Ni ja nisam imao pojma da ih prenose na SK.
Nesrecno kiksnuse...1-1 posle autogola u finisu ali vidi se da su jos pod utiskom meca sa Benfikom plus rotirali dosta, ocigledno sve karte bacili na LS mada godinama im fali ta jedna Liga sampiona da odskoce, napravice ozbiljne stvari sa tim novcem ako udju ionako vec iz sezone u sezonu sve vise rastu u svakom smislu, a to bez stranaca jednostavno ne ide i bez njih nikad ne bi dosli ni na ovaj nivo na kom su trenutno.
Fixture: FC Krasnodar vs PAOK Tournament: UEFA Champions League 20/21 – Round 17 Date/Time: September 22, 2020 7:00 PM UTC Arena: Krasnodar Stadium, Krasnodar, England Match Preview : FC Krasnodar vs PAOK match is going to be held on September 22, 2020 7:00 PM UTC at Krasnodar Stadium...
Samo što je meni bitan Partizan, a ovi drugi kako se snađu...pa bili nam braća ili ne...
I, koji bi to bio razlog koji bi mogao da me natera da navijam za takvu personu kao što je to Andrija Živković?
apropo pitanja, isto se može postaviti i za klub gde su igrali Stojković i Ožegović. Trebalo bi da ne gledamo toliko oštro na lične karakteristike, iako je svakako činjenica da gorespomenuti mali od Jovice nije primer adekvatnog kodeksa ponašanja.
i naravno da je Partizan najbolji i najvažniji klub na svetu, ali što ne simpatisati klub s kojim imamo dobre odnose? kao što se simpatišu klubovi iz drugih liga, zbog dobrih fudbalera, gotivnih navijača, itd... tako može i ovo
Licno PAOK mi je oduvek bio interesantan zbog veze i slicnosti sa nama, gotivan klub, volim da ih ispratim, a podrazumeva se da u DNK ima mesta samo za jedan klub, a ovo drugo je povrsno..
Bas baksuzan poraz..... Mada s obzirom da su najcesce lose prolazili u revansima kf. za LS kad su donosili pozitivan rezultat sa gostovanja mozda im ovo ispadne dobro.