Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.842
Локација
Humska ulica
Bravo momci ,bravo Savo :clap:clap:clap
Hvala vam za ovo gazenje kurve u sred rupe.
Hvala Saletu Ilicu za sve ove godine i ljubav prema nasem Partizanu.Prelep nacin da se zavrsi karijera .
Napred Partizan :pfc:
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
Realno je trebalo biti 0:3 za nas, samo da umemo kontru da istrčimo.
Po meni utisak dana pobeda u kompletno crnoj opremi. Možda i prvi put u istoriji
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Tek sad krenuo iz Beograda.
Ne znam sta bi od sreće.
Ima Boga i on neda već 2 godine ciganima da slave titule po Beogradu koje su isprljalI prljavim papcima njihovih spletki
sa savezom , sudijama..

Ostoja hvala za sve ljudino.

Drago mi zbog Saleta da je zatvorio rupu i otplesao poslednji tango kao nekad pre..
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.911
Reaction score
7.818
:pfc:Ma karaj bre.:pfc:

Kolko smo pali ove sezone, a popisali smo po ciganima posred rupcage. Trebali smo da umuvamo jos 2-3 gola ali to je to od ove kosmarne sezone ne mogu da ocekujem golove. Utvrdjeno je ko koliko moze, neka spremaju potentniji tim za sledecu sezonu.

Rizik sa Svetom Markovicem koji nema pojma da bi uzeli para nam se u ovoj sezoni obio od glave. Ostojic je bolji.

Gledao sam svaku utakmicu, vecim delom sezone je bilo mucno za gledanje ali ostace samo oni pravi.
Gledao bi i da smo 10ti, ali molim vas budite prvi. :D

Jos jednom cestitke igracima na trofej, tacno se videlo da je i njima potrebna sportska radost, nije sve u plati i oprastanje plata.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.167
Reaction score
4.368
Pantic veceras odlican, Ostoja doktorski, za novi ugovor, da Pavlovic kao i Bleki stasa uz njega. Pobeda za naseg Saleta, srce mi se cepa jer vise nece igrati, ali takvi pozitivci kao on i Bojan Ostojic zasluzuju da uvek budu deo Partizana. Velika pobeda !!!!
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Krećemo od druogog kola kvalifikacija. Treba još neke stvari da se potrefe da budemo nosioci i u poslednjoj rundi kvalifikacija. Za sad smo prvi iznad crte. Kolega će uskoro otvoriti temu.
Navijamo za Arsenal u finalu LE.
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.143
Reaction score
4.589
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
drago mi je zbog Ostojica, ne kazem da je neka klasa od igraca ali je uvek davao sve sto ima, pa koliko god da je to bilo
sramotan odnos prema njemu je olicenje svega sto smo mi kao klub u proteklom periodu... govna iz uprave je glupo i komentarisati u vezi s tim, a ponasanje prethodnih trenara koji su to prihvatili je za svaku osudu, blago receno
da ne mracim dalje, bar ne veceras, UVEK JE LEPO KAD IM NA RAJKU JBS MAJKU (i ne samo tamo...)

Uz ovo samo da dodam čestitike momcima i stručnom štabu na pobedi i na kraju
Sale hvala ti za sve!!!
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Niko da prokomentariše zrelu partiju Pantića.
Šteta što onaj šut nije završio u golu.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.319
Reaction score
3.976
Локација
Kobasicarija "Venac".
momci, alal vera!
bio sam skeptic, prvenstveno zbog sava, ali I on mi pokaza srednjak. razvalio je onog ulickanog prasca.
koliko sam malodusno docekao prenos, toliko me je tresao adrenalin kako je vreme proticalo. zaista perfektno pripremljeno I odigrano. nas kvalitet je jedini krivac sto ih ne napumpasmo bar tri razlike. nedostatak ideje, tacnosti zavrsnog pasa I jacina suta, sprecili su kompletan ugodjaj. svi su bili super, ali posebno izdvajam ostojica, scekica I pantica. rikardo previse kritikovan. mnogo je znacio u gradjenju akcija,
sve se lepo namestilo danas. posebno cinjenica da kapiten odlazi u penziju sa trofejom, I to u mecu gde smo bili autsajderi.

prenos na O2 katastrofa.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.067
Reaction score
4.247
Локација
Humska 1
Ma bravo bre! Bravo Partizane! :šal
Nije da vam nisam rekao juce da mi ovo osvajamo...

