Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

КУП ЈЕ НАШ!

Статус
Затворена за писање одговора.

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Hvala bogu pa su se malo strasti stisale,jer iskreno ja nisam video nekih stvari za nezadovoljstvo. Sta vise prezadovoljan sam defanzivom a jedino zameram Savicu jer je mislio da je ofsajd zamka uspela i dok je gledao sudiju ovaj mu pobegao.


I na kraju i ovo: Od 20.30h do malopre sam sedeo kod "Novaka" na N. Beogradu, sa jednom prijateljicom...kad ono, negde oko 21h ulazi žuto decembarsko govno i baš našao gde će da sedne - na 3 metra od mene! :D Kao smeje se dok seda, ali...kurac bato, čim je seo gledam ga...odlutao mu pogled, pati se do jaja...tačno znam šta misli..."tako malo nam je falilo"

A mukica trebao si mu pustiti pice :D
 

skvang

Početnik
Учлањен(а)
11.11.2010
Порука
160
Reaction score
8
Локација
Vracar
Negde i razumem ljude, svi smo izgoreli, nego sam se ja naucio da pustim da prodje prvi momentum, da izbrojim par sati, pa tek onda se oglasim na forumu.. Upravo vam JeNe-a o tome prica, kako je moguce da dozvoljavate musavcima odvratnim da se OVDE nasladjuju nasim prolazom u finale!!
Pa cak je i Raca posle prve utakmice novinarima rekao da mu ne upisuju pobedu, vec da je pobeda samo posle 180 min... Mogu bre da crknu.

Necu o igracima pojedinacno, o igri i Stanoju ste sve vec rekli (cak i previse), mene brine sto ne mogu da procenim koliki je stepen nase mobilizacije. Stanoje cuti, tacnije ne cuti, vec prikriva slabosti u igri, tako sto ih ne spominje javno kao nekada. Govna su tek sada lazno popaljena (ko nas jebe kada smo im dozvolili), a mi stvaramo od naseg prolaza u finale tragediju i bacamo se svi u neki kanal!!

Sto bi rekao Dule, nase prolazno vreme je za sada sjajno: Igrali smo Ligu sampiona, igramo finale kupa (izbacili smo lepsu stranu Srbije (gledam ih danas po gradu, jbt-e koliko su ruzni)), da ne skrecem sa teme, trenutno smo prvi na tabeli..:confusedKao sto znamo i vidimo, mogu za sada da ga duvaju..
Ujedinimo se, i ne mogu nam nista.. A o brata Stanoja ste se veceras toliko ogresili, sram da vas sve bude, ali ima toliko mog poverenja da uopste ne sumnjam da cemo slaviti duplu krunu na kraju sezone, a i tuci lepotane u poslednjem derbiju!!

Oprosti im Stanoje, ne znaju sta rade (cudno zvuci iz usta jednog ateiste) :napred Partizan
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Сад је више него очигледно да су комшије боље одрадиле и припреме и прелазни рок, бржи су од нас скоро на свим позицијама, имају боље техничаре...плашим се да ли ми уопште можемо боље, цело ово пролеће ми говори НЕ!
Чак сад мислим да чудо треба да се деси па да узмемо четврту титулу, велико чудо....
Јебо вас дубаји, да вас јебо.....
i :clap za post i :banghead sto je to zaista tako
Lipsali smo vec pocetkom drugog poluvremena,a o staticnosti dok oni pikaju fliper da ne pricam :banghead


