Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Simke87

Grobarčina
Учлањен(а)
05.04.2008
Порука
1.611
Reaction score
54
u novostima imas. Radjen po meni je vrlo moguc, posto je on cigan, a Sefik se pokazao kao covek. Dok za Prlaina i Filcu ne verujem. Fica je najveca grobarcina
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Golmani - Slobodan Soro, Stefan Živojinović
Centri - Petar Filipović, Miloš Vukićević
Desna strana - Dušan Mandić, Luka Šaponjić, Nikola Dedović
Leva strana - Aleksandar Radović, Miloš Ćuk, Stefan Mitrović, Ivan Rackov, Gavril Subotić, Ivan Basara
Bekovi - Predrag Jokić, Uroš Čučković, Marko Matović

Ovo bi trebalo da je nas trenutni sastav za ovu sezonu (upuceniji neka me isprave), i uz dva vrhunska igraca na pozicijama centra i desnog krila postajemo ozbiljan kandidat za prvaka Evrope.

Finalisti proslogodisnjeg izdanja evrolige Pro reko i Primorje su vec odustali, Jadran (HN) se prijavljuje za kup Evrope, a sada zbog velikih dugova i Mladost Zagreb odustaje od ucesca.

Prvi prioritet za pojacanje nam je na poziciji centra.
Ja se nadam da cemo nekoga iz Pro reka da kljucnemo jer imaju 3 vrhunska igraca na toj poziciji: Zlokovica, Pijetlovica i Ivovica.

Jos da pokupimo Filipovica, pa da se ostali bore za drugo mesto :D
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Postoji priča Zvezde sa pomenutim igračima ali daleko od neke ozbiljnosti. Od ove petorice gotovo sigurno im dolazi Šefik. Rađen vrlo moguće pošto trenutno nema klub, a ima želju da se vrati u Srbiju.

Ova trojica su im (još uvek) vlažni snovi. Nemaju oni para za to bez obzira što imaju očiglednu pomoć sa strene (čitaj Đilas).

I da, nisu cigani jedini koji pričaju sa njima. Veća verovatnoća je da neko od njih završi kod nas nego tamo. Tu pre svih mislim na Bobu Nikića i Filipovića. Ali sve ovo će doći u obzir samo ako ovi ne budu imali adekvatnu ponudu iz inostranstva. Što se tiče Prlainovića njega zaboravite. On će sigurno izabrati njih i za mnogo manje pare.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Prlainović je veliki cigan koji nikada to nije ni krio. Postoji negde njegova izjava da bi voleo da karijeru završi u zvezdi. Doduše ta njegova zvezda je umrla, ne znam da li će mu odgovarati ova nova.
 

Henry

Grobar
Учлањен(а)
02.10.2006
Порука
205
Reaction score
8
Jbg, nisam znao da je cigan (nisam video taj intervju), ja bih pre rekao za Filipa nego za njega da je cigan, bar po tome kako su se ponasali dok su bili u klubu i sta su pricali u intervjuima.
Znaci, sada je jasno sta je ciganin Sovrovic najavljivao juce-prekjuce, nije cak mislio ni na Vojvodinu nego su mu "srpski klubovi" = novi cigani. Strasno. Ako su stvarno resili da naprave novi projekat "evropske zvezde" (sada u vaterpolu) plasim se da ce uspeti da ukradu dovoljno para za te potrebe.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Filip je Grobar i u mnogo boljim odnosima je sa klubom nego ranije.

Bez brige, neka pričaju cigani koliko hoće. Kerovi laju karavani prolaze. Još dugo će Partizan biti šampion.

Da, i Udovičić je slobodan igrač trenutno :wink:
 

Henry

Grobar
Учлањен(а)
02.10.2006
Порука
205
Reaction score
8
Upravo tako.

Lepo je cuti da se Filip "pomirio" sa klubom. Ako mi dovedemo Vanju i Filipa, ne treba da brinemo za cigane nego o tituli u Evroligi. :)
 

nesa15

Grobar
Учлањен(а)
07.01.2007
Порука
804
Reaction score
2
Sreca pa se Pro Reko raspao. (Sto znaci da su Prlainovic i Filipovic slobodni igraci) Mada Volpi nije samo njih pustio vec i Mladost. ( Vanja je takodje bez kluba)

Realno gledano, mi vise, sa ekipom sa pravim pojacanjima tj. povratnicima, ne bi imali neke rivale i osvajanje Evrope bi bio realan cilj. Mada ne treba zaboraviti da se VK Partizan ne nalazi u sjajnom finansijskom stanju i videcemo kako ce tim izgledati za narednu sezonu. Mada dovodjenje Jokica je sjajan znak. Nadam se da ce nastaviti u tom ritmu...:D:
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Prlainovic dok je bio nas igrac, mada je to bilo na pocetku kad je dosao, je redovno isao na sever...vodio i sa sobom razne rodjake
 

Simke87

Grobarčina
Учлањен(а)
05.04.2008
Порука
1.611
Reaction score
54
Nikola Dedovic, zanimljivo:D
Filip je prosle godine rekao da ce se vratiti u Partizan u punoj igrackoj snazi, a ne na kraju karijere, sto govori koliki je grobar.
A za Vanju ne znam sta da mislim. Nemamo mi para za njega, a kad je igrao za Mladost zbog para, da li bi mu bio problem da igra za ove veterane i vlazne (nikad nisam znao sta im znaci to vet :D)
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Sreca pa se Pro Reko raspao. (Sto znaci da su Prlainovic i Filipovic slobodni igraci) Mada Volpi nije samo njih pustio vec i Mladost. ( Vanja je takodje bez kluba)

Nema veze Volpi sa Mladošću. Oni su još prošle godine jedva skupili pare. Duguju silne pare igračima i verovatno bi se raspali i nevezano za Pro reko. Volpi je držao Primorije.

