Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Srbije 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

airmilos

Početnik
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
37
Reaction score
0
Jos jednom se pokazalo da kad na klupi imamo iskrenog i pravog grobara cigani mogu da nam duvaju, ali kad nam je na klupi turista koji je dosao da obilazi gradove Srbije ona su i rezultati takvi. Avrame jebem te i tebe i mutavo govno, slinu bosansku mamu vam jebem.
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Mi smo utripovali da smo neki tim, kao spremamo se za Ligu sampiona? Za koju ligu bre se mi spremamo?? Pa mi moramo 80% da remontujemo tim ako mislimo da prismrdimo uopste u bilo kojem evropskom takmicenju a ne u LS!
Cigani nas dobise 4-0, eeeeeej breeee! Nivo Ren-a je za nas misaona imenica, nazalost, a kamoli LS!
Doziveli smo da gledamo ovo zuto govno da se raduje na sred JNA a do juce je plakao i bio manji od makova zrna! Ono sto je STANOJE sa mukom gradio govna ruse preko noci!
Rnicu, jes da ti nije bilo lako jer Aksentijevica u defanzivi nema pa nema, ali ti si kriv za oba gola! Cao!
Osramotili ste veceras grb koji nosite bez obzira sto su govna iz uprave ucinila sve sto je bilo u njihovoj moci da do ovoga dodje!
A sad slusam ovu konferenciju za stampu i dodje mi da udjem u TV i da slomim ovo Izraelsko govno jebem mu sve po spisku!
Ponavljam, posle rezultata u rupi, uz cinjenicu da imamo 2 napadaca od kojih jedan to mozda i nije a uz to ima i 18 godina/50 kg i drugog koji igra sa sipkom u nozi, nisam ni ocekivao da prodjemo dalje, ali nisam ocekivao i ovakvu predstavu! Vrlo sam zabrinut za nastavak sezone jer nemamo kadar a sta ce biti u derbiju, o tome sada necu i ne smijem da mislim!
 

Злаја

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
712
Reaction score
11
pa ne ovo sam samo cekao, Rnica i Ivanova oterati, igrao je i Moreira kad mu je umrla keva pa je oteran, ne sporim ja napadali smo mi, ali da imamo par dobrih igraca ko sto nemamo, raskantali bi ove 5-0, fali nam spic to je evidentno, Rnic covek kiksa 500 derbija i nikom nista, pa bolje staviti malog Ostojica da igra, sta je sa Andersonom, ne mogu da verujem da zvezdini igraci pretrcavaju nase stopere... sa ovom ekipom nemamo sta da trazimo u evropi...
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Не знам шта да кажем и напишем а да можда у овом тренутку јебем некоме матер који можда то и није заслужио.

НакаР је одприлике објаснио, смирено и све како треба. Ми да смо (опет као и у рупи) искористили наше шансе, они писнули неби. Нема никакве везе ко је играо, ко је фулао и ко је грешио. Ово почиње дубоко из главе јер ту нема везе ни тактика ни нека спремност ни форма екипе.

То што је Станоје био утупио у главе играча, то неће нико моћи. Код Станоја је могао да игра ја мислим чак и Чакар са 44 године и неби одиграо лоше. Значи проблем је у глави.

То што имамо такву управу, што немамо тренера, што су играчи неки ван форме, то су све проблеми који су у главама играча и те проблеме можемо заобићи против неких парадајз екипа (да не спомињем сада сва имена) али дерби је ипак дерби и ту посао 90% одрађује само глава.


Џаба и Месија да имамо ако нема некога да га усмери. Па што је Маркец код Станоја растурао а сада дечко не може да састави 2 додавања без да погреши?

Нећу намерно да пљујем по нашим играчима, јер других немамо и ово је најбоље што имамо. Проблем је тренер и ту је крај приче!

