Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 24/25

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.439
Reaction score
1.255
Jesi li siguran da su tekući troškovi za ovu sezonu uračunati u dug?

Čudno mi je da se tako radi, a opet to je jedino logično objašnjenje ovog smanjenja od 5 miliona

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
927
Reaction score
2.674
Jesi li siguran da su tekući troškovi za ovu sezonu uračunati u dug?

Čudno mi je da se tako radi, a opet to je jedino logično objašnjenje ovog smanjenja od 5 miliona
Mislim da su uračunati, jer su oni navodno 8-10 mil evra, a ako nisu uračunati ,onda je naš priliv za ovih nekoliko meseci jednak tekućim troškovima + smanjen dug sa 56 na 48 mil = 8milion.
Priliv bi bio 16-18mil evra.
Ja bi voleo da ti troškovi nisu uračunati, što bi značilo da nam je priliv veliki i da bi klub brzo stao na zdrave noge.
Mene ovde čudi nešto drugo, pročitah na nekom portalu izjavu Ljajića da dug opterećuje kamata prema poreskoj upravi koja iznosi 2500evra dnevno. To bi značilo 75000 evra mesečno tj. 912500evra godišnje. Pa ako je tako zar ne može da se napravi neki reprogram da nas to nebi opterećivalo a taj novac recimo prebacili u bugžet za dovodjenje novih igrača tj u budžet za prelatni rok.