Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Могао би неко да постави линкове за скидање овог меча, ваља то имати у колекцији...
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
Jasmina i nisu mogli nista drugo da kazu nego da skidaju kapu sampionu,nadigrani su u svim segmentima igre ma sta nadigrani potopljeni (sudjenje korektno po prvi put)!!!
ps:
zabranjen izvor vesti!pr::wink:
 

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Aco-Berane,

Undertejker jo postavio link, prelistaj par stranica unazad.
 

Nero

Grobar
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
227
Reaction score
5
Локација
Sumadija
Grobari, ne radujte se jos tituli prvaka evrope u vaterpolu jer vladan lukic jos nije priznao pobedu Partizana...A i finalna utakmica izmedju Pro reka i Partizana je namestena od izvesnog Tomislava Karadzica. Na mestu gde je bio golman Partizana, nivo vode je bio nizi za cak 50cm. Tako da je golman sve vreme stajao.
SAMPIONI!!!
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
CESTITKE GROBARI!!! Kakva divna CRNO BELA godina! Sprdamo se sa svima bre! DOMINIRAJ!!!
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Cestitke vaterpolistima i Igoru Millanovicu na evro tituli! Bravo momci, dokazali smo jos jednom da ovo sto mi imamo pare ne mogu da kupe!

Mene je samo mnogo razocaralo da u Nisu niko nije izaso da proslavi trofej...
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
што се тиче буџета (ако узмемо у обзир колико се троши пара у ватерполу) имамо веома добар буџет (ако то може тако да се каже), касне плате већ дуго, али ће све бити (нмадам се) измирено. али ови момци су показали ко су и шта ус, играли су свим срцем иако има тих малих проблема, којих надам се неће бити наредне године. а за појачања, многа су имена у оптицају, али сачекајмо давидимо шта ће све да буде, ипак су још увек то само "чаршијске приче", ако остане окосница овог тима, уз талентоване клинце које имамо, очекујем да завладамо европом, и то баш на дуже стазе!


брате кад нас у Бг није могло да се скупи више од 200 о чему да се прича -.-

Mnoge stvari se menjaju ovom titulom. Nadam se da će i država uskočiti malo više, a i sponzori prepoznati uspeh. U poslednje vreme (pred F4) finansijska situacija se malo popravila. Ali još je teško. Kasne još uvek plate, ali ide se na bolje.

Što se tiče tima za narednu godinu. Sačekajmo da prođe vreme slavlja. Ono što je izvesno Prlainović je jednom i po nogom u Pro reku. Pjetlović ima dobre ponude iz Mađarske. Vujasinović je pred Rim rekao da bi voleo da ostane još godinu dana i ne verjem da se to promenilo. Pogotovo ako se sad uzme u obzirom da bi sledećom titulom postali jedini najtrofejniji tim u Evropi. Dobra strana je što je ovom titulom porasla cena igračima, a u Evropi nema puno klubova koji bi mogli platititi za njih. Ostaju sigurno Ćuk, Mandić, Soro, Radović... Imamo dobru školu (94. 95 i 96 godište) Stojanović, Gogov, Nešić, Repanović.. Plus malo stariji Dedović, Šaponjić, J.Radović.. Imaće Evro intel ligu da se pokažu.

Dolasci su još misaona imenica. Trebaće nam jedan dobar centar ako ode Pjetlović (mogao bi i Korolija da ode). Iz Vojvodine bi mogli dovesti centra Ubovića i Vapenskog (ne znam koliko će sad biti cena za njih, prošlo leto je bila nenormalna cena za Vapenskog). Ne sumnjam da će Šoštar opet izvući nekog Radovića iz rukava. Igrač koji je eksplodirao ove sezone, a bio je relativno nepoznat široj masi.

Ово је тотални ватерполо био.
Нешто слично су играли Мађари пре скоро 10 година,али ми смо ово много боље практично применили.Удовичићев појам ватерпола је поприлично за мој укус монотон,превише форсира крила,центре,премало користи бекове,наши бекови су решили утакмицу синоћ,онолико квалитетних шутева дуго нисмо имали,а после шутева они су подигли одбрану што је дало простора центрима и решили смо утакмицу.И одлично смо решавали човека више и коначно престали да играмо ону Удовичићеву тактику од које је већина знала да се брани са кружењем на крилима на два метра и пребацивањем стативе.
Овако леп ватерполо се дуго није играо.
Што се тиче останака и одласка,ја бих волео да по мени најбољи играч свих времена,остане још једну сезону,да задржимо сјајног Алексића,невероватног повратника Королију,Пијетловића,Радовића,Митровића.Нисам сигуран колико је то реално.
Андрија скоро сигурно иде,Хаџитеодору такође,не знам шта ће бити са Рађеном и Ћуком.
Оно што је био велики проблем када сам ја као клинац тренирао,наћи квалитетног десног леворуког бека,а ако нам га украду,морамо убацити неког клинца.


