Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.750
Reaction score
6.268
Bravooooooooooo
Kakva utakmica kakva noc, dugo smo cekali ovakvu pobedu.
Kakav mec naseg crnog predatora, moze cupavi samo da mu se sagne. O smradu pefiju ne bih trosio reci. Pogadja dripac 3 trojke sa osam metara a kamenjari ceo zivot. To samo nama moze da se desi.
Ako ne prepunimo arenu u nedelju i tako nadoknadimo Gordin izostanak. Ne zasluzujemo ovaj klub niti bilo koji trofej ove godine.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M

PFCT

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
204
Reaction score
663
Kakava pobjeda, nije moglo ljepše!!
Svaka čast svim igračima, stručnom štabu i svim našim navijačima u dvorani. BRAVO!!
Moram ipak istaći Voldena. Ne pamtim da je neko ovako odigrao Evropski meč u gostima u našem dresu (Kecman u Tel Avivu). Očigledno je da kod njega ima i dosta rezerve..
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Gorda brz oporavak! Nadam se da će sve biti u redu sa njim... Mnogo bitan igrač..

Bravo Trifo! Odlična rola. U kakvim trenucima je povezao 2 trojke. :D

Zagore za ovu ukradenu i potom 2 poena kapa dole.

Svaka čast celoj ekipi! Najvažnija dva pojedinca sam pomenuo u prvom postu.

Braćo 17:0 su imali na domaćem parketu i mi smo im došli glave! Pošteno je reći da se nisam nadao uopšte pobedi, ova pobeda 2 dana nakon derbija, kapa dole! Ovakva pobeda mnogo će značiti za dalji tok takmičenja! Bravo @Spalding za prognozu! Ako se ne varam i @SpejsNigrutin je najavljivao pobedu pre koju nedelju. :D

Od utakmice do utakmice idemo, euforija od sutra ne postoji. Teraj dalje! Sledeći su milogorci!
Ovo je pobeda, pobeda za Gordića!
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Zagorac. Mozda nije najbolji igrac na svetu ali je nastavljac neprekinutog niza nosilaca onog sto je za nas klub najvaznije - partizanstine. Bez toga mi ne bismo bili nista, jos jedan plastican klub. Moramo da ga cuvamo, to je nas sledeci kapiten. Bravo momci a sada Buducnost.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.630
Reaction score
8.789
Локација
"preko bare"
Kakva utakmica! Bravo Trinki, bravo momci! Koliko god nam je ova utakmica trenutno donijela, a donijela je mnogo, mislim da će ovo iskustvo biti od neprocjenjive vrijednosti u završnici sezone.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.949
Локација
Žrnov
ja sam pratila zadnjih 5 minuta sktoz mirna. osim kad sam jebala sve zivo i mrtvo ovim cigansturama. pitaju me moji " sta je s tobom? jesi pila neke tablete?" hahaha
a ja bila ubrdjena da dobijamo.

jaaoooo brrrreeeeeeeee!!!!!!
i.mnogo.mi je drago zbog radeta.
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
999
Reaction score
3.694
Локација
Teodosić iskusno podmetnuo nogu Gordi prilikom onog step beka, ulazeći mu u noge i nedozvoljavajući mu da se dočeka na tlo. Ko je gledao ranije NBA, zna da je to bila legitimna taktika nekih defanzivaca protiv najboljeg napadača u 21. veku, Kobija Brajanta, te ga je na taj način povredio Džejlen Rouz čini mi se 2000. godine u plej ofu. Prilikom doskoka napadačeva noga se dočekuje na nogu defanzivca, uzrokujući u velikom broju slučajeva distorziju skočnog zgloba.

Druga stvar je protekcija Medžika, mislim Miloša Teodosića, gde on konstantno flopinguje zabacujući glavom prilikom svakog prodora i bilo kakvog kontakta, a sudije jedva čekaju da sviraju faul. Tako su ga zaštitili i kada je povredio Gordu, a to je bio čist faul. Čudi me da nisu svirali faul kad mu je Rade uzeo loptu. Ali lopta ne laže, čupavi je na kraju promašio trojku za pobedu, kao što je promašio i 2010. godine, jer nema muda. Ima samo sreće.

Strašna pobeda. Herojska. A baš su to igrači, zaslužili su taj epitet. Nakon manje od 48 sati od utakmice iz Beograda, izvojevali su pobedu protiv prvog favorita za osvajanje Evrokupa, drugu za redom, nanoseći mu prvi poraz u gostima. Oni su heroji.

Ovo je početak...
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.157
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Bravo bre GROBARI, beli i crni !!!






Ajmo sad Darusafaka, izbacuju ova govna iz takmicenja.
TEOdora popusi
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top