Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
545
Reaction score
1.923
Nije Bata kriv toliko,covek je malo digao ekipu,uveo neku disciplinu(kad je onaj idiot bio nije bilo nikakve discipline),prosto nemamo dovoljno kvaliteta na pojedinim pozicijama da rutiniramo protvnike. Imamo skupinu osrednjih igraca i par njih koji su malo iznad toga. Plus imamo rupetinu na levom beku,ne zna se koji je gori,dal Urosevic dal Miletic. Ne znam zasto Sehovic ne igra,bolji je od ove dvojice zajedno. Pantic mi se ne svidja uopste,igra na poziciji igraca koji treba da vodi ekipu,da kreira,da izmislja na terenu,da uradi nesto ni iz cega. On to ne moze. Ima nesto,nije los,ali tu nam treba daleko bolji igrac,nesto nalik Moreiri. Treba nam na krilu igrac tipa Leonardo,brz,nezgodan sa loptom. I treba nam napadac uz Rikarda,ali gol igrac,ne neko ko prinudno igra na toj poziciji. Prosto nemamo igrace koji prave razliku. Tu i tamo neko iskoci,ali za ozbiljan fudbal treba nam visi nivo. Znaci 3 igraca u ofanzivi plus levi bek. O Bati mozemo da sudimo tek posle prelaznog roka i priprema.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Nama treba ozbiljan trener, ali i ozbiljan tim, dok ne budemo blizu istog Bata nam je taman, ko zna možda posle priprema i pocnemo da ličimo na nešto ako zatraži neka pojačanja, mada mislim da smo pukli pare džabe na teranje stitarskog pedera jer bi s njim ostvarili isti rezultat, možda i malo bolji...
Mozda si u pravu. Ali ne zalim ni evro, samo da ne slusam vise one debilne izjave, kako je presrecan i prezadovoljan kako igramo.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.772
Локација
Beograd
I, kad se vraća moj Suma sa pozajmice? :D

1. Stojke
2. Ćelavi
3. Kosati
4. Čelzi Pantić, nek proba ovo kad već ne može ono
5. Valiente
6. Kršteni štoper
7. Deda Bambi
8. Kršteni, ako treba i u katoličkoj i u pravoslavnoj veri igrač a la Moreira :respect
9. Kršteni špic koji je špic
10. Suma da igra samo mali fudbal u 20m
11. Rikardo

Suviše napadački tim? Pa neka je! Koji će nam kurac odbrambeni tim, gol smo ionako uvek u stanju da primimo, kao što smo to i danas pokazali, a i ne igramo Evropu pa da igramo ,,oprezno,, ej bre, igramo NJIVA ligu! I u njoj nismo čak ni drugi???!!! :banghead: :banghead: :banghead:
More bre!
Ovo sve drugo od igrača u Teleoptik (možda bar tamo budu drugi u toj ligi), a Ivica, uprava, Bata, ,,stručni štab,, - svi aut!
Ovde se kofa govana prosipala po Đukiću iz dana u dan i bio je očajan, ali ovo sada je još gore! Ili je isto?! Ne znam, ali bolje - nije!!!

Inače...da ne kažem šuška se, ali ,,šušnulo je,, pored mene da možda i ovoj upravi ,,vidimo leđa,, i to možda već zimus...oprostite, ako vam dajem lažnu nadu, ne mogu odati izvor ,,šuškanja,, - uostalom ko zna kakva će nas (crna?) sudbina zadesiti sa nekim sledećima...?

Ja ne verujem nikome, ukoliko se ne dokaže suprotno...
:napred-partizan:
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Ovo sto je Stojance napisao je sustina, Batica mozda nije za trenera, ali sa ovako selektovanom ekipom pitanje koliko bi se i Gvardiola pokazao...
Svi bi mi zeleli da nas vodi npr. Jokan, ali trener tog kalibra nece doci nikada u nas klub dok je ovakva uprava na delu.

Tek kad se najuri uprava i dovede ozbiljan sportski direktor, onda se treba pozvati na trenerovu odgovornost (osim u slucaju Djukica koji je kostao boga oca i jos nas pravio budalama pricom da je sve super).

Jedina dobra stvar iz danasnjeg meca je sto se cini da u Bambiju ima jos fudbala, samo je pitanje da li ce to odigrati kod nas ili ce da bezi glavom bez obzira...
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Pola foruma teralo Tavambu, a sad bi nam legao ko budali šamar, u tandemu sa Rikardom. Jbg.