Realno gledano, mi vise, sa ekipom sa pravim pojacanjima tj. povratnicima, ne bi imali neke rivale i osvajanje Evrope bi bio realan cilj.

I da dovedemo ta pojačanja neće biti tako lako osvojiti Evroligu. Jug je izuzetno jak već sada, a dovešće još igrača. Vašaš, Eger...

Prlainović, Filipović, Nikić, Udovičić imali su platu u proseku od 150-200h godišnje. To sada ne može da im da skoro ni jedan klub (osim eventualno Juga i nekih Mađara), a kamoli to ne mogu cigani, pa ni mi. Vrh vrhova koji oni mogu dobiti ovde kod nas je 75-100h i to samo u slučaju da dođe jedan od njih. Cigani jesu dobili pomoć, ali ne toliku da bi sada doveli svu petoricu. Njihov ceo budžet prošle godine bio je oko 50h.

Drugo iliuzorno je očekivati da se oni tek tako odreknu svojih para u Reku koje imaju po Ugovoru. Koliko su oni imali obavezu prema Reku, tako su i ovi imali (finansijsku) obavezu prema njima. Neki će to uraditi, a da li svi, ne verujem baš. Zloković recimo ima najjači Ugovor u Evropi od 1m evra za tri sezone. Pa vidite da li bi se neko od nas odrekao tih para, a na drugom mestu u vrh glave može dobiti 1/5 od toga.

I treće sve ozbiljne priče oko prelazaka rešiće se posle OI. Ja sam ubeđen da ćemo mi dovesti nekog od ovih igrača.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Према неким информацијама што ја имам тачно је ово што каже Стоксан, тј Шефик и Рађен ће код рома вет, успели су да дођу до средстава за уговоре њих двојице и то би требало да се озваничи после ОИ.
Е сад колико знам наши су водили разговоре са Удовичићем и он је дао начелан пристанак да се врати у клуб али само уколико добије гаранције да ће Партизан обезбедити средства за његов уговор (отприлике иста прича као и 2010) и на томе се прича завршила.Дакле и ту ће ствари бити јасније после ОИ.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Vaterpolo je neprofitabilan sport.
Većina jakih klubova se snalazi kako zna i ume, uglavnom preko države, grada... Izuzetak je bio Pro Reko koji je imao 5M evra godišnji budžet. Sada je Volpi nezadovoljan LEN-om odlučio da se povuče. Pro Reko i filijala mu Primorje su odustali od EL.

Mi i cigani se jedva snalazimo, malo sponzori, malo grad... ponekad država, ali sve je to tanko.

Posle ove vesti: http://www.novosti.rs/vesti/sport.336.html:389659-Sovrovic-Vratimo-nase-zvezde-u-Srbiju jasno je bilo da će se pokrenuti priča o vraćanju naših reprezentativaca iz inostranstva (Pro Reka).

Naravno, ni mi ni oni nemamo pare da ispariramo ugovore kakve su oni imali.

Cigani nikad neće dovesti ovih 5 pomenutih (a da se ne lažemo, ne možemo ni mi).
Njima ide Šefik (pošto ih je Pjetlović napustio) i Rađen, možda Andrija.

Mi ćemo biti presrećni ako nam dođu bar 2 igrača od moguća 3 (Filip, Vanja i Boba Nikić).

A siguran sam da će eventualni dolasci biti u paketu.
Niko od njih neće doći ni kod nas ni kod njih ako ne bude siguran da će ga "podržati" neko od saigrača.

A što Stoxan reče, sve će se to posle OI znati.
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Sta se desilo sa Pro Rekom??

Фузионисао се са циганима! :D
:D Komentar godine :D

Nisam znao ovo za Prlainovića, uvijek sam ga mnogo cijenio jer je izdržao velike pritiske i odbio da igra za CG, ali ovo mijenja pogled na stvari.

Nadam se da ćemo i pored teške situacije uspjeti dovesti nekog od naših- Udovičića, Nikića, Filipovića, ako dovedemo dvojicu od ove trojice ganciji nek se nose sa njihovim "drim timom u najavi".

A što se tiče Šefika iako smo vidjeli kakav je karakter i kako mijenja zemlje za koje će da igra, čitao sam njegove intervjue a i gledao na rtcg gdje on kaže kako je veliki navijač Partizana i kako ga prati u svim sportovima, al eto očito će kod vetovaca...
 

alex92

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
895
Reaction score
23
Vaterpolo je vec sad na tom nivou Stojance.Samo je pitanje vremena kada ce sve propasti.Svake godine je sve gore..
 
Top