U koja frka panika, Voša će da nas opere, cigani će da nas operu, Čuka će da nas opere, svi će danas operu. Koji je vama moj, igrali smo dvomeč, ušao je pičkasto teo je da ide na kontre, nije se isplatilo, prošli smo dalje i to je ono što je bitno!!!
Ili ako prevedes na srpski.Igrali smo dvomec i jedva izvukli zivu glavu,usao je pickasto i procitan je i porazen od suparnickog trenera
Za "Novaka"? Ma jebe mi se bre ko je vlasnik lokala, ja znam zašto sam bio tamo i zašto "to" nisam mogao nigde drugde da obavim danas od 20.30h do malopre nego samo tamo...I uostalom, šta se jediš, danas je pobedio fudbal i sve je bilo bez incidenata, imaš sve razloge ovog sveta da budeš vedar i nasmejan...:)
Jeste li pravo iz loze u restoran ili :D


EDIT:
Mislite da nema veze,ali meni itekako ima
Ko se posle ovoga sinoc usudi da bilo sta lose napise o nasem treneru Vladi Jovanovicu treba svaki put da se priseti vecitog derbija i da bude za nauk zasto su KK i FK nebo i zemlja
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
Шта рећи а да већ није, или шта написати а да већ није... срамотно лоша игра, дал Сале није успео даих довољно мотивише, дал играчи нису хтели да га слушају... или нису успели да испоштују договор... све у свему, добро је што нисмо примили још који, тешка срца морам да признам да су нас мусави надиграли... али ко их јебе, ипак смо ми у фиуналу, ипак ми имамо предност на табели, ми смо највећи кандидати за дуплу круну! идем одаље, ово вечерас што пре заборавити, Сале сад треба да им се нај...честита миле нове године и да већ од викенда и Суботице станемо на своје ноге и вратимо се на прави колосек!
 

Head_Hunter

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
706
Reaction score
17
Локација
NBGD
Da zahvalimo bogu sto su cigani krs,iole ozbiljnija ekipa bi nas sa ovakvom igrom i taktikom muski nakantala
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Ma njih treba da boli...i neka ih boli ovo!!!
Nema zbog cega da nas bude sramota! Mada slazem se da je za ovakvu igru bila prigodna pjesma "igrate ko picke Grobari"... Ali sta da se radi i meni je tesko bilo, bas sam bio nezadovoljan posle meca, kao da nismo u finalu.
Ali javio sam se samo zbog toga sto sam procitao dosta komentara i prosto me je sramota od pojedinih kako komentarisu Stanojevica, SRAM vas bilo! A sta, bili bi kao zadovoljni da je bila obrnuta situacija, da smo mi jurili 2:0 i da smo stvorili 3-4 sanse za 90 minuta? Meni je ipak draze ovako. A sad neka se usredsrede na prvenstvo i neka se malo uozbilje, a ako ih ovaj samar ne uozbilji nece nista.
Sto se tice cigana oni ce morati da izgore prije ili kasnije. Nisu losi, ali padaju brzo.

p.s. Ako poraz moze da bude dobar, onda je to ovakav poraz.
Mada, pokazace vrijeme.
 

stefan_grobar

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2007
Порука
343
Reaction score
2
Cestitke na prolazu u finale! Jeste bolelo gledati onakvu igru, ali ko ce to pamtiti nakon finala ukoliko osvojimo trofej, sto ne bi trebalo biti problem...

Mislim da je Sale pogresio sa Tomicem danas, jer je ocigledno da on nema sta da trazi u Partizanu. Adija ne moze u ovakvoj formaciji da igra, zao mi je, jer je mnogo dobar igrac, a Sale nikako da pronadje pravu poziciju za njega.

Nadam se boljim igrama u nastavku proleca, jer sa ovakvom igrom lose nam se pise!

EDIT: Podrska Saletu! Do titule! :respect
 
Последња измена:

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
...A o brata Stanoja ste se veceras toliko ogresili, sram da vas sve bude, ali ima toliko mog poverenja da uopste ne sumnjam da cemo slaviti duplu krunu na kraju sezone, a i tuci lepotane u poslednjem derbiju!!