Drugo, u ekipi nema ni tri igrača s mudima, to nije vređanje, nego činjenica.

I to je samo početak problema:
1. nemamo sredinu terena - meni jedino Šćekić tu može nešto da doprinese, dok Zdjelar, Kosović, Đerlek nisu igrači za prvih 11.
2. nemamo čak ni manje-više korektne bekove kad je u pitanju ofanziva - Ćela igra beka da bi Sveta mogao da se forsira do iznemoglosti. Mnogo smo ispaštali da bi on bio u izlogu, previše. Meni bi Enake igrao svaku na beku, ajde možda ne derbi, ali sve ostale utakmice u njiva ligi DA! Za levu stranu nemam rešenje, možda Šehović kad se oporavi.
3. Pantić ne treba da igra krilo nikad više. Bolje da bude sa Šćekićem na sredini, ispred ova trojica: Zakarić ili Ivanović (levo), Janković (desno) i TOŠIĆ IZA RIKARDA!
Jedino tako. Nikolić zna fudbal, ali mi je tanak sa fizikalijama.

Dakle, ovako

lineup.png

Jbg, nisam znao šta ću od muke.
Klupa Ivanović, Nikolić, Zdjelar, Kosović, Saša Ilić, Đerlek, Sveta Marković, LB Miletić... tu ih ima i više :)
U svakom slučaju 2-3 igrača su nam NEOPHODNA sada na zimu! Sredina, napad, levi bek, levo krilo... uh... ne znam gde nam više treba.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.296
Reaction score
18.559
Локација
Kej Republika
Sad na zimu videti šta ima u stadima Spartaka ždrepčece krvi, Napretka pijanog Kosana i Juventusa iz Lučana, pa da Ivica sklopi još jaču i bolju JSL ekipu. Koja će kući da dobija 1:0, a na strani svaki bod da slavi ko Pantić kad pobedi Real.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.772
Локација
Beograd
Pa dobro, možemo mi da istrpimo po koji kiks, po koji prosuti bod, ali brate mili, ovo je po ko zna koji put da nam lekcije i packe dele klubovi iz Njiva lige koji imaju mnogo manje para od nas, mnogo slabije plaćaju svoje igrače, mnogo manje novca troše na neke tamo pripreme...
Što mi plaćamo onda ove igrače? Što plaćamo trenera i Ilieva? Koji kurac uopšte idemo na te pripreme?!
Što nas ne treniraju likovi kao Neško ili npr. Kosan? Što ne igra Odita kod nas?
Ne igra zato što je na zalasku karijere...aha, dobro, a ovi što su sad kod nas u kom su oni delu svoje karijere?
U čemu je to razlika što su kod nas Bata i Rikardo a tamo Neško i Odita?
Rođaci, 1:1 je, NEMA razlike, NISMO pokazali da smo bolji od Lučana, Neška ili Odite...

Odita čovek ima 50 godina i takvom nekom timu gde igra i takav jedan Fudbaler (da, sa velikim F) ali sad već u dubokom zalasku karijere, ovi naši ,,asovi,, na jedvite jade iščupaju bod...ali se na Oditi vidi da mu je stalo da odigra to što ima da odigra, da gurne, spreči, proba, ide napred-nazad, ofanziva-defanziva...jebote, a kod nas ni ova dva štopera ne umeju/ne mogu da odnesu onoga što nam daje gol, a kamoli ovi ,,svileni,, napred da se potuku malo za tu pobedu!

Pa mislim stvarno, dokle više?
Hoćemo da se vadimo na sudijsku grešku, negativizam navijača Partizana, lošu sreću?
Ma daj bre!
Kao prvo, uglavnom ulazite u utakmicu kao da će neko da se skloni da vi pobedite. A neće niko.
Kao drugo, kilavi ste.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.895
Reaction score
13.756
Ovu skupinu amatera koju je skrojio Ivica Iliev svojim sjajnim potezima u prelaznom roku ni Kuman ne bi načinio fudbalerima.
Tim je užasan.
Ovakvu ekipu bih mogao da poželim jedino ciganima u snovima i mastanjima.
sačuvaj i sakloni ko nosi dres Partizana.
Tacno tako, a sto se uprave tice oni sa njihove tacke gledista izuzetno uspesno vode Partizan jer kad ti je cilj da prodas sve sto vredi i dovedes polu-igrace za skoro 5x manje para onda zasto sebe ne bi smatrao uspesnim?
Pa oni o novcu pricaju od kad su dosli u Partizan te moraju da se vracaju dugovi te ovo te ono.....da smo osvojili Ligu Evrope opet bi im bilo malo jer njihove finansijske apetite je nemoguce zadovoljiti do te mere da pocnu da prave jak tim. Da smo uzeli Ligu Evrope oni bi rekli "pa znate sta ulazak u Ligu sampiona vise vredi nego osvajanje LE, vremena su teska dugovi se moraju vracati, bla, bla, bla".

