zaro
Grobarčina
- Учлањен(а)
- 19.06.2007
- Порука
- 3.314
- Reaction score
- 10.371
^ ne stoji sam. Mi smo tu.
Huh… setimo se proslog Decembra…
Ljudi nikako da uklavire da ovo nema veze sa jebenim rezultatima
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
^ ne stoji sam. Mi smo tu.
Imali su oni uvijek i drzavu i mafiju i crkvu.Ne, taj klub je uvek imao svoju državu, a sada ima svoju mafiju - e, to se nije do sada desilo.
Пре је било тако, не знам да ли је сада јер одавно нисам куповао код њих. Уз купљену књигу добијао се Недељник за 1 динар. Иначе је на трафикама 299 динара.U laguni kad se kupi knjiga neka dobija se nedeljnik??
Bukvalno mi je ovo bila prva recenica kada sam procitao tekst...
Naravno, cigani su vec poceli sa relativizacijom ovoga i sprdnjom. Neka veruju u sta zele, ionako zivimo u Severnoj Koreji.
U laguni kad se kupi knjiga neka dobija se nedeljnik??
Ovo što ću reći se ne odnosi na tebe lično, nego na svakoga ko koristi ovu komparaciju.
Severna Koreja je uređena država gde se zna ko šta radi. U Severnoj Koreji u sportu pobeđuje bolji. Kim Džong Un je gospodin čovek, koji brine o interesima svoje zemlje i naroda. Severna Koreja ima ozbiljnu vojsku. Tamo se ne puše kite stranih ambasadora. Tamo nema američke ambasade. Tamo nema korupcije, tajkuna, klanova, krimosa i secikesa. Red rad i disciplina bato.
Svako poređenje sa Severnom Korejom je besmisleno.
Srbija, ovakva kakva je danas, je jedinstven primer u svetu.
Jedina država koja može donekle da se poredi sa Srbijom je Ukrajina. Po korupciji, lopovluku, samoubilačkoj politici, obolelom predsedniku.
On topic: Biće zanimljivo videti da li u Srbiji postoji neki novinar sa mudima koji će da pita Mirotočivog da li je istina ovo što je izjavio Željko, i ko ga je tačno zvao.
Погледајте прилог 23452
Ja svoju Grobarsku dužnost ispunio
Kolika je privilegija imati ovakvog čoveka u klubu, jedini živi Bog koga priznajem!
Koliko znam, ne samo uz knjigu, već ti uz svaku kupovinu ponude Nedeljnik...U laguni kad se kupi knjiga neka dobija se nedeljnik??