Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 24/25

MacManus

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
434
Reaction score
1.430
Локација
Boston
Ovi ne mogu da nađu lovu za pojačanje i planiraju sirotinjski da ubodu džek potove. Ne očekujte ništa specijalno

• Like
Reactions: Zex

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.169
Reaction score
6.317
Локација
Beograd

Jako sam skeptican po pitanju tacnosti ovoga, tesko mi je da poverujem da ce neko da plati relativno ozbiljno obestecenje za Kalulua i da mu jos da platu koju ima kod nas, ali ajde nek ostane zabelezena i ova informacija.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.187
Reaction score
12.175
Presek do sada, ko je dosao, a ko otisao?

Procitao sam da je dosao "vunderkind" tipa Marko Cetkovic iz Crne Gore, a odlasci?

Danas sam vidio i cestitku za rodjendan Lazarevica...ne znam hocemo li se resiti krseva.

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.371
Reaction score
2.306
Локација
Подгорица
Вукотића већ сам писао је играч који одударао од лиге у којој је играо, чак и те утакмице који је његов тим играо у Европи одлично играо. Пар утакмица сам га гледао и са Аџићем који је у Јуве сада и тада ми се учинио бољим на терену. Е сада да ли је то квалитет који нама треба нзм. али тешко да може бити гори од садашњих играча.

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.371
Reaction score
2.306
Локација
Подгорица
Овај није Бразилац, веће су шансе да не уради ништа него да уради али ко нам све игра последњих година ја да уђем на терен не бих гори био. Све у свему у таквој смо ситуацији да ћемо тешко било ког довести а да знамо да је добар.

Последња измена:

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.187
Reaction score
5.532
Локација
Nomad

Jako sam skeptican po pitanju tacnosti ovoga, tesko mi je da poverujem da ce neko da plati relativno ozbiljno obestecenje za Kalulua i da mu jos da platu koju ima kod nas, ali ajde nek ostane zabelezena i ova informacija.
Poređenja radi za te pare ne možeš da kupiš 80m2 novogradnje u širem centru grada.

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.361
Reaction score
3.220
Локација
Iz Majemija.
Kako sada stoje stvari, tako bi i moglo da bude. Kalulu je u Humsku stigao leta 2023. iz Sošoa kao slobodan igrač. Samim tim bi suma od transfera igrača za kog nije plaćen ni evro predstavljala ozbiljnu dobit za crno-bele.

Koliko amaterski napisano.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.768
Reaction score
29.297
Локација
ante portas

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.461
Reaction score
639
Локација
Република Српскa
Ne ide to baš tako lako ocigledno. I nije se trebalo izlazit u javnost i pustat neke informacije ko je visak, ko nema kvalitet itd, pogotovo jer nemas para da dovedes bolju zamjenu i pravo pojacanje. Nego se fino i kulturno rijesis igraca ako ti se ukaze prilika. Taj Goh je dosao sa drugog kontinenta iz potpuno druge kulture kao i Grimaldo, mozda momci nesto pokazu na pripremama pa se uklope i pokazu nesto vise u ovoj polusezoni.

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.187
Reaction score
5.532
Локација
Nomad
Nepopularno mišljenje, ali ja bih zadržao Mujakića, mislim da uz malo strpljenja na tom momku može i da se zaradi.