Iliev mesecima nije uspeo da provali da je Suma mentalno nestabilni zongler.....i uprava sta ceka? Imate sportskog direktora koji nas je tim transferom i tom sjajnom procenom ukanalio i vratio godinu i po dana u nazad....... Iliev je klasican kockar koji tu i tamo pogodi nesto, on nema veze ni sa kakvim strucnim pristupom poslu....

Uprava umesto da otpusti djukica pre letnjih priprema oni to rade nakon priprema i onda Bata stavlja glavu gde drugi nece nogu i Bata sam sebi jamu kopa, doziveo je da ga gledaju kao neznalicu i nesposobnog da vodi Partizan. Coveka su doveli tek kad su onom dripcu dopustili da selektira tim i da onda i taj LOSE selektirani tim DODATNO dotuce mentalno, fizicki, tehnicki i u svakom drugom smislu..... Prodavala se prica kako ni jedan ozbiljan trener nece doci ako djukica otpustimo posle evropskog proleca, pa se prodaje prica kako ni jedan ozbiljan trener nece doci ako djukica otpustimo nakon osvajanja kupa......a ko je gospodo to hteo da dodje da vodi tim koji je pripremao i selektovao neko drugi u momentu kad su pripreme zavrsene, a sezona pocela ???? Koji ozbiljan ce da dodje da vodi tim koji menjate svakih 6 meseci ?? Samo Bata, samo covek koji ne misli na sebe i na svoju karijeru vec na klub, na Partizan. Koga Bata da dovede kad ne moze nikoga da dovede? Pa Scekica koga ce drugog. Uprava za boljeg od njega nece da cuje jer oni znate vracaju dug, tesko je vreme ne sme sa rasipati novac.....

Cigani kradu vise nego ikad, otimaju na svim nivoima, a sta nasa uprava nudi kao resenje ? Ocigledno samo kuknjavu i RASPRODAJU i nista vise.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Kad bude Bata prestao da stavlja Svetu Markovića i Kosovića, onda će imati poštovanje.
Neverovatno da su nam svi treneri ... .
 
Последња измена од уредника:

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Sta li ce ovi kineski treneri naučiti od naših? Mislim da je stvarno degutantno da se na ovoj temi pominju cigani više. Mi gledamo u leđa radničkom. Eeej Radničkom iz niša!
Moji standardi kod gledanja naših utakmica su spušteni toliko nisko. Ne očekujem više ni rezultat, nadam se samo da imam nešto fudbalsko da vidim. Nekog klinca da uđe i pokaže potez ili bilo ko da pokaže napredak u bili čemu... Ali ne. Sve što se posadi na ovu njivu samo vene ili u najbolju ruku stagnira.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.772
Локација
Beograd
Utakmica se gleda vruće glave inače nije zanimljivo...viknem juče ponešto momcima iz Teleoptika, zamerim tamošnjem ,,Mesku,, Lakčeviću na ,,selekciji šuta,,...ali danas shvatim da su to većinom klinci i da nije čudno što greše...vaterpolisti juče gube, ali šta da očekujemo od kluba koji traži pomoć da ne igra u ledenom bazenu, košarkašice juče izgubile, ali, opet...otkud ja znam kakve uslove i novac i probleme one imaju (ili nemaju)...

