Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Nemojte tako površno posmatrati stvari.Od tog pozajmljivanja igrača više koristi je imao Partizan nego oni.Trojica igrača (Repanović, Janković i Andrejević) koji su prošle sezone bili kod njih su ove nosioci kod nas i svakako da im je značilo što su prošle godine igrali a ne sedeli na tribinama, što bi ih snašlo da ih nismo pozajmili.

....................................................


Vk Beograd
VK Zemun
VK Banjica
VK Tas

A mi pozajmljujemo smrdljivcima??????

Alo bre?? Zamislite koja je to trauma za tu decu?
Prodjes sve mladje kategorije VK Partizan najveceg kluba na svetu, na pragu si ulasku u prvi tim, i uprava odluci da te posalje na razigravanje kod mrtvih cigana???
Ma nek se teraju u kurac Sostar, Avramovic, Bradajic i svi koji su ucestvovali u toj odluci godinama.
Ako su vec bi radoznali, neka izicaju 20 evra, nazovu drugare iz czveterinara, rezervisu sobu u hotel slavija, i lepo se prepuste strastima, a ne da truju decu i navuku im nekakvu polnu bolestinu.

Mrs.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
U Banjici igra svake godine po 15-ak juniora a do prošle sezone smo imali i Partizan 2 koji se takmičio u Prvoj B ligi a za koji su igrali mlađi juniori.Gore pomenuti momci su prerasli taj nivo i bile su im potrebnije ozbiljnije utakmice.
Ne znam kako misliš da te ozbiljnije utakmice imaju igrajući za Beograd, Zemun, Taš.Kako tu da se pravilno razvijaju, kad se ti timovi takmiče isključivo u našoj ligi, gde nema nikakvog kvaliteta i gde jedan Bijelić postiže brdo golova a kad dođe na malo ozbiljniji nivo nema ga nigde.
Igrajući za cigane imali su priliku da igraju protiv Juga, Primorja, Mladosti, Jadrana i na kraju krajeva i Partizana.Igrajući za cigane imali su priliku da treniraju sa iskusnim igračima poput Pekovića, Draškovića, Kljajevića i Aksentijevića i da od njih nešto nauče.I da igraju mečeve za titulu prvaka.Sve je to iskustvo koje nisu mogli da dobiju u tim klubovima koje si pomenuo ili u našoj filijali.
I sve to da bi ove sezone Partizan od njih imao koristi, da bi Repanović i Janković mogli da odmene Jakšica i Drašovića (koji je doveden u sklopu tog paketa, drugačije nije moglo, jer on sam nije želeo da tuži klub i tako dobije čiste papire da dođe kod nas) na poziciji beka a Andrejević koji je prošle sezone bio među najboljim strelcima kod cigana, mogao da uz pomoć Stojanovića i Radojevića odmeni one koji su otišli na tim pozicijama, pre svih Subotića i Gogova.
Mogli su eventualno u Vojvodinu, ali ko bi preuzeo troškove stanovanja i ishrane tih igrača, kad i taj klub krpi kraj sa krajem.

Šoštara i Bradajića možeš da kritikuješ za neke druge stvari ali zbog ovoga, nema smisla.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
Bolesnici teški.Ista kuhinja,isti rukopis samo prekopirano za potrebe vaterpolo sekcije.U istoriji Srbije nikad veći broj psihopata,maloumnika,idiota nije bio u jednom momentu na rukovodećim mestima i sve do jednog povezuje jedna ista stvar,jedan isti žig jednakosti sa dijagnozom sa kojom se rađaju-grb kurve.
Hvala ti Bože što nisam jedan od njih.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.271
Reaction score
18.334
Локација
Kej Republika
"A mislili smo da smo sportski rivali i prijatelji..."

Nadam se da se iz gresaka uci. Jebo vas humanitarni derbi i jaka zvezda, jak Partizan.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.567
Reaction score
3.371
Sa'ce Tosa da im jebe kevu, samo da stigne.

SVAKA CAST LJUDINE! gde vam je sada ta zvezda hahahaha, jebada direkt u shupak ciganjski!
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.456
Локација
tamo daleko...
Ciganska stoka "odgovorila" Partizanu. Kazu samo su izneli cinjenice. Kakve cinjenice mamu im jebem lazovsku.

Postoji istina i ciganska istina.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Kad smo im davali igrace, rekao sam da im trebamo dati kurac da izbiju oci.

Nek zajebu pricu: nije fudbal, nije kosarska, u vaterpolu su prijatelji. Oni su govna kao ljudi, sport nije bitan!