Oprosti im Stanoje, ne znaju sta rade (cudno zvuci iz usta jednog ateiste) :napred Partizan
Ipak moram u ove sitne sate još jednom da se vratim ovde, Skvang me podstaknuo ovim postom, a i dobio sam neke informacije pre par minuta koje su me jako uznemirile:

Vi što napušiste SS-a danas: Samo nastavite tako, samo nastavite pa oni pojedinci iz kluba koji ionako vise ovde da napujdaju i one druge iz kluba, iz uprave (one koji ne vise tako često ovde jer ne znaju da koriste internet), pa da "lepo" smene SS-a (u fazonu "evo, i navijači hoće da oteraju trenera"), još "najbolje" i pre Subotice, pa da "fino" popušimo za titulu i odemo u tri pizde materine...verovatno ćete onda biti srećni!?!

Jokan je oteran intrigama i odvratnim radnjama, jel treba sad i SS tako da bude oteran?!?

Sram vas bre bilo, da vas sram bude!

Ja najozbiljnije molim moderatore da bude banovan svako onaj ko ubuduće krene da pljuje, vređa i tera iz kluba SS-a!

SS, NE DAJ SE, IZDRŽI SVA PODMETANJA I U KLUBU I VAN NJEGA!!! IZDRŽI, UZMI DUPLU KRUNU I MOGU ONDA SVI DA TI SE SAGNU!!!
 

Zoranis

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
277
Reaction score
3
Bilo kako bilo,mi smo gancima izbili iz ruku jedini trofej koji su osvojili u poslednje 3 godine. Dupla kruna je na putu kuci u Humsku. Prvi smo na tabeli,usli u finale kupa,igrali LS. Nije to plod nekog vanzemaljca ,vec tog istog trenera koga pljujete.
Vidim po satnici da su najvece uvrede pisane dok sam ja bio jos na autokomandi,ili zivite u Humskoj ili niste bili na utakmici,pa sta mislite kako je bilo nama koji smo bili tamo na licu mesta. Da gledas pola sata pre utakmice kako ti napadaju golmana kamenjem i topovskim udarima i nikom nista.Da gledas onakvu ocajnu igru a vidis da ne ide,sta god pokusaju. Pa opet niko nije terao Stanoja. Stani malo,rode.

P.S Znam da ste mnogi iz daleka i po svetu i bez para pa niste mogli da dodjete,nije se kritika odnosila na vas.
IDEMO DALJE !
 

BIGcvare

Početnik
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
186
Reaction score
9
Локација
Fudbalski to je hram...
Veliko razocarenje od same taktike preko pokazanog na terenu pa do tribine...


Stojke je bio na nivou...
Miljkovic decko ne igra beka on je stoper koji stoji uz desnu aut liniju...
Savic po meni mozda i najbolji pojedinac jeste zasrao kod gola ali nas je dosta puta i vadio i ispravljao Krletove greske...
Krle, uz svo duzno postovanje kapitenu i grobarcini, vreme je za penziju...ne kazem to samo zbog danasnje utakmice vec jbg primetno je od pocetka proleca da sve vise gresi...
Lazevski se povremeno trudio par puta je mogao da bude opasan da je dobio loptu od NT7...steta sto nije iskoristijo onu sansu na kraju...
Raca na momente dobro ali moze on to mnogo bolje, bolji je bio u defanzivi nego u napadu sto je ipak i posledica taktike...
Medo je bio solidan ali ipak mislim da je Lola trebao da bude starter...
Lola za ono malo vremena koliko je igrao cini mi se da je uneo malo zivosti u igru...
Ilic lose imao sam utisak da mu svaki peti pas prodje...
NT7 zbog njega sam mozda i najvise zivaca pogubio, decko se zajebavao na terenu treba platiti nekome da ga uzme...:banghead
Babovic isto kao i Lola, premalo vremena za utisak trebao je da bude starter...
Tejgo bez podrske i lopte nije ni mogao mnogo, ono sto mi se ne svidja kod njega je sto ne vrsi pritisak na zadnju liniju a to protiv odbrane kakvu imaju ganferi mora da se radi...
Adija je na trenutke pokazao talenat a opet na trenutke nije znao gde se nalazi...
Iliev je pokazao srce bilo ga je sugde po terenu ali jbg ne moze sam...

