Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.571
Reaction score
3.393
Kao sto neko rece posle prosle utakmice- ove godine su taman dovoljno jaki da iskoriste 4-5 sudijske odluke u njihovu korist i nasa 3-4 vezana promasaja kad najvise treba.

Ono sto zameram je da je izgledalo da su njihovi igraci vise hteli pobedu, sa vise energije su usli u mec koji je NAMA bio biti ili ne biti.

Jebi ga, dosla je i ta sezona, na odvratan nacin, sa mnogo prljavstine, preko sahrenjenog kluba, koji je ostao duzan Bogu i narodu, ali je nesmetano ime "pozajmio" drugom klubu i poslao mu navijace, preko politicara pokvarenih bandita, pritisaka na ligu, sudije, sa uskracenim finansijama evropskoj instituciji... uh, ala im je mnogo operacija trebalo na svim poljima, ko zna koliko ih je bolelo majku im jebem kvarnu.

SMRT FASIZMU- ZIVEO PARTIZAN!
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Od onih slobodnih Macvana dve tehnicke, nedosudjen faul i nama sviran faul u napadu ovih gurbeta preobucenih u sudije... Na kraju svirali tricu Dzenkinsa iako je verovatno gazio, dopustili "blokadu" nacistickog isprdka i izmislili tajmaut pre izvodjenja slobodnih, taman da se odmori Mitrovic... Generalno je bila glupa odluka da se ne brani zadnji napad, cak i da nismo morali da ganjamo tricu, ona lopovska bagra nam ni za otvoreni prelom ruke na prodoru ne bi svirala nista... Ostaje zal za pobedom jer se veceras pokazalo koliko je ovaj FMP bezmuda gomila idiota... I pored sudijskog vetra u ledja oni su bacali cigle sa trice... A onda smo losim gradjenjem castili najtipicnijeg predstavnika srbciganije, krivoustog degenerika, da napravi skok u napadu... Sta reci...

Igra nam je ironicno najsmislenija bila za vreme igranja Milutinovica, a isto onu seriju promasaja sa bacanja je bolje ne komentarisati...
 

Ivke

Banned
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
730
Reaction score
24
Локација
Kragujevac
Prvo da kažem, čista nepriznata dvojka jer je lopta prvo udarila u tablu a komentatori muk, pitanje je kako bi teklo posle, mrš bre!!! Što se nas tiče, nemamo igrače u punom broju i punoj formi, ovo je sve očekivano... Pošto smo uzeli titulu u fudbalu mislim da smo i kompletni teško bi uzeli i košarku, ovo je ravnoteža od prošle godine...To je što je...
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.101
Reaction score
15.874
Локација
Храм фудбала
Ginuti citavu utakmicu, i izgubiti na ovakav nacin moze samo Partizan.
Izvinjavam se svima za nekada davno sto sam napisao da bi od Andrica mogao biti solidan igrac. Bezmudijeg igraca nisam video u svom zivotu, u dve utakmice da ne mozes nista pogoditi treba biti umjetnik.
 

Bergman

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2014
Порука
1.059
Reaction score
189
Локација
zapad
Šta se desilo sa Milosavljevićem? Očekivan poraz ali treba ovu seriju časno odigrati... Andrić i Dalo. :confused :? Kakvo odsustvo koncentracije dok je FMP izvodio bacanja..
 

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.356
Reaction score
204
Локација
Република Српскa
Sve je gotovo bilo već posle prve utakmice u gostima, čestitam momcima na borbenosti i svemu tokom čitave sezone kao i Duletu na ovoj antinarodnoj borbi.
Da sam kladioničar ko što nisam kladio bih se na to da Dule neće biti trener sledeće sezone...

Moje mišljenje je da je najbolje da Dule ode, dok ne bude kasno.

Napred Partizan, napred Dule! Bravo momci.

Smrt fažizmu živjeo Partizan.
 

kozzanostra

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2008
Порука
208
Reaction score
238
Gagi se posvadjao da pavlovicrm nakon tehnicke te ga dule poslao u svlacionicu!

