Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Po čemu to njihov fudbal napreduje????
Pa cigani,slanina i mi da imamo normalne predsednike bi svake godine bili u grupama Evrope, svejedno kog takmičenja, ali to ne bi isključilo da nam je liga kurčina na kub!

Njihova liga je seljačka koliko i naša samo što je predsednik njihovog saveza dozvolio da imaju brdo stranaca.90% tih igrača su u rangu onog Ednilson-a što je kratko bio kod nas,u fazonu zna nešto al nije ni za šta.

GOLA PRIMITI NEĆEMO sem ako Miljko bude igrao!
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
greška, brišite
 
Последња измена:

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
Bas tako Maticu, ali iz istog razloga o kome ti pricas mi nije jasno sto neki navijaju da idemo u LE umesto u LS? Ja cenim da ce nas ISTO (ako ne i vise) kantati ekipe iz LE koje imaju nesto da dokazu nego ekipe iz LS koje ce gledati da nas odrade jer ce im biti vaznija i teza bilo koja utakmica iz njihovog sampionata nego tekma protiv nas.

Mi smo klubski (a i reprezentativno) dno-dva evropskog profesionalnog fudbala, i nasa realnost su sve vise polu-amaterske ekipe. Kiprani su do skoro bili to dno profesionalnog fudbala, a i dalje su tu pri dnu...nas problem je sto smo se srozali na neverovatno niske grane i jednostavno mi REALNO ne mozemo da pretimo nikome kome se manje od 30% ekipe bavi konobarisanjem, pecanjem, kuglanjem, istovaranjem robe...

Inace, smesna mi je ova duboka analiza kipranske lige.
 

ynn93

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
415
Reaction score
283
Локација
Zemun
AEL je smesan, kolko god ga glorifikovali smesan je, a ako su jaci od nas (a nisu) onda nismo ni za jsl, inache apoelov tim je bio osakacen u play off-u tako da ja nisam aludirao na ls ni ailton ni onaj sergio nije igrao a to su im najbolji igrachi... sto se omonije tice ona je cele godine u kurcu i nije neki reper... ne kazem da ne treba da udjemo ozbiljno samo kazem da ne treba da se plasimo ili da "namecemo" strah tamo gde nije potrebam
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.325
Reaction score
34.783
Локација
vaginamandibularia
Jedne ostrvljane prolazimo, drugi nas šalju u drugorazredno takmičenje, a treći tipa apoel ili liverpul nas šalju na domaće njive.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Po čemu to njihov fudbal napreduje????
Pa cigani,slanina i mi da imamo normalne predsednike bi svake godine bili u grupama Evrope, svejedno kog takmičenja, ali to ne bi isključilo da nam je liga kurčina na kub!

Njihova liga je seljačka koliko i naša samo što je predsednik njihovog saveza dozvolio da imaju brdo stranaca.90% tih igrača su u rangu onog Ednilson-a što je kratko bio kod nas,u fazonu zna nešto al nije ni za šta.

GOLA PRIMITI NEĆEMO sem ako Miljko bude igrao!
Pazi nije da se ne slazem sa tobom,kada bi mi zadrzavali igrace nama stranci toliko ne bi ni bili potrebni ,kada bi pare od prodaje igraca i LS ulagali u klub mi bismo sada bili favoriti protiv AEL-a,da smo 10 deo od prodaje Savica ulozili u novog stopera mi bi i prosle godine igrali LS,ali mi to NE RADIMO i zbog toga i nismo neki favoriti ,ti si na osnovu onoga sta bi bilo kad bi bilo zakljucio da su oni indijanci ,a mi favoriti,a to sta bi bilo kad bi bilo nece u ovoj drzavi nikada da bude.
Matiću, koji je tebi kurac, pa znaš li ti da smo mi pre samo 46 godina igrali finale KEŠ-a!?!
Pa znaš li ti ko je bre igrao prvu utakmicu ikad odigranu u KEŠ-u pre samo 60-ak godina?!?
Daj nemoj zajebavati, dobićemo ove crnce 20:0 u dva meča!
:banghead:pop :banghead (od siline sarkazma)
Bas tako veliki deo forumasa ovde razmislja,a zaboravljaju konobare iz Irske (znam recice to se desilo jednom u 100 god ,ispromasivali smo se) ,al sta cemo sa Standardom,Brizom,Tuluzom,Bragom... Prosecnim evropskim ekipama koje su nas tresle u sred BG-a? :confused
Sad vidim da si editovo ,bravo sve si lepo objasnio ,oni su u velikom usponu ,da li su im igraci na nivou Ednilsona ,da li im je liga seljacka apsolutno je nebitno cinjenice su cinjenice ,a ti si ih gore lepo izneo.
Ja vise na tu temu necu da se oglasavam i da namecem svoje misljenje ,postajem malo dosadan i sam sebi ,a kamoli vama ,svako ima pravo na svoje misljenje za nekog smo favoriti ,za nekog smo indijanci ,vreme ce pokazati sve,najvise bih voleo da ste vi upravu i da otresemo kiprane sa 5-0 ,ali bojim se da ce biti gusto ,moja prognoza mozda cak i penali . Vazno je samo da ih Vermez i igraci shvate ozbiljno da pripremi dobro ekipu tamo ,da budu mnogo agresivniji u odbrani i pribraniji ,da iskoristimo sanse jer ih nece biti mnogo ja bih sa 1-1 bio zadovoljan , u BG uvek treba napasti pred 30 000 grobara bez obzira ko je protivnik i rezultat. Nadam se da ce protiv Valete da iskoci neko najavio je Vermez mlade igrace mozda se neko od njih pokaze kao pun pogodak i bude tas na vagi koji ce da prevagne protiv kiprana.
Pokusacu u par narednih dana da nadjem neku njihovu utakmicu i da je odgledam (AKO NEKO MOZE DA POMOGNE NEKA POSALJE LINK NA PM) ,tada cu moci da dam neki strucniji sud o kvalitetima AEL-a i da ih uporedim sa nama ,prednosti mane ,da li nam odgovaraju ,tada ce mi biti mnogo toga jasnije .
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
када видим наш тим страх се сам "намеће" ... тачно је да наш противник не спада у сам врх Јевропског фудбала , али је тачно и то да ми спадамо на само дно тог истог Јевропског Фудбала ...