Ovo nam je poslednja opomena da se uozbiljimo i dodjemo sebi jer ne brine mene sto smo izgubili, bolje sad nego u prvenstvu, ne brine me ni defanzivna postavka iako mi je bilo muka gledati je nego mene brine to sto smo mi haoticno, bezidejno i bezopasno igrali u najvecem delu utakmice... Fali nam Moreira to se videlo na svakoj utakmici ovog proleca a na ovoj pogotovo...

Dakle, konsolidovati redove i izvuci pouke a na leto da se naprave poveci rezovi...:pfc:


EDIT: Zaboravih da naglasim: apsolutna podrska za SS-a, covek je po mnogima pogresio u postavci ali zbog toga ga ne treba razapinjati...NAPRED SS DO DUPLE KRUNE!!!
 
Последња измена:

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.406
Reaction score
2.365
Локација
Gde god ti da igras...
Ovako ono sto se desilo sad vec juce, je bilo ne ponovilo se!
Svi smo razocarani ali idemo dalje...Prvi smo na tabeli, docekujemo govna kuci, u finalu smo kupa, i dalje je sve u nasim nogama! Igra mora i moze biti bolja.
Siguran sam da ce skroz drugacija slika biti u derbiju na nasem stadionu. Oni jesu 20,30 % bolja ekipa od jesenas ali su i dalje 50 % slabija ekipa od nas. Kad hocemo da igramo!
Tako da sve zavisi od nas a mi sigurno nismo zaboravili da igramo fudbal.
Bice bolje, BORBA BRE!
 

Zemunelo

Grobar
Учлањен(а)
17.04.2008
Порука
755
Reaction score
26
Локација
Zemunelo
Da zahvalimo bogu sto su cigani krs,iole ozbiljnija ekipa bi nas sa ovakvom igrom i taktikom muski nakantala
:clap
Sistina svega,
kazem i Rad bi nas odvalio sa ovakvim pristupom i igrom.

ps. I ja da se pridruzim podrsci Stanojevicu,mlad je i jos uci i shvatice gresku ali o teranju nema ni govora.
A vi koji ste ga napusili se zamislite malo jer do juce vam je bio najbolji na svetu a sad ga psujete i vredjate i terate iz kluba :pop
To vise govori o vama.
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
ko nas je bre nadigrao ljudi moji.. pa namerno smo se branili, namerno smo postavili igru da im zatvorimo prilaze golu i u tome smo uspeli - imali su svega 3 prilike za 90 minuta,iako su konstantno napadali! a mi smo se branili pa smo opet imali 2 dobre prilike! ako se na to doda da cigojneri nisu stvorili ni jedan smislen napad, da ni jedanput nisu probili nashu odbranu ili nas izigrali vec su samo igrali na glupavo ubacivanje lopte - po principu "ako prodje prodje" zakljucak je da smo mi i veceras pokazali da smo bolji!
 

Bokkie

Grobarčina
Учлањен(а)
10.12.2006
Порука
1.564
Reaction score
13
Ма наравно да не треба терати Станојевића. Пружити му подршку, сабити редове и прегураћемо ово већ некако.

Верујем да је данас научио лекцију.
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Stanoje je zasrao taktiku, pogrešio je i to je neosporna činjenica, ali tražiti njegovu smenu je nebuloza. To bi bio pucanj u koleno i stvarno ko to želi sada u ovom momentu kada je najkritičnije, nije normalan. Nemojte da se zajebavamo.

