ПАОК

Jsd Partizan 1945

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
75
Локација
hram
Dezorijentisan klub,uprkos solidnoj svoti novca ,koju kroz istoriju uglavnom nisu imali .Njima je bivsi slovacki sudija,Mihel Lubos bio predsednik kluba ,to dovoljno govori o kakvim se odnosima i kombinacijama radi uopste u fudbalu,a narocito u Paoku .

Vlasnik im je ovaj Savidis ,polu Rus ,polu Grk ,oligrah,blizak je i Putinu ,pravio je kampanju sa navijacima ,u vezi Severne Makedonije da Grcka ne pristane na to .U ostalom videli smo i po smeni Ivica,sa kojim je Paok osvojio kup,prosao grupu Lige Evrope ,a zatim i po smeni Stanojevica posle mesec dana ,da bi doveli talentovanog Luceskua ,sina ovoga iz Sahtjora,a njega zadrzali nakon ispadanja iz plejofa LE, od nekog opskurnog kluba .

Uzgred,Savidis daje toliko pare u fudbalu,mogao bi iz fudbala da premesti u kosarku,bar milion i po godisnje ,da lice na nesto .
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
9.177
Paok remizirao protiv Omonije u ligi evrope.
Šteta,očekivao sam sigurnu pobedu.
 

Maestro

Grobarčina
Уредник
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
7.398
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Koliko god mi njih gotivili i podržavali, činjenica je da su mali, luzerski klub, i da ce trebati još dugo ds ispadaju nesrećno i zbog svoje gluposti, da bi izrasli u ozbiljan stabilan klub.
 
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
614
Локација
Beograd
Dečko bukvalno uđe, na Robenov fazon odigra kako treba protiv najjačih timova, ostatak vremena statira.

Živko opet sjajan.
 
Top