Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Poređenja radi za te pare ne možeš da kupiš 80m2 novogradnje u širem centru grada.OTKRIVAMO Kalulu i kineski klub, evo kako stoje stvari!
Spada u red onih koji su razočarali. A takvih je u Humskoj mnogo. NEMAČKA: Dortmund i Leverkuzen sastaju se od 20.30, a kvota kladionice MaxBet na tip 4+ je 2.75. Pisali smo već kako je kineski klub zainteresovan za Alda Kalulua. Kako saznajemo, pregovori su poodmakli, a Partizan se ozbiljno...www.maxbetsport.rs
Jako sam skeptican po pitanju tacnosti ovoga, tesko mi je da poverujem da ce neko da plati relativno ozbiljno obestecenje za Kalulua i da mu jos da platu koju ima kod nas, ali ajde nek ostane zabelezena i ova informacija.
Kako sada stoje stvari, tako bi i moglo da bude. Kalulu je u Humsku stigao leta 2023. iz Sošoa kao slobodan igrač. Samim tim bi suma od transfera igrača za kog nije plaćen ni evro predstavljala ozbiljnu dobit za crno-bele.
Skart bi morao što pre da se očisti.Presek do sada, ko je dosao, a ko otisao?
Procitao sam da je dosao "vunderkind" tipa Marko Cetkovic iz Crne Gore, a odlasci?
Danas sam vidio i cestitku za rodjendan Lazarevica...ne znam hocemo li se resiti krseva.
Ko zna koliki su im ugovori.. nije to samo najuritiSkart bi morao što pre da se očisti.
Ne vidim da se to dešava.
Samo čir na želudcu možemo da zaradimo od Mujakića.Nepopularno mišljenje, ali ja bih zadržao Mujakića, mislim da uz malo strpljenja na tom momku može i da se zaradi.
Samo čir na želudcu možemo da zaradimo od Mujakića.
Mučno mi je da gledam kako se jedan, uz svo poštovanje, Spartak iz Subotice pojačava, ozbiljnost sa kojom shvataju potrebu za istim i dovode opcije koje nisu naivne. Tresla se šuma, Romanić ode u Novi Sad. Valjao bi nam pa nek je 100 puta ganci. Na Milka i Stojketa nisam bio gadljiv pa ne bih ni na njega.
Cigani nas zajebavaju oko Jovana Miloševića, biće ista priča kao sa malim Kabićem i Stefanom Mitrovićem koje su doveli samo da nas skenjaju. Goveda. Marko Milovanović traži pozajmicu mi ne reagujemo, Andrej Ilić se pati u Unionu, Aleksić tavori u Sanderlendu, Zdjelar ide mufte iz CSKA, Belić očigledno ima problem u AZ... Jel ovi naši prate šta se dešava!?
Jasno je da odustajemo od raznih mačaka u džaku iz Hondurasa sa nerealnim platama ali brate, prati situaciju sa našim mladim igračima i koristi svaku ali SVAKU mogućnost. Strance treba pratiti i ganjati samo na pozicijama gde ne postoji domaće rešenje.
Da ne bajamo za malog crnogorca, daj bože da vredi čemu. 2, 3 takva, u svakom roku treba da navlačimo pa nekad će da nas ukenja.
A kako sada sve ovo izgleda, pesimista sam. Jbg.
Vjerovatno novinarska patka, ali izgleda da mi imamo potencijala kod omladinaca
Sportske.net - Partizanov tinejdžer na meti Mančester junajteda!
Potencijalno veliki transfer u Humskoj...sportske.net
Partizanov biser Ognjen Ugrešić na radaru Mančester junajteda | Mozzart Sport
Pričalo se u prethodnom periodu da je Partizanova škola fudbala presušila, da su svi najbolji talenti otišli u redove večitog rivala, čak Čukaričkog, ...www.mozzartsport.com