Međutim za fudbalere Partizana...tražim neko opravdanje, toleranciju, razumevanje...ali kako da ga nađem...po ,,100.-ti,, put ,,kiksaju,, ove sezone...i uvek isto..iz grešaka nikad ništa ne uče pa da ih ne ponove, nit su klinci, nit su u lošim uslovima...
Hajde, šta je bolje i primamljivije, isplativije, živeti u Beogradu i igrati u F.K. Partizanu, ili sve to u (bez uvrede) Surdulici, Lučanima, itd...
I? :confused-smiley-013: Gde je ta razlika na terenu?! :confused-smiley-013:
https://www.sportske.net/vest/domac...graci-nisu-dovoljno-zeleli-pobedu-359867.html
:confused-smiley-013:
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.283
Reaction score
34.202
Локација
vaginamandibularia
Prejezivo je kakvi ljudi su igračke legende našeg kluba. Voliš ih kao igrače, imaš neko mišljenje, ali te onda posle svoje karijere potpuno razočaraju:

Dragan Ćirić
Savo Milošević
Albert Nađ
Mladen Krstajić
Iglica Igliev
Zoran Mirković

Dopunite i vi..

Porediti Batu Mirkovica sa prvih 5 sa liste je idiotizam.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Nego šta.

Elem, Bata nek nastavi da radi svoj posao i traži igrače u prelaznom roku.
Pošto nemamo para, neće dobiti nijedno značajnije pojačanje, ali ajde onda da čujemo šta će Ivica i Vazura da kažu.
Jedino ako se proda Sveta (mislim da preko 2 i po miliona neće niko dati, možda je i to mnogo). Čak i u tom slučaju, pare idu na finansiranje plata i ostale troškove, ali možda se otvore za platu par skupljih, a slobodnih igrača, ako naleti neki.

Uglavnom, nisam optimista. Zabole njih ona stvar za Partizan.
Nije dobro, a nama navijačima je najteže.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Ovo protiv Mladosti je bilo ocajno. Da je Miletic uspio da umuva u gol onu sansu mozda bi nesto bilo i drugacije. Sve u svemu stoti put ove godine se pokazuje koliko ekipa nema igraca koji moze da napravi bilo kakvu razliku u napadu. Markovic opet napravio sranje, i primamo gol. Utisak meca je Zdjelar trci sa loptom i ima ispred sebe 20m praznog prostora umjesto da povuce naprijed on salje dugu loptu u picku maternu.

Nama je isti kurac zaradili pare u Evropiili, od transfera ili da nista ne zaradimo. Para za pojacanja nece biti, plate ce da se oprastaju na odlasku iako su redovne kako kaze Gmazura, a dug ce da raste svaki put kad Vucela ocisti kancelariju pa nadje neke papire ispod tepiha. Da nam je budzet 10 miliona Ivica bi nasao nacin kako da to sjebe i placao bi jsl isprdke velike pare.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.252
Reaction score
3.706
Ovo sa Partizanom je isto kao kod mene na poslu.

Glavonje ne rade svoj posao, plasiraju žnj robu i onda postavljaju pitanje što je loš pazar. Pa neće niko smeće da kupuje, ljudi traže kvalitet. Ali svoju NEsposobnost ne dovode u pitanje.

E, tako je isto i sa Partizanom.
Bata ne može sa lošom robom rezultat da pravu, na stranu što je još i trener početnik.

Ali gdje su oni najodgovorniji, zašto se njihov nerad ne nalazi na tapetu, zašto nisu samokritični i kažu "sve smo zasrali, ne znamo ovaj posao". Ali jbg, ne živimo u Japanu nažalost, gdje je moral na visokoj ljestvici. Zato ovakvi i plivaju u kanalizaciji i dobro se snalaze.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Bata ne može sa lošom robom rezultat da pravu, na stranu što je još i trener početnik.

Prvo da prokomentarisemo kraj citata... Klub kao sto je Partizan, sa rastegljivim budzetom od 10 - 20 miliona eura, koji od deset sezona, u osam igra grupnu fazu nekog evropskog takmicenja - sebi dozvoli da na kormilo tima postavi, ne pocetnika, nego potpuno nejsano definisanog trenera, za koga iskreno niko zivi ne zna da li ima ozbiljnu zelju da se bavi trenerskim poslom. Da ima, verovatno bi imao trenerski put kao Marko Nikolic ili tako nesto. Vise kvalifikacija ima Igor Spasic ili tako neki levat za trenera od doticnog. Svejedno, njegovi najveci kvaliteti su:

> Respect kod navijaca
> Reprezentativac
> Sasvim solidna, ako ne i odlicna karijera kao igraca koji je igrao u velikim klubovima

Uz to smo ocekivali neki cvrst stav, prejaku disciplinu i zustrinu pored aut linije... Od toga nismo dobili nista!

