Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Lep tekst Zagore,samo nemoj da glorifikuješ ulogu ovog foruma.
Da je nas poslušao, Nemanja Tomić odavno ne bi bio igrač Partizana.
Toliko sam grubih grešaka pročitao ovde,uglavnom iz nezanja i ne pozanvanja stvari,da stvarno ne znam kako bi trener posle toga uopšte uzimao za ozbiljno većinu napisanog(časat izuzetcima).

Jasno je kao dan da je naš najveći problem današnjjice,što najbolje fudbalere koje smo imali u zadnji 5,ili neka bude 2-3 godine,ne uspevamo da sastavimo zajedno.Imaš špica razbijača skakača nema ko da centrira.Danas je obrnuto.Taman popuniš jedno mesto,drugo postaje problematično.
Problem je što svaki ozbiljan klub ima spremnu zamenu za odlazak bitnih igrača,a to kod nas nije slučaj.Lakardija sa Savićem je upečatljiv primer.

Mene brine,što lako prepoznajemo greške,i sve ono što smrdi i ne valja u klubu,a nemamo nikakve alternative.Bilo ko drugi da dođe, u ovoj konstalacij iznači samo nastavak iste priče(kurta-murta).

Sale Stanojević naravno da nije savršen trener.On je stručnjak u razvoju,i tek treba da postane vrhunski sa svojim izuzetnim talentom.Za ovo kratko vreme uradio je toliko,koliko niko od nas nije očekivao kada je došao.Nemam neku posebnu emotivnu vezanost prema Saletu,kao što nisam imao ni prema Duletu s početka,samo mi nije jasno zašto se košarkaški navijači raduju ispadanju,kada se sve to dešavalo i u KKP početkom prošle decenije.

Strašno mi je išla na kurac,sva ta priča o ciframa transfera pred ovu utakmicu,Đurine glupe izjave o enormnom ulaganju,kao da ne vidimo da je prodao sve što je mogao,pa je onda na vrat na nos krpljen tim, pred ovako važnu utakmicu.Znao sam da ne miriše na dobro.
 

Zagor

Guest
Da je nas poslušao, Nemanja Tomić odavno ne bi bio igrač Partizana.

Можемо сада да се спремамо за онанију над нецином 45оминутном игром, али ово би био најмањи проблем.

Проблем је што и ти форумаши које си навео, а аутори су свакаквих текстова, листом знају да миљковић никако није играч за Партизан. И то не датира од јуче. Могао је да пита и пекара, месара, поштара, сви би му рекли исто.

Не могуће да толико не знамо...
 

black rats

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
192
Reaction score
13
Crno-beli,

Na zalost svih nas Partizan to upravo jeste, i u ovih par recenica si ga najbolje opisao.
Iskljucivi i jedini krivac za ono sinoc je nasa uprava, i dok god nam u klubu budu sedeli oni sto nam sad sede, mi se ni za pedalj necemo pomaci napred.

I to nije nesto novo, sve ovo ranije je vec vidjeno i ponavlja nam se unazad tridesetak godina (bar onoliko koliko ja pamtim i pratim Partizan).
Ali jbg, on je takav kakav je, mi cemo ga i dalje voleti, bodriti, nervirati se, tugovati i ponekad radovati.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Problem je što mi nemamo krštenog desnog beka,kao što prošle sezone nismo imali ni levog.
Morao je da bira između 3 rešenja,(Ranković,Miljkovič,Aksentijević) iako nijedno nije adekvatno.

Svakako da je rezultat na kraju najbitniji,ali je činjenica je da je taktika postavljena odlično, gde smo mi dominirali većim delom.Meni više to znači,nego greška za bekom,iako sada to ispada ključni momenat,što je po meni zabulda jer izraz lica sudije u drugom poluvremenu, govori više od svih analiza.

Tomić je igrao i u Genku.Doduše, i tamo je dao samo jedan gol.
 

Zagor

Guest
@Pekarski

Мани томића. Подели му минутажу са учинком на терену у досадашњој каријери, и добићеш милина промиле.

Друга је ствар што му ја искрено желим да оно од синоћ понавља изнова. Не због њега, не због његових менаџера, већ због мене. Хоћу бре мало фудбала да гледам! :D
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Stojkovic
Aksentijevic
Ivanov
Savic
Volkov
Kamara
Ilic
Babovic
Moreira
Kleo
Tejgo

Zasto ovo zvuci kao naucna fantastika? Onog dana kad ovako nesto postane realnost, postacemo ozbiljan klub
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Kada sam napisao forum,mislio sam i na sebe,jer sam ga i ja dobrano kritikovao.
Činjenica je da smo se mi pitali,on ne bi igrao,zato što je pokazivao slične brljotine,kao neki ovde prozivani i opljuvani.

