Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Za ovu lovu ok,mislim da ce biti od koristi,svakako bolji od Gigica dosta. Sad stoper i desni bek pa da zatvaramo pricu,osim ako ode Scekic a u tom slucaju i jos jedan zadnji vezni.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.953
Локација
Žrnov
žali bože potrošenih megabajtova i stranica potrošenih na ovog škrbića... ode pre nego što je i došao...
još jedna žrtva probe u Partizanu :buhaha
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Matic je bas ono sto nam je trebalo. Odlican potez.

Potpisujte Rajkovica i dovedeite desnog beka, pa da se uigravamo.
Miletica volim ko brata, al ako ima ko da dadne 500k, pustajte.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Matića su nam za slične pare nudili direktno iz Šapca ali naši nisu hteli pa je otišao u Aziju. Inače Mačva ga je rehabilitovala jer je hteo da okonča karijeru svojevoljno. Bukvalno je oživeo u Mačvi. Nisam ga nikada smatrao nekim vrhunskim napadačem i nisam ni slutio da može doći do Partizana. Moram priznati da što sam ga više gledao sve mi se više svidjao njegov način igre. Daleko je bolji od Gigića za kojeg i dalje ne znam kako završi kod nas a sad ne znam ni gde je pošto vidim da ga nema na pripremama. Ovaj stručni štab je podigao mnoge igrače iz trenutnog sastava tako da verujem da će i od Matića napraviti ono što nam treba jer u njemu očito ima materijala koji treba da se nadogradi.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.697
Reaction score
23.102
Локација
Академија
Не знам ништа о овом Матићу, није ми запао за око. Али пошто видим да већина вас има похвале на његов рачун онда нема сумње да се ради о квалитетном играчу са домаћег тржишта. Не преостаје ми ништа друго него да му пожелим добродошлицу, да се брзо уклопи и на припремама избори своје место у тиму за пролећни део сезоне.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
A ovaj fenomenalni Rajkovic sa ljudskim kvalitetima kakvi nama trebaju skoro pa sigurno potpisuje za cigane ovih dana. Pa nije ni cudo sto se skoro javio onaj tip iz Italije i rekao sve najgore o smradu,tipa takav im ne treba u svlacionici niti blizu kluba...
Odmah se videlo da je u pitanju jedno placenicko nezahvalno govno.
Neka ga,ide na pravo mesto,tamo on pripada.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.455
Локација
U Kinšasi
Tim pljuvacima je uvek bilo mesto kod cigana. Nece mi biti zao nimalo.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Mislim da je najlakse ispljuvati po njemu ako kojim slucajem bude potpisao za napredne gane. I opravdano cemo ga pljuvati ali ajde da sacekamo.

On je decko upravi rekao cifru i oni su po meni totalni krivci sto on nije potpisao do sad. Druga je stvar sto oni zele da izvaraju.. Koliko smo cekali Natka, Markovica i evo sad Matica? Ne verujem nista stampi i ko zna jel se ovi iz rupe stvarno interesuju za njega..
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Ne mora tako ocigledno,mozemo mi i pametnije to da odradimo. Lepo se plati bilo koji napadac neke druge ekipe u ligi i kazes mu sledece- vidi,ovaj momak je sklon povredama,zasto da ga pustimo da se muci po livadama ovim,malo ga ti poguraj da okaci te kopacke o klin,lepse ce biti i tebi i njemu,naravno dobijas lovu po obavljenom poslu. I onda naprsnuce nogice neko makar i ode na 3 meseca plus jos 2 da udje skroz u trening,do tada neka razmislja zasto mu se desilo to sto mu se desilo.
Gnjida smrdljiva.
A ovi pederasi nasi od sada da vode racuna koga pustaju da vezba kod nas,koristi usluge sportskog centra i svih njegovih benefita. Moze i to,ali to onda lepo naplatiti.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top