Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2022

Статус
Затворена за писање одговора.

baros

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2006
Порука
96
Reaction score
580
Bravo Grobari- Partizan i samo Partizan najbolji je on, on je sampion!!!
Jeste bolno, jeste tesko, ali ili cemo da potonemo sa najboljim trenerom evrope i najvecim Partizanovcem , ili cemo se svi zajedno, navijaci punjenjem svih dvorana i vetrom u ledja kao 2010ih, a Zeljko (za pocetak bar nekog da udavi u svlacioni.. ) kao pravi sampioni dignuti na tron koji prirodno pripafa samo jednom klubu!!!
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Kada primis od ovakvih cigana 30 za četvrtinu, kao što smo mi u drugoj kada je utakmica bila i gotova, onda nemaš bilo čemu da se nadaš. Odbrana nam je rak rana, rastimovana i mlaka.
Nikada stranci nisu dobijali derbije, ili ove utakmica sa panterima, uvek mora da se ima baza od bar 3,4 domaća igrača, mudonja, a da opet poseduju solidan kvalitet, i malo košarkaškog IQ-a.

Rekoh kada je Madar izostavljen, da mi definitivno idemo bez pleja na kup. On ne bi ništa promenio ovo je timski sport, ali smo baš jezivi na 1-u. Kuruks je gotiva, ali ne verujem nešto da je on dovodjen da bi igrao neke specijale u defanzivi i da pravi faulove.
Avramović jasno mi je kako je igrao u Čačku i Italiji , ali kako je on dobacio do Unikahe to mi nikada neće biti jasno, jedva čekam da prestane da bude naš igrač, i gde "pobedismo" letos cigane u trci za njegov potpis.

Da se saberemo i probamo da doguramo do finala Evrokupa nekako, šanse postoje. Mi od ovog kupa samo smo Smajlija izgubili i ništa više.
Sada sledi pauza dobro će doći i nama i našim igračima.
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.171
Локација
Trstenik
Vidim da se ovde piše kako smo loša ekipa ovo, ono. Istina je da nismo bog zna šta, ali ovoliko gori od njih sigurno nismo. Od istih onih koji su gubili kući od Albe, Monaka, onih koje je Igokea razbila, koji su se mučili protiv Krke, i generalno loše igraju ove sezone.

Ljudi, imajte u vidu da se ova utakmica igrala pred izbore. Ne bi imalo smisla da zvezda ne bude šampion. Setimo se kako je Željko Obradović došao u Partizan, ko ga je prvi najavio? Pa nismo valjda ovce...
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Onima koji su u Cairu i idalje pevaju, nisam ironican zaista svaka cast. Da sam mladji verovatno bih i ja to radio ali u ovim godinama samo bi se besan okrenuo i otisao verovatno. To je najlepsa slika veceras i dokaz reci Duska Radovica da nije uvek lako ali je lepo navijati za Partizan.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Drugi put smo poniženi.
Igrao je Partizan prethodnih godina sa 10 puta slabijim timom i slabijim trenerima, početnici, pa je uspevao da se bori, igra ravnopravno i čak pobeđuje.
Ovo je bruka kakav je mekan tim sastavljen, da nekoristim teže reči.
Jadno.
Odbrana skoro celog tima je katastrofalna, ali ako igrači od kojih najviše zavisimo igraju tako jadnu odbranu, mislim na Pantera, Ledeja i Mura onda nam ništa dobro neprestoji.
Tim može da igra u mekanim i opuštenim utakmicama EuroKupa, mada i tu se pokazalo kad se stegne da se izgube.
Za ozbiljnije nešto, jasno se vidi nema šanse.
Moram priznati da je ovo velika sramota.
Ali eto, imaće prilike u tako nebitnoj utakmici, pred našim navijačima, uskoro protiv istog protivnika da pokažu bar da ima imalo neke nade.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Nikad kvalitetniju individualnu ekipu nismo imali, a izgledamo amaterski. Ponizavaju nas vec drugu utakmicu.

Kada ekipa nema glavu i rep, kad izgledamo kao da smo se skupili s ulice, najveci krivac je trener. Nema tu losi igraci kurci palci. Nikad bolji individualni tim nismo imali, a sto sem Mura i Pantera niko ne moze da odigra je odgovornost trenera.

Drugo, mi odbranu ne igramo. Pokusavamo da krademo lopte, lupamo blokade, bacamo se za loptu ali to nije odbrana. Od 20 napada nama protivnik napravi visak u 18 i to nema veze sa ovom utakmicom. Ispada u svakom pokusaju da odigramo odbranu.

Ovo ne umanjuje Zeljkovu velicinu, on je najveci u istoriji Evropske kosarke i jedan od najvecih u istoriji ove igre.
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.113
Reaction score
4.026
Локација
Београд
Ekipa kao da se prvi put sastavila, niko ne zna gde ide i šta treba da radi ni u odbrani ni u napadu.