E sad cigani jesu kvalitetniji ali mi nismo toliko losiji da ih ne mozemo dobiti...kolko promasenih zicera..jeste da neki igraci nemaju muda al opet mislim da dule stvara strasnu nervozu na klupi i da je prenosi na igrace...a i ovo za poslednji napad ..ja ne zn kad nam se ta taktika isplatila..svaki put smo popusili kitu sa tim da hocemo poslednji napad.Nisam kosarkaski strucnjak ali i laiku je jasno da se u ovako tvrdoj tekmi gde je realizovano 30%napaada u vrh glave da se to ne radi.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Ovu seriju ne bismo mogli da dobijemo, kako god okreneš. Ovakvi osakaćeni protiv FMP-a sa mnogo većom rotacijom morali bi da odigramo 200% svojih mogućnosti, šut iz igre 100%, slobodna bacanja 130% da bi ih dobili, jer oni sa 3, 4 sudijske kradje u njihovu korist okrenu utakmicu.


Moje mišljenje je da je najbolje da Dule ode, dok ne bude kasno.

Kasno za šta?
 

OnlyYou

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2008
Порука
752
Reaction score
246
Dule je oterao Gagija u svlacionicu.
Uzmite informaciju sa rezervom, ali valjda zato sto se ovaj derao na Duleta zasto nije trazio tajm-aut kad su cigani poceli da se odlepljuju.

Kao i u polufinalu abe, nema mnogo toga da se prica, igramo protiv boljih, borimo se, mucimo ih, ali nemamo snage ni kvaliteta da okrenemo vodu na nasu vodenicu.

Za nase uslove ekipa u kojoj dva reprezentativca budu 8-9 igraci u rotaciji je jako tesko pobediva i to je to.

Svaka cast momcima na borbi. Vanja moze postati zver, zao mi je sto je promasio ovo zadnje.

Mislim da nam je potreban jedan veliki reset, pa polako da gradimo nesto zdravo dok ne prodju meseci ili godine u kojima nece biti moguce pobediti ovaj nakaradni projekat iz Zeleznika.

U svakom slucaju svima je poznato da vecina ove drzave navija za cigane , a vecini se uvek moralo udovoljiti, ovo sto se desava je sasvim normalno u nenormalnim drustvima. Kod nas ce toga biti uvek, a svako od vas ko navija za Partizan zbog titula, dominacija, konstantnih pobeda moze slobodno da prestane ovog trenutka, jer ce pre ili kasnije vasar pobediti operu. Tako je uvek bilo.

Mi imamo samo jedan Partizan, a njima ce uvek naci zvezdu!
 

zugrobar

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2008
Порука
1.638
Reaction score
971
Локација
Морава
Забранити курчеве инсајдер твитер објаве..

Вања дечко показао да се на њега може рачунати следеће сезоне, а за Мачвана немам речи, људина :clap
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.108
Reaction score
1.502
Локација
Topèidera lepša strana
Tanki smo i to je to. Igrači ne mogu bolje jer nemaju dovoljan kvalitet.

Svaki koš faul je težak idiotluk, bacanje lopte igraču koji ne gleda loptu (idiotluk oba igrača)

Milutinov, Vanja, nezreli. Ipak tragičar meča nije onaj ko je šutirao, već onaj ko je pustio svog igrača onako da poentira na kraju meča, skandalozno....Poklonio im je titulu, popišao se u sav trud , svoj i trud svih ostalih.

Gomila detalja koji čine razliku između nas i njih je rešilo meč. Oni su teški pajseri, praktično mrtvi bez klase koju daju Vilijams i Dženkins svojim šutem. Ali mi smo još gori.

Nema kukanja, iskoristi leto i dobro razmisliti kako dalje, ali ovog puta bez JEDNE jebene greške, dosta je bilo gafova poput Klobučara, Mitrovića, Braci Miloševića, Vukašina Aleksića, Daloa, Gagića, Muslija, a posebno spotup kornjača koji ni to ne umeju kad je najbitnije. Moja procena da ovi neće dugo trajati, sledi im ZvezdaVET za sezonu dve, koliko god da natankaju, biće u prazno, tu ne treba da se sekirate braćo. To su oni, vazda bili, i vazda će biti, kako god da se zovu i za koga god navijali. Ne brine me ni ovaj režim...Mene jedino brinu naši klupski kapaciteti, koji osim na parketu odavno ne postoje. Potpuna nesposobnost.
 
Последња измена:

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
O čemu ti pričaš dečko? Kakvo branjenje napada? Da braniš produžetak?! Uvek smo tako igrali, da pravimo faul id a odlučujemo o svojoj sudbini. E sad, što nismo zagradili to je druga stvar...