Све док је Грант ту, ми цигане нећемо победити, чак мислим да нећемо ни нерешен резултат извући.
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Razumem, ogorceni i besni smo svi, ali zasto toliko pljuvati Rnica? Je l' Rnic kriv sto Dijara nije iskoristio mali milion sansi u obe utakmice, ili sto su Sale Ilic i Markovic promasili ceo gol u situaciji koja je bolja i od penala, ili Babovic, koji jurisa sa vetrom u kosi na 1. mesto najomrazenijeg igraca Partizana.

Ceo tim je kriv, kao i Grant, a ponajvise ljubicasti mutavko Djura sa svojim lopovskim kompanjonima u upravi.

Velika sramota se desila na nasem stadionu veceras, ali sigurno nije Rnic jedini krivac.
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
201
Reaction score
9
Ona situacija kada Dijara ima samog Tomica na levoj strani, a on sutira na gol, to nikad necu moci da mu zaboravim, ma koliko golova dao kurvi...
Izvodjenje Vukica, jedinog coveka koji zna ovu igru u malom prstu, maestralan potez onog alkosa od trenera...:banghead
A za to vreme Milijin mali radi sta hoce na terenu, i autogol kad bi dao, Grant bi ga ljubio u dupe...:banghead
 

punkerisimo

Početnik
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
62
Reaction score
11
Локација
Humska
Svestan sam bio da cemo prepustiti finale kupa sa ocekivanih 2:1 ili 3:1, ali ovakvu kurcobolju na terenu nisam video odavno.
Tako ne igraju profesionalci za nas Partizan!
Ne bih da nabrajam, ali svega 2-3 igraca su odigrala kako valja.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Da kažem prvo da neću više pisati u fudbalskom delu foruma dok se ne desi neki fenomenalni uspeh, tipa ulazak u LŠ ili pobeda protiv cigana 3-0..


Igrači Partizana, vi ste prva generacija koja je igrala prijateljske utakmice sa ciganima.
Jeste se izljubili sa njima na kraju? Niste? Sledeći put obavezno da se izljubite i to u dupe da ih izljubite... Bez faula, bez kartona, bez konflikta...

Ovo je blamaža nad blamažama. Nije uopšte bitan trofej. Ovo je blaćenje i sranje po klubu. Karali nas cigani u sred našeg lavora. Ni gol u dvomeču. Onoliko šansi promašenih.

Rniću, sedma zvezdina zvezdo! Dok ti nisi bio tu, ako nisi znao mi smo cigane karali, ali ti si se sad vratio i ponovio ono što si i prošli put radio. Ponovo si ciganima sredio pobede u derbiju. Meni je mnogo žao što gomila talentovanih momaka sada konobariše po kafićima po Beogradu i provinciji, zato što su takvi antitalenti kao ti morali da igraju.
Najbolje od tebe što sam doživeo je kad nam je tvoja sestra dala karte u Vršcu u finalu plej ofa!

Dijara, zar i ti? Brate mili...

Jel ima još neko na forumu kome nije jasno da zahvaljujući Eduardu Partizan ima 8 bodova više od cigana?

Titula je pod velikim znakom pitanja. Kakve su šanse da nas dobiju i na sledećem derbiju u prvenstvu? Realne su. Ovo je sramota, ovo je opet nabijanje kompleksa. Oni sad tačno znaju kako se pobeđuje Partizan. A Partizan sad ne zna!


I za kraj: Bogićeviću, sačekaj ti još jedno 5-6 godina na pravi trenutak, pa onda dođi da nam promeniš stolice i uvedeš nas u Evropu! Spasioče nas, Bože Sunca (onog što treba da obasja prostor iznad Humske ulice) :pop
 

Zaki

Grobar
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
479
Reaction score
91

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Ово је вероватно крај наше доминације, за коју смо сами криви. Цигани су били на корак од раке, али смо их као и много пута до сада, вратили у живот. Поклонили смо им статус фаворита у дербијима, дали смо им полет и сада ћемо у наредним дербијима ми бити ти који ће имати страх.
Свака част управи Партизана, ђурићу, алберте, бабићу и остала балего, поцркали сви, попишам вам се на гроб.
 