Prljavi

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
170
Reaction score
586
Локација
Brdo brate
Nepopularno mišljenje, ali ja bih zadržao Mujakića, mislim da uz malo strpljenja na tom momku može i da se zaradi.
Samo čir na želudcu možemo da zaradimo od Mujakića.
Mučno mi je da gledam kako se jedan, uz svo poštovanje, Spartak iz Subotice pojačava, ozbiljnost sa kojom shvataju potrebu za istim i dovode opcije koje nisu naivne. Tresla se šuma, Romanić ode u Novi Sad. Valjao bi nam pa nek je 100 puta ganci. Na Milka i Stojketa nisam bio gadljiv pa ne bih ni na njega.
Cigani nas zajebavaju oko Jovana Miloševića, biće ista priča kao sa malim Kabićem i Stefanom Mitrovićem koje su doveli samo da nas skenjaju. Goveda. Marko Milovanović traži pozajmicu mi ne reagujemo, Andrej Ilić se pati u Unionu, Aleksić tavori u Sanderlendu, Zdjelar ide mufte iz CSKA, Belić očigledno ima problem u AZ... Jel ovi naši prate šta se dešava!?
Jasno je da odustajemo od raznih mačaka u džaku iz Hondurasa sa nerealnim platama ali brate, prati situaciju sa našim mladim igračima i koristi svaku ali SVAKU mogućnost. Strance treba pratiti i ganjati samo na pozicijama gde ne postoji domaće rešenje.
Da ne bajamo za malog crnogorca, daj bože da vredi čemu. 2, 3 takva, u svakom roku treba da navlačimo pa nekad će da nas ukenja.
A kako sada sve ovo izgleda, pesimista sam. Jbg.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.169
Reaction score
6.317
Локација
Beograd
Samo čir na želudcu možemo da zaradimo od Mujakića.
Mučno mi je da gledam kako se jedan, uz svo poštovanje, Spartak iz Subotice pojačava, ozbiljnost sa kojom shvataju potrebu za istim i dovode opcije koje nisu naivne. Tresla se šuma, Romanić ode u Novi Sad. Valjao bi nam pa nek je 100 puta ganci. Na Milka i Stojketa nisam bio gadljiv pa ne bih ni na njega.
Cigani nas zajebavaju oko Jovana Miloševića, biće ista priča kao sa malim Kabićem i Stefanom Mitrovićem koje su doveli samo da nas skenjaju. Goveda. Marko Milovanović traži pozajmicu mi ne reagujemo, Andrej Ilić se pati u Unionu, Aleksić tavori u Sanderlendu, Zdjelar ide mufte iz CSKA, Belić očigledno ima problem u AZ... Jel ovi naši prate šta se dešava!?
Jasno je da odustajemo od raznih mačaka u džaku iz Hondurasa sa nerealnim platama ali brate, prati situaciju sa našim mladim igračima i koristi svaku ali SVAKU mogućnost. Strance treba pratiti i ganjati samo na pozicijama gde ne postoji domaće rešenje.
Da ne bajamo za malog crnogorca, daj bože da vredi čemu. 2, 3 takva, u svakom roku treba da navlačimo pa nekad će da nas ukenja.
A kako sada sve ovo izgleda, pesimista sam. Jbg.

Da smo mi doveli pojacanja kao Spartak iz Subotice ovde bi bio izvrsen kolektivni harakiri, i to opravdano. To su dobri igraci za njih, za nas nisu.

Sto se tice igraca koje si nabrojao, Zdjelar je starter u CSKA, to nije igrac koji je nama dostupan, Belic nema nikakav problem u Azu osim povrede koja ga je odvojila od terena vec neko vreme, Andrej Ilic verovatno ima preveliku platu za nas, Aleksic igra na poziciji gde imamo nase mlade igrace koje treba gurati, a pritom je i Sanderlend rekao da nije dostupan za pozajmicu, Marko Milovanovic po meni nije neki kvalitet, a siguran sam da je negde na listi opcija, samo verovatno ne mnogo visoko.

Nama trebaju igraci koji kostaju malo, a imaju kvalitet, u takvoj situaciji mora da se prati apsolutno sve i nema mesta podeli domaci igrac/stranac.

MacManus

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
434
Reaction score
1.430
Локација
Boston
Hoće li Predrag Mijatović da zasuče rukave i krene da montira tim ili će i dalje da čestita predsednicima praznike i gostuje po režimloidima?

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.392
Reaction score
1.082
Pa vidis da montira, doveden je trener, to je osnova, necemo nasumicno valjda opet da dovodimo igrace samo da bi se dovodilo. Treba biti precizniji nego ranije. Dosao je i Vukotic.Vraceni Sehovic i Stojkovic sa pozajmice. Otisao Antic, Arijaga.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.392
Reaction score
1.082

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019