Jel mozes da mi kazes kako bi odlucivali o svojoj sudbini da je Mitrovic pogodio oba? Tako sto je jedini nacin da se pobedi trojka?

Zajebi bre, nije na terenu DeAndre Dzordan pa da fauliras...Ne vodis ni 3 razlike. Ja ne znam nikoga osim nas da pravi taj tupavi faul kada je utakmica u egalu. Potpuna glupost.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Sudije su nas lepo pokrale, jos kad se uzme u obzir da smo promasili xy zicera i bacanja, primili onakav kos posle bacanja, igrali celu utakmicu bez centra, sa nadrkanim pavlovicem i gagijem, rezultat je i dobar.

Dendi jebati mater za ono cutanje kod ponovljenog snimka, kad i slep vidi da je posle udarca u tablu njihov igrac skinuo loptu u silaznoj putanji.
Govno usrano! :pickaciganska
 

showtime.pekka

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.378
Reaction score
1.143
Ne znam šta treba da se desi da se Cirbesu svira faul u napadu prilikom svakog kretanja u bloku (kontradikcija)...

Izginuli smo časno. Borili smo se i pokazali zube. Ovog puta nije dovoljno...

Tribina opet podbacila, sem u momentu dok se pevalo "Volim ga k'o oka dva."Umesto da se bodri najjače u momentima kada je najteže, pevaju se nekakvi prepevi ciganskih pesama.

Videćemo da li mogu momci da se izdignu iz ove situacije.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Господо свакој владавини дође крај, дошао је и нашој. Оно што бих волио је да добијемо ту следећу утакмицу, јер бих волио да свим момцима, као Дулету, Пери,Тоши се захвали над деценију ипо радости,и покажемо свима да смо заиста истински шампиони. Онда нам остаје да се као у ВК све ресетује и кренемо од 0, нека губимо титуле и утакмице, али све ће се вратити радом и трудом.
Да ли је Дуле избацио Драган због овог оног мање је битно, све ће се то средити. За нека боља времена :napred Partizan.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.022
Reaction score
3.226
Локација
GG 1978
Treba dici glavu odigrati casno do kraja..
Jako puno pehova tokom sezone,podmetanja,kradje,pritiska medija,izdaja Gagica,Covicevih bar 10 medijskih scenarija i napada klub i na Duleta..

Glavu gore..mi imamo svoj klub i treba ga sacuvati !!
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.003
Reaction score
3.749
Локација
Jel mozes da mi kazes kako bi odlucivali o svojoj sudbini da je Mitrovic pogodio oba? Tako sto je jedini nacin da se pobedi trojka?

Da?

Ovako ne bi ni imali način da pobedimo utakmicu, već samo produžeci ako bi odbranili napad, a vrlo sam skeptičan da bi ga odbranili. Ili bi ubacili oni šut, ili bi sudije svirale neki faul!

Mislim, hvataš se za glupost, vrlo dobro znaš Duletov sistem rada. Umesto da komentarišemo očajan šut, pogotovo za 3 poena, ili sudije koji su nas isekli sa faulovima na 43:43, mi komentarišemo faul nad Mitrovićem 12 sekundi pre kraja. I eto, promašio je drugo i umesto da uhvatimo loptu i damo iz neke polukontre dvojku ili trojku, Kalinić kao duh skače i ima zicer na izvolte. Čini mi se Mačvanov igrač da je bio, ali nisam siguran.

Stolica Joviću u glavu. :pop
Koliko god da ne volim njihove igrače, ono je bilo jadno jako.

Silazna putanja kod Mačvanovog ulaza mislim da nije bila.

Sudije opet ne sviraju faul prilikom prenosa lopti, tek treći, evenutalno četvrti kontakt. Kvota da Pavlović napravi tehničku/namernu na utakmici je 1.05.
 

kozzanostra

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2008
Порука
208
Reaction score
238
Kakvo crno pravljenje faula, pa sa tepicem na pleju zq 10sekundi je pitanje ocemo prevesti loptu na cigansku polovinu a ne da li cemo izraditi dobru poziciju za sut, jos kad se uzme u obzir da ni zicer nismo mogli ubaciti parput...
A sudjenje tu i tamo, nije nam ono krivo pa na obe strane je bilo gresaka...primer je i silazna putanja kod kosa milutinovica..nidje veze..ne valja nista u ovoj drzavi tesko i ocekivati sudije bez greske..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top