Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimska Radio Mileva 2017

Статус
Затворена за писање одговора.

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.167
Reaction score
4.368
Drago mi je da jos neko od forumasa (Goran Tomic) deli moje misljenje da je povratak Race Petrovica korak unazad i sporija i dekadentnija igra u najavi. Ako je to sto je on veliki partizanovac dovoljan razlog da igra za nas, onda smo mi neozbiljan klub.

U nekom od prethodnih postova sam pominjao Vladimira Djilasa. Ko pere pare preko njega i sta ce on Partizanu za platu od 4000 evra mesecno ? Na treninge i utakmice Teleoptika dolazi kada i ako hoce, svi koji su visak su najureni, jedino je on ostao.
 
Последња измена:

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Đ˜, Đ½Đ¸ĐºĐ¾ Đ¼Đ¸ Ñ˜Đ¾Ñˆ Đ½Đµ Đ´Đ¾Đ½ĐµÑе Đ¾Đ¿ÑĐµÑ€Đ²Đ°Ñ†Đ¸Ñ˜Ñƒ Đ¨Đ¢Đ Đ*Đ°Ñ›Đ° Đ°ĐºĐ¾ Đ½Đ°Đ¼ Đ¿Ñ€Đ¸ÑÑ‚Đ¸Đ³Đ½Đµ Đ¼Đ¾Đ¶Đµ Đ½Đ° Ñ‚ĐµÑ€ĐµĐ½Ñƒ Đ´Đ° Đ´Đ¾Đ½ĐµÑе, Đ´Đ¾Đ¿Ñ€Đ¸Đ½ĐµÑе, ĐºĐ¾Ñ€Đ¸ÑÑ‚Đ¸ ĐŸĐ°Ñ€Ñ‚Đ¸Đ·Đ°Đ½Ñƒ у ÑĐ¼Đ¸ÑĐ»Ñƒ ÑƒĐ½Đ°Đ¿Ñ€ĐµÑ’ĐµÑšĐ° ĐŸĐ°Ñ€Ñ‚Đ¸Đ·Đ°Đ½Đ¾Đ²Đµ Đ¸Đ³Ñ€Đµ, Đ¾Ñ„Đ°Đ½Đ·Đ¸Đ²Đµ, Đ´ĐµÑ„Đ°Đ½Đ·Đ¸Đ²Đµ...?

Juuu. Apropo Race Petrovica....
Da zapocne napad, unese siguran pas, odigra iz prve, zadrzi loptu kad treba. Sutne sa distance kad se protivnik uvuce u dupe. Ovako nam svaki protivnik u zoni suta ostavlja samog Evertona, posle naseg ofanzivnog prekida, na zalost on to ne moze da valorizuje.
Idemo dalje, da da gol glavom iz prekida, da odbrani, da brani defanzivni prekid u skoku.
Da ima muda i pokaze to drugim igracima (secam se kako je na Mondijalu gurnu loptu svabi kroz noge u nasih 16 m u momentu kada su oni vrsili strasan pritisak), da brzo misli, da donosi brze odluke i da ubrza igru.
Zatim, da rastereti stopere kod iznosenja lopte pri protivnickom presingu i da, sa pokaze kako se pravi grobar ponasa na terenu i van terena.
A sad mi reci, da li si se zajebavao sa ovim pitanjem?
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.170
Reaction score
707
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Kako kolega @espinosa drzi kliniku na fudbalskim temama :respect

