
Sve su radili kako Partizan ne bi bio prvi, nikad nam nisu dali organizaciju F4 u Beogradu, uvek su nas krale sudije, menjali pravila i propozicije... ali juce je igralo SRCE... SRCE ZA PARTIZAN, BEOGRAD I SRBIJU !!!

Presrecan sam i ponosan na nase momke!
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
701
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Milanović za B92: Borimo se i dalje

Izvor: B92 | JT
Trener Partizana Igor Milanović posle osvajanja titule šampiona Evrope za B92 je rekao da je ponosan na uspeh koji su on i njegovi izabranici ostvarili.
19845794304deb3800c268b351986013_orig.jpg

Crno-beli su u subotu, trijumfom nad Pro Rekom sa 11:7 u Rimu, postali šampioni ’starog kontinenta’ sedmi put u istoriji, a prvi put posle 1976. godine.
Milanović je za B92 rekao da su igrači ispunili sve njegove zamisli i potpuno nadigrali branioca titule, koji je u poslednjih pet godina četiri puta bio šampion Evrope.
Imam osećaj da smo ih u odbrani totalno razoružali, na čelu sa Sorom, fantastičnim Vujasinovićem, Prlainovićem i da ne nabrajam dalje. Čestitam celom timu na doslednom sprovođenju odbrane tako da je veliki Pro Reko, sa tri levoruka igrača i ne znam koliko reprezentativaca, jednostavno izgubio ideju, a mogu slobodno da kažem i u zadnju četvrtinu i po izgubio i volju da igra. Recimo, nikada nisam video Kašaša da onako ide od gola“, rekao je Milanović, „Čestitam igračima i upravi, i svim ljudima koji su bili sa nama, među njima i ministarki Samardžić-Marković, koja nam je dala reči podrške

Partizan je poslednjih godina potpuno dominantan u domaćem šampionatu, a trijumfom u ’večnom gradu’ pokazao je i da mu nema ravnog ni na ’starom kontinentu’ i to ima poseban značaj za Milanovića.

Ovo je nešto najlepše. Moram da kažem da je ovaj osećaj koji sam dobio posle utakmice i ove pobede možda lepši nego posle osvajanja one dve zlatne olimpijske medalje. To je možda zato što sam zreliji i možda više umem da uživam sada“, naglasio je Milanović.

Strateg crno-belih istakao je da uspeh nije došao preko noći, već da su on i predsednik kluba Aleksandar Šoštar za to radili punu deceniju.
14582334624de2b1dd3fd88001118716_orig.jpg

Ovo je nešto što smo Šoštar i ja spremali već deset godina. 2001. godine smo došli i pričali smo kako želimo da ponovo Partizan napravimo prvakom Evrope. To su mnogima zvučale kao floskule, ali smo se susretali sa raznim problemima, od finansijskih poteškoća do raznih opstrukcija. Izgleda da je moralo da se dosta rasčisti situacija u Partizanu, što u kadrovskom smislu, što u ljudima koji su pri klubu, što pomažu, što u struci, i na kraju Partizan je došao na ovo mesto. Poseban je ovaj način, pobediti Pro Reko, koji u sebi ima spoj Real Madrida i Barselone, ima dvojicu Španca, Hrvata i Crnogoraca, trojicu Srba, tu su i Mađari, Italijani, se graniči sa podvigom. Ovo je nešto fenomenalno, ovo je najlepši osećaj koji sam imao poslednjih godina“, rekao je Milanović.

Na putu do evropske krune Partizan je imao brojne probleme, ali je uspeo da ih prevaziđe i dođe do najvrednijeg trofeja u klupskom vaterpolu.

Nikada nismo krili finansijske probleme, a ostalo je bila stvar unutrašnje i poslovne politike Partizana. Sudarila su se dva koncepta, neki ljudi su samovoljno napustili klub, nekim ljudima smo morali da pomognemo da odu, i ovako Partizan, olakšan, izgleda da je dobio pravu fizionomiju da osvoji titulu šampiona Evrope“, istakao je trener Partizana.

Milanović je istakao i da već ima plan za put kojim će dalje crno-beli ići.

Trenutno je prioritet da za tri godine ponovo osvojimo Evropu sa novim timom, koji će potpuno biti sastavljen od igrača iz našeg podmlatka, na čelu sa Mandićem, Obradovićem, koje smo doveli ove godine, a 1994. godište su, i našim godinu-dve mlađim klincima i obećavam javnosti da ćemo ponovo igrati ’fajnal for’, a nadajmo se opet dobrom rezultatu. Najveći minus prošloj strukturi ljudi za mene je bilo to što, kada sam ja došao, samo dvojica igrača su bila iz našeg pogona. Mislim da je to sramota za vaterpolo školu Partizana i na tome već radim dve godine i sada već slobodno mogu da kažem da ćemo za dve do tri sezone izaći sa potpuno novom ekipom koja će biti među najboljima u Evropi“, rekao je Igor Milanović za B92.


U92

ГОСПОДИН !:respect

прочитајте обавезно овај интервју....Милановић има прдиспозиције да остави толико дубок траг у ватерполу, какав је ријетко који спортиста у било ком спорту оставио..... освајати Европу са клинцима са београдске калдрме, има ли шта боље од тога ?
 

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Dobro jutro, evropski sampioni. Kako ste spavali? Jesu li se vratili nasi heroji u Srbiju?
 

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
Sada se ikljucili iz aredroma na u92..

Momci koji su trebali da sletu u 11, sletece u 11 i 45 a 12 je kotel i obracanje novinarima u zajednickoj press konferencii. Ima za sada vise 100+ Grobara koji pevaju i cekaju heroje iz Rima...

Ko moze pravac arodrom... da docekamo heroje
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
Jbt, nisam mogao da zaustavim suze. Bolji poklon za rodjendan nisam ni mogao sebi da pozelim. Kakva nadmocna igra, kakav atomski vaterpolo, svi su bili fenomenalni, ali kolicina zelje, borbenosti i umeca nagomilana kod Vujasinovica me fascinirala.
Svaka cast svima, srce mi je najzad na mestu sto se tice VK-a.
I, da, Grobari su razvalili, ponosan sam na sve te ljude tamo!!!
 

T.N.T.1970

Grobar
Учлањен(а)
15.07.2008
Порука
977
Reaction score
309
Sta reci osim DOMINIRAJ !!!...sad nam treba jak marketig u SD i dobra propaganda da izgura sve ove uspehe u medijima...nase SD je ponos Srbije ,a Vaterpolisti su kruna svega lepog sto nam se desavalo ove godine...

Cestitke jos jednom Milanovicu i igracima ima li ko sreciji od nas!!!
 
Top