Sad nasi znaju za ubuduce...
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.405
Reaction score
10.456
Локација
okupirana Srbija
Nadam se da se naši neće upecati na ovo sranje od vksaopštenja. Ignorisati govna ciganska.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.806
Prvo, bravo za saopstenje, a drugo, ovima ne odgovarati posto traze dokaze a ni sami nisu iznijeli nikakve za svoje optuzbe. A o tome da su im dvorane pune kad su finala tek ne moramo trositi rijeci.

Iako mi sve ovo nazalost mirise smao na finalizaciju oduzimanja bazena, za sta su neki istaknuti clanovi rekli da je samo pitanje vremena.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.806
Tesko mozemo nesto tako. Vidis da jos skupljamo za grijanje i osnovne potrepstine

Donacija i velika podrška navijača iz Švajcarske
19/02/2017 | Filed under: Ostale vesti, Vesti/prvi tim and tagged with: Liga šampiona, Mirko Bradajić
Partizanovi mladi vaterpolisti su osvetlali obraz u šestom kolu Lige šampiona, na gostovanju kod Pro Reka. “Drim tim” iz Đenove, koji deli lekcije rivalima širom Evrope, nije dozvolio iznenađenje, ali tek u finišu je slomio otpor crno-belih i slavio sa 12:7.

Partizanov stručni štab može da bude zadovoljan onim što su prikazali igrači, koji su imali i osmog igrača na tribinama.U Đenovu je iz Švajcarske autobusom stiglo pedesetak navijača grupe “Grobari Cirih”, koji su od prvog do poslednjeg minuta žestoko bodrili beogradskih sastav. Nadglasali su trube, sirene simpatizera domaceg kluba i pomogli mladim “crno-belim lavovima” da pruže kvalitetnu partiju.

Međutim, navijači iz Ciriha nisu bili samo velika podrška sa tribina. Veliki broj Partizanovih simpatizera iz Švajcarske se uključio u akciju za pomoć klubu koji je u izuzetno teškoj materijalnoj akciji. Skupili su i Partizanu donirali oko pola miliona dinara, koje će klub iskoristiti za kupovinu osam tona mazuta, što će biti dovoljno za pet dana grejanja bazena

– Izuzetno smo zahvalni navijačima iz Ciriha. Oni nisu samo navijači, vec su i članovi naše, Partizanove porodice, a porodica se ne napušta kad je najteže. Uz navijače kakvi su “Grobari Cirih” nikad nismo sami – kaže direktor Partizana Mirko Bradajić.

Navijači iz Ciriha nisu prvi put sa crno-belima. I ranije su u svojoj organizaciji dolazili na utakmice Partizana u Evropi i pomagali klubu.

Posle utakmice navijači su zajedno sa igračima i stručnim štabom otišli na večeru, gde je nastavljeno druženje uz obostranu želju da uskoro dodje do novog susreta.

FOTO GALERIJA SA UTAKMICE PARTIZAN -PRO REKO I DRUŽENJA SA NAVIJAČIMA

http://waterpolopartizan.rs/velika-podrska-i-donacija-navijaca-iz-svajcarske/
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
"Prvenac" Partizana u 2017!

http://mondo.rs/a984462/Sport/Ostali-sportovi/Partizan-Jadran-9-7.html

Partizan je zabeležio prvu pobedu u 2017. godini!

U meču 13. kola Regionalne lige crno-beli su savladali splitski Jadran na Banjici sa 9:7 (0:1, 2:3, 5:1, 2:2). Partizan je na taj način prekinuo niz od četiri poraza u regionalnom takmičenju i vratio se u trku za plasman na Fajnal-for.
 

Arno

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
595
Reaction score
210
Локација
Dire
Bravo crno-beli...generalno ova 2017. mnogo loše počela po ceo SD, tako da ova vest raduje...

Nadam se samo da će malo ranije na fb da objavljuju kada su utakmice, sada je bilo samo 6 sati (ili barem je tako meni pisalo) pred tekmu ako se ne varam, a meni je to bilo prekasno da odem...
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.806
To je Sostar rekao i prosle godine. Sramota je sto ni toliko nemamo. A ovo posebno isticem

Vlasništvo nad bazenom pravno nije razrešeno. Bazen jeste narodni objekat, pa nije ni bilo govora da ga zadržimo samo za nas, a jesmo ga održavali. Kada je trebalo da dobijemo novčanu pomoć - kao drugi beogradski klubovi koji dobijaju dotaciju za troškove treninga - nismo je dobili jer imamo sopstveni sportski objekat. A kad hoćemo nešto da radimo na bazemnu, da organizujemo neko javno-privatno partnerstvo, to ne može - jer bazen nije naš

Predlazem da ne citate komentare. Jasno je zasto su izdali saopstenje. Sprema nam se oduzimanje bazena i jos gore stvari ako nista ne uradimo. Ne pricam sto nesto znam sto vi ne znate, nego sto mi na to mirise, da ne kazem smrdi.
 
Последња измена:
Top