Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Пегламо заиста одрбану, али напад добар само на моменте, то је довољно за сада али за касније већ против Локомотиви мора да буде много боље. Напад вечерас двије тројке вежемо па глупости, промашени зицери један период, па опет пар напада добрих, па опет лоше. Бацања огроман проблем заиста. Томас донио скок и сигурност вечерас, Пејџић да ништа не ради само нека се отвара и блокова и шутира. Гордић уради милион ствари добро, а онда пар пута уради беспотребну глупост, Загорац и Јанкер исто. Све у свему добра и битна побједа, и честитке на томе.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Mozlijeva rampa.

ROjDv0.gif

Spustiti Ritas na 61 poen i Mornar na 65 nije slučajnost, sve pohvale za odbranu u tim utakmicama. Pogotovo Mornar koji je i protiv Igokee i Cibone ubacio po 92 poena.

Nadam se da ćemo sem slobodnih bacanja popraviti i povećati broj timskih asistencija.

17 asistencija to me raduje. Jaramaz odličan raduje njegova igra, samo da nađe neku sredinu da kad ga ne ide šut kao protiv Ritasa da više forsira razigravanje i svoju brzinu za prodor. Šta reći za Tomasa veoma važan igrač za nas, odličan na obe strane terena. Mnogo nam znači u skoku, kad nas ne ide izmišlja poene.

I dalje mislim da će Art proigrati, jednostavno nema vremena za ispravljanje grešaka. Kad budemo u novembru igrali skoro sve utakmice kući mislim da će tu hvatati zalet, moja neka prognoza je druga polovina novembra i početak decembra da će tad pokazati znake zašto je doveden. Treba reći i da je prošle sezone tek kasnije upalio.

Edit: Da li neko može da postavi celu utakmicu da se pogleda na miru?
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
auuuu
u napadu stvarno izgledamo tragicno
kako koja utakmica prodje sve vise se nerviram
ovo ce biti jako tesko ukomponovati u nesto ozbiljnije
bukvalno tomas nam je pola ekipe, druga polovina je neka ubacena trojka dal jare ili gorde ili valdena

mornar 4/23 za 3 - obicno ih kenja protiv nas ali veceras nam se posrecilo
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Imali smo srece sto Mornar nije ispogadjao otvorene suteve na pocetku utakmice i napravio dvocifrenu razliku. Kasnije je bila slicna utakmica kao sa Ritasom. Ne uspjevamo da prelomimo u nekoliko navrata, medjutim odbrana je odradila posao i izbjegli smo dramu.

Problemi od prije su bili prisutni i danas. Mora jos dosta da se radi sto se tice igre u napadu. Slobodna bacanja... bez komentara.

Pitanje je sta nam je potrebnije, dvojka kiler ili neki igrac koji moze i da kreira jer Volden sto se tice kreacije nije pokazao dovoljno do sad osim dobre sekvence protiv Tofasa.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.355
Reaction score
37.619
...Dal je realno da nam je prva asocijacija potpuno ista :D
the-visitors-1-1.jpeg

Počinje utakmica, ja se pitam odakle mi je poznat. Završi se prva četvrtina, ja ne pratim rezultat, razmišljam gde sam lika već video. :buhaha

Čak mi je prva asocijacija bio Smrda Mudić. :D
 
Последња измена:

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
999
Reaction score
2.060
Локација
BGD
Čestitke igračima na pobedi. Takođe treba pohvaliti naše navijače koji su bili večeras, svaka čast!

Meni ekipa i dalje deluje kao raspuštena banda (napad u 95% slučajeva bez smišljenje akcije) i imam i dalje osećaj da bi nas bilo koja iole ozbiljnija ekipa razbila 20+ lagano... Ne znam zašto imam taj osećaj ali jbg...

Pejners i Parahovski su mi tragedija, to ponavljam i sada a rekao sam isto nakon Ritasa... Prosto ne mogu da verujem da Parahovski čovek visok 210cm rekao bih i 130kg mišića ne može da ugura nikoga pod koš, prosto neverovatno koliko čovek ne koristi svoju sirovu snagu a ima je na pretek, baš tragedija... Trebao bi da melje sve ispod obruča a on mi deluje kao neki mlakonja. Pejners čovek pogubljen načisto.

Jaramaz mi je omljeni igrač, kupio me krajem poršle sezone. Ubica je ali isto igra toplo-hladno ali je večeras razbio! Od Voldena sam očekivao više takodje, doveden kao MVP Izraelske lige, prosek je u najboljem slučaju.
Zagorac dečko ne zna gde bije, baš je pogubljen i deluje mi kao da mu nema povratka na ono što je pokazivao na početku prošle sezone...

Ostali solidni danas. Idemo dalje!
 
