Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ušli smo kao po nekom pravilu ove sezone loše u utakmicu. Nisu oni ništa spektakularno igrali, pogađali su otvorene trojke mi grešili (prodavali lopte iz izvođenja, posle defanzivnog skoka odmah gubili loptu) i tu se stvorila prednost od plus 12. Druga četvrtina 7 primljenih poena i napravljena serija od 10 nula u poslednjih 4 minuta igre, treća 8 primljenih kao da je druga ekipa igrala kakva odbrana.

Markus je povukao kad nikog nije išlo sa svojim floterima i trojkama to bih izdvojio kao bitnu stavku kad su oni imali prednost. Vidi se da je napredovao u odnosu na prošlu sezonu. I odbranu igra odličnu, sem one ponovljene ukradene lopte kao i protiv Lokomotive imao još 2 ukradene i jednu nazovi blokadu. Jednog šutera imamo, voleo bih da dođe i taj drugi. :D

Mozli :respect. Koliko taj čovek znači defanzivno, blokade, prati igru kupi otpatke prikucava. Napraviću malo kasnije gif. Falio mu jedan skok da bude dabl dabl.

Nemanja Gordić sem 13 poena, 5 sk, 6 asistencija dobra partija večeras.

Tomas se vratio u svoj mod.

Moram pohvaliti Peinersa, par odličnih utrčavanja i nakon toga mnogo sigurniji u završnici izgleda je skapirao da ne treba da polaže nego da kuca. :D

Ono što moramo popraviti je ulazak u utakmicu, neka kvalitetnija ekipa kad se odlepi ne verujem da će lako ispustiti takvu prednost.

Raduje me mnogo igra u odbrani, imali smo 15 skokova više. Raduje i to što protivnike u gostima spuštamo na 60 poena.I opet ne mogu a da ne napomenem da sve ovo pobeđujemo bez prvog centra, Voldena večeras i toliko dugo očekivanog šutera. Korak po korak, ne treba leteti u euforiju. Pobediti Ritas sledeće nedelje pa razmišljati o prvom mestu. :D
 

PFCT

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
204
Reaction score
663
Nama treba doprinos Peinersa (danas odličan) i Parahuskog i da ostanemo svi zdravi i nema brige pa i da ne dodje niko više..
Inace danas odlicna igra, odbrana top.. Pobjeda koja uz odbranu domaćeg terena garantuje prvo mjesto i “lakšu” grupu u top16..
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Koliko mi Grobari idemo iz krajnosti u krajnost. Posle jednog banalnog poraza igraci su komedija,trener veze nema,posle pobede opsta euforija. Veceras bas cudna utakmica,prvo poluvreme prilicno lose,a u drugom su izasli kao na steroidima :) I dalje smo jedina neporazena ekipa u EK i vidi da se je fokus upravo na ovom takmicenju. Svaka cast zaista,rezultat za svako postovanje.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.720
Reaction score
23.276
Локација
Академија
Нека ме неко исправи али мислим да никада раније нисмо имали пет везаних победа у Европи и овако убедљиву победу у гостима.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.657
5-0... I dalje jedini neporazeni u Evrokupu -bravo momci.

Posle loseg pocetka ( gubili smo 22:10 ) poceli smo da igramo jaku odbranu i zaustavili smo Francuze na 7 u drugoj i na 8 u trecoj cetvrtini - to je 15 poena za dve cetvrtine a primera radi samo u prvoj smo primili cak - 25 poena i to dovoljno govori kakvi smo kad zaigramo jaku i cvrstu odbranu... U napadu nismo briljirali ali uspeli smo da odemo sa +4 na pouvreme nakon katasrofalnog starta sto je bilo jako bitno za samopouzdanje u nastavku.

Sve smo resili u trecoj cetvrtini gde smo napravili ogromnu razliku i odrzavali je do kraja utakmice gde smo je i povecali. Mozli opet pokidao gde mu je falio jos jedan skok za dabl-dabl ( 11 poena, 9 skokova ), odlicni su bili Gordic ( 13 poena, 6 asistencija ) i Tomas ( 16 poena ), kao i sad vec sve konstantiji Pejdz ( 14 poena, trojke 2/4 ), solidni Jaramaz ( 8 poena, 3/4 za dva ali bez trojke veceras ) i probudjeni Pejners ( 8 poena, 4/7 za dva )... Nesto slabiji bili Zagor i Nikola Jankovic... Birca ko Birca... Nisu igrali Volden zbog povrede i Novica kao i Parahuski koji uopste nije ni ulazio ( i dalje enigma )...

Sledi nam Venecija... To da dobijemo i sa 6-0 cekamo mirni rasplet... Mislim da cemo kuci sve resiti... Ako izgubimo verovatno u Rusiji ( mada Lokomotiva veceras iznenadno porazena na domacem terenu od Tofasa ) i mozda bas u Turskoj od nezgodnog Tofasa... tako da ocekujem 8-2 na kraju i prvo nase mesto.

E sad za kraj... gledao sam na hrvatski Sporklub i njihov komentator je izneo neki podatak gde i sam nije rekao da je siguran ali navodno ima price da smo zaintersovani za Bela ( igrao pre za Cedevitu, Buducnost, Darasufaku... ) a da kao Pejners odlazi ali on veceras bas imao solidnu minutazu tako da... ko zna sta je tu. Dakle, ovo nije insajder info vec samo prenosim da je komentator to rekao u toku prenosa.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.167
Reaction score
3.699
Meni se najvise dopalo kako smo utakmicu priveli kraju.

