Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Nije nužno problem da njih dvojica ostanu koliko je neophodna zamena, pogotovo na Sadikovom mestu. Ne možemo očekivati neki rezultat kad su nam u špicu on i Gigić. Dakle, mora ozbiljno pojačanje tu.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.002
Reaction score
3.737
Локација
Ja bih ostavio Zdjelara, subjektivno mislim da izgleda dobro u paru sa Bibrasom. Pozdravljam produženje ugovora Sume i otkupljivanje ugovora Sadika. S druge strane, ne pozdravljam njihovu sebičnost, no to je druga tema.

Što se tiče Miletića, on bi mogao da ostane kao rezervni štoper, odnosno ispomoć Ostojiću i Pavloviću, tj. nekom novom prvom štoperu nakon prodaje Kalabe. U svakom drugom scenariju, potreban nam je novi startni desni bek, pošto to Miletić svakako ni nije.

Ako bismo doveli Jojića, mogli bi prodati Šćekića, eventualno uz dovođenje još nekog zadnjeg veznog iz Ling Long lige kao rezerve u tom slučaju. U suprotnom, može ostati kao rezerva.

Dovesti novog golmana ili pružiti šansu nekom mladom iz našeg pogona. Golmani su posebna vrsta fudbalera, rastu kroz iskustvo i razvijaju svoje veštine samopouzdanjem nakon dobrih utakmica. Naravno, potreban je i potencijal i talenat, ali rizikovanjem se može pronaći mlad i dobar golman na duge staze. Sećam se kad se Cezar iz Real Madrida (legendarna era sa Ronaldom, Zidanom, Karlosom, Figom, Bekamom itd) povredio na utakmici, zamenio ga je tada neiskusni, mladi i talentovani Iker Kasiljas. Od tada, Iker je postao prvi golman Real Madrida narednih 10 i više godina, a Cezar se više nikad nije vratio u prvih 11. Vreme je da se Stojković zameni.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.732
U cilju formiranja odgovarajuce selekcije igraca potpuno bi bilo logicno da pokusamo da zadrzimo igrace koji se uklapaju u istu. I u zimskom prelaznom roku i u letnjem glavni prioritet treba da nam bude formiranje odgovarajuce odbrane (bekovi pre svega) i poboljsavanje rotacije u veznom redu odgovarajucim igracima. Sto se tice krinih pozicija i napadaca tu je sve popunjeno eventualno da se nadje neko u rotaciji sa Sadikom ako Gigic ipak nije taj. Potpuno je logicno sto je ovaj srucni stab poceo da formira selekciju pre svega dovodjenjem ofanzivnih igraca - Tatko, Markec, Sadik, Asano.....tako da ne verujem da ce u ofanzivi bilo sta da se menja jer promene treba da ocekujemo u defanzivi i to drasticne. Ogranicenje stranaca je veliki problem jer naci ofanzivne domace bekove je muka ziva, a od bekova pravog profila nam bukvalno citava napadacka taktika i filozofija zavise.
 
Последња измена:

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
To i jeste sustina! Osovina ekipe ostsje uz par odlazaka, nadajmo se i dolazaka.
Konkurencija Sadiku u spicu + Markec i sve stariji L.Pavlovic F.Stevanovic, ne treba iskljuciti ni Lakcevica, mozda vracanje Bosnjaka? Odbrana ce biti problem, ali verujem da ce skockati Savo i to..
 

Marko98

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
241
Reaction score
330
Локација
Novi Sad
U odbrani vidim najveci problem na leto,Ostoja izgleda sto je stariji to je bolji,ocekujem da ce Rajkovic 90% biti drugi starter na toj poziciji.Mozda jos nekog klinca iz skole ubaciti tu u rotaciju.
 

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
Imamo 4 stranca, tako da ce odbrana, sredina i taj rezervni spic biti igraci sa nasim pasosem.

Vec vidim kuknjavu na forumu... :)
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Nije problem sto ce biti domaci igraci, nego je problem gdje cemo ih nac? Osim Rajkovica prakticno slobodan domaci igrac koji moze biti neka opcija ne postoji. Barem ne trenutno.
 

MB13

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
118
Reaction score
230
Локација
Beograd
Po meni pravi potez Sava,jednog licno doveo,drugog preporodio...Suma i Sadik su veoma vazne figure naseg tima.
Raduje me,jer na vreme krecemo da pravimo kostur za sledece leto,o tome uvek pricamo a nikada se ne uradi,Savo udara temelje na vreme!
Iako ima svoju ulogu u ekipi i Scekic,mislim da bi zamena njega sa JOJICEM bio inzvaredan potez.
RAJKOVIC da sve obezbedi pozadi...
A uz Sadika nam je potreban jos barem jedan napadac,a sto da ne PRIJOVIC....
P.S. Lazar Markovic od leta glavni igrac !
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Dugo nismo imali trenera na duže staze. Najveće pojačanje je držati ovog čoveka po cenu "slabijih" rezultata.
Evidentno je da smo odigrali jednu od najkvalitetnijih fudbalskih predstava u evropskim takmičenjima u poslednje vreme, to je jedini reper kvaliteta i moj iskreni sud o kvalitetu nekog stručnjaka. Na to dodaj kasapljenje ciganske drolje i 0 šuteva na gol u dva meča.
Bez obzira na činjenicu da su male šanse za titulom u nameštenom takmičenju, treba gledati u pozitivne stvari koje je doneo gospodin Milošević :
  1. Podigao igru, atmosferu i želju kod većine igrača
  2. Podigao cenu celom rosteru
  3. Napravio jak Partizan u evropi
Čovek je doveo do toga da bez problema možemo da naplatimo svakog igrača iz prvog tima. Sa ovakvom individuom na klupi sledećih 5 sezona je realno očekivati 3 titule i iskorak u evropi u vidu grupa u LŠ i daljim dometom u nokaut fazi.

Moja najveća bojazan je njegov temperament i mogućnost odlaska usled loših rezultata u nizu (koja se desila u ligi), gde se onda gubi na kontinuitetu i sve gore pada u vodu jer dolazi posve neka druga priča sa drugim modelom, ne daj bože "nemam šta da zamerim", "bore se za gornji deo table" i slično.

Miloševiću ostani sledećih pet, da ih dominiramo. :napred-partizan:
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
839
Reaction score
508
Koliko sam ja čuo nije podignuto na 8 stranaca. I dalje je pravilo 4 dozvoljena stranca samo što se od nove godine igrači iz EU ne računaju kao stranci jer je naša država potpisnik nekog sporazuma. Na primer Natko ne bi bio stranac a Suma bi se i dalje računao kao stranac. Ako sam ja tu priču dobro razumeo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top