ProvencanoPFK
Grobarčina
Prvenstveno smo bedni sto smo uopste uzeli u razmatranje ovog lika. 100k vise bahatim gamadima za ovu panjinu svakako nije trebalo dati. Sto neko rece, ako za 500k nema napadaca van ove vukojebine onda do kurca sve.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ja ne pamtim kad je ova tema bila zanimljiva u poslednjih mozda i 10-ak sezona.Ova tema može lagano pod ključ.
To je to što se tiče prelaznog roka.
Baš mršavo.
Ni ja nisam ništa očekivao, ali Mijatović i Lazović obećaše, pa izgleda slagaše.Ne razumem sta ste ocekivali da ce da se desi u januaru bez para? Mislim i ja sam ocekivao neke promene, al nema pa nema. Nema para, nema volje nekih igraca, nema volje nekih klubova i to je to. Ako dodje jos ko do vcrs super, ako ne dodje - imamo sta imamo, uzasno je al to je to do leta, e onda vec mora da se promeni dobar deo ekipe
Ne razumem sta ste ocekivali da ce da se desi u januaru bez para? Mislim i ja sam ocekivao neke promene, al nema pa nema. Nema para, nema volje nekih igraca, nema volje nekih klubova i to je to. Ako dodje jos ko do vcrs super, ako ne dodje - imamo sta imamo, uzasno je al to je to do leta, e onda vec mora da se promeni dobar deo ekipe
Najveci upitnik kod ovog transfera je to sto pozicija levog beka i nije bila bas najhitnija, a budzet kojim raspolazemo je dosta ogranicen. Nadam se da ovaj transfer nije ni na koji nacin ugrozio dolazak zadnjeg veznog, jer bi polusezona sa Scekicem kao starterom bila katastrofa epskih razmera, i to ne sme da se dozvoli.
Pa valjda ce nesto pozitivno finansijski da se desi do leta, da obezbedis kvalifikacije za Evropu, da se obezbede jos neki sponzori, prihodi, da se navijaci vrate (opet ponavljam uz sistemske izmene rada Kuba), da se vidi neki napredak i tek onda mozes i da pomislis da se zaletis u nesto vece jer vidis gore daleko svetlo pri površini ovog dubokog bunara od govana u kojem smo trenutno. Nemojte zajebavati, i ja sam prvi ocekivao 5 6 igraca na nekim pozajmicama od nekoge da ih stvore i porode, bilo sta, ali odakle, ko ce da da Partizanu igraca na pozajmici da se batrga u kladionicarskoj ligi, da ga lome i protivnici i sudije, a bez evrope, bez para, bez navijaca, bez svlacionica ma bez icega. Jedno su puste zelje na pocetku roka i nasi vlazni snovi koji se ponavljaju u mom slucaju stalno, a drugo je kad te realnost opizdi pa se vrnes u normalan mod i setis se gde i u kom naprednom okruzenju se nalazi Partizan. Muka je to, i nama navijacima i igracima i Klubu.Sad nema para za 2 solidna igraca, a na ljeto ce nekim cudom biti za potpuno novi (i znacajno kvalitetniji) tim?
I onda cemo sa potpuno novim timom u kvalifikacije koje nam prakticno zivot znace. Ekstra ideja.
Polako, druže. Čemu žurba? Čekaj da prvo cigani probaju da dostignu onih rekordnih 1:7 iz 1953. A i, što neko reče, da možda i ostanemo bez tog drugog mesta.Da li je moguće da imamo DVA zdrava štopera, od kojih jedan i nije naš igrač, drugi nema još 18 godina i da niko ne vidi problem u tome, niti preduzima išta po tom pitanju????
Njih dvojica imaju po 80 kila maks, rvaće se sa raznoraznim mesarima, po superligaškim oranicama, a ako se neko od njih ne daj bože povredi, štopera će nam igrati ko? Neko iz petilića?
Čak ni imitacije štopera nemamo, jer se na De Medinu ne računa, a ćelavi Saničanin je povređen..
Za 500.000 može da se pronađe itekako pristojan igrač, kog nećemo razigravati za druge klubove, uz kog neki talentovani igrač može da se razvija u paru i uigrava za letnje kvalifikacije (ako se plasiramo)
Imamo sada svlacionice, i to vrlo lepe pa mozemo da ih pecamo na tobez svlacionica ma bez icega