И да :Аврамовићу реци сине какав је осећај :buhaha

Ovo je bio fenomenalan vaterpolo. Milanović je uz Uroša Stevanovića i genija u bazenu Vujasinovića postavio fenomenalnu taktiku. Ko se sad seća početka sezone i poraza od Mladosti. Milanović je ispekao školu prošle godine. Ove godine igrali smo moderan vaterpolo, što kažeš sigurno najlepši u poslednjih 10 godina. Plivali smo kontre kao da trčimo :D
Jedno je sigurno fizički smo bili ubedljivo najdominantniji u Evropi. Da se igrala još jedna utakmica bez problema bi to izdržali. Za tako nešto idu zasluge samo jednom čoveku. Vladi Pavloviću.:respect
8_2.jpg


Što se tiče boldovanog, ako uspemo dovesti Vapenskog imaćemo njega i Mandića u ekipi kao levoruke. Iako su obojica više krila, mogli bi na beka, pogotovo Vapenski (Mandić je još nedovoljno jak za to)

55_06.jpg
 
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
636
Reaction score
5
Локација
Kumanovo
Evo i od mene jedno VELIKO HVALA nasim momcima,jer sinoc nisam bio u mogucnosti :D Hvala momcima sto su mi ulepsali zivot,hvala ti BOZE sto sam GROBAR :ziveli
 

South Crew

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2010
Порука
241
Reaction score
0
Moze li neko da pogura neku akciju po novinama da se stampaju posteri EVROPSKIH SAMPIONA! Kao kad Srbija ode na SP ili kad osvoji nesto,pa u novinama izadju posteri...
Voleo bih to da posedujem,kupio bi' 20 tiraza,cela soba bi bila izlepljena! :D
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Kako sam ispunjen ponosom, to nije normalno! Šteta i to ogromna što ovaj sport nema puno veći publicitet u ovoj zemlji. Momci su zaslužeili da se mesec dana neprekidno priča i piše samo o njima. Ovo nije normalno šta su oni juče uradili onoj reprezentaciji - ONI JE NISU POBEDILI, ONI SU JE UNIŠTILI!!!!!

Svaka vam čast, svima u VK Partizan!!!

Vratilo nam se na najbolji mogući način, za sve one poslednje godine i one silne nesreće i pehove u završnici Evrolige. Naplatili smo sve sa kamatom. Sa najvećom mogućom kamatom!

BRAVO PARTIZANE JEDINI!!!

PS
Alal vera i svim onim našim ljudima na tribinama. Bilo je prelepo videti grobarizaciju usred Rima! Bravo i vama!
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
CRNO BELA PORODICA

Čestitka FK Partizana vaterpolistima na zvaničnom sajtu

U ime FK Partizan i svih Partizanovaca širom sveta, čestitamo momcima u crno-belim gaćicama na majstorstvu i velikom srcu.
DOMINACIJA!
ZEMLJA – VAZDUH – VODA!

Partizan šampion Evrope!

Ovo još nisam nigde zvanično čuo, ali izgleda da je Đurić častio vaterpoliste sa 100 000 evra Sigurno je da to mogu upućeniji potvrditi. Ako je tako onda samo :respect
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.129
Локација
Žrnov
Čestitka na zvaničnom sajtu FKa se pojavila skoro odmah nakon završetka utakmice! Ja sam bila više nego prijatno iznenađena. U MEDIABOXu imate i izjavu Ratomira Babića koji je bio tamo (nije se sam umuvao, pozvan je) i on i Đura, ali Đura nije mogao zbog obaveza u klubu da ide.

Možda da priča oko para ima veze sa onim od pre da je FK pomagao i druge klubove u okviru SDa.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Koji si ti car jebote...:respect:respect:respect
Sto puta sam ti to poručio, sad ću i 101. put: Alal ti qrac majstore!!!
"Skidam", uveliko već "skidam"...za večni ostanak u kompjuteru - ovom i svakom narednom...
CRNO BELA PORODICA

Čestitka FK Partizana vaterpolistima na zvaničnom sajtu



Partizan šampion Evrope!

Ovo još nisam nigde zvanično čuo, ali izgleda da je Đurić častio vaterpoliste sa 100 000 evra Sigurno je da to mogu upućeniji potvrditi. Ako je tako onda samo :respect
Ovo na klupskom sajtu FK je naravno "maslo" našeg "Stankovića"...
A ako se slučajno ispostavi tačnim ovo gore boldovano, onda ja kao jedan od najvećih kritičara Đurića na ovom forumu mogu samo da mu kažem BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Samo da cestitam vaterpolistima na OGROMNOM uspehu ,zasluzili su jedan veliki docek svaka vam cast majstori .
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Sta reci a ne diviti se iskreno ovoj nasoj deci,ponosu Srbije koji je sinoc usred Rima razbio u paramparcad reprezentaciju Evrope "u malom" i ucinio da se osetimo toliko ponosni sto smo Grobari.Hvala vam mladici nasi sto ste nas ucinili toliko ponosnim sinoc pred celom Evropom i Svetom,vi ste ono najbolje sto Srbija ima.:respect:respect:respect:respect:respect


P.S.Ne bi u trenucima ovog velikog naseg Grobarskog slavlja o negativnim stvarima ali prava je sramota i bruka kako se ta ista Srbija(ciganska javnost) odnosi prema ovim sampionima.Tijanicu jebem li ti sve zivo i mrtvo,i tebi i tvojim pajtosima ciganima koji se prave kao da Srbija nije dobila prvaka Evrope,ej prvaka Evrope a oni nista,nesto malo sturo cede kroz zube i to je to:banghead.Ali necu da kvarim ovo veliko slavlje,razracunacemo se sa ovim i njima slicnim banditima kad sve prodje,ima vremena:D
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Гледам малопре дочек на аеродрому,кад је кренуо еври го замало не утепаше кондиционог тренера,нису у Србији славља за старије људе:D
 
Top