Opet sam htio da ti dodam reputaciju, al mi ne da dok ne dam drugima :D

Nama na sredini treba jedan mocan centralni vezista, i mislim da bi to drasticno poboljsalo kvalitet nase igre i u napadu i u odbrani. Nadam se da cemo tu da ubodemo premiju, mnogo bi nam znacilo!
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Da ne bude zabune, kvalitete koje ima Everton, Raca Petrovic nema ni blizu. Ponta je kakav fudbal zelis da igras.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.167
Reaction score
4.368
Da je ovo 2009. godina potpuno bih podrzao opservaciju Espinose, ali Petrovic je odavno ispao iz glavnih i ozbiljnih fudbalskih tokova. On ima kvalitete u skoku i sutu sa distance, ali mislim da nama treba brzi, pokretljiviji igrac.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.285
Reaction score
18.418
Локација
Kej Republika
Ljudi, hotsport, nemojte da se salimo. 350k za Aksenta, nije realno.
Onda Miljkon vredi 750k lagano.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.884
Reaction score
11.025
Што се плата тиче, ја уопште немам проблем са тим да Бамби прима колико прима па чак и више. Он је играч са најјачим педигреом од свих играча који су играли код нас и надам се да ће у пролећном делу сезоне да оправда репутацију која га прати. Паре које се врте око партизана су нека виртуелна ствар и заврше углавном тамо где не треба, а дуг клуба зависи од државе. Тако да ме то много не оптерећује.

Мислим да нам је Стојковић кључна фигура у одбрани и ако треба, и њему дати колико тражи, јер боље решење нећемо наћи. Никада. Истог сам мишљења и за Евертона, с тим што мислим да није незамењив као Стојковић. Али озбиљност клуба се огледа у задржавању кључних играча у тиму или проналаску још квалитетнијих. Али ми нисмо озбиљан клуб. Са друге стране, нема сврхе задржавати незадовољног играча. Примери су Леонардо, Нејмар, Кутињо.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Kakva "pojacanja" ahaha Urosevic, Aksentijevic i Ivanovic :buhaha
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Vezano za platu od 500k godišnje - ljudi, jel' ste vi svesni da ako želimo da budemo klub, toga mora da bude? Ne može svako da potpiše takav ugovor, ali igrači kao što su Stojke, Everton, Bambi, neko kao Leonardo - to su igrači koji prave razliku između ozbiljnog tima i onog koji ima nekog Kljaju, Miljkona, Jovančića i da ne nabrajam.
Druga stvar je što je bolje da se troše pare na ugovore za TE igrače, nego da se troše na druge stvari, tj. da ih nema.

Ajde da napravim neku strukturu, krajnje paušalno, ali ono...
5 igrača sa prosekom od 500k = 2,5 miliona evra.
5 igrača sa prosekom od 300k = 1,5 miliona.
5 igrača koji se vrte oko 200k = 1 milion.
5 igrača sa oko 100k (70-130) = 500k.

20 igrača koji godišnje iznose 5,5 miliona evra, pretpostavimo da su ostalo klinci, sa po 1-2k mesečno. Tu je i Đuka, jel' beše 500k po sezoni?
EDIT: Čak sam i preterao sa brojem igrača, ali eto...

Smatram da to nije ništa nenormalno.

Koliki nam je budžet? Pre nego što neko počne da mi objašnjava, znam ja da mnogo koštaju i Zemunelo, i održavanje JNA, i mlađe kategorije sa trenerima, i zaposleni... mogu da nagađam koliko je to, ali nije zahvalno.

Svakako smatram da je bolje da se uloži milion godišnje više u odnosu na neke ranije sezone, kada smo sa timom punim poluproizvodima šatro napadali LŠ, pa nismo ušli nigde...
 
Последња измена:

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
5.5 miliona za igrace, 2 za putovanja, logistiku i ostalo, oko milion mesecno za sns, dolazi se do cifre prevelike za Partizan, tako da se mora stedeti. Na igracima.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.917
Локација
Tu, odmah iza tebe
Sad kd dodje Mudri pa da uparimo dva maca ognjena u napadu. Naravno mi cemo na sebe preuzeti placanje oporavka i platicemo ga 800.000e.
 

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
681
Reaction score
4.481
Локација
Kosovska Mitrovica
Uz duzno postovanje. Celavog Miletica ne pustamo za 800k, ali zato pustamo Evertona za 600k. Doktorski. To sto ima ugovor jos 5 meseci, nije opravdanje. Da ovi imaju bar malo mozga, uzeli bi bar milion. Jos jedna stvar, ugovor se ne produzava, sad. Nego godinu dana, pre isteka. Ajmo, da se proda sve sto valja. Jos malo. Pa nestalo.. Everotonu, sve najbolje u karijeri i u zivotu. Hvala mu za svaki start, kidao je. Kao da je ceo zivot u Partizanu. HVALA ZA SVE, Vojnice!
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top