Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ПАОК

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
PAOK-Pao. 1-0 Salpingidis.

Tabela(3)
Paok 7
Aek 6
Pao 5
Atromitos 2
 

drumo

Grobarčina
Учлањен(а)
19.10.2009
Порука
1.695
Reaction score
80
Локација
tumba libre ...
Ajd neko ko se razume u materiju neka vidi dal je mogucno da Paok igra sa recimo zvezdicom kvalifikacije? Ili barem sa separatistima sa severa? :D
 

Dimitry

Grobarčina
Учлањен(а)
26.09.2010
Порука
2.049
Reaction score
177
Локација
Владивосток
У другом колу ПАОК може да извуче: Шкендију, Јагодину, Широки Бријег
У трећем колу: Војводину, Хајдук Сплит
А у плеј-офу може и Звездану. :D



Да извуку Шкендију па Војводину па Звезду задовољио би се за целу сезону. :D
 

Stefan91

Početnik
Учлањен(а)
03.06.2011
Порука
188
Reaction score
79
Oce biti utakmice u Solunu sa nama u avgustu ? To mi je jedina nada da cu posetiti Solun,imam neverovatnu zelju koja jos nije ispunjena.
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
707
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Uz njih se teško gubi... Gate 4, PAOK

pre 3 sata | MOZZART Sport
Upoznajte navijačku grupu solunskog kluba, jednu od najbrojnijih u Grčkoj
Kapija 4 (Gate 4) je PAOK-ov navijački klub osnovan 1976. godine. U pitanju je jedna od najvećih grupa fanova solunskih crno-belih po kojoj je maltene cela armija navijača tima sa stadiona Tumba dobila ime. Gate 4 ima i dve podgrupe u Evropi - Gate 4 Brisel i Gate 4 Cirih, a izvan ove grupacije postoji još nekoliko PAOK-ovih navijačkih "firmi" poput "Dytikes Synoikies" (Zapadna Strana), "Vorioi" (Ratnici) i "Northerners" (Severnjaci).
Jedan deo PAOK-ovih klubova navijača drugačije je organizovan i zove se "Sindesmoi Filon PAOK" (fan klubovi PAOK). Organizacije nemaju zvaničnu političku orijentaciju, odnosno trude se da to zadrže za sebe kako bi mogli da se ujedine na tribini.
U Solunu se večito prepričava događaj iz 1989, kada su se Gate 4 bez karata pojavili na Olimpijakosovom stadionu Karaiskakii i zauzeli mesta domaćim navijačima. Prethodno su to isto učinili na "Hiraliju" 1981, usred doma ljutog gradskog rivala Arisa. Posebno se ističe da su kod PAOK-ovci kod komšija okupirali "Kapiju 3", gde se nalaze najvatrenije pristalice "ratnika".
Takođe, 2010. u avgustu Gate 4 je imao, kako njegovi članovi kažu, "istorijsku posetu Istanbulu, mestu rođenja našeg tima". Naime, PAOK je nastao od Hermes sport kluba, čiji osnivači su 1875. bili sportisti iz Pere, grčkog kvarta u nekadašnjem Konstantinopolju. Crno-beli su avgusta 2010. igrali sa Fenerom u prestonici Turske i tvrde da su pobedili i na terenu i van njega.
Jedino zvanično prijateljstvo tifoza PAOK-a sa navijačima u Srbiji je svima dobro poznato. Reč je o bratstvu Gate 4 sa Grobarima i Partizanom. Počelo je ličnim kontaktima između navijača kluba iz Humske i PAOK ekipe iz zapadnog Soluna sredinom devedesetih. Početna tačka prijateljstva bila je košarkaška utakmica između Partizana i Splita u Solunu 1996. godine, kada su navijači PAOK-a podržali braću po klupskim bojama.
U toj godini zvanični navijački časopis Grobara "Daj gol" posvetio je deo prostora navijačima PAOK-a. Tokom godina sve više i više žestoki momci iz Beograda i Soluna počinju da se posećuju na utakmicama, ali događaj koji je prijateljstvo pretvorio u bratstvo je košarkaški okršaj Zvezde i PAOK-a u Uleb kupu. Tada su se Zvezdini navijači zaleteli preko terena na grupu pristalica Partizana i PAOK-a, ali su oni odbili napad. Od tada bratstvo raste, tako da klubovi često igraju prijateljske utakmice
Odnos Gatea 4 sa upravom kluba imao je uspone i padove. Sadašnje rukovodstvo izglasano je uz poverenje navijača, ali postoje problemi sa namerom čelnika PAOK-a da ne dozvole nekim navijačima da dolaze na "Tumbu" i postavljaju svoje transparente.
U Gateu 4 posebno ističu da su na tribini prisutni navijači svih uzrasta, a najviše je onih između 18 i 25 godina. Navijači PAOK-a na gostovanja uglavnom putuju autobusom, vrlo često idu u drugi grad bez karata pa se snalaze za ulaz.
Najveći neprijatelji Gatea 4 su, kako kažu na tribini "Tumbe", "gav-rosi" ili često "gej-rosi" (pogrdni nazivi za navijače Olimpijakosa). Ipak, fajteri iz Soluna i Pireja teško mogu da se sretnu poslednjih godina, jer se nalaze u različitim gradovima, a zbog nasilja i tuča u prošlosti sada su u Grčkoj zabranjeni organizovani odlasci na gostovanja.
Naravno, najviše obračuna Gate 4 ima sa navijačima gradskog rivala Arisa. Među neprijatelje se ubrajaju i navijačke grupe atinskih klubova Panatinaikosa i AEK-a.