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Bruka i sramota sta smo mi promasili u ove dve utakmice. Nismo iskoristili svoje sanse i logicno je da ispadnemo, ma koja ekipa da je bila preko puta, a ne raspala cigan mala.
Rnicu definitivno treba zahvaliti na saradnji, i ne samo njemu. Jedva cekam da se zavrsi ovo prvenstvo, jer sad kad krene mandovska propagandna masinerija, bice dobro ako osvojimo titulu.

Djuricu, pas ti jeb´o sve mrtvo i zivo zanavek zbog ovog sto nam radis od kluba. Zahvaljujuci tebi i tvojoj sviti cigani nam opet senluce u Hramu, ziv se raspao da bog da. Slavicu taj dan kad govna budu otisla iz kluba.
 

brzomimi

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
80
Reaction score
2
Некад се звала убица цигана, а сад се зове машим "са пенала"! - Убица цигана? :cry: Рнић?! :banghead Још ће испасти да нам је МиљкоН недостајао. :confused
Марковић? Још једна од стварно великих проблема је и његова криза, просто назадовање. :?
Што не убаци раније Џигија, да барем нешто позитивно извучемо одавде.

Не нервирај се Авраме, нема потребе... Само полако, на ракијицу, спремиће Ђура (ака - љубим се са лулетом, све у циљу србства).


Трагичан дан је комплетиран. Уместо последњег ексера, дадосмо им вештачко дисање...
За њих је ово Бари 2.


Само полако Богићевићу, не жури нигде. Сачекај да пачић одлучи ком ће се царству приволети, па да видиш да ли ти се исплати долазити у вољени клуб.
 
Последња измена:

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Dadadada,sad je jos i Aksentijevic kriv za gol,sto se decko ubacio napred zamisli pa nije se vratio,ostavio je rnica da se bori sa...,sto rnic nemoze da uradi ono skolski sto je Krstajic radio i sto radi svaki kvalitetan stoper,kad ti igrac gurne loptu u tom duelu da ga izremplujes telom i ramenom,to svako ko se bavio malo ozbiljnije fudbalom,videce i reci da ga je lagano prosaoo lazovic...bez kontakta te prodje igrac,piii...
aaa vama aksentijevic kriv...
cigani su apostrofirali igru u defanzivi ka vukicu,zaustavili kolko toliko njeg ai eto ti uspeha...naravnooo,napadnu nasu odbranu brzom loptom u prostor i eto problemcica i trosenja i od toga sledi dekoncentracija njihova...

Aj kad bude postojao snimak pa uzmi malo bolje pogledaj kako se Aksentijevic krece unazad, bez da pojma nema gde mu je igrac i krece da trci tek kad je vec odigran pas i kada je to kasno, nemoj braniti nekoga bez argumenata samo zato sto ti je on simpatican, dok je njegov konkurent vecini ovde kost u grlu i traze mu se greske non stop. Samo to me nervira nije mi namera da pljujem Aksenta, jos je mlad, napreduje iz meca u mec i bice sve bolji.
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.351
Reaction score
1.345
Jeste mučno i teško ali Kup je mnogo manje bitan od prvenstva.
Svim silama na petu uzastopnu titulu i NAPRAVITI VELIKO SLAVLJE U ZADNJEM KOLU PROTIV METALCA,NEKA CRKNU CIGANI I NJIHOVI DUPELISCI IZ MEDIJA I POLITIKE !
A posle toga,nadam se ,smena uprave i veliki remont ekipe...
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.278
Reaction score
34.155
Локација
vaginamandibularia
Šta reći sem da me boli kurac. Ovakvo nezalaganje još nije viđeno u derbiju. Mali super anti talenat promašuje sa 5 metara, golman koji ima 50% ( na svaku odbranu dođe primljen gol ), Rnić koji je rupa veća i od Rupe, dva katastrofalna prelazna roka i romi po svemu prikazanom imaju bolji i uigraniji tim. Dok smo mi izigravali uvređene mlade na svim klupskim i navijačkim nivoima, dozvoljavali sebi da nas neki privrednici nasankaju i merii kome je duža kara, cigani su ni krivi ni dužni osvanuli ispred nas po svemu sem tabeli. Objektivno, ko odbije jednog Klea, iz prepotentnosti "preskoči" prelazni rok, isvađa se sa svim živim i mrtvim... Ni po jednoj stavci ili parametru nismo zaslužili prolaz dalje.