Moglo je lagano ovo da se zavrsi sa 2, 3 sigurna komada pa da mrsimo muda zadnjih 15-20min, da smo bili malo pametniji i birali bolja resenja u zavrsnici. Na tome treba poraditi. Juce me mnogo toga odusevilo u igri mog Partizana, mozda najvise ta borbenost, ta zelja, sto je svaka nicija bila nasa, sto smo skoro svaki duel patosirali po jednog cigana (setite se samo scene pri kraju gde Miletic krece jedno 5m iza Joveljica i posalje ga po burek na tribine). Svakako bi spomenuo i u vecini utakmice kretanje (transformaciju) u napad, kada osvojimo loptu na sredini... ono je fantazija u odnosu na ono sta smo mi gledali cele sezone.

Na kraju se moze reci, da moze nekoliko pozitivnih aspekata da se izvuce iz ovih propalih sezona Partizana... Mi i u ovakvom kanalu osvojimo bar po jedan trofej tokom sezone (setite se godina kada su se musavi davili u govnima, cisto da uporedimo a pritom ovoliki jaz u kvalitetu dve ekipe nikada nije bio prisutan). Dalje, koliko god to paradoksalno zvucilo, posle ove sezone ostaju nama vec poznate brige a pobrinuli smo se i da njima ostanu. Oni sem tog bljeska na pocetku sezone apsolutno nista nisu pokazali. Nisu izbacili nijednog klinca na kojem mogu da zarade (pustaju ih cak za sicu pre nego sto vide prvi tim), vecina ovih iskusnih na kojima su jos mogli i da zarade neku paru ove sezone ostaju, znaci pisi propalo, ivanic koji je placen skoro koliko i suma nista spec nija pokazao, imaju neke tu i tamo kvalitetne igrace koji su presedeli skoro celu sezonu na klupi... To je balon koji mora kad tad puci! Pitanje je sad samo, sta cemo mi uraditi a ja vidim itekako sansu da ih sahranimo vec sledece sezone ako se pametno odradi ovaj prelazni rok... a nekako mislim, da ne treba tu mnogo toga.

Na kraju, sto @STOOOLEEE rece, neda sa ovima preko puta da blokiraju ceo grad kao mi onomad, visa sila, jebiga. Evo jutros jos vise smrde.

Inace svim gostima ovog foruma da porucim: Sledeci put kada ispisete 20 strana o tome da li je Kapiten Sasa Ilic sa brojem 22 gospodin ili ne, uvek se setite ovih vasih goveda sa klupe koja su gospoda dok ima rezultata. Sreca pa postojimo mi da skidamo te maske te lazne gospode. Onaj iz mojkovca je brzo izgubio kompas a ovaj ce jos brze. Presvucice se on ubrzo opet u trenerke da vodi utakmice, slabo mu stoji odelo. I da, Jovancic da pusi kurac...

Zadnji neka pusti vodu.

