Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 24/25

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.356
Reaction score
7.230
Локација
100 кураца
Prvenstveno smo bedni sto smo uopste uzeli u razmatranje ovog lika. 100k vise bahatim gamadima za ovu panjinu svakako nije trebalo dati. Sto neko rece, ako za 500k nema napadaca van ove vukojebine onda do kurca sve.

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
560
Reaction score
3.054
Локација
Novi Sad
Da li je moguće da imamo DVA zdrava štopera, od kojih jedan i nije naš igrač, drugi nema još 18 godina i da niko ne vidi problem u tome, niti preduzima išta po tom pitanju????
Njih dvojica imaju po 80 kila maks, rvaće se sa raznoraznim mesarima, po superligaškim oranicama, a ako se neko od njih ne daj bože povredi, štopera će nam igrati ko? Neko iz petilića?
Čak ni imitacije štopera nemamo, jer se na De Medinu ne računa, a ćelavi Saničanin je povređen..

Za 500.000 može da se pronađe itekako pristojan igrač, kog nećemo razigravati za druge klubove, uz kog neki talentovani igrač može da se razvija u paru i uigrava za letnje kvalifikacije (ako se plasiramo)

Последња измена:

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.707
Reaction score
13.704
Ako ste gledali poslednje izlaganje naše drage Milkice, jasno je da smo suplji kao sito i da para nema niti imamo sta da zalozimo za kredite više.
Nece niko dolaziti..i ako prezivimo do leta,mozda napravimo tim za sredinu tabele..
Mozemo i da punimo stadion i da pomognemo, ali nije to u našem stilu, jbg :gaah:

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
583
Reaction score
2.133
Kakva pederska prica. Bruka i sramota kakav prelazni rok,ovo je jezivo. Mislim da je barem 10 ekipa iz sugavog prvenstva imalo bolji prelazni rok. Da,nema para,ako ovako nastave nece ih nikada ni biti. Ovako je svako sa foruma mogao da vodi klub,a verovatno bi ga mnogi i bolje vodili. Ne bi me cudilo da izgubimo i to drugo mesto na tabeli.

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
866
Reaction score
3.260
Локација
Beograd
A onda pred ponoć, kao grom iz vedra neba, registracija Mijatovih Španaca i Lazovićevih Holandeza.
Pa tako obećaše. Zar ne?

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.787
Reaction score
42.763
Локација
Novi Sad
Ne razumem sta ste ocekivali da ce da se desi u januaru bez para? Mislim i ja sam ocekivao neke promene, al nema pa nema. Nema para, nema volje nekih igraca, nema volje nekih klubova i to je to. Ako dodje jos ko do vcrs super, ako ne dodje - imamo sta imamo, uzasno je al to je to do leta, e onda vec mora da se promeni dobar deo ekipe

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.591
Reaction score
5.701
Sad nema para za 2 solidna igraca, a na ljeto ce nekim cudom biti za potpuno novi (i znacajno kvalitetniji) tim?
I onda cemo sa potpuno novim timom u kvalifikacije koje nam prakticno zivot znace. Ekstra ideja.

Sta je pravno, finansijski, organizaciono i infrastrukurno uradjeno, ne znam, mozda to i moze da se okarakterise kao uspjesno, ali ovo sto je 'sportski dio radne grupe' uradio u ovom prelaznom roku je totalna katastrofa. To je mogao i nadj.

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
866
Reaction score
3.260
Локација
Beograd
Ne razumem sta ste ocekivali da ce da se desi u januaru bez para? Mislim i ja sam ocekivao neke promene, al nema pa nema. Nema para, nema volje nekih igraca, nema volje nekih klubova i to je to. Ako dodje jos ko do vcrs super, ako ne dodje - imamo sta imamo, uzasno je al to je to do leta, e onda vec mora da se promeni dobar deo ekipe
Ni ja nisam ništa očekivao, ali Mijatović i Lazović obećaše, pa izgleda slagaše.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.239
Reaction score
6.774
Локација
Beograd

U redu, budzet jeste ogranicen, ali ajde da se vratimo na ono sto sam napisao kada je Dimoski doveden:

Najveci upitnik kod ovog transfera je to sto pozicija levog beka i nije bila bas najhitnija, a budzet kojim raspolazemo je dosta ogranicen. Nadam se da ovaj transfer nije ni na koji nacin ugrozio dolazak zadnjeg veznog, jer bi polusezona sa Scekicem kao starterom bila katastrofa epskih razmera, i to ne sme da se dozvoli.