Ja bi jedino voleo izvesnim igračima da vidim ledja što pre. Stanoja da vežemo za stativu ako treba, samo da ostane. Neću da mi dolaze opet neki reberi, ješići i slična boranija.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.332
Reaction score
4.026
Локација
Kobasicarija "Venac".
ja im prastam, i osecacu se mnogo bolje samo ako u subotici pokazu dobru igru i pobede...bojim se da mi nemamo puno prostora za neki veci boljitak. zima je sjebala mnoge stvari.
 

Ostoja_PFC_

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.841
Reaction score
193
Локација
Dole ispod
Ako je SS stvarno igrao na rezultat kao sto je to rekao onda mogu da shvatim ovakvu igru,ali ako je to izjavio samo da bi se izvukao,moramo itekako da se zabrinemo za prvenstvo,jer..jebes kup.Molio sam boga da utakmica zavrsi sto pre,ali opet kad pogledas cim smo krenuli u napad sa malo vise igraca 100% sansa...tako da ipak mozda mozemo nesto ali treba se podmaze.

Smiljanic-ubica.
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
... samo nastavite pa oni pojedinci iz kluba koji ionako vise ovde da napujdaju i one druge iz kluba, iz uprave (one koji ne vise tako često ovde jer ne znaju da koriste internet), pa da "lepo" smene SS-a (u fazonu "evo, i navijači hoće da oteraju trenera"), još "najbolje" i pre Subotice, pa da "fino" popušimo za titulu i odemo u tri pizde materine...verovatno ćete onda biti srećni!?!

Jokan je oteran intrigama i odvratnim radnjama, jel treba sad i SS tako da bude oteran?!?

Sram vas bre bilo, da vas sram bude!

Ja najozbiljnije molim moderatore da bude banovan svako onaj ko ubuduće krene da pljuje, vređa i tera iz kluba SS-a!
Eeee sad, ako to pokusaju na mestu su mrtvi.Ima ovde teskih reci,ali pod lavinom nezadovoljstva,a lako ce ta lavina da se sruci na njih ako tako nesto pokusaju.Nismo mi sisali vesla pa da jednog od nasih najboljih trenera teramo zbog prvih gresaka.Niko nije savrsen pa ni SS,ovde vecina ljudi dobronamerno ukazuje na greske koje treba da se isprave i to rade bas zato sto su emotivno vezani za Stanoja.Fakat je da je pogresio,fakat je da je sa all star timom nadigran od strane bombardera iz male mostanice,ali treba ga pustiti da radi na sebi i da uci na greskama bas da bi nam bio jos bolji dogodine i jos iskusniji za evropske utakmice koje nas cekaju.
Nesto se valja iza brda cim je Djura rekao da ne dolai i da ce se od kuce NERVIRATI uz TV
 

Strelac

ex-alekst88
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
660
Reaction score
21
Локација
Stradija
Meni samo nisu jasne izjave tipa "zadovoljni smo" i "nismo planirali da se branimo već da igramo". Osim ona 4 kornera zaredom i jednog predaha od 10-15 povezanih pasova na sredini mi skoro 90 minuta nismo uspeli da iskontrolišemo loptu! Znači bezveze ljudi čim prime odvale preko stadiona.

Poseban utisak je ostavio trenutak kada Savić od našeg šesnaesterca smišljeno lansira loptu prema mršavom 1,80 visokom Ilievu koji se nalazi 60 metara udaljen od ostatka našeg tima na protivničkoj polovini sa dva ciganska štopera na leđima. Pa čemu se dečko nada kada tako pokloni loptu ciganima?

Nije problem poraz. Nije problem ni da čuvamo rezultat. Ali je problem ovo kopiranje Stoke City-a u epizodi "Kako se odbraniti od Barse?".
 

Torres

Banned
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
320
Reaction score
3
Jbt Murinjo je ovakvom taktikom osvojio LS ... :)

Slabo je ovo dosta , ali sve ce se videti i znati u nedelju posle utakmice sa Spartakom ...
Cestitam nasima za finale kupa ...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top