klozet.jpg
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.767
Reaction score
19.387
Локација
Nickname
Od ranog jutra neki cigani tako lagano očekuju pobedu od 2:0, ocenjuju da će dati joveljić i ben. Jedan drka na pavkova, on je svemirac pa će biti 3:0. Ciganština najgore vrste isplivava iz njih. Drug i ja samo ćutimo i razumemo se pogledom.
Prilazi 19h. U kafiću koliko-toliko mirna atmosfera. Gazda kafića koji je grobar ovaj put nije obukao Ostojićev dres. Svi se nadamo pobedi ali niko neće da izbaksuzira.
Gle, ulaze i oni jutrošnji cigani. Olađeni od života, za njih je ovo samo odrađivanje posla jer su oni pobedili Liverpul pa im je ponizno da pokazuju emocije protiv malog Partizana.
Počinje meč, koreografija sa severa prikazuje njihova ubeđenja. Mi pratimo Kapitena u istoriju ali kao da je običan derbi, kao i svaki drugi.
Tokom utakmice raspoloženje cigana, koji su navikli na trening mečeve i penale, se sasvim menja. Mole se i cmizdre da daju gol kao u ona vremena kada ih je Stanoje razvlačio u svakom derbiju bez milosti. Od one nadmenosti vraćaju se 100 stepenika ispod.
Kraj meča, e tad nastupaju one scene za koje bi svaki grobar i partizanovac dao sve titule i kupove bez predomišljanja. Gazda zaključava kafić i kaže da nema izlaska dok se ne završi ceremonija dodele pehara. Ovi mu ne smeju ništa, nas je više a i svi se znamo pa nemaju kud nego ostaju. Toliko blama je isplivalo iz njih, onih sa arene i sa stadiona. Tresnuli su o zemlju i jako ih je zabolelo. Mi slavimo pobedu i seremo im se u živote.
Vraćam se autobusom kući, na radiju pesma "Ja bih da pevam još malo". Neprocenjivo.
23.5.2019. godina. Sale završio karijeru na najbolji mogući način u skladu sa okolnostima.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.461
Reaction score
41.116
Локација
Žrnov
realno, ovaj kup je toatalno nebitan. možda će biti bitan ako ga osvoje sledeće sezone, pa će opet slaviti neke titule u kupu :buhaha:

inače, sinoć smo postali prvi klub koji je kup osvojio 4 puta za redom, ne videh nešto naslove u medijima.

juče nigde ništa nisam pisala, da ne malerišem, ispostavilo se da je bilo dobro.
bravo savo! bravo momci! i dalje je to loše, ako dovoljno da otresemo evropsku žlezdu.

e mnogo mi je lepo danas, sasvim solidan after sex :buhaha:
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Први од распада Југославије, Хајдук Сплит је 5 пута за редом освајао тамо негде 70-их, чини ми се, нека ме неко исправи ако грешим.
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Честитке и захвалност свима који су учествовали у освајању купа, јучерашњу утакмицу је било заиста лепо гледати.

4 купа заредом, 4 различита тренера, од играчког кадра трофеје повезали само Капитен и Вулићевић (донекле Кљајић јер је имао и шестомесечну позајмицу у међувремену). Занимљиво је (бар мени :D) да смо у финалима редовно давали гол из прекида, тачније 5 од 6 голова је уследило после неке врсте прекида, одудара једино Влаховићев против Јавора из контре у 96-ом минуту.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Pobeda Partizana je uvek radost, a kad je u pitanju pobjeda nad ciganima i osvojen trofej u njihovom mordoru onda se to pretvara u srecu jer taj pozitivan osjecaj traje danima. Odigrali smo dobru utakmicu, mogli da postignemo barem jos gol, ali nismo odigrali dobro u zavrsnici. Savo ovom utakmicom zasluzio da dobije sansu i podrsku za buduci period. Mislim da velike zasluge ima i njegov strucni stab, okupio je kvalitetan kadar oko sebe. Jedno je sigurno, cigani su jako dobro zapamtili stoperski tandem Ostojic-Milenkovic. Uzeli su im dva kupa direktnim golovima i jednu titulu. Mnogo mi je drago zbog Kapitena, otisao je sa stilom, smekerski kako i zasluzuje, sve je vec receno tu. Ova pobjeda nek nas malo rastereti i popravi atmosferu pred pripreme, prelazni rok i kvalifikacije za LE. Nikako ne smijemo da zaboravimo kako smo izgledali citavu ovu sezonu i koliko nam jos kvaliteta nedostaje da bi se borili za LE i titulu.

VOLIM PARTIZAN!
 
  • Like
Reactions: MAK

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
Bas lep oprostaj za Saleta, mnogo mi je drago zbog njega.
Cestitke svim igracima i strucnom stabu.
Defanzivno jedna od najboljih partija u derbijima od kada ja pamtim, pritom uzimajuci u obzir da smo igrali protiv komsinice u koju su upumpane i ulozene ozbiljne pare.
Ofanzivno smo prilicno tanki, neverovatno je da jednu cestitu kontru ne umemo da napravimo kako treba.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top