To da se nema para i da ne mogu da se dovode ne znam kakvi skupi igraci mogu da razumem, ali u takvoj situaciji moraju da se znaju prioriteti, a cini mi se da to nije bio slucaj u ovom prelaznom roku. To negde govori i ova jurnjava za Stjuartom, da li je on igrac koji toliko dize kvalitet ove ekipe da nam je on prioritet dok na zadnjem veznom imamo pomenutog Scekica, a na stoperu igraca na pozajmici i dete od 17 godina kao sto je rekao @Nikola9875 ? Ne bih rekao.

Takodje, ako pogledamo igrace koji su dovedeni, Vukotic je igrao u Crnoj Gori i verovatno je dosao na preporuku nekog Mijatovog kontakta iz Crne Gore, Milosevic je jedan od najtalentovanijih srpskih igraca na poziciji napadaca i igrao je u nasoj ligi pa nam je dobro poznat, Dimoskom je agent nas bivsi igrac i ranije tokom zime je bio meta TSC-u, znaci da je verovatno bio ponudjen i nama i njima, verovatno i Vojvodini i Cukarickom takodje, Stjuart kog smo jurili je igrac iz nase lige. Deluje mi da se nisu bas mnogo iscimali da dobro procesljaju trziste i da su se oslanjali na ono sto im je bilo pred nosom ili na ono sto su nudili agenti, a na takav nacin cemo tesko izaci iz krize.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.787
Reaction score
42.763
Локација
Novi Sad
Sad nema para za 2 solidna igraca, a na ljeto ce nekim cudom biti za potpuno novi (i znacajno kvalitetniji) tim?
I onda cemo sa potpuno novim timom u kvalifikacije koje nam prakticno zivot znace. Ekstra ideja.
Pa valjda ce nesto pozitivno finansijski da se desi do leta, da obezbedis kvalifikacije za Evropu, da se obezbede jos neki sponzori, prihodi, da se navijaci vrate (opet ponavljam uz sistemske izmene rada Kuba), da se vidi neki napredak i tek onda mozes i da pomislis da se zaletis u nesto vece jer vidis gore daleko svetlo pri površini ovog dubokog bunara od govana u kojem smo trenutno. Nemojte zajebavati, i ja sam prvi ocekivao 5 6 igraca na nekim pozajmicama od nekoge da ih stvore i porode, bilo sta, ali odakle, ko ce da da Partizanu igraca na pozajmici da se batrga u kladionicarskoj ligi, da ga lome i protivnici i sudije, a bez evrope, bez para, bez navijaca, bez svlacionica ma bez icega. Jedno su puste zelje na pocetku roka i nasi vlazni snovi koji se ponavljaju u mom slucaju stalno, a drugo je kad te realnost opizdi pa se vrnes u normalan mod i setis se gde i u kom naprednom okruzenju se nalazi Partizan. Muka je to, i nama navijacima i igracima i Klubu.

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
927
Reaction score
2.674
Ako ovako i letos prodje prelazni rok. Kvalifikacije nećemo proći, mlade igrače nećemo prodati po značajnijoj ceni, klunb ćemo dovesti na nivou proseka Super Lige.
Nema para, a odakle u klubu očekuju da će pare doći?
Zar ne bi trebalo da ljudi koji vode klub obezbede pare kroz nove sponzore ili na neki drugi način.
U redu štednja, ali postoje konstantni troškovi i ako nema priliva novca dug će samo rasti.
Bez rezultata nema ni Evrope, ni dobre prodaje igrača tj. ni značajnijih para. A za sve to je potreban kvalitetan tim.
Videćemo šta će biti letos.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.439
Reaction score
1.255
Vidiš da su smanjili dug za još 5 miliona