Prva misao sinoć kada je dao gol,i napravio par dobrih poteza je bila,evo još jednog solidnog i sa mnogo strana, dugo očekivanog transfera.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Погледајте ову слику, а посебно играче обележене наранџастом бојом. Мада, има ту још наших бивших играча који употпуњују слику. Можда вам буду неке ствари јасније - као на пример зашто су се неки вратили баш у Партизан, зашто неки морају да играју, или зашто су неки продати а да нису честито ни у пунолетство загазили.

Да би се омастили Дамјанац и слични робовласници, а све уз сагласност оних који нам ведре и облаче у клубу.

Један од најважнијих критеријума при селекцији је да ли има нешто код Дамјанца да се у Партизану запосли, удоми, једном речју - усрећи. А Партизан и његове стварне потребе за играчима? Ма кога заболе...



Линк
http://www.transfermarkt.co.uk/en/lian-sports-gmbh/details/berater_13.html
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Kontam da će neko odavde biti neko naše buduće pojačanje, možda ovaj Novaković ili Đokaj. A ovi odozgo će nas ubeđivati kako je baš taj igrač koji nam je preko potreban.
 

Zemunelo

Grobar
Учлањен(а)
17.04.2008
Порука
755
Reaction score
26
Локација
Zemunelo
Stojkovic
Aksentijevic
Ivanov
Savic
Volkov
Kamara
Ilic
Babovic
Moreira
Kleo
Tejgo

Zasto ovo zvuci kao naucna fantastika? Onog dana kad ovako nesto postane realnost, postacemo ozbiljan klub


To je moralo da bude realnost a ne naučna fantastika.
Dodaj tu i Rnića umesto Aksentijevića koji je još zelen za ozbiljne utakmice i dobijaš tim koji bi lagano prošao u LŠ.
 

Zagor

Guest
@Stoxan

То је на Крстајићу и Станојевићу. За сада им одупирање том ветру не иде баш најбоље. Управо су клијенти поменутог двојца са кормиларом (биком) најпроблематичнији играчи у нашем тиму...
 

grobarstvo

Guest
Kad se u klubu bude uprava pitala,a ne menadzeri,mozda se i mozemo necemu nadati.
 

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
NIsam hteo juce da komentarisem pre utakmice, ali kad sam procitao ovo, osetio sam se posramljenim. I sa takvim sam se osecajem danas i probudio. Ne zbog Partizana i ne zbog poraza, vec zbog naseg dicnog predsednika. A evo sto, da citiram gospodina predsednika, iz Kneletovog posta:

"Уверава Ђурић да прича о Лиги Европе није алиби за евентуални вечерашњи неуспех:

Играње у Европи је циљ – у Лиги шампиона први, али и у Лиги Европе – значајан. Јер, видело се колико људима у Србији, без обзира да ли су навијачи Партизана или нечији други, значи долазак Арсенала или Шахтјора у Београд! И то је основно што желимо!"

Ovaj gospodin nam se smeje u brk (a, vala, pomalo i jebucka u zdrav mozak). Pre nekih mesec- mesec i po dana, bas u vreme kad je trebala da se dresi kesa, pricao je sasvim drugu pricu o Evropi ( po tom pitanju sam u par navrata tupio o cilju i odgovornosti). A sad, odjednom, kad smo imali relativno povoljan rezultat pred rasprodatim JNA, i kad su na dohvat ruke pocele ponovo da svetlucaju parice iz cupa zvanog plasman u CL, nas vajni predsednik nam stavlja do znanja da je nas primarni cilj upravo plasman tamo. More, mars, bre, kaciperu nesposobni! Opet bi hteo malo da se okitis tudim perjem? Opet da ti momci na terenu naguraju 10-15 milki u kasu, pa da ih opet, kog na zimu, kog na leto, za par evradi udomis sto u Kinu, sto u Emirate, da bi nam na kraju sezone rekao kako smo i ove sezone fantasticno poslovali sa pozitivnom nulom? ´Ajde sad, maheru, posle ovog debakla (a ovo jeste debakl - katastrofa moze tek da usledi, za dve nedelje), uzmi nase momke u zastitu i preuzmi odgovornost i konsekvence. Ali, tesko, bato... Slatko je na Partizanovim jaslama, jel´da? Bice bolje sledeceg leta, do tad - skrpicemo mi vec nesto za sitne pare, zar ne?

Joj, sto nismo akconarsko drustvo, pa da mozemo da se sretnemo, uffff ala bih ti... (nastavak mozete da zamislite po volji :) )
 

Astore

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2007
Порука
844
Reaction score
80
Nema teoretske sanse da bi Moreira odigrao bolje nego Vukic sinoc, ili Babovic bolje od Tomica.

Savica su morali da zadrze jer dostojnu zamenu ocigledno ne umeju da nadju, ali sta nam sada to vredi...
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Astore nema teoretske sanse? Ja bih bolje Odigrao od vukica, a o Moreiri koji moze da ga nosi u zubima I da ne govorimo.