A ta prica o losem igrackom kadru... Osim sto su s*sice, i nemaju mentalni sklop koji je potreban da bi igrali u klubu, imamo sledece:

> Najboljeg srpskog golmana, ubedljivo, koji od 4 penala odbrani 3
> Najboljeg levog stopera u ligi, sa izrazenim smislom za igru
> Reprezentativca na desnom beku
> Igraca Chelsea na pozajmici + standardnog mladog reprezentativca
> Tri standardna reprezentativca Crne Gore, od kojih su dvojica sa internacionalnim iskustvom
> MVP-a JSL lige (O Boze!?), doduse malo ruznjikavog
> Reprezentativca BiH + igraca sa internacionalnim iskustvom
> Jednog od najboljih krilnih igraca u srba u prethodnih 10 godina, sa visegodisnjim igranjem u LS, zavrsnicama velikih takmicenja, redovnog osvajaca trofeja i sl. uz spektakularnu internacionalnu karijeru + u najboljim je igrackim godinama
> Reprezentativca Zelenortskih ostrva + najboljeg strelca 2. portugalske lige (30+ golova u poslednjih 20-tak meseci)

Na sve to imamo Zdjelara, Urosevica, Enakea, Vulicevica, Markovica, Ostojica i naravno jednog jedinog Saleta Ilica. Verovatno ima jos neki zgubidan koga nisam pomenuo, ali ako se gleda pragmaticno, ovo je sigurno tim koji bez obzira na ucinak u Evropi, svakako ne treba da zaostaje 20 bodova u odnosu na cigane, bez obzira na kradje, nesrecne rezultate ili splet okolnosti.

Otprilike, u svakoj liniji tima, osim medju napadacima imamo najboljeg igraca u ligi, ali kada se pogleda kako tim izgleda, kako se igraci vuku kao prebijeni misevi, naravno da cu prstom da uperim u trenera, obzirom da mu je ocigledno bitnije da ostane urban, fancy i slank, umesto da zasuce rukave i lomi kosti i noge vedetama koje od 97 minuta u Lucanima, igraju 15-18 minuta maksimalno. Ni teren, ni regularnost, ni cigani, jednostavno, ovo sto igramo je daleko, daleko ispod svakog nivoa. Mene licno ne interesuje toliko titula, koliko da kada odem xyz kilometara - vidim Partizan koji ima zelju, gde su igraci profesionalci, koji izgaraju i sl. Ako je to dovoljno najvise za mrsavi remi protiv Spartaka ili Mladosti ili Cukarickog, nema nikakvih problema...

Jednostavno, ovo sto Mirkovic radi sa ekipom je klasicni amaterizam. Dosao je kada je bilo -3 ili -4, a sada je -20. Da nije bivsi igrac, ne bi docekao kraj Oktobra pored aut linije.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
...
Osim sto su s*sice, i nemaju mentalni sklop koji je potreban da bi igrali u klubu, imamo sledece:
...

A meni je ovo, pa možda ne najbitnija stvar, ali u rangu po važnosti sa kvalitetom.
Mentalitet! Muda!!!

Šta može Zdjelar da odigra, ajde? I defanzivno, i ofanzivno. Trčkaranje neko po terenu, tek da se vidi da kao nešto pokušava.
Kosović? I njih dvojica treba da nam drže sredinu terena?
Sveta Marković? Koliko njegovih kikseva nas je koštalo pobede? Talentovan je, sve to ok, ali brate...
I na sve to, gospoda forsiraju i Đerleka, kad god imaju priliku i pomisle "lako ćemo"... e pa nema lako ni sa kim...

Ivanović u poslednje vreme bar nešto konkretno uradi, dao neke golove... slažem se i za ostale igrače, sve je to ok, ali mora da se dopuni tim sa par igrača, da nemamo tako očigledne rupe.

Bata nije Murinjo, ali nije ni tolika neznalica da ne vidi neke stvari... meni ga je žao. Nije imao priliku da dovede nekog igrača po svom ukusu, potrošio je taj jedan transfer na Šćekića, jer je video gde škripi, nije mogao da dovede levo krilo, 10-ku, levog beka, štopera, i šta ti ja znam... a očigledno mu je predočeno da nema para i da je jedini izlaz prodaja Markovića, drugo objašnjenje nemam.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top