VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Laki T.

Grobar
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
318
Локација
ispod krova zasad
A igrači vaterpolo giganata - NBGa, Šapca i ostalih?
Tih koji drže svrpski i svetski vaterpolo?
Povređeni verovatno, jadni....
Jebena smrdija - tuga od zemlje i sporta!
 

Al' je uvek lepo

Početnik
Учлањен(а)
14.12.2020
Порука
88
Локација
U okolinu od Niš
@Laki T.
Mislim da je Vojvodina imala 2 igrač, NBG 1, Taš 1, RKg 1 (nisam siguran, ali mislim da je i taj prošo kroz Banjicu) i valjda czv veterinari 1.
Jebena država, ne zemlja. Ja se nadam da će da urodi plodom vraćanje većeg broja dece na bazene, kažu da je sada oko 200 u našoj školi, ali je to i dalje daleko od nekada 700-800.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.714
Zato se digla dreka iz komšiluka nakon prethodne titule junior na SP, pošto su tamo bila 2 ili 3 igrača Partizana, a oni su imali čak - 3, dok je najviše igrača u toj selekciji iz kragujevačkog Radničkog...


... a i da parafraziram kolegu iznad - valjalo bi proveriti ko je od njih prošao kroz Banjicu...
 

Al' je uvek lepo

Početnik
Учлањен(а)
14.12.2020
Порука
88
Локација
U okolinu od Niš
@ђедВук
Počeo sam da proveravam za Banjicu, al brate odmah odustado, ko ih jebe. Sećam se ovog Brankovića, da je on sigurno prošo sve naše mlađe selekcije. Mada sam primetio da sad veterinari uzimaju iz RKg, a Rkg iz Vojvodine. Meni je drago što smo vratili iz "Crvene zvezde" Kasuma i Vićkovića, a nadam se da vratimo odatle i Subotića i Vukićevića, kakvi god da su. Mada bi mi najveća želja bila, da kad već pokušavamo da vratimo školi stari sjaj, prekinemo sa pozajmljivanjem igrača konkurentima, nego svi u Banjicu, pa od filijale da pravimo jak klub.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
3.795
Na istu foru kao i "frankestajn" cigani onomad tada je u govna sipao pare narkoman ceda jovanovic a posle ga jurili cigani da ga biju... a sad ovo govno sapic i Novi Beograd.

Ali da se vratimo na nasu temu i nas VK. Ova utakmica sto ce biti prenosena na RTS 2 Partizan - Sabac ce se igrati 20.oktobra. A pre toga imamo jos dva meca. Prvo sa Vojvodinom u Novom Sadu sutra a potom nam dolazi Nais 16.oktobra. Srecno momcima.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
3.795
Корона десетковала Партизан

Алексића је вирус, срећом без тежих симптома, закачио док је био на паузи па је за повратак било потребно дуже времена

- Комплетни ? Још не знамо шта то значи, корона нас је баш десетковала. Тек смо последњих дана у ситуацији да нам недостају три – четири играча што је, као, добра вест јер нас је са вирусом било на претек. Чак и они који буду у саставу не знам колико ће моћи да помогну.
 
Top