само се питам на шта ће " да изађе " када нам њихови играчи притисну наш везни ред ... ?! одгледах гомилу клипова на ЈТ-у , види се да Кипрани увек имају у завршници напада по 3-4-5 својих играча ... можда њихови играчи нису " довољно " квалитетни али шта ћемо ако се ради о играчима чији су квалитети приближни Мединим или још горе ДрМо-ових .. ?!! па такви " недовољно " квалитетни крену да притискају наш инфериорни и ужасно спори везни ред .. па онда крену да са 3-4-5 играча истрчавају пред нашу никакву одбрану .. ?!!

да је добро .. није ... волео бих да прођемо ове Кипране и то пре свега због Нас Навијача и Клуба .. али познавајући наше (не)квалитете нешто чисто сумњам у то ... Једноставно овај и овакав Клуб ме није убедио да може да направи било шта вредно у Јевропи ...
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.235
Reaction score
1.604
Ajde i ja malo da palamudim. Ukoliko Vermezovic uspe da ubedi nase vedete Tomica, Babonju kao i celu sredinu da trce u odbranu kada izgube loptu na protivnickoj polovini, prolazimo. Na Kipru cela ekipa mora igrati defanzivu a ne kao na pripremama. Ako se ne budemo vracali, ako budemo ostavljali da stoperi sve odrade, bez minimum 1 gola minusa se u Beograd necemo vratiti.

Mi kroz nase prvenstvo nismo naucili da se branimo i na tome moramo raditi na treninzima. Da imamo jace utakmice u ligi i protivnike koji nas pritiskaju sigurno da bismo napredovali i u tom segmentu. Nadam se da cu jednoga dana gledati Partizan koji zna sta radi i kada napada i kada se brani. Dok ne naucimo da delujemo u oba smera, najebali smo. Dzaba sto je Babonja dao gol Sturmu kada na njegovo i lelemudanje cele sredine dobijemo 2 identicna gola u istom mecu.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
greška, brišite
 
Последња измена:

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.802
Reaction score
1.119
Локација
Ivanjica
Ja nzm koji qrac ovima koji ne shvataju jacinu Kiprana, nije stvar u tome da ih nemozemo proci vec u tome sto vrlo lako mozemo ispasti. Pa cim ima Brazilaca Portugalaca lajicki znas da su brzi ko zmajevi i da znaju sa loptom a nasa odbrana je bas strah i trepet.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Ti dečko (ili čoveče) ne palamudiš nego jako, jako mudro zboriš...izneo si suštinu...disciplina i odgovornost u defanzivi...bez toga ćemo proći kao bosi po trnju protiv ovih čamuga...a ta disciplina i odgovornost u igri bez lopte, posebno u defanzivi - to nam taaaaaaako fali...
Nadam se da nema neka zabrana broja citiranja postova od jednog clana. :D Ali moram da se nadovezem na ovo. Prvo slazem se sta tim sto je covek napisao jako mudro i istinito ,e sad sto se tice tvog podebljanog dela bojim se da sa ovim igracima na sredini terena do toga ne moze da dodje ama bas nikako,potrebne su korekcije ,mada ni na klupi nemamo neka predivna resenja ,ali svkako bolje od pojedinaca koje se vuku po terenu(to je prikladan izraz) ,de si sad Medo. :roll: Babovic je apsolutno neupotrebljiv u defanzivi ,pritom je jako rizican sa svojim glupavim potezima ,da se ja pitam sigurno ne bi poceo tamo , Tomic nema snage da isprati defanzivu ,ali nam je previse vazan u prekidu i sutu sa distance da jednostavno mora da igra . Markovic je takodje prilicni neupotrebljiv u odbrani ,ali sa njim dobijamo agilnost i hitrinu , zadnji vezni su posebna prica ,Lovre je previse mekan usput je i povredjen,Markovic je jos nezreo da odigra dobru odbranu , ostaje Lola koji mora da se rehabilituju kako zna i ume u situaciji kada je Kamara suspendovan on jednostavno mora ,ali mora da odigra prvu utakmicu ! Drugi zadnji vezni Markovic verovatno .
Sto se tice bekova najpametnije je da to budu Miljkovic(teska srca) i Lazevski, krila da odu u sirinu i da to budu Aksentijevic i Volkov ( ni jednom ni drugom to nije strano) dobili bi znatno na brzini i defanzivi sa ovakvom formacijom , na zadnjem veznom sa Lolom i Markovicem i mislim da bi ovo uz mnogo trcanja moglo da bude prihvatljivo sto se tice odbrane ,sto se tice napada ko god da igra mi necemo stvoriti vise od 2-3 sanse ,tako da je bolje onda da se odbrana ocvrsti ,a da se u BG ide ofanzivnije. U spicu Scepovic koji zna da igra i da se otvara ,a iza njega Tomic u toj formaciji samo bi ova dvojica imala manje defanzivnih zadataka ostalih 8 igraca bi prolili poslednju kap znoja na terenu .
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Anorthozis: Champions League 2008–09 group stages
APOEL: Champions League 2009–10 group stages
APOEL: Champions League 2011–12 quarter-finals

Само поглед на ову статистику указује на потребу за високим нивоом озбиљности, добром приликом за демонстрацију Вермезових професионалних способности и лепим изазовом за наше играче да се измере и представе своје могућности на фудбалском тржишту, али то наравно не значи да треба да се леди крв у жилама и пуне гаће пре времена.
Ово је тренутак када способан и искусан тренер треба да припреми и мотивише екипу, извуче што више квалитета и што успешније минимализује све килавости и недостатке.
Такође нема боље прилике за фудбалере Партизана да се препоруче неком чије име подразумева део каријере исписан болдованим словима.
Улог је прилично велики и свако може добити толико тога ако да све од себе. Проблем неке лимитираности у знању и умећу у овом случају није нешто што нас чини инфериорним, све је у глави и озбиљном односу према свом послу.
Као што нас наша светла историја неће одвести даље, тако ни њих четвртфинале ЛШ које је играо Апоел, неће довести у позицију да наставе низ са почетка.
Ако не буде неких значајних, "историјских" момената у облику прста судбине, победник у предстојећем двомечу биће онај тим који својом професионалношћу буде компатибилан са такмичењем коме се тежи.
Ми шансе имамо и оне нису уопште мале, али се за коначан тријумф ознојити морамо.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
greška, brišite
 
Последња измена:

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
od 20 do 20.45 razlika u temperaturi može biti i 5-6 stepeni, jer sunce zalazi oko 20.30. Pritisnuti žestoko da se početak igra u 20.45! I ponavljam, ponijeti vodu iz BG.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
greška, brišite
 
Последња измена:

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
I sad ti nama reci, a znajući da ove liste gore nastaju kao posledica rezultata SVIH KLUBOVA IZ JEDNE LIGE u evropskim klupskim takmičenjima, da li njihov klupski fudbal napreduje ili ne napreduje, a reci nam i da li je i zašto je njihova (kiparska liga) seljačka?!? E moj "prezidente"...oni će još malo dati 2 predstavnika u kvalifikacijama za LŠ...pitanje je samo trenutka kad će se to desiti - u leto 2013. godine ili možda u leto 2014. godine...A mi? Mi nećemo u takvu situaciju doći ni 2044. godine! Ni tad!

Nećemo jedan sigurno, primićemo više! I bez Miljka!

Za to što oni napreduju na rang listi su im zaslužna samo 2,3 kluba i rekao sam već,da naša ½najbolja½ trojka ima normalne predsednike i mi bismo bili evropski klubovi koji ne bi služili za punjenje.Ali to znači, da bismo napredovali na listi treba da navijam i za cigane i Vojvodinu da što daje doguraju,i tako svake godine, a mene iskreno zabole za njih.
Ali nije sve ni do predsednika klubova već i do retardiranih trenera koji samo ovde mogu da budu to što jesu.