http://www.mozzartsport.com/vesti/uz-njih-se-tesko-gubi----gate-4--paok
 

Vlayco

Banned
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
1.193
Reaction score
82
Локација
Zemun
th_IMG_1151.jpg



th_IMG_1157.jpg



th_IMG_1160.jpg


Par fotografija Toumpe. Kasno sam stigao na stadion, vec je sve bilo zatvoreno.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Gledam s grckom bracom njihov mec protiv izraelske Jagodine. Dobili su glat, ali za Evropu nisu ni iz daleka. Spori su kao kornjace, da ne kszem kao mi.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
U revansu PAOK gubio na poluvremenu i na kraju pobedio 4:1. Sutra ce nasa braca takodje biti nosioci u zrebu ...
 

myrdred

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
636
Reaction score
301
Evo ti ovo iz prvog komentara "po nasem":

Me via ke tromokratia
Me ntu sola ta gipeda
Munopana tin istoria
Tin Grafume Apo palia
PAOK ole
Gama tus Dikefale
Olus Trela sas pulame
Ke ta sas gamisume
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Рус нови власник ПАОК-а

11 авг, 2012
Руски бизнисмен грчког порекла Иван Савиди постао је већински власник фудбалског клуба ПАОК из Солуна.

6369168.jpg


Како су пренели грчки медији, Савиди је ставио као депозит 10 милиона евра на рачун клуба, а заузврат је добио 51 проценат власништва над солунским црно-белима.
– Наш заједнички циљ биће да окренемо нову страницу у историји клуба и да допринесемо развитку ПАОК-а. Надамо се да ће клуб ускоро доћи до резултата које заслужује – наводи се у саопштењу солунског клуба.
Према договору Савидија и претходне управе, Зизис Вризас остаће на челу клуба до средине новембра како би се олакшала трансформација клуба.
Савиди је у мају већ позајмио 1,8 милиона евра ПАОК-у, како би клуб добио лиценцу за такмичење и вратио део дугова.
Према тврдњама локалних медија, ПАОК дугује око 30 милиона евра на име пореза, плус још 20 милиона за плате садашњим и бившим играчима.
Савиди већ има искуства са фудбалским клубовима, пошто је био председник руског Ростова од 2002. до 2005. године.
Прошле сезоне ПАОК је освојио треће место у првенству Грчке и изборио место у квалификацијама за Лигу Европе.

zurnal

Braca dobise spasioca,a nas i dalje jasu jahaci apokalipse.
 

BVDC

Grobar
Учлањен(а)
14.01.2008
Порука
339
Reaction score
3
http://www.youtube.com/watch?v=_KQpHdBE010

Velika tuca u Solunu koja se sa ulica prenela kasnije i na stadion. Gosti navijaci Rapida iz Beca pojacani hrvatima(PAO navijaci) iz Atine. Ko ne zna, braca su.

Grci pokazali da ih boli patka za UEFA Mafia i da su pravi navijaci. Hvala k..c. pa oni ne pune nijednog grckog Djuru parama od liga evrope i lige sampiona. Furaju svoju pricu i jebe im se za moderni fudbal. Pokazali da po njihovom gradu niko ne moze slobodno da se seta.
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Разумем ја вијање по граду, али ми кажи да ли је нормално да због њих клуб буде суспендован из европе на годину, две? Ваљда су навијачи на стадиону прво због тима за који навијају, па тек онда због групе... или можда не размишљамо сви исто...
 

BVDC

Grobar
Учлањен(а)
14.01.2008
Порука
339
Reaction score
3
Ne ulizuju se krojacima, babicima i jovicicima i ne dozvoljavaju da neko pisa po njima. Jedan od vodja je pre par godina pokusao menadzerisanje igraca i to mu je brzo propalo i zauvek je proteran sa tribine. Isto tako je u jednoj jacoj grupi oteran covek koji je saradjivao sa pandurima i cinkario. Sada zivi negde ispod Olimpa i bavi se gajenjem maslina.

Koliko sam cuo, Gate 13(PAO) i rapid je prvi poceo da gadja domace navijace i stadion je odgovorio na pravi nacin. S

Svako ko hoce da pali JNA kao sto su cigani to radili treba hvatati za vrat. To se zove samopostovanje koje je medju tzv.grobarima nestalo jos odavno radi ostvarivanja licnih koristi.
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Malo si pomešao pojmove.
To što su Paokare juče uradile je jedna od većih gluposti.
A koji to gostujući navijači ne provociraju i negadjaju raznoraznim predmetima ????
Išta sad ? Prebili par Bečlija ,pokazali da na svom stadionu mogu da rade šta hoće ,a klub ??? Klub nek se jebe . Već su jednom svojim glupostima doveli klub na niske grane i taman se sad stabilizovali, i umesto da grade PAOK ,da postane evropski ,oni opet isto . Popušiće godinu ili dve suspenzije ,novi gazda će se skenjati ,jer ko će lud da ulaže pare ,a da ne zna šta da očekuje od "hrabrih "navijača ?!
 
Top