Ivanov je igrao u skladu s očekivanjima. Volkov takođe. Aksentijević najbolji. Rnić katastrofa. Golman standardno tragičan. Kamara jadan. Babović isto. Vukić slab. Tomić stelt. Dijara nije ni senka onog starog. Lazar Jovančić je biser fudbala, to je čovek koga moramo prodati na vreme, dok kupci ne shvate da sem brzine i duge kose ne poseduje ni dribling, ni šut, pa čak ni neke osnovne veštine poput pasa ili prijema. Zabluda od igrača.

O zabludi na klupi, šta god da kažem ispašću antisemita, fašista, rasista, neki me možda poistovete čak i sa jenea... Reći da čovek ne zna, ne ume, nema pojma... Sve je to preslaba konstatacija.

O upravi je sve rečeno. Slepac do slepca, trgovci našim živcima, nedostojni pozicija na kojim su. Danas su ih fudbaleri dostojno prezentovali.

Sad bih malo o čoveku koji je, po meni, među najodgovornijima za sunovrat Partizana.

Iz kopački u fotelju, odradio je dva najkatastrofalnija prelazna roka u ovom milenijumu. Njegova lična netrpeljivost i povodljivost dovele su do toga da i drugi, mnogo adekvatniji ljudi završe svoje daleko uspešnije epizode u klubu. Usledio je dolaza ješe, ne dolazak Klea, romi dovedoše sve koje su hteli ( jer nama ne treba ni kasalica, ni milunović, ni mladenović, mi imamo biser fudbala i polovnjaka iz brazila koji će uz bivšeg saigrača polovnjaka i vedetu rnića da nas dovede do LŠ)... Jedan slepac kakav je robert prosinečki je doživeo da svoje trenersko neznanje pretoči u pobedu na sred jna. TAČKA


PS. Najbolje da nastavimo da se svađamo na svim nivoima, ima još dovoljno utakmica do kraja prvenstva da i taj trofej bacimo u rupu, koji će nam kurac...

PS2. S nama stvarno uvek komedija. Jebem te živote i sve nas posvađane.
 

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
852
Reaction score
653
Ајде доста КУКЊАВЕ, покушало се, нисмо успели, ипак када не искористиш онолике шансе за 180 минута, тешко би даље прошли и да је ривал био доста слабији! Јебига ГОЛ се мора дати! Јебеш куп, боли ме курац! Првенство се наставља, ту треба жвакати све редом!
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Zna se ko je odradio ovaj kup za cergu. Ne moze da ti tim rastura u prvenstvu,a da u kupu neiskoristi nijednu sansu. Satro stvaramo sanse i igramo kao dobar fudbal, a rezultat patka. Sta sad? Jel ispada da su Vojvodina, Rad i Jagodina amateri u odnosu na cergu m? To da je Rnic kiksara to i dalje stoji, pogotovo kad su velike utakmice u pitanju. To sto mi nemamo boljeg od njega to je drugo pitanje.
 

insomnichar

Partizanovo dete
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
183
Reaction score
59
Локација
Tamo gde su Grobari
Ја и даље не верујем шта се десило вечерас! Браћо моја, Гробари, ста је бре ово?????!!!!!!
 

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Више ценим ''старце на штакама'' него младе таленте, играче који ће наводно харати европским фудбалом.

Довести два крила, нападача, задњег везног, два штопера и резревног голмана, ШТО ЈЕ ГОТОВО НЕМОГУЋЕ, и онда можемо нешто да урадимо.

Много је било лакше у оваквим усраним околностима направити систем, тим путем је кренуо АС, али сад нема шансе за тако нешто.

Још једанпут: СРАМИТЕ СЕ!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top