Sudeći po vestima koje je Vučićev portal b92 izbacio u poslednje vreme, tj. naslovima tih vesti "Obradović kaznio igrače", "Obradović promenio ploču", deluje da se Željko zamerio vlastima onom izjavom o Mirotiću.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ovaj poraz je i meni pao najteže. Plakao sam kao kiša tad. I to je jedini put da sam plakao zbog sportskog poraza.ove pičke iz mondoa , ne pišu kad je reprezentacija u pitanju , o Atini 95. i 98,, Atlanti 96 i Španiji 97. kad je najveći trener osvajjo medalje sa reprezentacijom , već se uhvatili teških trenutaka za Željka. Nek pišu o mrči i reponji i o njihovim (ne)uspesima....A da oni nemaju ni jednu medalju , niti evropski trofej kao treneri."ŽOC" PRVI PUT PRIZNAO: LJUDI NISU ZNALI, BILO MI JE STRAŠNO! Otvorio dušu: Niko da te sačeka, kaže lepu reč...
Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović otkrio nepoznati detalj o najtežem trenutku karijere.mondo.rs
JesuOvo pola Tomićevi.