U napadu igramo ''svako za sebe'' pa ako neko ubode - ubode.
Divljačka košarka bez uigrane akcije i čekanje da neko šutira kad istekne vreme ili kad mu se digne.

Ipak, nedostatak energije, požrtvovanja i volje je ono što mi je najviše smetalo.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
First impressions ?
Bezmudaska mlitava kurcina. Razumem ja i povrede i bolesti i iscrpljenost ali kad na pocetku utakmice izlezes i otresu te kao slinu jer nemozes da postignes kos jebenih 5 i po minuta kao da smo izasli sa omladincima to je nedopustivo. I posle ostatak utakmice odrade te rutinski a u ekipu nikakvu reakciju nemas mislim sta reci.
Rekao bi mozda konacno i da izvucemo neke pouke iz ove sramotne partije i da krenemo u nekom drugom pravcu ali tesko.
Sa ovakvom pristupom i igrom videcemo Euroligu i trofeje samo na TVu
 
Последња измена:

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Protiv govana, u svinjcu koje je njihovo prirodno stanište, ne može u belim rukavicama.

Novica je trebalo da ostane još ovu sezonu, makar igrao 10 sekundi po meču, ovi igrači ne osećaju Partizan, i to mi više smeta, nego 20 razlike!

Gde energija u pičku materinu, protiv ljudskog taloga igraš
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797
Kad Kuzmicevih 5 poena vrede vise od Lesorovih 19, Vajtovih 0 za razliku od 10 Ledeja to govori o mnogome, pre svega KOLEKTIVU i timsku igru.

Ovom timu sutra da se prikljuci i Kevin Durent ne bih pomogao.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Pošto ne sme da se kaže istina, onda bolje da se ništa ne kaže.
Znamo brate sta hoces da kazes, opusteno. Ne postoji trener kog ne mozemo da proglasimo za neznalicu zarad Ostoje i stranke.
Bilo je samo pitanje vremena, a sva sreca lako je prepoznati namere cak onde i gde nema reci.

Zeljko Obradovic je najbolji trener u Evropi!
Covek koji je ovom klubu doneo titulu prvaka iste.
Ostoja je stranacki vojnik i govedo iz Prislonice koje nista nije donelo Partizanu. I nabijem ga na kurac.

OSTOJA ODJEBI!
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Mi se kao ložimo da uzimamo Eurocup a poniža nas fenjeraš Eurolige. Ko hoće neka se loži i dalje, ovakvim pristupom mi ni finale Aba lige videti nećemo.


Pa mi ćemo pre igrati finale Eurocupa nego Aba lige. Ne zato što je Aba toliko kvalitetna, nego što će biti dosta tuče, a mi smo tako svileni i nežni, lako nas slome.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
427
Reaction score
2.775
Локација
Beograd
Grobari u ekipi....!? Trinkijeri+ soladati+Novica kup osvojen
Rekoh na početku sezone da smo mi odlaskom Jareta(najveća poraz uprave) i penzionisanjem Novice izgubili srž, partizanštinu i dva najveća fajtera u ekipi... pa nama su sa više žara igrali Mozli i Pejdž... nego nekako premekani Ledej i Lesor (koji se nadava koševa u garbidž-tajmu) Jedini koji pokaza hrabrost i bezobrazluk je igrac koji je igrao samo prvu protiv pokojnice, Smailagić... o klincima i (ne)doprinosu neću jer mora da bude tu neko na terenu ko će da te povede i pokaže ti put...a koga da pratiš? Zagorca? Koji il' je bolestan il ga bole leđa il' uđe pa napravi glupost za glupošću... i jebo nemanje pleja i izgovore, ekipa koja skoro svaku tekmu bitnu i prelomnu(Huventud, CedOli, FMP1) igra u grču nema herca i toeto!
Jbn Vilson, Vanja i Vrabac su ginuli. Šta je br eovo kakvi su ovo luzerski mentaliteti, borba bre!
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Пошто многи причају о квалитетној домаћој бази играча и о томе јелте како их цигани имају, да вас питам кога би сте од њихових "домаћих" играча узели да имате прилику???

Већ пар година од балвана им МИ правимо играче, па ово теле Давидовац само против нас игра, јебени Марковић само против нас изгледа као Кари, једино што им од тих домаћих признајем је Најки, који је добар играч и плус та наложеност.

Ми морамо добро да се запитамо шта и како желимо да играмо, ово припаљивање трица никуда не води. Невјероватно ми је да ни једном нисмо покушали брз напад, да пробамо барем мало да их пореметимо у одбрани. Већ упорно се инсистира на неком позицоном нападу а људи су нам на свакој лопти.

Идемо даље!!!

Едит: јел било још кога срамота кад прикажу Новицу Величковића?
Човјека који је предводио значајно неквалитетније наше играче против значајно квалитетнијих циганских и никада овако нисмо изгледали на терену.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top