Negdje od 25. minuta, kada smo napravili osjetniju prednost, svaki napad je zavrsavan osmisljenom akcijom ili otvorenim sutom. Odbrana je "ubijala" a prednost je rasla bez nekih velikih oscilacija. Pejdzova prodana lopta i 2 vezane trojke njihovog beka su jedine stvari koje nisu bile po planu.
I da, nisu oni divljaci, vec smo ih mi slomili odbranom i usrali se u sut, a poslije nismo dali da se vrate.

Najbolje je to sto je cijeli tim igrao organizovano i bez mnogo gresaka, ukupno gledano.

Pojedinacno, svi su bili dobri :) Pejners startovao uobicajeno lose, ali je dobio na sampouzdanju. Ako sam dobro primjetio, on je bio u u igri mnogo vise nego inace i to dok smo pravili prednost. Pejdz Mozli 10, Tomas Gordic 9, ostali 8.
 
Последња измена:

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
KK Partizan čista emocija.

Čestitke, uživanje je bilo gledati večeras. Kao što nije trebalo pljuvati igrače nakon poraza od Olimpije, ne treba biti previše euforičan, generalno mi je ovaj Limož divlja ekipa, koncipirana za run n gun košarku. Kada ide, prave probleme, kada se uvedu u mirniji tempo i pozicionu košarku 5v5, daleko su od neke pretnje za iole ozbiljnije ekipe.

Sad za vikend, limenke, biće izloženi maksimalno, ne bi me čudilo da ćoravi dodatno da motiv igračima sa strane. Elem, očekujem rutinsku pobedu brz obzira na njihov dobar početak.

James Bell, poznat mi je iz Cedevite i Budućnosti, solidan spot up šuter, uzima više šuteva za 3 nego za 2. Ofanzivno je svakako nadogradnja u odnosu na recimo Pejnersa. Ipak, može bolje za novac koji se planira izdvojiti. Nije igrač koji pravi razliku koja je potrebna kada bude najbitnije.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Koliko mi Grobari idemo iz krajnosti u krajnost. Posle jednog banalnog poraza igraci su komedija,trener veze nema,posle pobede opsta euforija.

A što je najluđe od svega - NISMO košarkaški nepismeni, naprotiv - svi dobro poznajemo košarku, barem osnove onako laički... JBG to je valjda zbog prevelike želje i ljubavi prema klubu i igračima koji su tu (čak i onima koji tu nisu više). Imam neki osećaj da bih svakog od njih primio na smeštaj al baš onako kao svoje. Kao da su kod mene oduvek živeli, bez potrebe upoznavanja, femkanja i sl.

Nekako svi ko moja deca - Jebem im mamu iz čiste ljubavi i to u svakoj vrsti raspoloženja, baš onako roditeljski ili iz milja ili iz ljutnje. Nema šanse da si objektivan prema svojoj deci JBG, možeš da znaš košarku koliko hoćeš, džabe!

Naučio sam da se SAMOBANUJEM kada izgubimo tekmu, onda NE PIŠEM na forumu. Što bi DV rekao: "To nije za televiziju"... :šal

Imam na TV opciju vraćanja unazad, ali ništa slađe od gledanja snimka

Vidi, ja zbog te opcije "7 dana unazad", gledam jebenu tekmu svaki dan jednom! Ako izgubimo, analiziram da li je bilo slučajno i šta sve može da se popravi a kad pobedimo onda meračim. Nekako brže prođe vreme do sledeće tekme...
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.642
Reaction score
13.813
Локација
Yaoundé
ФК ме је изнервирао, а и генерално сам јуче имао неки лош дан, да бих јутрос сео на наочаре :gaah:

Срећом, био је ту КК... Што неко рече, готово да сам заборавио када смо овако привели неку утакмицу крају. Тринки је пре утакмице (или пре пута?) изјавио како ће смислити у ходу шта ће одиграти у Лиможу. Шта би тек било да је припремао меч :D

Идемо!!!... додуше, ја прво идем по нове наочаре :icon-rolleyes:
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.189
Reaction score
2.830
Локација
Где год ОН да игра!!!
Колико сам се скењао после Чукаричког толоко сам срећан после Лиможа. Па како ли ће овај наш КК да игра тамо на пролеће кад сад игра овако??? Има доста осцилација у игри, изгубљених лопти. То мора да се сведе на минимум.

ПС: Од кад знам за себе КК је као домаћин играо у белој, а као гост у црној опреми! Ове године је обрнуто! Неко из управе је то променио. Зашто???
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.424
Reaction score
10.553
Локација
okupirana Srbija
Од кад знам за себе КК је као домаћин играо у белој, а као гост у црној опреми! Ове године је обрнуто! Неко из управе је то променио. Зашто???
Deng Sjaoping onomad reče: Nije važno da li je mačka crna ili bela, važno je da je crno-bela.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Jos jedna pobeda je potrebna da bi se Partizan kvalifikovao u sledecu rundu, ali kako se nasa grupa razvija, ako budemo odbranili domaci teren stvarno ne vidim nacin da ne budemo prvi, pogotovo sto cemo sad imati vise domacih nego gostujucih utakmica
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.316
Reaction score
10.925
Локација
Beograd
Meni više smeta to što se druga boja manje vidi u odnosu na dominantnu, baš dosta manje, jbg ..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top