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
343
Reaction score
508
Da li je moguće da imamo DVA zdrava štopera, od kojih jedan i nije naš igrač, drugi nema još 18 godina i da niko ne vidi problem u tome, niti preduzima išta po tom pitanju????
Njih dvojica imaju po 80 kila maks, rvaće se sa raznoraznim mesarima, po superligaškim oranicama, a ako se neko od njih ne daj bože povredi, štopera će nam igrati ko? Neko iz petilića?
Čak ni imitacije štopera nemamo, jer se na De Medinu ne računa, a ćelavi Saničanin je povređen..

Za 500.000 može da se pronađe itekako pristojan igrač, kog nećemo razigravati za druge klubove, uz kog neki talentovani igrač može da se razvija u paru i uigrava za letnje kvalifikacije (ako se plasiramo)
Polako, druže. Čemu žurba? Čekaj da prvo cigani probaju da dostignu onih rekordnih 1:7 iz 1953. A i, što neko reče, da možda i ostanemo bez tog drugog mesta.

Šalu na stranu (Ako se ovo može nazvati šalom.), nadam se da nas ova štednja neće isuviše koštati na fudbalskom terenu... A, uzimajući u obzir da smo bili spremni da damo 400 - 500 hiljada evra za Stjuarta, što u momentu kad ,,stežemo kaiš" nije mali novac, jel, opravdano se nameće pitanje da li je prioritet trebalo da bude štoper ili zadnji vezni...

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.484
Reaction score
19.002
Локација
Храм фудбала
Пошто сви питају шта би ви, како би ви, ево рецимо да сам ја Расим или Мијатовић, дао бих својих 500.000 евра као позајмицу клубу и исто то тражио од других чланова "управе", са тим новцем довео барем 2-3 солидна играча да поправи овај чемер и јад колико-толико.
А пошто причамо/причају константно о некој европи и како нас она спашава (а не знам стварно кога ми са овим тимом можемо добити), враћање позајмљеног новца ишло би од те европске зараде.
А ако неки члан управе нема та средства, онда нек' пронађе некога ко ће то урадити за њега.
Ето толико.

Тренутно управа нуди само резање трошкова тј. смањивање фин. расхода (што неко рече то је могао радити и било ко од нас), не видим да су ишта урадили по питању финансијских прихода.
Чак и оно што се могло од карата зарадити наш Мијат је уништио одама првој усни Србије.

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
927
Reaction score
2.674
Kako otprilike stoje stvari. U predstavljenom dugu su uračunati tekući troškovi do kraja sezone, pa dug do tada neće rasti što se tiče tih troškova a ujedno su uvodjenjem mere štednje, ti troškovi smanjeni a ujedno i celokupan predstavljen dug. Što je Ok.
Što se tiče ovakvog prelaznog roka izgleda da je celokupan fokus prebacen na finansiski deo i rešavanje Evro Licence. a verovatno je procenjeno da ovaj tim može da izgura do kraja sezone.
Problem je što od sledeće sezone teku novi tekući troškovi cc 8-10 mil. evra i ako ne bude priliva, dug bi išao na gore.
Zato nam je neophodno da prodjemo kvalifikacije, i zbog novca od UEFE i zbog afirmacije igrača radi skuplje prodaje. A za to nam je potreban dosta kvalitetniji tim nego sada.
Nadam se da ljudi u klubu već sada rezmišljaju o strategiji kako da to ostvare a ujedno očekujem od njih da obezbede još neki izvor prihoda, sponzore ili neki drugi način.
Problem je isto što i ako pravimo na leto kvalitetan tim, taj tim treba uigrati a kvalifikacije krećemo rano, od prvog ili drugog kola.
Isto tako treba preživeti proleće sa ovim timom, iči na kup, sačuvati drugo mesto i igrati dva ili tri derbija.
Ako bi se ponovio letnji prelazni rok, kao ovaj, sveli bi se na nivo proseka Super Lihe, Nadam se da ljudi u klubu znaju šta rade.