O njegovom izlezavanju u 16 m u 90om minutu necu ni da govorim. Usrao je sve sto je napravio pre 10 godina.
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.405
Reaction score
2.321
Локација
Gde god ti da igras...
Таксиста на челу Партизана је опет покушао да се јебе а да му не уђе, али то никад није могло. У фудбалу се све види на терену. И све дође на своје, кад-тад.

Нажалост, ово време је на чело нашег клуба донело сподобе попут њега и његових сарадника. Е, па, господине шнајдеру (или таксисто, не знам која ти је бранша милија), Партизан и фудбал нису државна фирма која се добија на муфте.

У фудбал нешто мора да се уложи, а не само да се распродаје. За 30.000 евра можда може да се купи која тона концентрата за Ветеринарски завод али не може да се уђе у ЛШ. Можда може једном да те просере, али не и више пута. А ако уложиш, не улаже се да би продао већ за годину дана, што ти радиш.

У фудбалу се тим формира, а не продаје се стуб одбране пет дана пре прве утакмице. У фудбалу се не зајебава са уплатом новца и лиценцом за играча којег си довео као највеће појачање.

Партизан није изложбени салон у којем се "роба" продаје без икаквог плана, нити је експорт-импорт предузеће у којем је најбитнији салдо, већ је поред салда битан и спортски резултат. Узгред, не знам још ниједну фирму која је годинама на позитивној нули упркос милионским трансферима...

Партизан није свратиште, азил и рехабилитациони центар за штићенике Рамаданијеве и Дамјанчеве агенције за трговину робљем, нити уточиште за полуиграче попут Стефана Бабовића који нису нигде могли да успеју у Европи, па су овде дошли да својим класичним безобразлуком остављају тим на цедилу у најбитнијим утакмицама.

Партизан није место нити тим у којем ће менаџерски лоби да одређује да кажњени играчи који су пребачени у Телеоптик морају под хитно да се врате у први тим, а све зарад нечијег интереса и процента у трансферу.

Партизан не сме да буде клуб у којем ће управа да уваљује киту тренеру, остављајући га без подршке и роварећи против њега (случај Јокан) нити да му не излази у сусрет са појачањима или да му тражи замену после пораза на свом терену (Станојевић).

Партизан није клуб чији председник сме да из недеље у недељу изговара лажи о спонзорима, "бомбама", откупу играча које никад неће откупити. Нити је стадион Партизана модна писта за промовисање љубичастих џемпера и флуоресцентних зелених патика. Нешто у клуб мора и да се уложи, ако сте баје и китите се титулама и функцијама.

Партизан, такође, није клуб у којем ће увек и само бити одговоран тренер, док ћете ви, багро паразитска, годинама и деценијама да остајете недодирљиви у фотељама.

Сподобо, одјеби од Партизана, поведи и Рашу, Вукадина, старца Бјеку од 65 љета, Дамјанца...па их запошљавај у Зекстри ако су ти толико срцу драги.

Odlican text Crno Beli, ali nazalost naš Partizan sa ovom upravom na celu upravo sve to jeste... Ono sto ja i ti i svi navijaci Partizana nikad ne bi uradili, oni su ga u to pretvorili...

I sve dok je tu vece staraca i razni snajderi, nasa nadanja za stabilnim klubom u evropi je cista utopija...

A i tvrdoglavi Stanojevic, sam sebi ce doci glave... Jos od njegove izjave da je "Moreira ipak samo stranac" me je jako razocarao... E moj Stanoje nije ti bio dobar doktor zato sto je stranac a docice tebi glave Srbin (Miljkovic)
 

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
Stojkovic
Aksentijevic
Ivanov
Savic
Volkov
Kamara
Ilic
Babovic
Moreira
Kleo
Tejgo

Zasto ovo zvuci kao naucna fantastika? Onog dana kad ovako nesto postane realnost, postacemo ozbiljan klub

evo ti malo drugačija varijanta

Stojković
Rnić Savić Ivanov Volkov
Kamara Smiljanić Ilić Tomić/Babović/Vukić
Kleo/Tejgo Jovančić

ovde nema ni viška stranaca (kod tebe ih je 6), primetno je jeftinije od tvoje postave, i još je bilo realnije da se sklopi. Prosto ne znam koji deo ekipe bi bio jači od kog.
 

Гпб

Guest
Хоће ли наш клуб једном у историји стиснути муда и уложити жалбу на ово суђење? Не могу да се не сетим Барсе у Пиониру, шта занчи ауторитет кад је Даниловић дошао да разговара са судијама. Још се после тога та одлука проверавала пред комисијом. Мада шта очекивати од смрдљиве уефе, Срби су за њих другоразредни грађани...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top