Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona


Ja bi najviše voleo Duleta, kao prvog trenera (sa doživotnim ugovorom).
Pitanje je koliko je danas Dule u mogućnosti, zbog svoje zdravstvene situacije.
Negde u nekom od intervjua, čini mi se da Dule sam reče da ne bi mogao da obavlja funkciju prvog trenera i da sebe vidi u sportskom sektoru, kao nekoga ko bi selektirao igrače.
Ukoliko Dule, nije u mogućnosti da obavlja funkciju prvog trenera.
Ideja V. Djurovića, gde bi Partizan doveo nekog mladjeg trenera. Mladjeg trenera, koji bi stasavao pod patronatom i savetima Duleta. Meni lično prethodno deluje kao nešto i više no poželjno.
Mladji trener, ugovor na duži vremenski period, Dule u stručnom štabu (Kao nekada profesor Aleksandar Nikolić).
Na žalost, realnost govori da je prethodno.. Nešto zaista daleko od mogućeg.
Dok je ovaj Psihopata na vlasti. Teško mi možemo očekivati Duleta u Partizanu.
 

nfna161

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
45
Reaction score
110
Локација
Beograd
Voleo bih da vidim malog Belića iz Mladosti sledeće godine u Partizanu. Od trenutnog igračkog kadra zadržati samo Trifunovića, Jaramaza, Pejdža i Mozlija/Jankovića.
Partije koje pružaju Perkins i Zagorac, bi lagano mogli da pružaju L. Stefanović i Radovanović uz mnogo više želje i kidanja na terenu, pa neka greše i dobijaju batine, kad vidim veliku želju i emociju lakše ću sve to da progutam nego onu čupavu istetoviranu devojčicu (pri tom nije kriv on nego onaj ko ga je doveo i koliko shvatam platio neko obeštećenje za njega) i hvatanje za glavu Zagorca 2x po četvrtini.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.426
Reaction score
11.728
Локација
Beograd
To se kod nas kaže i nemamo žute banke.Ostaje Matović do kraja sezone sigurno jer je ista izgubljena, a za sledeću neka nam je bog u pomoći.
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Nismo mi te kurate srece pa da se ponisti ova sezona.Jebiga.Idemo dalje.
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.401
Reaction score
4.411
Ma trebali su Dragana cigu Jakovljevica... mada ne treba im davati ideje za sledecu sezonu.... vidimo se i nekom drugom filmu, ovo je izdrkavanje nad institucijom...
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.179
Reaction score
6.952
Локација
NbG
Nismo mi te kurate srece pa da se ponisti ova sezona.Jebiga.Idemo dalje.
Sve i da se rezultatski ponisti ova sezona ne mogu se ponistiti ugovorne obaveze sa svim igracima i trenerima koji su ove godine prodefilovali kroz klub. Finansijski kanal u najavi...
Puno srece Aci Matovicu, kao i nama u nastavku sezone, mislim da nijedan trener u novijoj istoriji nije preuzeo raspadnutiji tim od ovog.
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686
Nek je sa srecom i Matovicu i nama. Mi igramo sezonu bez pleja. Mekintajer nije pokazao da je plej za nas, Gordic je po meni prelako pusten niz vodu, dovodjenjem Perkinsa neko je zavrsio sebi posao a covek realno nema kvalitet ni za Mladost. Totalna opstrukcija uprave i sportskog direktora. Nama sutra treba nestvarno dobro sutersko vece Pejdza, Jareta i Trife plus da Rasa odigra bez gresaka. Mnogo je to zelja ali realnost nije nasa briga.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Ovo je moralo da se uradi i prije utakmice sa Trentom. Jasno je bilo da igramo sve gore i da Filipovski ne moze nista izvuci iz ove sezone.
Vjerovatno sada ne moze ni bilo ko drugi, ali eto, sok terapija, da prodjemo ovo, pa da vidimo sta ce biti dalje...
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.401
Reaction score
4.411
Ma koja sok terapija... to bi bilo moguce ako bi dosao trener sa autoritetom... prezalio sam vec ovu sezonu...
 

Kalimero

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
46
Reaction score
71
Локација
Beograd
Iznuđen potez, ni jednan ozbiljan trener sa reputacijom ne bi preuzeo bilo koji tim u ovakvoj situaciji, a da se ne lažemo, za nekog renomiranog trenera se nema ni novca posle ovog fijaska i stucavanja para ni za šta. A tek će ugovori dolaziti na naplatu, posebno od igrača i trenera koji su otpušteni. Imaće BAT pune ruka posla i to ne samo sa platama za ovu sezonu, već i za prethodnu ako ne i za neku pre nje. Međutim, postoji još jedan veliki a po meni i najveći problem. Ko će sledeće sezone želeti da dođe u ovakvu sredinu da igra? Tu će mogućnosti biti jako limitirane. Teško da će neki talentovani mladi igrači iz drugih klubova po Srbiji želeti da dođu, pored Mege i limenki. Za dobre strance kao doselekciju malo je verovatno da će biti novca. Izgleda da će se morati računati samo na mlade igrače iz našeg pogona i eventualno ako neko ostane iz ovog rostera u šta čisto sumnjam. Mislim da treba da se spremimo za jednu jako tešku narednu sezonu u kojoj će mnoge stvari biti stresne i dovesti klub u vrlo opasnu poziciju, najverovatnije opasniju nego što je trenutno a kao što znamo, predstoji nam užasno težak raspored sa ogromnom mogućnošću da sa nekoliko poraza u ABA ligi skliznemo u konkurenciju klubova koji se bore za opstanak i mesto u baražu. Jer naredne utakmice igramo isključivo sa timovima ili koji se bore za što bolju poziciju u PO ili sa timovima koji se bore za opstanak. Dakle biće kidanja do poslednje kapi krvi. Ko preživi, pričaće.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top