Последња измена:

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
999
Reaction score
2.060
Локација
BGD
Pobeda je pobeda, ali moram da izbacim svoje frustracije iz sebe i da ih podelim sam vama, previše sam izgleda očekivao od nekih igrača. :D

Ono što želim da iskažem je da smo doveli strance da prave razliku a sem Tomasa niko to ne radi... Ajde Mozli nije doveden kao neko zvučnije ime, ali čovek i pored toga ispunjava zadatke super.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.697
Reaction score
23.102
Локација
Академија
Уложиће Човић примедбу. Није фер да ми имамо домаћи терен и у Лакташима и у Бару па још и у Нишу кад се игра куп а они да имају само у Железнику.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Glupo mi sad da mračim a pobedili smo, ali ovo što mi igramo je teška indijanština... Samo da što duže potraju ovakvi rezultati...
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.398
Reaction score
4.619
Локација
Zemun
Kosarku ne cine samo lepe akcije i poeni. Nemojte samo tako gledati na stvari. Ko nije igrao/pratio, bio oko kosarke, posmatra malo jednolicno.
Prijateljski savet: Obradite paznju malo i na odbranu, rotacije, preuzimanja, linija pomoci... Tako se stvara tim, u pravom smislu te reci, a Trinki je u tom pogledu odradio sjajan posao.
Ne bojte se, doci ce i leprsava igra(kao rezultat kidanja u odbrani), ali za to je potrebno vreme, vreme u nasoj sali i na desetine( ako ne i stotine) treninga.
Jeste da je tim selektiran i okupljen "na vreme" , ali nista ne moze za mesec-dva. Ja ocekujem da ovaj tim raste iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu.
:napred-partizan:
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.933
Reaction score
7.320
Локација
Banja Luka
Prije svega da poželim nasem treneru brz oporavak.
Dalje, veoma bitna pobjeda u gostima, pristup na nivou
Trece. Crni Jankovicu kakva je to fratarska frizura srece ti!?
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Bravo, momci!
Čini se da iz svake utakmice probijamo neke limite, jer baš dosta brljamo na segmente. Bukvalno je utisak iz ovih "takmičarskih" utakmica da pobeđuje manje loš tim (=mi) , ali postoji mnogo opravdanja za to.
Ne manjka nam igrača sa jakim individualnih kvalitetom i to je naša dosadašnja prevaga.

Treba postepeno da se uigravamo i da tamo na proleće budemo prava kaznena ekspedicija. Trinki ima baš puno kockica koje treba posložiti. Sad smo na "paru", po pravilu iskoče dva igrača. Sledeći korak neka bude triling po partiji, pa poker i na kraju jamb, kad bude najpotrebnije.

Brinu Parahovski i Pejners. Neverovatno mi deluje da se onakvo "meso" ne može upotrebiti, pa nema sirovu reputaciju, a nije ni toliko blizu roka trajanja. Očekujem da Gorda počne da ga spaja sa košem. Drugopomenuti, čini mi se, postaje svestan da ne opravdava epitet pojačanja, te otud oni mašeni ziceri, airball-ovi i srljanja u banane. Uz to deluje vrlo flegmatično. Nadam se da će Trinki biti oprezan, mudar i odlučan kad bude presecao.

P. S. Jankela, brate :) Šta li si rekao brici kad si seo u stolicu i da li te je razumeo? Uz to si bio odličan večeras!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.380
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
S obzirom na to da se uglavnom kritikuje igra i napominje da smo imali sreće sto Mornar nije standardno ubacivao belu tehniku, treba napomenuti da smo igrali odličnu odbranu na perimetru, uz par koncwpcijskih na početku koji su bili donekle kažnjavani alej apovima, ali generalno spolja smo branili kao Lasov Real iz najboljih dana...
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.289
Reaction score
10.768
Локација
underground
Samo da kazem za kolege forumase,koji prizivaju "leprsavu"kosarku,da smo mi takvu kosarku igrali kod Mute,svaku utakmicu smo davali blizu 90 poena pa i vise,ali......I Mornar i Ritas su leprsave ekipe,dok ne udare na cvrsto,tj.na nas.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Mene jedino čudi kako Trinki nije tražio drugačiji profil pleja od Voldena. Volden nije izraziti asistent, očekivao bih više nekog ko bi ostale saigrače punio asistencijama pa čak i sa lošijim šutem. Meni je on između 1 i 2. A opet mislim da će Volden biti samo još bolji i da ima prostora za napredak jer on se navikava na neku novu ulogu u odnosu na koju je imao u prošloj ekipi.

Što se tiče Pejnersa on mi za sad ne ispunjava očekivanja ali od njega ne očekujem partije od 15 plus poena već jednostavno da ga ima u svim kolonama, igrač rotacije.

Za Parahuskog da se ne ponavljam u prošlom postu sam napisao o njemu, Mozli za sada odličan i tek će doći do izražaja kad bude proradio Parahuski.

Pejdž me iznenadio što je povezao dve dobre šuterske utakmice, nisam njegov neki fan ali ako nastavi u kontinuitetu može biti nešto od njega. Ima nešto i u toj drugoj sezoni.

Jebiga možda sam ja previše optimističan baš zbog toga što ne igramo ništa posebno a pobeđujemo one utakmice koje bi pre kao po pravilu gubili. Odbrana me raduje, dve smo ekipe kao što su Ritas i Mornar spustili na 30 koševa manje nego što obično daju. E sad neko će reći da te dve ekipe nisu reper i ja se slažem.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.610
Локација
Beograd
Солидан допринос Томаса, био је на граници дабл-дабла (9 поена и 9 скокова). Изгледа да је уродила плодом она пауза због недисциплине. :D
Брз опоравак Тринкију. Следећа пада Локомотива.
A šta je tačno sa Trinkijem? :icon-rolleyes:
Kvadriceps, ili mu Raša dao svoju rakiju da se maže pa preterao? Ili zbog nediscipline? :D
Teoretičari zavere večeras propustili zicer... :icon-rolleyes:
Sledeća pada Lokomotiva. :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top