Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

choda_

Početnik
Учлањен(а)
23.07.2019
Порука
27
Reaction score
55
Локација
Novi Sad
Vidim spominje se Sapic ovde. Jel to samo zelja pojedinaca ovde ili je neko objavio?

Nase je dete, Blekijevo godiste, mozda kasnije "eksplodira"

Najdraze nase odbrane su mi one gde je razlika izmedju godina kod dva stopera bar toliko da jedan moze da bude cale drugom :D

Ostoja sa Blekijem, pa sa Kalabom, i Savic-Krstajic
 

Dzo

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
286
Reaction score
942
Локација
013
Zadnji vezni tipa Everton nam treba k’o leba.
Cak on ako hoce da se vrati.
Управо то.
Ево,ситуације од јуче,а ово се Натху константно дешава.Уместо прекида и заустављања напада овде,њега играч пролази опуштено и отвара контру.
Свака част за офанзиву али овакве нападе људи из маневра морају да секу.А за то нам је потребан 'питбул' у средини.
 

Прилози

  • Screenshot_20191216-042151_YouTube.jpg
    Screenshot_20191216-042151_YouTube.jpg
    546,2 KB · Прегледа: 90

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Natko i ne igra zadnjeg veznog kod nas,igra malo ispred Zdjelara,igra ono sto i treba da igra i sto je igrao ceo zivot,centralnog vezistu. On nije 10-ka,nego bas ta 6-ica koju i nosi,samo on je malo vise ofanzivno orijentisani centralni vezni. E problem je sto njemu vise odgovara da ima jos jednog centralnog veznog pored sebe koji je defanzivno jak.
Mi nemamo klasicno postavljena ta 3 igraca nego nam je Zdjelar zadni vezni,Natko centralni i Suma ofanzivni(10-ka prava). E zato nekada imamo rupu u tom prostoru pri protivnickim kontrama,ali Savo je svesno to uradio jer ne zeli da zrtvuje Sumu za igraca tipa Brasanac ili tako nekog,mozda jos defanzivnijeg.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Pa nisam siguran da ne zeli ili jednostavno nema koga... Scekic nije resenje, bar ne za prvu postavu. Svi znaju da smo tu suplji, mekani, pa odatle i onaj pokusaj u mancesteru sa drugacijom postavom, koji nije dao dobar rezultat, odatle i padovi u alkmaru npr. kad nas bilo ko jace pritisne.
 
  • Like
Reactions: Dzo

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Tatko je glavni sraf za tranziciju iz odbrane u napad, to je njegova uloga i ono sto mu najvise lezi i upravo to igra kod nas. Suma iza napadaca, a Tatko i Zdjelar u sredini, Zdjelar sa vise defanzivnih zadataka i manje slobode, a Tatko suprotnost...zaboravljamo da ovaj Partizan ne igra sa klasicnim zadnjim veznim igracem u tom trouglu vec da su u pitanju dva centralna vezna igraca i jedan ofanzivni vezista ispred njih....ili poluspic....u stvari i jedno i drugo istovremeno sa mnogo dinamike u ofanzivnim delovanjima, a taj igrac je Suma.

Deo poruke izbrisan, bez kačenja neproverenih sajtova

WebCrew edit
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Necu reci da su formacije samo crtezi na papiru, ali sam siguran da u osnovnoj formaciji igraci stoje samo tokom one dve sekunde pre prvog sudijskog zvizduka, vec na poluvremenu se nadje neki lelemud da poremeti liniju.
Po meni, vaznije je da igrac ispostuje osnovne instrukcije koje je dobio od trenera, ali ne u Surdulici u prvih 20 minuta, nego na Trafordu, da ne kazem u Hagu, u poslednjih 5.
Mislim da je jedna od najtacnijih i najsnaznijih izjava u sportu ikada on Tajsonova ( ili Alijeva? ) da svi planovi padaju u vodu posle prvog udarca u glavu.
Tek tada se vidi ko je od cega pravljen i ko je za sta rodjen.
Bibras je po tom pitanju za nase uslove stena, i ako mislimo ikad ista da napravimo u Evropi, moramo imati bar po jednog takvog igraca u svakoj liniji tima.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".
za pocetak se nadam da ce natko objaviti kraj nastupima u repstaciji. iscrpise ga. ove jeseni je u svakoj odigrao 90+minuta za izrael. ako je vec suma zakucan da igra iza sadika, natko mora popraviti igri u odbrani, ako je to uopste moguce u njegovim godinama.
 

Gagić

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
17
Reaction score
28
Локација
Blok 45, Novi Beograd
Vidim da se pise za Aksentijevica. Strasno koliko je tanak u defanzivi. Da li je moguce da u celoj ligi nema krstenog beka. Kakvi su Cirkovic iz Cukarickog, Varga iz TSC-a?.. kakav bre Aksentijevic, joj..
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Pa posle onakvog ciganskog ponasanja na utakmicaam protiv Partizana, on ne bi trebao da prismrdi ni kao gledalac na nasem stadionu. A kad jos uzmemo njegove kvalitete, pa tek onda nebi smeo da bude ni deo naseg tima.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Ako tog klosara smrdljivog dovedu nema teoretske sanse da gledam utakmice dokle god je ta gnjida janjicarska u ekipi! Nadam se da je sprdacina u pitanju jer ako nije i stvarno ga dovedu nek se nose u pm i Savo i svi koji to aminuju. Posle ove zadnje utakmice i onoga sta je to govno radilo i kako se radovalo protiv nas doveo bi ga da bude test lutka za probu lopti. Nemojte da se igrate sa Partizanom bre,ovde nema mesta za takve. Opet cu napraviti paralelu sa basketom i Duletom,osim igrackih parametara pri odabiru igraca jednako bitan bi mi bio ljudski,mozda i bitniji.
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
Mislim da se zadnja dva prelazna roka indijanac aksentijević spominje. Tada sam pisao i sada ću, marš džukelo. Kakav je to smrad. Nije problem kada igra protiv nas da se bori, ali onakvo ponašanje i radovanje posle golova je nedopustivo. Loš igrač, loš čovek mrš
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top