Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Želimir „Željko“ Obradović

  • Зачетник теме zive
  • Датум покретања

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
298
Reaction score
2.656
Локација
Beograd
Znate kad oni drugi krenu da ga prozivaju što se na nekom banketu rukovao sa Vučićem, kao isti smo zbog toga, zaboravljaju da je pokojni Duda Ivković bio Željkov kum. I to ne onakav kum kako su srpski političari jedan drugom kumovali pa zabadali nož u leđa, nego prije brat nego kum. I onda će neko da pomisli kako je Željko pristao da ćuti zbog neke ucjene, kao Željko nema novca pa će vlast da mu namješta poslove. Željko je ćutao samo zbog Partizana jer zna u kakvoj zemlji živi. Sad kad je odlučio da progovori za medije to može da znači da mu je ili dokurčilo ili da vidi da ovi neće više ni kao do sad, minimalno da podrže Partizan.
 

Shule

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
706
Reaction score
1.358
Локација
Beograd

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd
Lepo jutro, odveo stariju cerkicu u vrtic i doneko kuci kafu da popijem sa suprugom. Ona ipak zaspala, cerkica od 4 dana spava u krevecu pored nje. Taman 10minuta slobodnih da procitam ovaj intervju. Kakav gospodin i pre svega covek u pravom smislu te reci.

Uvek verujem u bolje dane. Ali otkad se Zoc vratio mislim da nam se ti dani desavaju pred ocima i nisam siguran koliko ih cenimo. Licno, uzivam u svakoj njegovoj izgovorenoj recenici i svakom nastupu naseg KK-a.

Da se veselimo ove sezone kao prosle, plus i za ono malo sto nam je zafalilo. A ja cu rado propustiti odlaske na tekme i ove sezone zbog moje divne dve devojcice. Pa kad malo porastu, mozda Zoc njih bude milovao pri izlasku na teren.
 
Top