Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 24/25

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.461
Reaction score
639
Локација
Република Српскa
Realno je da klub dobije ponude za najboljeg igrača. U nekom najboljem scenariju bi bilo da covjek brani jos koju sezonu, tj. sve dok je u ovakvoj formi, a da mali Vukasin Jovanovic ide na pozajmice gdje bi branio standardno pa za koju sezonu naslijedio naseg Acu kapitena.

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.461
Reaction score
639
Локација
Република Српскa

Kako saznaje MaxBet Sport, u ponedeljak će u Humsku da stigne zvanična ponuda iz Španije. Klub iz Segunde zainteresovan je za otpisanog Kervina Arijagu.

Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.356
Reaction score
8.401
Локација
Космос
Ako ode i on koji je iz nužde igrao na štoperu, trebaće nam jos bar 2 kvalitetna i 1 štoper za rotaciju (MINIMUM MINIMUMA)
A kako je uprava krenula doće neko iz Sremčice da ga odmeni. Strašno

Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.356
Reaction score
8.401
Локација
Космос
Meni tu ništa strašno nije, samo neka ide. On i njemu slični. A ko će doći da ih zameni to ćemo još videti.

Srećan badnji dan!
Takođe, ali, sudeći po pričama o dolascima, bojim se kako ćemo stojati, pogotovo u zadnjoj liniji, ali kada malo bolje razmislim ima mnogo jeftinijh opcija da ga zameni!.

Srećan Badnji Dan svima koji slave!

Ja lično, više slavim 1. maj i 29. Novembar, ali sve poštujem, ja sam crna ovca u religioznoj porodici, mogao bih se tu čak i nazvati glasom razuma.

JF1983RS

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
177
Reaction score
289
Локација
Zvornik

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.137
Reaction score
6.052
Локација
Slobodarska Skotska
Evo neki pišu da će novi trener da vrati Aranđela (!) u Partizan. I poslije kažu da se ne pojačavamo.

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
334
Reaction score
481
Nadam se da se razmišlja i o novom startnom štoperu, budućem ,,komandantu odbrane". Jedna od pozicija gde smo trenutno najtanji.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.392
Reaction score
1.082
Ima onaj Milicic :)

Ukleto prezime za talente...