Pomenuo si prvo sezonu 2008/2009.
Krenimo redom.Odmah da kažem da nešto ne kužim te koeficijente i koliko se dobija za pobedu,remi i tako to već ću ići nekom čistom logikom.
Ovako...
FK PARTIZAN je te sezone pobedio za koeficijent samo Politehniku čini mi se,i to jedva oba puta (ali to je nebitno,računaju se bodovi zbog rang liste).A onda su nas laganezi dobili Sampa, Stuttgart, Standard i Sevilla.Nismo uzeli ni jedan jedini bod za koeficijent.

SLANINA pobedila i igrala nerešeno sa nekim bogaljima i prsla od jevreja uz remi kući.
CIGE oba puta remizirale sa APOEL-om i ispali.
Od njih kurac znači,al realno i od nas.

2009/2010

FK PARTIZAN naguzio Rhyl pa ispao od APOEL-a koji je bio kurac od tima i imao je sreće ne daj Bože!Ali smo mi i pored toga bili jaja.Potom smo prošli Žilinu na jedvite jade ali bolje da nismo jer su nas svi naguzili u grupi i to bukvalno,sem Ukrajinaca na kraju koji su se verovatno sažalili.Znači ni remi za koeficijent.
SLANINA remi i poraz a CIGE još i OK,4 pobede i 2 poraza ali se nažalost nisu plasirali u grupe (kažem nažalost jer sam očigledno trebao da navijam za njih zbog madafaka koeficijenta).

2010/2011

FK PARTIZAN se kvalifikovao u LŠ uz 5 pobeda i remi i skupio lepe poene,em pobede em se kvalifikovali.A tamo porazi,a to je već standard.

DRUGE BOGALJE iz naše lige ne treba spominjati za ovu sezonu.

2011/2012

Za dobrobit i nas i gosiju na forumu,ovu sezonu ne treba spominjati.



Elem, cigani, slanina i mi nismo skupili dobar rejting za razliku od Kiprana samo zato što smo imali i još imamo bogaljske Uprave i trenere,za razliku od tih istih Kiprana koji pored 3-4 tima u ligi imaju klubove u rangu Hajduka iz Kule.

ISTI SMO KURAC,mislim na ligu. To što oni imaju bolji rank ne znači da im je prvenstvo vau!Jebeni APOEL za koji sam stvarno navijao u LŠ i radovao se je imao oko 10 šuteva u okvir gola kroz ceo ciklus LŠ-a.Sramota!
To je moje mišljenje.
 
Последња измена:

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Meni se uglavnom svidjaju ovi Maticevi predlozi, sa čvrstom defanzivom. Ali Miljka nema nikako i ne znam kako tamo da igra, ako nema utakmica. Ako i Aksent ode na krilo, onda za Lazara nema mjesta. Uglavnom, bez obzira na pojedinacna rješenja, Lola i Miljkon bi trebalo da udju u obzir za sastav tima
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Тамо, на Кипар, морамо да идемо максимално озбиљно. То у старту искључује Миљковића и Смиљанића. Овај први једноставно нема појма, овог другог фудбал више не занима превише. Само максимално спремни могу да конкуришу за тим. Штета за Камарин црвени, вредео би да се јури са овим Португалцима, Анголцима и осталима.

Сада ћемо видети, да ли је Партизан нешто научио на својим грешкама (2009. година). Да ли ће на Кипар екипа допутовати дан или два пре утакмице, да ли ћемо потценити ривала, или не дај Боже, у меч ући са жељом да бункером стигнемо до 0:0 (прво, не знамо ми да играмо бункер, а и 0:0 на страни више и није неки резултат у евро-куповима).
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.235
Reaction score
1.604
JE-NE-A@ Matora drtina, 29 banki, jos godinu dana pa cu da zagazim u cetvrtu deceniju :D

Moj utisak je da nasoj ekipi ovakva kakva je, najveci problem predstavljaju upravo ovakvi timovi poput AEL-a, timovi sa brzim i cvrscim igracima (crncima). Mi cim krenemo malo ofanzivnije ukoliko izgubimo loptu to je panika u najavi, Babovic i Tomic ne trce nazad, zadnji vezni kao puzevi za pozicije na kojima su, iz 2 kontre primimo 2 laka komada i aj zdravo. Bez zaletanja na Kipru, pametno se braniti, pametno napadati ali to Vermez mora da nauci svoje vedete, bez toga nema Evrope.

I ja bih voleo da svaku napadamo 90 minuta, stvaramo sanse i gazimo protivnika ali nazalost nemamo taj kapacitet.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top