• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

ПАОК

Jsd Partizan 1945

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
43
Локација
hram
Dezorijentisan klub,uprkos solidnoj svoti novca ,koju kroz istoriju uglavnom nisu imali .Njima je bivsi slovacki sudija,Mihel Lubos bio predsednik kluba ,to dovoljno govori o kakvim se odnosima i kombinacijama radi uopste u fudbalu,a narocito u Paoku .

Vlasnik im je ovaj Savidis ,polu Rus ,polu Grk ,oligrah,blizak je i Putinu ,pravio je kampanju sa navijacima ,u vezi Severne Makedonije da Grcka ne pristane na to .U ostalom videli smo i po smeni Ivica,sa kojim je Paok osvojio kup,prosao grupu Lige Evrope ,a zatim i po smeni Stanojevica posle mesec dana ,da bi doveli talentovanog Luceskua ,sina ovoga iz Sahtjora,a njega zadrzali nakon ispadanja iz plejofa LE, od nekog opskurnog kluba .

Uzgred,Savidis daje toliko pare u fudbalu,mogao bi iz fudbala da premesti u kosarku,bar milion i po godisnje ,da lice na nesto .
 
Top